Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 14:50   #2521
martaaaa92
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III

no właśnie;P ja chyba wezmę ze sobą 100 euro... myślicie, że starczy?

Odchudka!

165 cm

58-57-56-55-54,2-54-53-52-51-50
martaaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 14:54   #2522
KroLiczeQ93
Raczkowanie

Heh no najlepiej wszystko oppisz!
jak tam z jedzeniem w tym hotelu bo ja jade do Mas ale
wyżywienie bd miała właśnie we Florida!
no i czy mogliście sami na dyskoteki chodzić jak tam
ze sprzedarzą alko i wg ile kasy wiąść najlepiej
KroLiczeQ93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 14:58   #2523
kudlaty rnr
Raczkowanie

tych dwóch nie polecam bo podłoga sie lepi i są sami faceci takei brudasy na***ane... bo tam drinki za free jak wejdziesz za 20 euro. W tropicsie straszenie patrza na zdjecie w paszporcie nawet mnei na mój nei chcieli wpuścić po powiedizeli że to nie ja ale coś im wytlumacyzlem... A w innych możesz wejść na legitymacje z datą powyżej 16 lat tzn musisz mieć skończone. Moj kolega wchodził na moją legitymacje ze swoim zdjęciem, drugi wchodził na swoją legitymacje z poprawioną datą a trzeci na legitymacje kolegi z kolegi zdjęciem i go wpuszczali. czasami w innych nie pytali się nawet o legitymacjie tylko o wiek i mowiles 16 i wchodizłes;d Najlepszy tropics i colosos. St trop też fajny a i jak idziecie do Bumpersa to weźcie sobie jakiś wiatrak albo wachlarz bo tam nei ma klimy i jest ze 100 stopni po 2 minutach byłem mokry jak ktoś by mnei wrzucił do wody...
Ja z warszawy jechałem 35 godzin;/ ale droga powrotne była fajna;d w ogóle patrzyłęm sie zamykałem oczy żeby mrugnąć i jak otwierałem to mijało pół godziny czy cos bo tak ibyłem zmęczony że nawet nei wiedziałem czy zasnąłem;d I u nas paszporty zbierali opiekunowie. Weźcie sobie podróbcie legitke i chodzcie do innych klubów jak nie macie 16stki a jak macie to do tropicsu ew do colososa. ;D W ogóle nie jedźcie tam!!! Ja teraz tak w ****u tęsknie w domu i w ogóle wszędzie taka pustka tam był 12 dniowy melanż;d Było sniadanie-palenie faze obiad palenie faza kolacja palenie faza;d Za***iste wakacje;d nawet dla kogoś kto nie pali i nei pije każdy tam znajdzie coś dla siebie

Wziąłem ze sobą 310 ojro. Zostało mi 15 WIec wydałem w dużo;d j;D tylko ze kupiłem trzy wycieczki barcelone, tosse i waterworld. Jazda wyglądała tak jak zawsze co 3-5 godzin postuj zależy czasami 20 min czasami 40 różnie;p można było sobie zapalić fajke itp;p W autokarze jadą ludzie do różnych hoteli Floridy Juan Ramona itp u nas w autokarze było jakos z 10 osób z copy a reszta z innych i taka zbieranina z różnych autokarów była w copie. Moja ekipa z copy niestety jechałą innym do kielc... ale spotykaliśmy sie na postojach

Jeszcze jakeiś pytania?

a i u nas kadra nei wiedziałą żę jesteśmy w innych klubach niż tropics sami sobie chodziliśmy

Edytowane przez kudlaty rnr
Czas edycji: 2010-07-26 o 15:05
kudlaty rnr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:01   #2524
martaaaa92
Raczkowanie

ja mam prawie 18 lat, ale młodo wyglądam, a zdjęcie w paszporcie mam jak miałam 8 lat, ale mam nadzieje, że mnie wpuszczą:PP
albo po prostu sie mocniej umaluję, to od razu będę wyglądać na starszą ;d

Odchudka!

165 cm

58-57-56-55-54,2-54-53-52-51-50
martaaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:12   #2525
justine333
Zakorzenienie

no dokładnie rok temu miałam 15 niecałe..a mi wszyscy 17 dawali
Dominika spokojny ? hahahahahha to zbok jakiś jest hah
Stary 2010-07-26, 15:20   #2526
mikaminika
Rozeznanie

GG do mikaminika

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
hahah co Ty nie powiesz to miała być taka ironia xd
Ale wiesz Justine ! To ten wiek gdzie jeszcze hormony buzują u niektórych haha chociaż myślałam, że w jego wieku już się uspokajają

Lloret de Mar 2010
mikaminika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:22   #2527
kiciax15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kudlaty rnr Pokaż wiadomość
tych dwóch nie polecam bo podłoga sie lepi i są sami faceci takei brudasy na***ane... Bo tam drinki za free jak wejdziesz za 20 euro. W tropicsie straszenie patrza na zdjecie w paszporcie nawet mnei na mój nei chcieli wpuścić po powiedizeli że to nie ja ale coś im wytlumacyzlem... A w innych możesz wejść na legitymacje z datą powyżej 16 lat tzn musisz mieć skończone. Moj kolega wchodził na moją legitymacje ze swoim zdjęciem, drugi wchodził na swoją legitymacje z poprawioną datą a trzeci na legitymacje kolegi z kolegi zdjęciem i go wpuszczali. Czasami w innych nie pytali się nawet o legitymacjie tylko o wiek i mowiles 16 i wchodizłes;d najlepszy tropics i colosos. St trop też fajny a i jak idziecie do bumpersa to weźcie sobie jakiś wiatrak albo wachlarz bo tam nei ma klimy i jest ze 100 stopni po 2 minutach byłem mokry jak ktoś by mnei wrzucił do wody...
Ja z warszawy jechałem 35 godzin;/ ale droga powrotne była fajna;d w ogóle patrzyłęm sie zamykałem oczy żeby mrugnąć i jak otwierałem to mijało pół godziny czy cos bo tak ibyłem zmęczony że nawet nei wiedziałem czy zasnąłem;d i u nas paszporty zbierali opiekunowie. Weźcie sobie podróbcie legitke i chodzcie do innych klubów jak nie macie 16stki a jak macie to do tropicsu ew do colososa. ;d w ogóle nie jedźcie tam!!! Ja teraz tak w ****u tęsknie w domu i w ogóle wszędzie taka pustka tam był 12 dniowy melanż;d było sniadanie-palenie faze obiad palenie faza kolacja palenie faza;d za***iste wakacje;d nawet dla kogoś kto nie pali i nei pije każdy tam znajdzie coś dla siebie:d

wziąłem ze sobą 310 ojro. Zostało mi 15:d wiec wydałem w dużo;d j;d tylko ze kupiłem trzy wycieczki barcelone, tosse i waterworld. Jazda wyglądała tak jak zawsze co 3-5 godzin postuj zależy czasami 20 min czasami 40 różnie;p można było sobie zapalić fajke itp;p w autokarze jadą ludzie do różnych hoteli floridy juan ramona itp u nas w autokarze było jakos z 10 osób z copy a reszta z innych i taka zbieranina z różnych autokarów była w copie. Moja ekipa z copy niestety jechałą innym do kielc... Ale spotykaliśmy sie na postojach

jeszcze jakeiś pytania?

A i u nas kadra nei wiedziałą żę jesteśmy w innych klubach niż tropics sami sobie chodziliśmy:d
czyli do colossosa na legitke? :d:d:d:d

03.08.2010 - 14.08.2010 Orlando Travel
nie sugerujcie się nickiem.

5 dni
kiciax15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 15:37   #2528
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

Cytat:
Napisane przez kudlaty rnr Pokaż wiadomość
tych dwóch nie polecam bo podłoga sie lepi i są sami faceci takei brudasy na***ane... bo tam drinki za free jak wejdziesz za 20 euro. W tropicsie straszenie patrza na zdjecie w paszporcie nawet mnei na mój nei chcieli wpuścić po powiedizeli że to nie ja ale coś im wytlumacyzlem... A w innych możesz wejść na legitymacje z datą powyżej 16 lat tzn musisz mieć skończone. Moj kolega wchodził na moją legitymacje ze swoim zdjęciem, drugi wchodził na swoją legitymacje z poprawioną datą a trzeci na legitymacje kolegi z kolegi zdjęciem i go wpuszczali. czasami w innych nie pytali się nawet o legitymacjie tylko o wiek i mowiles 16 i wchodizłes;d Najlepszy tropics i colosos. St trop też fajny a i jak idziecie do Bumpersa to weźcie sobie jakiś wiatrak albo wachlarz bo tam nei ma klimy i jest ze 100 stopni po 2 minutach byłem mokry jak ktoś by mnei wrzucił do wody...
Ja z warszawy jechałem 35 godzin;/ ale droga powrotne była fajna;d w ogóle patrzyłęm sie zamykałem oczy żeby mrugnąć i jak otwierałem to mijało pół godziny czy cos bo tak ibyłem zmęczony że nawet nei wiedziałem czy zasnąłem;d I u nas paszporty zbierali opiekunowie. Weźcie sobie podróbcie legitke i chodzcie do innych klubów jak nie macie 16stki a jak macie to do tropicsu ew do colososa. ;D W ogóle nie jedźcie tam!!! Ja teraz tak w ****u tęsknie w domu i w ogóle wszędzie taka pustka tam był 12 dniowy melanż;d Było sniadanie-palenie faze obiad palenie faza kolacja palenie faza;d Za***iste wakacje;d nawet dla kogoś kto nie pali i nei pije każdy tam znajdzie coś dla siebie

Wziąłem ze sobą 310 ojro. Zostało mi 15 WIec wydałem w dużo;d j;D tylko ze kupiłem trzy wycieczki barcelone, tosse i waterworld. Jazda wyglądała tak jak zawsze co 3-5 godzin postuj zależy czasami 20 min czasami 40 różnie;p można było sobie zapalić fajke itp;p W autokarze jadą ludzie do różnych hoteli Floridy Juan Ramona itp u nas w autokarze było jakos z 10 osób z copy a reszta z innych i taka zbieranina z różnych autokarów była w copie. Moja ekipa z copy niestety jechałą innym do kielc... ale spotykaliśmy sie na postojach

Jeszcze jakeiś pytania?

a i u nas kadra nei wiedziałą żę jesteśmy w innych klubach niż tropics sami sobie chodziliśmy
No to troche siana przepusciles ale w koncu tam nie szkoda
Stary 2010-07-26, 16:05   #2529
zuuzx3
Rozeznanie

GG do zuuzx3 Send a message via Skype™ to zuuzx3

http://www.lloret.cat/catala/Municip...68C825B2C7.asp Dziś jest 26 lipca, święto w Hiszpanii. Nawet widac, bo na ulicach są jakieś chyba flagi porozwieszane. Ciekawe co się będzie wieczorem działo.
zuuzx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:10   #2530
yo_soy_nixie
Raczkowanie

a ja się z wami dziewczyny mogę podzielić czymś istotnym podobno warto jechać do Barcelony bo są duuuże przeceny w sklepach typu stradivarius, bershka czy tam zara i można naprawdę tanio kupić ciuchy, buty, torebki <3 wiem to od osób które już wróciły
Stary 2010-07-26, 16:17   #2531
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

mam mega anginę i lekarz mi powiedział żadnej klimatyzacji w ciągu dwóch tygodni.

kto woli ukraińca??

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:19   #2532
justine333
Zakorzenienie

hahah no dominika możliwe
Stary 2010-07-26, 16:38   #2533
mikaminika
Rozeznanie

GG do mikaminika

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
mam mega anginę i lekarz mi powiedział żadnej klimatyzacji w ciągu dwóch tygodni.

kto woli ukraińca??
haha ja nie idę do lekarza, bo się nie pokaże z takim ryjem nigdzie na zewnątrz, a lekarstwa i tak mam w domu

A z ty Ukraińcem, to była mowa o mnie ;p

Lloret de Mar 2010
mikaminika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:08   #2534
bubexowa
Raczkowanie

GG do bubexowa

http://www.facebook.com/pages/We-no-...8038735?v=wall jaka fajna grupa!

Ej to dzisiaj podobno maja być te ognie, czy co to tam jest xD

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Ruus, ale do Hiszpanii pojedziesz?
Stary 2010-07-26, 17:32   #2535
mlody08
Raczkowanie

Cytat:

okej mogę być świadkiem
Ty to mi możesz buty wypastować

Cytat:
Napisane przez zuuzx3 Pokaż wiadomość
Młody, mam złą informacjeee. Dominika woli ukrainów
Cytat:
Napisane przez mikaminika Pokaż wiadomość
hahaha dobrze mówisz Zuuz ! A dokładniej, to jednego
No ja pochodzę tam z Ukrainy ;D Znaczy moja babcia tam mieszkała ; P
Cytat:
ahahaha dlaczego ? Przecież to taki spokojny chłopczyk
No widzisz? Dlatego bierzemy ślub. hahaha ;D
Cytat:
oo ! ja bym chciała wiedzieć ile miałaś ze sobą pieniędzy i czy na wszystko Ci starczyło ?
I jak byłaś z Funclubu, to jaka kadra była ? ; >
Co tak się pytasz o te pieniądze. Będzie ślub, ludzie sypną kasą ; D pozbierasz to bd miała
Cytat:
Napisane przez martaaaa92 Pokaż wiadomość
no właśnie;P ja chyba wezmę ze sobą 100 euro... myślicie, że starczy?
100 euro to Ty w jeden dzień wydasz. Minimum 300
Cytat:
hahah co Ty nie powiesz to miała być taka ironia xd
Ale wiesz Justine ! To ten wiek gdzie jeszcze hormony buzują u niektórych haha chociaż myślałam, że w jego wieku już się uspokajają
Cytat:
Tiaaa :P
Po prostu robię to dla was ;P Cofam się o 2 lata ;P

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

http://komixxy.pl/201570/urlop
http://komixxy.pl/201708/Tato-tibian

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
mlody08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 17:34   #2536
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

pojadę, pojadę Tylko muszę odpuścić sobie imprezy teraz u mnie. no i napewno biorę dużo leków do Lloret. o ile z grypy sama bym potrafiła się wyleczeć, to z anginy nie da rady =D

lekarz mi dzissiaj powiedział: 'mogłabyś czaasem kogoś poprosić, żeby ci do paszczy zajrzał'

no ale co z tym ukraińcem dokładnie, mika??

patrzcie co mi chłop na fejsie napisał:
Heyyy..sorry for question..do you want sex with me in lloret de mar????sorry but you Are very very very beautiful for me

fajny chłop, ale chyb ale chyba się przeliczył

Stary 2010-07-26, 17:38   #2537
zuuzx3
Rozeznanie

Niech zgadnę, który to ^^ czyżby Mevlut Nart? Mi wyskoczył z taką propozycją też xd
Stary 2010-07-26, 17:42   #2538
RosjaRosja
Zadomowienie

Cytat:
Niech zgadnę, który to ^^ czyżby Mevlut Nart? Mi wyskoczył z taką propozycją też xd
attilio caputo Myślałam że to jakiś fajny chłop. wizualnie jest całkiem całkiem ale mógł mi tego nie pisać

Stary 2010-07-26, 17:43   #2539
patrycja1391
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
pojadę, pojadę Tylko muszę odpuścić sobie imprezy teraz u mnie. no i napewno biorę dużo leków do Lloret. o ile z grypy sama bym potrafiła się wyleczeć, to z anginy nie da rady =D

lekarz mi dzissiaj powiedział: 'mogłabyś czaasem kogoś poprosić, żeby ci do paszczy zajrzał'

no ale co z tym ukraińcem dokładnie, mika??

patrzcie co mi chłop na fejsie napisał:
Heyyy..sorry for question..do you want sex with me in lloret de mar????sorry but you Are very very very beautiful for me

fajny chłop, ale chyb ale chyba się przeliczył

jaka propozycja. Włoch??
http://lloretdemar.fm.interia.pl/gal1.htm

Lloret de Mar! HISZPANIAAA!!
13-24 sierpnia Almatur

Edytowane przez patrycja1391
Czas edycji: 2010-07-26 o 17:46
patrycja1391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:44   #2540
zuuzx3
Rozeznanie

Karolina i Mevlut Nart są teraz znajomymi. <- ten też Ci będzie proponował.
Stary 2010-07-26, 17:51   #2541
patrycja1391
Raczkowanie

Cytat:
Karolina i Mevlut Nart są teraz znajomymi. <- ten też Ci będzie proponował.
zastanawia mnie to, czy tylko polkom zadają takie pytania w 1 chyba wątku był poruszany temat "łatwe polki" bez przesady
jakoś tak mało osób powróciło z obozu, bo jakoś tak mało tych recenzji

Lloret de Mar! HISZPANIAAA!!
13-24 sierpnia Almatur
patrycja1391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:00   #2542
RosjaRosja
Zadomowienie

myślę, że polkom i rojsankom
one uchodzą za najłatwiejsze
Napisałam mu co o tym sądze, że jego propozycja jest idiotyczna, ja nie jestem dziwką i nie jadę tam w celach seksualnych

Stary 2010-07-26, 18:10   #2543
zuuzx3
Rozeznanie

Ej, poznałam strasznie miłego kolesia. Naprawdę. Nie to co Ci inni włosi, że chodzi im tylko o sex i żeby się zobaczyć. Pyta mnie o charakter, hobby itd... I jeszcze ani razu nie zaproponował spotkania. Powiedział, że jest nieśmiały i miły i traktuje dziewczyny na poważnie, że inni to tylko chcą sexu. Teraz zrezygnował z pójścia na siłownie, powiedział, że woli ze mną rozmawiac, bo później idzie gdzieś tam OUT. Więc ma 20 minut, a tak to by musiał już isc i nie wróciłby. Teraz mi opowiada o swojej pracy xD
Stary 2010-07-26, 18:18   #2544
KroLiczeQ93
Raczkowanie

Heh to masz szczeście
teraz trudno o kolesia,który nie myśli tylko o seksie;P
Stary 2010-07-26, 18:36   #2545
RosjaRosja
Zadomowienie

Cytat:
Ej, poznałam strasznie miłego kolesia. Naprawdę. Nie to co Ci inni włosi, że chodzi im tylko o sex i żeby się zobaczyć. Pyta mnie o charakter, hobby itd... I jeszcze ani razu nie zaproponował spotkania. Powiedział, że jest nieśmiały i miły i traktuje dziewczyny na poważnie, że inni to tylko chcą sexu. Teraz zrezygnował z pójścia na siłownie, powiedział, że woli ze mną rozmawiac, bo później idzie gdzieś tam OUT. Więc ma 20 minut, a tak to by musiał już isc i nie wróciłby. Teraz mi opowiada o swojej pracy xD
no i dobrze ;D który to typek :P??

ja właśnie lubię sie umawiać xDD
najbardziej lubie robić jakiś debili w konia, że się z nimi umawiam, oni biedni czekają a ja nie przychodzę
ale żeby nie było - tylko z idiotami tak postępuje.

Stary 2010-07-26, 18:46   #2546
justine333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlody08 Pokaż wiadomość
Ty to mi możesz buty wypastować
wrrrrrrrrrrr
nie odzywam się do ciebie już

Rosja ja słyszałam raczej, że Niemki są łatwe
a tak pozatym to Polki niby też..... kiedyś na necie czytałam, że średnio tracą dziewictwo w wieku 19 lat Niemki 17, więc nie jest najgorzej
aa i nie żebym ja jakieś strony czytała to było na gadu

Edytowane przez justine333
Czas edycji: 2010-07-26 o 18:56
justine333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:54   #2547
RosjaRosja
Zadomowienie

ja to też na papilocie czytalam XD

ale ja wyglądam dosyć prowokująco, więc dlatego napisał tak ten chłop

Stary 2010-07-26, 18:57   #2548
KroLiczeQ93
Raczkowanie

Heh ja też lubie wystawiać kolesi takich z fotki np co ciągle tylko o seksie piszą on głupi sie napalają,że nie wiadomo co i czekają na mnie
a ja siedze w domu i mam zwałee z nich!
Stary 2010-07-26, 18:59   #2549
Sylwusiiaa
Przyczajenie

GG do Sylwusiiaa

Cytat:
Napisane przez kiciax15 Pokaż wiadomość
ja będę od 3 sierpnia, w zasadzie to 4, bo 3 rano wyjeżdżam

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

btw. będzie ktoś w san marti (don juan center) od 3-14 sierpnia?
Ja się wybieram do Lloret w tym terminie co napisałaś, hotel standardowo san marti ;-)
Sylwusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 19:05   #2550
chemiczna_
Raczkowanie

wróciłam wczoraj w nocy.. BYŁO ZA***IŚCIE.
wracam za rok na 100 % <3

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości