|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() poziom tekstu jest mniej więcej taki jak większości dzisiejszych artystów zza oceanu... 'I take you to the candy shop I'll let you lick the lollypop Go 'head girl, don't you stop Keep going 'til you hit the spot (woah) I'll take you to the candy shop Boy one taste of what I got I'll have you spending all you got Keep going 'til you hit the spot (woah)' 50 Cent ft. Olivia - Candy Shop ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bad Grils lepiej brzmi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
U mnie Live In Bucharest... a potem albo "The making of Thriller" albo "Moonwalker". W takie dni, jak dziś nie jestem w stanie oglądać "This Is It". Tak naprawdę, to na razie nie lubię go oglądać, za bardzo przypomina mi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w takim razie muszę zainwestować w tę bazę... ![]() właściwie to muszę zrobić tak by ktoś zechciał zainwestować w nią dla mnie... ![]() bycie bezrobotnym to strasznie trudne zajęcie... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
ja lubię Candy show... ![]() ale i tak najbardziej idiotyczne są piosenki reggaeton... ja nie znając hiszpańskiego śpiewam ja na całe gardło, a potem jak mi przetłumaczy ktoś to sie okazuje co tak naprawdę śpiewałam i czuję się zażenowana... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [jestem gupkiem] tak wakacyjnie, od razu czuje się te letnie rytmy ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ja też jakoś nie daję sobie rady z 'TII'... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We pray for our fathers, pray for our mothers Whishing our families well We sing songs for the whishing, of those who are kissing But not for the missing So this one's for all the lost children This one's for all the lost children This one's for all the lost children, whishing them well And whishing them home When you sit there adressing, counting your blessings Biding your time When you lay me down sleeping and my heart is weeping Beacuse I'm keeping a place For all the lost children This is for all the lost children This one's for all the lost children, whishing them well And whishing them home Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee So pray for all the lost children Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, whishing them well This is for all the lost children This one's for all the lot children Just think of all the lost children Whishing them well, and whishing them home |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przypomniałaś mi jak śpiewałam Nirvana - Rape Me, nie znając tłumaczenia ![]() ![]() a w ogóle fajnie jest jak rodzice nie znają angielskiego. mogę sobie śmiało wejść do kuchni i zaśpiewać Gagę: 'let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() W końcu dałam radę wpaść tu na chwilę dłużej ![]() Po całym dniu sprzątania w pokoju i układania moich "pierdołek" na półki - mam dość. Ale jestem zadowolona ![]() W końcu mam porządny pokój. Jeszcze tylko Michaela na ściany powiesić i będzie komplet ![]() Dziś znów przeczytałam "Moonwalka" i cały dzień słucham Michaela (chociaż zepsuł mi się jeden głośnik w monitorze ![]() Jakiś taki dzisiaj dzień ponury... Nie dość,że pogoda do kitu, to jeszcze dziś 25. ![]() Z tego co wyczytałam, to o godzinie "0" wklejamy czarno-białą fotkę, bez komentarzy (?)
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
czesc Motylku
![]() hej Asia ![]() i komu jeszcze buziaka nie dawalam ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
W ogóle zauważyłam,że w weekend tu pustki są, a w tygodniu się zastanawiam, czy jest sens nadrabiać te 50 stron
![]() O co tu chodzi ? hmmm... ![]()
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ta fotka to juz chyba tak zostwiamy na kazdy 25 chyba nie? tylko na rocznice zrobimy inaczej.... no i jak ktos chce cos dodac od siebie, slowa, to chyba nie ma problemu ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
U mnie "Beat It" i MJ mi się ślini do kamery.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no chyba chodzi, ze takie zycie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, czarno-biała fotka bez komentarza. btw. jak byłam mała to w tv pracował Mariusz Max Kolonko i po skończonej przemowie mówił: 'bez komentarza' i ja zawsze myślałam, że chodziło to, żeby pani w studiu nie mówiła na jego temat żadnych komplementów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie okej -jeśli sama fotka co miesiąc - zwłaszcza,że mam jakieś trudności, z opisywaniem uczuć coś ostatnio ![]() Cytat:
![]() Burdel masakryczny był,ale powoli wraca do normy ![]()
![]() |
#4007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z pudełek jeszcze nie wyzbierałam wszystkich miśków itp. i właściwie nie wiem kiedy to zrobię, bo fajnie jest, jak jest tak pusto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Hej, Motylku.
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- U mnie "Will you be there"... Ello! MJ? Jestem! ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Tylko Ciebie coś dojrzeć nie mogę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
In our darkest hour
In my deepest despair Will you still care? Will you be there? In my trials And my tribulations Through our doubts And frustrations In my violence In my turbulence Through my fear And my confessions In my anguish and my pain Through my joy and my sorrow In the promise of Another tomorrow I'll never let you part For you're always in my heart. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
no nieraz czuje sie ale nie jak w sekcie, tylko zakonie Majkelowym
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiąc o reszcie utworów, które wymieniłaś. Cytat:
![]() ![]() ![]() No i musiałam się pozbyć połowy moich figurek koni i kotów ![]() Nie lubię remontów ![]() Hej Aniu ![]() Pomyśl sobie,że ja teraz żyję spotkaniem z Tobą ![]() ![]() ![]() Chyba,że coś się zmieniło ? ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() Nie mów tego głośno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mistrzem w tym wszystkim jest "Dirty Diana"- dla mnie jedna z najbardziej naładowanych emocjami -przeróżnymi emocjami, od smutku, przez ból, pożądanie, rozterkę po wściekłość- piosenek MJa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
No i jeszcze teraz mi leci "Don't walk away"
![]()
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Niezły zakon bzykających dziewic z odzysku.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-25 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3279356
chciałabym dzisiaj jeszcze raz przeprosić, że nie mogłam być z Wami miesiąc temu. złośliwość rzeczy martwych jest nieograniczona i z tego powodu jest mi podwójnie smutno ![]() wiem, że miałyśmy tylko wklejać zdjęcia, ale chciałabym napisać w związku z dzisiejszą datą te trzy słowa: kocham... tęsknię... czekam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.