|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
Cytat:
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Co ty mówisz?!
Może pojechala na wakacje?! O, Ciebie też dano nie widzialam? Bylaś gdzieś czy co? |
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to ? Kredzia nad morzem z tz
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
ent, a może już spi?
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
lily wiesz co, komputer mialam zawirusowany i wkoncu znalazlam czas zeby go zrobic. a tak to hmm .. moze jakies 9 nocy od poczatku wakacji spedzilam w nocu, ciagle jakies wyjazdy. teraz posiedze w domu bo musze prawko zrobic. mialam miec egzamin 22 lipca to wyjezdzalam i mi jazdy przekladali i w koncu mam na sierpien ..
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. moj tz jest ze mna w jednej klasie. Czasem jest ciezko, jak sie poklocimy, ale ma to tez swoje (czasem nawet wielkie) plusy |
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Lily pisałam parę postów wyżej
Nie mam tż,ale jest taki jeden mi bliski facet tylko nie umiem się za niego zabrać jestem dziewicą, chodze do technikum budowlanego , co jeszcze?! Ogólnie trafiam na samych idiotów ;/ a ci , którzy mi sie podobają onieśmielają mnie i zazw. robie z siebie debila ;/ więc pierd*le wolę byc singlem.![]() no taa, chyba tak
"Rytmy jamajskie w kolaboracji z rapem. Tylko w porozumieniu, nie chodzi o sałate. Wiem kto jest kto, a intuicja nie śpi. Pełen respescik dla prawdziwych treści. Pozytywna moc i o to właśnie biega. Jeśli nie masz wiary, ziom, to jesteś lebiega. Ha!" Edytowane przez BaBanek Czas edycji: 2010-07-25 o 23:37 |
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
:d
Edytowane przez Individual1 Czas edycji: 2010-08-15 o 13:44 |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi, głupku chciałam Lily wkrecic
![]() No jasne, ze zaglada, ale wczoraj czy tam dzisiaj w nocy pojechala nad morze
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawam, czy Linka trwa w naszym postanowieniu... Ja np. maseczki nie zrobilam tydz. temu, bo nie mialam jak...
Zostawilam u wujka na slasku kosmetyczke. Wysle mi poczta Ent, moj tato jedzie z moja sis, swoim bratem i bratankiem do Krk 8 sierpnia, a ja bede wtedy w Złotych Piaskach... Jada sobie poogladac Kazimierz i muzea. Ach, akurat wyrali termin, jak mnie nie bedzie
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-25 o 23:41 |
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
:d
Edytowane przez Individual1 Czas edycji: 2010-08-15 o 13:45 |
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
takie zarty nie wychodza na dobre :P bo i mnie wystraszylas!
|
#253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
o 22 to tez troche późno;p ![]() nie wiem,ale od 20? watpie... nie...
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak tam yes i jej laurka? odzywala sie?
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Do 22 można chyba, bo wtedy nie ma jeszcze ciszy nocnej, chyba ze u niego chodza spac wczesniej... Kiedys rodzina mojej przyjaciolki byla zniesmaczona, jak ja moge o 20 dzwonic, oni juz wtedy śpia
Weeeeź jej nie drażnij ![]()
|
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pfff---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- A w ryj byś nie chciała? ![]() On nie chodzi nigdy na balety,bo nie lubi pf! |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pewnie się seksi teraz ![]() Pocieszenie
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Lily, no pewnie, że ma to swoje plusy
![]() ale.... koleś rozstał się ze swoją panną 3 mc temu, wtedy mialam akurat 8stkę i trochę się do siebie zbliżyliśmy i wg powiedział, że jest ona i jestem ja i musi sobie wszystko poukładać, co prawda był po % , na następny dzień z nią zerwał, potem świrował do mnie trochę, ale ja straszny dzikus jestem;/ zrobiłam mu masaż u niego w domu, bardzo chciał się odwdzięczyć i wg. pisał cześć piękna, jesteście identyczne z M. - jego byłą, ale on ogólnie dobrą bajerę ma ja mu żadnych sygnałów nie dawałam, że jestem nim zainteresowana , jedyne co przyznałam że fajne z niego ciacho jak powiedział że na mnie "leci" i stwierdziliśmy, ze związek w klasie nie mial by sensu. no, ale ostatnio zaczął ostro imprezować i dupa , nie odzywa się. A, że właśnie jak przestał się odzywać to zaczął mnie interesować nagle...![]() Ze Szczecina. I witam Was wszystkie
"Rytmy jamajskie w kolaboracji z rapem. Tylko w porozumieniu, nie chodzi o sałate. Wiem kto jest kto, a intuicja nie śpi. Pełen respescik dla prawdziwych treści. Pozytywna moc i o to właśnie biega. Jeśli nie masz wiary, ziom, to jesteś lebiega. Ha!" Edytowane przez BaBanek Czas edycji: 2010-07-25 o 23:49 |
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Mov- ja wbijam tam 11 sierpnia,boże mam mega cięzki plecak -cięższy i większy ode mnie,wszystko jest zapakowane tam na styk więc nie wiem jak ja bd się pakować /rozpakowywać,a to jescze mój 'pierwszy raz' ale już się spakowałam
Lily ja tęskniłam!ja za Wami wszystkimi tęsknie jak którejś nie ma długo ,a Wy za mną nic a nic,i taka to z Wami polityka .Ty też mieszkasz w częstochowie? ooo pamiętłaś o mnie i wybaczam przekręcenie mojej nazwy Babanek -yoł komar lata i nie mogę go złapać yszz.
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-25 o 23:52 |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
hahhaah jest u mnie chrzestna znad morza i sie nabilysmy ;ddd
|
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Banek - nibynic to żul spod monopolu, ja Cie oficjalnie przyjmuje i mianuje moim służącym
Cytat:
Cytat:
ej skonczylam juz 8odc skinsow 3 sezon haha;p ale lece ![]() wgl to ja nie bylam w kosciele chyba juz z 2 miechy, a zaczelam chodzic juz regularnie...na spowiedzi to jeszcze wiecej. ej ja nie wiem czy ja mam sie spowiadac z seksu... nigdy sie z tego nie spowiadam, bo dla mnie to nie grzech idk zreszta ja juz mam tyle tego, ze jeden w ta czy w tą to nie roznica, ;// :P
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-07-25 o 23:50 |
||
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
ej a może wszystkie przyjedźcie na pielgrzymke, naucze was jak sie modli w czewie
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Oficjalnie przyjmujeę cie ja
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Toriaa;20925090]Banek - nibynic to żul spod monopolu, ja Cie oficjalnie przyjmuje i mianuje moim służącym
moja bratnia dusza! dzięki kochana
"Rytmy jamajskie w kolaboracji z rapem. Tylko w porozumieniu, nie chodzi o sałate. Wiem kto jest kto, a intuicja nie śpi. Pełen respescik dla prawdziwych treści. Pozytywna moc i o to właśnie biega. Jeśli nie masz wiary, ziom, to jesteś lebiega. Ha!" |
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja ide spać, bo nie mialam mleczka do zmywania makijażu i musiałam umyć się żelem do mycia twarzy i oczy mnie mega szczypią
Ciao belle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Masz na kompie jakieś fajne kawalki, zebys mogla mi mailem wyslać? Zwlaszcza ta Sia "Klap jor hends"? |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
wyślę
![]() emii - nie ma problemu, zaraz piosenki polecą ![]() Cytat:
![]() TŻ od jutra do pracy wraca . idzie na nockę to wyjdę sobie z dziewuchami, odpoczne od Niego trochę . jeden dzień |
|
|
|
|
#268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zdam prawko to po kolei bede was wszystkie odwiedzac :p
a kurna umowmy sie w koncu kiedys! wakacje sa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Kredzia juz do nas raczej nie zagląda 
Może pojechala na wakacje?! 
jestem dziewicą, chodze do technikum budowlanego

idk