|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III
Cytat:
Co do kwestii nadwymiarowości to ja już Wam nie wierzę, bo wy z Gdańska macie jakieś zaburzenia percepcyjne w tym temacie
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
długo
Cytat:
to wszystkich, którzy nie chcą jeść, nabijasz na szpilkę? ![]() a ministrem to ja nie chcę być chyba ze od finansów ![]() ale o czym ja myślę? bo nie wiem co by tym bandażem owinąć ![]() Cytat:
|
|
#63 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
A co do bandażowania to bynajmniej nie chodziło mi o desmurgie...
|
||
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak będziesz miała dziecko-niejadka, to też je szpilką potraktujesz? ![]() Qr...., przed chwilą był tu właściciel mojego mieszkania przynieść pilota do bramy, co miał zrobić poniedziałek, ale tydzień temu W panice musiałam pieluchę szybko z głowy zerwać On w ogóle na widok moich mokrych i sterczących włosów musiał rzucić coś głupiego, jak to ma w zwyczaju i stwierdził, że chyba robię sobie nową fryzurę na jakieś wyjścieEch, przez 6 lat, jak tu mieszkam, to jeszcze nie trafiłam na normalnego wynajmującego
|
||
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
kwasy tłuszczowe dzieli się zwykle na niższe o 4-8-węglowym łańcuchu, średnie - o łańcuchu 12-18węglowym oraz wyższe o lańc. 12-24 węgl. Kwasy o łańcuchu alkilowym zawierającym więcej niż 24 atomy węgla są zwykle określane jako kwasy woskowe (woski).
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2010-07-26 o 15:25 Powód: literówki:brzydal: |
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
ale czemu? a o co chodzi z tymi kwasami?
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi o wnikanie olejów - zależy ono między innymi od długości łańcucha. I teraz usiłuję dojść, które to są kwasy jednonienasycone krótkołańcuchowe, a które długołańcuchowe. I jaka liczba cząsteczek węgla wyznacza granicę, powyżej której będą jednonasycone długołańcuchowe
I sorry za ten offtopic na offtopie
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
jumaatt zabij mnie, ale popełniłam okropną literówkę
ale wstyd .... w pracy miałam mnóstwo zajęć, odpisałam na szybko a potem całą drogę do domu myślałam czy ja czegoś nie spieprzyłam w tej klasyfikacji. No i oczywiście zrobiłam to sporostowanie: 4-8 - niższe KT 8-12 - średnie KT 12-24 - wyższe KT ach wybacz mi, kochana jumaatt czy teraz jest lepiej? de facto to i tak na włosy nakładamy głównie te długie
|
#71 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pieluchy fajnie sie sprawuja w roli nasiakacza ![]() dzieki Pinsleepe masz jakies wiadomosci o losach czepka? wyslalam w srode... ![]() Nika- skoncz staz i koniecznie zloz skarge... kurcze, ale trafilas ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
jak Pole sie dowie, to wpadnie do Ciebie ze szpilkami- szaszlyczki gotowe ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- no wlasnie mam ten sam problem... spodnie ktoryc nie nosilam pare miesiecy jakos dziwnie sie skurczyly a moze to wina plynu do prania
|
||
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
I nie masz za co przepraszać, jeszcze tego by brakowało, żebym miała pretensje za to, że mi pomagasz ![]() Dzięki jeszcze raz |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak mała masakra
jumaatt, zawszem do usług![]() fuck, miałam zrobić wielkie wejście na nasz skręt po tym jak obiecałam Pinsleepe na pielęgnacyjnym i ..... zapomniałam chyba rzeczywiście dojrzałam, i to aż za bardzo, bo dopada mnie galopująca skleroza Pin, a jak Twoje mrówencje? naprawdę tak poleciały na biały proszek? ![]() moje jak na razie nie wróciły, cieszę się że dla własnego dobra podjęły tę słusznę decyzję ![]() jakąś głupawkę mam
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obawiam sie ze proces dojrzewania chyba gdzies Ci umknal po drodze nie odpowiedzialas mi na pytanko: co to sa rybiki?
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-07-30 o 21:18 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21041190]agison, galopujaca skleroza jest objawiem pokwitania
obawiam sie ze proces dojrzewania chyba gdzies Ci umknal po drodze [/QUOTE]pokwitanie to jeszcze przede mną - mam przynajmniej taką nadzieję ![]() a dojrzewanie jest związane podobno z pryszczami wiec muszę przyznać że jestem szczęściarą którą dojrzewanie ominęło ![]() dorosłość chyba też? ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21041190] nie odpowiedzialas mi na pytanko: co to sa rybiki? [/QUOTE]ojj, proszę o wybaczenie miałam odpowiedzieć ale zapomniałam rybiki to takie malutkie robaczki pokryte srebrzystą łuską, stąd nazwa bo wygladają jak małe rybki. W sumie nic złego nie robią, po prostu się pojawiają w nocy w łazience, tylko ja się ich qrczę brzydze![]() ale pająki zrobiły z nimi porządek, kiedyś z bólem serca obserwowałam wysysanie rybika na żywo ![]() ale cóż, prawa natury
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wspanialomyslnie wybaczam Ci Twoje gapiostwo yyyy to nie lubie rybikow agison, to moze faza podorosla ![]() nie zakladaj tej torby na glowe bo loki Ci sie poniszcza i jeszcze Twoj TZ zauwazy---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A Pinsleepe to chyba szczurki na kolonie pakuje
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21042363]wspanialomyslnie wybaczam Ci Twoje gapiostwo
yyyy to nie lubie rybikow agison, to moze faza podorosla ![]() nie zakladaj tej torby na glowe bo loki Ci sie poniszcza i jeszcze Twoj TZ zauwazy[/QUOTE]dzięki ![]() no nie są zbyt fajne, chociaż nie przenoszą zarazków, nie brudzą, są obojętne, ale nieładne ![]() ależ jestem małostkowa a torba na głowie niech lepiej zostanie, jestem dziś bardzo niewyjściowa i w weekend też się nigdzie nie wybieram za to jutro się nakokosuję na min 24 hrs, a co ![]() Pinsleepe może na rożnie szczurki podpieka, wszyscy przecież wiemy że ma tendencje sado-maso ![]() Edit: a wiecie że rybik może wytrzymać bez pożywienia nawet rok?
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2010-07-30 o 22:24 |
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
rozkladowka rybika ![]() a ja myslalam ze Pinsleepe wysypywala proszek do pieczenia coby mrowki zwabic- i tu sie rodzi pytanie - czy dla szczurkow, czy dla siebie ![]() ale zeby szczurki przypiekac ![]() to ja przygarne biedne zwierzatka, a w razie alergii- ogole ![]() ale nie pozostane obojetna na znecanie nad zwierzaczkami jutro kupuje kosika- skonczyl sie i nic nie powiedzial ze go malo tez sie bede kokosowac
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-07-30 o 22:39 |
|
|
|
#79 | |||
|
Rozeznanie
|
Ależ mnie tu obgadujecie, babiszcza wredne
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21043349] no wlasnie mam ten sam problem... spodnie ktoryc nie nosilam pare miesiecy jakos dziwnie sie skurczyly a moze to wina plynu do prania [/QUOTE]O tak, zdecydowanie - to zawsze jest wina plynu do prania, ewentualnie skrzatów domowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczurki są już oficjalnie obrażoneA tak swoją drogą, Ty nie miałaś na Woodstock jechać? [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21043349] rozkladowka rybika ![]() a ja myslalam ze Pinsleepe wysypywala proszek do pieczenia coby mrowki zwabic- i tu sie rodzi pytanie - czy dla szczurkow, czy dla siebie ![]() ale zeby szczurki przypiekac ![]() to ja przygarne biedne zwierzatka, a w razie alergii- ogole ![]() ale nie pozostane obojetna na znecanie nad zwierzaczkami jutro kupuje kosika- skonczyl sie i nic nie powiedzial ze go malo tez sie bede kokosowac [/QUOTE]Nava, nie słuchaj Agison, bo to wredne stworzenie, z torbą na głowie chodzi, mózg jej się nie dotlenia i dlatego takie brednie wypisuje Ja jestem wzorową właścicielką szczurków Zawsze jak jestem w domu to przywożę im firanki, zasłony itp. w dbałości o wystrój wnętrza klatki i o wygodę moich Ogonków - materiały na hamaczki
|
|||
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, skoro zostałam przywołana
![]() Ale po Agison to się nie spodziewałam, że zasugeruje przerobienie szczurków na szaszłyki To pewnie wszystko przez te szpilki Lavendy |
|
|
|
#81 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Idę spać chyba, bo jutro będę biegać z rodzicami po Krakowie i przedstawiać im szczurki Co prawda wszystkie dzieci znajomych rodziców już mają swoje dzieci i moja mama pewnie też żywi nadzieję, że się potomstwa z mojej i mojej siostry doczeka, ale cóż.... Musi poczekać, bo na razie moja siostra ma kota, a ja szczurki i sądzę, że lepiej na tym wychodzimy
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jaki mozg? ja mam ostatnio problemy z identyfikacja takowego ![]() dobrze Pinsleepe ze dbasz o szczurki bo juz zaczelam sie niepokoic....---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
a wlasnie- czy Pole jest wciaz zajeta nadziewaniem much na szpilki? te szaszlyczki tak po glowie chodza ![]() a ten pajaczek to jesc nie chcial bo nie mial co.... Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-07-31 o 01:10 |
||
|
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
hmmm ... czy to będzie kara?
ano widzisz, znowu w życiu mi nie wyszło nie dostałam urlopu, na znak buntu przekłułam sobie język, i teraz jestem uziemiona w domu, stąd to weekendowe kokosowanie![]() chociaż już myślę czy by się nie wyrwać na miasto i chyba to zrobię ![]() Cytat:
o szczurkach przeciez żartowałam! nawet Poisonka się nabrala muchy bym nie skrzywdziła, a co dopiero szczurka Cytat:
![]() ech, do mnie też niedługo przyjeżdżają rodzice i też chcieliby żebym obdarzyła ich wnuczętami, ale cóż, na razie nie ma na to szans![]() jedno dziecko pod postacią TŻta już mam i jest ono bardzo absorbujące ... no, może nie tak jak włosy
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Informuję,że pająkowi wrzucałam do słoika żywe muchy i nic.
Więc wszelkie insynuacje jakoby umarł z braku pożywienia są wysoce niestosowne. On po prostu nie chcial jeść ![]() Co do szaszłyków ze szczurków...bo chyba do mnie pijecie... no jadłam,ale nie wiedziałam,że są to szczury,myślałam,że takie małe kurczaczki...na usprawiedliwienie dodam,że nie miały znaku rozpoznawczego czyli ogona Ja nie indukuję!Co najwyżej popycha mnie do działania tak popularny ostatnio w tym kraju imperatyw moralny... Mój to oczywiście - być miłą i grzeczną dla ludzi serdeczną
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym nie jadła jeśli ktoś by mnie zamknął, a tym bardziej w słoiku a wiesz, nie pilam do Ciebie, tylko do mojego znajomego który ostatnio wrócił z Pekinu i opowiadał mi o swoim menu no ale cóż, przy okazji się wydało
|
|
#86 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przekłułaś sobie język? Bolało. No ale przykro mi, że Ci urlopu nie dali, dranie jedne![]() Spoko, ja też czasem żartuję o szczurkach, ale TŻ zawsze wtedy na mnie patrzy jak na morderczynię, bo on taki wrażliwy ![]() Idź, idź na miasto, pouwodzić swoją nową biżuterią ![]() Ja mam szczurki i TŻ-ta w ramach absorbujących stworzeń - dzieci w obecnej sytuacji niewskazane Wczoraj w ogóle byłam na basenie z rodzicami (takiego rodzinnego dnia w ogóle już dawno nie miałam) i byli też znajomi rodziców, którzy w pewnym momencie rzucili hasło: "No to kiedy wydajemy te nasze dzieci za mąż?" Poczułam wtedy, że to czas by odpłynąć![]() Cytat:
![]() Małe kurczaki Teraz to się boję spotkania z TobąImperatyw moralny, oh yeah Oczywiście mój taki jak i Twój
|
||
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chyba będę musiała wyeksmitować z mojego pokoju pająki, bo coś mnie w nocy ugryzło
|
|
|
|
#88 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Agison- przeklulas jezyk ![]() zazdraszczam odwagi... ja to sie boje na sama mysl
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-07-31 o 19:18 |
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21057086]moze TZ
[/QUOTE]A może sumienie
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Co do kwestii nadwymiarowości to ja już Wam nie wierzę, bo wy z Gdańska macie jakieś zaburzenia percepcyjne w tym temacie

to wszystkich, którzy nie chcą jeść, nabijasz na szpilkę?
W panice musiałam pieluchę szybko z głowy zerwać

ale wstyd .... w pracy miałam mnóstwo zajęć, odpisałam na szybko a potem całą drogę do domu myślałam czy ja czegoś nie spieprzyłam w tej klasyfikacji. No i oczywiście zrobiłam to

rozkladowka rybika 
a jaki mozg? ja mam ostatnio problemy z identyfikacja takowego