Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 16:28   #1171
jolkah
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

kurde, ja ostatnio też pogrzeszyłam, dlatego nie bede narzekać, że waga stoi w miejscu :/

Co innego chciałam powiedzieć i się pochwalić. Razem z dukanem zaczęłam moja kuracją antynikotynową, po 6 latach palenia drugi raz spróbowałam rzucić - skończyłam 25 dni z tabletkami Tabex i wydaje mi się, że moge powiedzieć śmiało, że rzuciłam palenie
Jestem taaaka dumna

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:29   #1172
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika_19 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny..również mam zamiar zacząć tę dietę, tylko mam obawy. Jestem wegetarianką i tak się zastanawiam czy stosowanie tej diety w moim przypadku ma sens? Proszę doradźcie mi
a jak bardzo jestes restrykcyjna wegetarianką?
jest specjalna wersja diety dla wege - je sie sporo warzyw straczkowych - tych wysokobialkowch - chudnie sie duzo wolniej, pozniej poszukam tych info jak bedzie taka potrzeba
ale jezeli nie jesz tylko miesa (jak ja) spokojnie mozesz ciagnac na jajkach, bialym serze i rybach (jak je jesz)
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:44   #1173
blackredmoon
Raczkowanie

Witam po weekendzie!
Ja tak nagrzeszyłam przez te 3 dni, że nawet Wam nie będę mowiła czym :/ Nie wiem co się ze mną stało :O
Ale spokojnie, robię teraz ostre PP i wszystko wróci do normy żadnych grzeszków więcej, doszłam do swojej wagi i spoczęłam przez chwilę na laurach, a przecież mam II cel obrany i go osiągnę choćbym miała przez pół roku wcinać jajca!
No, to takie moje przemyślenia

Gratuluję wszystkim osiągnięć na Dukanie
Jestem z Was dumna!
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:44   #1174
Inspiracyjna
Wtajemniczenie

GG do Inspiracyjna

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

ten serek jest z CSM MLECZGAL w opakowaniu czerwono - beżowym ... był w kauflandzie i tak naprawdę to już był ostatni 1 kg więc po przeanalizowaniu składu się skusiłam
muszę poszukać u siebie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Gratulacje!!! Utrwalaj dalej kilogramy, zazdroszczę Ci, też bym chciała juz powiedzieć: wygladam teraz naprawde bardzo fajnie

Moja taka dalsza znajoma też gubiła dalej kilogramy na III fazie, .........w tej chwili robi proteinowy czwartek co 2 tygodnie - może to przystopuje - bo stwierdziła, że aż za dużo jej leci ta waga.
niektórym to się powodzi

Witam Wszystkie Dukanki.
Dzisiaj mam nadzieję przedostatni dzień na @ bo już
Byłam taka głodna że porwałam całe duuuże udko ale dobre było! Szczególnie że testuje panierki do kurczaka i trafiłam na smaczną

zmieniam się na lepsze - DLA SIEBIE !
Inspiracyjna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:46   #1175
blackredmoon
Raczkowanie

A mam pytanie.. jeśli chodzi o wieśniaka to jecie tylko ten light?
Bo ja wcinam ten z mlekovity, zwykły: B11g, W2g, T5g
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:06   #1176
8joja8
Raczkowanie

Kurde dziewczyny czy to ma tak być? Najpierw zleciałam z wagi 61,4 do 59,5 potem do 58,2 na 2 dni i teraz znowu 59,5. pilnuje się i nie grzeszę, może trochę solę za dużo. To chyba ta sól
Stary 2010-07-26, 17:07   #1177
Peanut 1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violka_87 Pokaż wiadomość
Placek dukana można z niego zrobić pizze kebaba i co tylko wpadnie ci do głowy

3 łyżki otręb
1 jajo
2 łyżeczki jogurtu
troche soli
i wlewamy na GORĄCĄ patelnie smazymy z dwuch stron

Dzieki serdeczne , ze podalas ten przepis

Umieram
Takie to bylo dobre. Wlasnie zjadlam i juz planuje jutrzejszy placek.
Tyle tylko , ze bez sosu czosnkowego ani rusz a maz juz powoli kreci nochalem i zrzedzi , ze tylko czosnek czuje
Peanut 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:10   #1178
anika_19
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
a jak bardzo jestes restrykcyjna wegetarianką?
jest specjalna wersja diety dla wege - je sie sporo warzyw straczkowych - tych wysokobialkowch - chudnie sie duzo wolniej, pozniej poszukam tych info jak bedzie taka potrzeba
ale jezeli nie jesz tylko miesa (jak ja) spokojnie mozesz ciagnac na jajkach, bialym serze i rybach (jak je jesz)

oj chyba bardzo bardzo..nie jem mięsa odkąd pamiętam(od jakiegoś 8 roku życia), a ryby to nawet nigdy nie próbowałam
Będę wdzięczna za info o wersji dla wegetarian
anika_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:18   #1179
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
kurde, ja ostatnio też pogrzeszyłam, dlatego nie bede narzekać, że waga stoi w miejscu :/

Co innego chciałam powiedzieć i się pochwalić. Razem z dukanem zaczęłam moja kuracją antynikotynową, po 6 latach palenia drugi raz spróbowałam rzucić - skończyłam 25 dni z tabletkami Tabex i wydaje mi się, że moge powiedzieć śmiało, że rzuciłam palenie
Jestem taaaka dumna
hej hej hej witam o drogie sekciary przeoraszam ze tak pozno ale ta pogoda mnie rozwalila poza tym w pracy teraz a do poludnia ... to spalam

gratuluje moja droga rzucenia palenia .. ja narazie nastawiam sie psychicznie .. idzie mi calkiem niexle

o rety ile wy od wczoraj na dukalyscie ... przeczytalam wszystko\\

no i gratul=je pieknych spadkow ...<nadal wagi nie kupilam> ale czuje sie lzej czyli musi dzialac

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez 8joja8 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny czy to ma tak być? Najpierw zleciałam z wagi 61,4 do 59,5 potem do 58,2 na 2 dni i teraz znowu 59,5. pilnuje się i nie grzeszę, może trochę solę za dużo. To chyba ta sól

o siostro sol to zlo !!

prawda o sekto ja juz od kilku lat nie uzywam soli i cukru moje powiedzenie wszystko co biale jest bleee

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
oj chyba bardzo bardzo..nie jem mięsa odkąd pamiętam(od jakiegoś 8 roku życia), a ryby to nawet nigdy nie próbowałam

ta dieta nie jest dla wegetarian tak bardzo zagorzalych .. wkoncu w tej diecie chodzi o to ze masz dostarczane mieso ryby jajka a przykro mi ale ty ich nie jesz... pomysl mooze nad jogurtowa

cel 55kg

67,7kg-66kg-65-64-63-62-61-60-59-55cel
czarna dziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:19   #1180
She_devil
Przyczajenie

Kobity, podziw za nastawienie i cierpliwość przy tej diecie. Ja jej nawet nie zaczelam a już wiem że na niej nie przeżyje Hmm... może jakieś wskazówki, w skrócie?
She_devil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:21   #1181
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
A mam pytanie.. jeśli chodzi o wieśniaka to jecie tylko ten light?
Bo ja wcinam ten z mlekovity, zwykły: B11g, W2g, T5g

od piatku mam romans i tylko piatnica lekki hnn.. pycha zastanawiam sie kiedy wezme z nim rozwod przeciez szybko nudze sie takimi zabawkami .. narazie cenie go za to ze daje sie wykorzystywac w pelni i jeszcze nie stracil swego smaku

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez She_devil Pokaż wiadomość
Kobity, podziw za nastawienie i cierpliwość przy tej diecie. Ja jej nawet nie zaczelam a już wiem że na niej nie przeżyje Hmm... może jakieś wskazówki, w skrócie?

nie przezyje? kobietko a czytalas tutaj o jakims zgonie? nieee,, wrecz przeciwnie kazda z nas jest tu przede wszystkim najedzona i szczesliwa a to najwazniejsze ze jestesmy razem ... do celu sekciary

cel 55kg

Stary 2010-07-26, 17:24   #1182
She_devil
Przyczajenie

Hmm... najgorsze jest u mnie nastawienie. Codziennie mówię do siebie: " od jutra" ...i tak juz troche czasu minelo. Nie mam motywacji ;/
Stary 2010-07-26, 17:25   #1183
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak ja od 8 roku zycia - tylko ze ryby jadlam, na diecie, bo teraz to baardzo rzadko
tu jest info o diecie dla wege http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/1...post19071.html
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:26   #1184
grupies
Rozeznanie

Witajcie Chudzinki
właśnie dziś sie zorientowałam, że za 0,6 kg stuknie mi minus 20 kg
Stary 2010-07-26, 17:31   #1185
Inspiracyjna
Wtajemniczenie

GG do Inspiracyjna

Cytat:
Hmm... najgorsze jest u mnie nastawienie. Codziennie mówię do siebie: " od jutra" ...i tak juz troche czasu minelo. Nie mam motywacji ;/

musisz mocno chcieć!
wtedy wytyczysz sobie konkretny termin, najesz się złego jedzonka dzień przed i dasz radę!

tylko trzeba być przekonanym, a nie "schudłabym parę kilo, nie wiem czy chce mi się nie wiem ile i poco"

zmieniam się na lepsze - DLA SIEBIE !
Inspiracyjna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:36   #1186
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

dobra a teraz spowiadam sie od ostatniej wizyty o guru nas z .. wybacz ale zgrzeszylam nie milosiernie ... szlam szlam i szlam <o zgrozo> kolezanka do pabu wczoraj po pracy mnie wyciagla na powislu sciskalam twa wode gry wkolo wszyscy pili piwa itp. wkoncy o zakradl sie do mnie i kazal mi od kolezanki zrobic lyka piwa ciechana:m ur:.. byl rozmiarow malej lyzeczki wiec nic prawie nie poczulam ale szybko popilam ma woda..no niby nic ale mialam wyrzuty o straszne...

na kolacyjke zjadlam troszke twarogu minimalnie tunczyka z koncentratem <o dzieki ze jestes tak to bym nie wyzyla> mleczko i jajeczka dwa

o sekto prosze mnie za ta lyzeczke nie wyzucac

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
brak motywacji jest najgorsze kolega powiedzial mi ze przytyje jak rzuce palenie to byl dla mnie taki kop mod razu na drugi dzien zaczelam romansowac z dukanem i siostrami musisz znalexc cel

zrob to dla siebikie dla przyszlosi a bedziemy z toba

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
Witajcie Chudzinki
właśnie dziś sie zorientowałam, że za 0,6 kg stuknie mi minus 20 kg
piiiiiieknie brawa

cel 55kg

Stary 2010-07-26, 17:37   #1187
alalukam
Raczkowanie

Hejka Dziewczynki, ja stoję w miejscu ... i cierpię, bo odstawiłam Młodego od cysia i tak mnie cycki bolą , że dziś poszłam do lekarza, ale na szczęście nie mam zapalenia, uff .... jednak swoje odcierpieć muszę
Na szczęście Krzysztof zniósł rozłąkę z cysiem na medal brawa dla Niego

Gratki za spadki i lecę do nauki

28/09/2011 zaczynam
71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
alalukam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:41   #1188
She_devil
Przyczajenie

Hmm... widzę że można mieć w Was wsparcie, więc będę się starała zaglądać tu jak najczęściej. Mam nadzieję żę Wasze sukcesy dadzą mi kopa i motywację. A jak już zacznę to będzie z górki.
Stary 2010-07-26, 17:50   #1189
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

konczac swoj wywod dzis zero grzechow nawet nie lizalam lyzeczki zadnej po niczym

rano twarog tunczyk koncentrat troszki mleka wody duzo wody niedawno wiesmaka i narazie wszystko

cel 55kg

Stary 2010-07-26, 17:50   #1190
suushi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alalukam Pokaż wiadomość
Hejka Dziewczynki, ja stoję w miejscu ... i cierpię, bo odstawiłam Młodego od cysia i tak mnie cycki bolą , że dziś poszłam do lekarza, ale na szczęście nie mam zapalenia, uff .... jednak swoje odcierpieć muszę

No to super, gratuluję, bo wiem jakie to czasem może być trudne. Może nie z własnego doświadczenia, ale moja siostra smarowała sutki ketchupem i mówiła do małego, że mamusię boli i że nie można. Raczej nie rozumiał, ale podziałało, bo mu katchup nie smakował (raz "liznął" i jak widział, że czerwone to już nie chciał)
Stary 2010-07-26, 17:54   #1191
siniorita
Przyczajenie

Cytat:

Nie nastawiaj się źle,bo ta dieta to właściwie nie dieta, ale zmiana nawyków.Ja Cię doskonale rozumiem, bo wszyscy wokół mi truli odiecie Dukana, diecie proteinowej a ja jak na złość mówiłam nie.Bo miałam zakodowane w głowie słowo dieta i to,że lubię słodycze-a tu je się białko i mięcho.Aż do dnia, kiedy zobaczyłam moją znajomą i dowiedziałam się, że schudła na tej diecie.I zaraz okazało się, że jeszcze inna też na niej zleciała i jeszcze inna też.I tak mnie dziewczyny zmotywowały, że z ogromnej wagi 101.5 w ciągu 5 tygodni zjechałam o 8 kg NIE GŁODZĄC SIĘ< JEDZĄC SERNIKI< DESERKI z serków homo zżelatyną i słodzikiem .Opychałam się ile chciałam i czym chciałam i naprawdę mi ubyło.A dodam, że jestem troche starsza od Was , mam odchowane dzieci i nie pamiętam , kiedy schudłam ostatnim razem .Ja nawet ie tyle byłam bardzo gruba, co grubej kości, taka duża kobieta ale symetrycznie zbudowana z wcięciem i wycięciem.A teraz rezultaty widzę sama i wszystkim mówię, DUKAJMY RAZEM.Razem nam się uda.
No to się wreszcie wygadałam.
siniorita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:54   #1192
Rozeznanie

Cytat:
5 kilo juz mam utrwalone polowa tego co zrzucialam na 1 i 2 fazie
schudlam na 3 fazie 2,5 kilo, i tez sobie chyba o utrwale, na wszelki wypadek

wiecie co zglupialam do konca z tą dietą - bo na 3 fazie szybciej chudne niz na 2 fazie... nie wiem czym to jest spowodowane, - rozkreconym, uregulowanym metabolizmem po 2 fazie? moze psychika mi pusciala - bo jak juz bylam blisko celu to sobie "odpuscilam" odchudzanie, przestalam sie tym przejmowac i zaczelam sie cieszyc z mojej nowej figury - oczywiscie dalej przestrzegajac diety i moze dlatego zaczelam chudnac?

juz chyba wiecej nie chce schudnac, te 2,5 kilo zeszlo mi z ramion, ktore powejsciu na 3 faze byly malo ciekawe i wygladam teraz naprawde bardzo fajnie
jesteś moją motywacjąMiło się czyta jak ładnie chudłaś, jak grzecznie utrwalasz. Efekt super

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:57   #1193
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

Cytat:
Hmm... widzę że można mieć w Was wsparcie, więc będę się starała zaglądać tu jak najczęściej. Mam nadzieję żę Wasze sukcesy dadzą mi kopa i motywację. A jak już zacznę to będzie z górki.

oczywiscie z nami zawsze lepiej w kupie raxniej poprostu

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

emilka jest motywacja dla wiele z nas

dziekujemy bardzo

cel 55kg

Stary 2010-07-26, 17:59   #1194
She_devil
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez siniorita Pokaż wiadomość
Nie nastawiaj się źle,bo ta dieta to właściwie nie dieta, ale zmiana nawyków.Ja Cię doskonale rozumiem, bo wszyscy wokół mi truli odiecie Dukana, diecie proteinowej a ja jak na złość mówiłam nie.Bo miałam zakodowane w głowie słowo dieta i to,że lubię słodycze-a tu je się białko i mięcho.Aż do dnia, kiedy zobaczyłam moją znajomą i dowiedziałam się, że schudła na tej diecie.I zaraz okazało się, że jeszcze inna też na niej zleciała i jeszcze inna też.I tak mnie dziewczyny zmotywowały, że z ogromnej wagi 101.5 w ciągu 5 tygodni zjechałam o 8 kg NIE GŁODZĄC SIĘ< JEDZĄC SERNIKI< DESERKI z serków homo zżelatyną i słodzikiem .Opychałam się ile chciałam i czym chciałam i naprawdę mi ubyło.A dodam, że jestem troche starsza od Was , mam odchowane dzieci i nie pamiętam , kiedy schudłam ostatnim razem .Ja nawet ie tyle byłam bardzo gruba, co grubej kości, taka duża kobieta ale symetrycznie zbudowana z wcięciem i wycięciem.A teraz rezultaty widzę sama i wszystkim mówię, DUKAJMY RAZEM.Razem nam się uda.
No to się wreszcie wygadałam.
Hmmm... dziękuję za wypowiedź. Ja też właśnie mialam podobne nastawienie na tą dietę. I jeszcze wmawialam koleżankom, co na niej są, że to bez sensu, że schudną i momentalenie z powrotem przytyją. Ale z czasem zauważyłam że to działa. Jedna znajoma tak się odchudziła, że aż miałą wklęśnięty brzuszek ;| .Postaram się jak na początek przynajmniej nie podjadać i trzymać się wersji: DITEKA
Stary 2010-07-26, 18:00   #1195
Ily
Raczkowanie

Dziewczyny mam małą prośbę , ja tu wam napiszę co dziś zjadłam a wy zerknijcie czy wszystko jest ok , bo pomimo tego ze przeczytalam cala ksiazke i wiele innych to mam pewne watpliwosci .

rano :

wiesniak z jogurtem naturalnym 0% + kawałki surimi z i plastry chudej szynki z piersi indyka zawijanej a w srodku losos wedzony.

w południe :

Placki otrębowe + jajecznica z 2 jajek ale tylko z jednego żółtka

przed obiadem wcielam serek homo .. a na obiad piers z kurczaka doprawiona przyprawami z piekarnika . I na razie tyle.. + duzo wody .

Wydaje mi sie , ze powinno byc ok ale martwi mnie cos ale nie wiem co a wazyc sie bede dopiero jutro rano albo za 2 dni..

dodam , ze jestem na 1 dniu fazy uderzeniowej i planuje 5 dni.

impossible is nothing

jem mniej - od 2015 produkują sam rozmiar XS i S

Edytowane przez Ily
Czas edycji: 2010-07-26 o 18:02
Ily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:03   #1196
anika_19
Przyczajenie

Cytat:
to tak jak ja od 8 roku zycia - tylko ze ryby jadlam, na diecie, bo teraz to baardzo rzadko
tu jest info o diecie dla wege http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/1...post19071.html
Dziękuję
anika_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:05   #1197
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna dziunia Pokaż wiadomość
wkoncy o zakradl sie do mnie i kazal mi od kolezanki zrobic lyka piwa ciechana:m ur:.. byl rozmiarow malej lyzeczki wiec nic prawie nie poczulam ale szybko popilam ma woda..no niby nic ale mialam wyrzuty o straszne...

piiiiiieknie brawa
Dzięki

A z tym piwkiem to nie przesadzaj, jedna łyżeczka nic ci nie zrobi

Cytat:
Napisane przez alalukam Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że go nie karmiłaś jak na Dukana przeszlaś ?

Cytat:
Napisane przez czarna dziunia Pokaż wiadomość

rano twarog tunczyk koncentrat troszki mleka wody duzo wody niedawno wiesmaka i narazie wszystko
Dziunia raz dwa do lodówki nurkuj - za mało zjadłaś -MY TU NIE GŁODUJEMY. Jemy tyle żeby nie byc głodnym, a taką ilością jedzenia co dziś zjedlaś możesz sobie tylko zaszkodzić. PAMIETAJ - IM WIĘCEJ JESZ TYM SZYBCIEJ CHUDNIESZ, bo organizm spala kalorie na spalenie białka
Stary 2010-07-26, 18:06   #1198
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8joja8 Pokaż wiadomość
spokojnie, mam tak samo. Spada, rośnie, potem spada, pewnie do woda

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 18:07   #1199
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ily Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam małą prośbę , ja tu wam napiszę co dziś zjadłam a wy zerknijcie czy wszystko jest ok , bo pomimo tego ze przeczytalam cala ksiazke i wiele innych to mam pewne watpliwosci .

rano :

wiesniak z jogurtem naturalnym 0% + kawałki surimi z i plastry chudej szynki z piersi indyka zawijanej a w srodku losos wedzony.

w południe :

przed obiadem wcielam serek homo .. a na obiad piers z kurczaka doprawiona przyprawami z piekarnika . I na razie tyle.. + duzo wody .

Wydaje mi sie , ze powinno byc ok ale martwi mnie cos ale nie wiem co a wazyc sie bede dopiero jutro rano albo za 2 dni..

Menu jest ok, tylko sprawdź skład surimi, bo u nas ma to malo wspolnego z normalnym surimi
Stary 2010-07-26, 18:08   #1200
czarna dziunia
Raczkowanie

GG do czarna dziunia

Cytat:
Napisane przez Ily Pokaż wiadomość

rano :

w południe :

nie weim niby wszystko jest ok ... ja tez jestem na 1 uderzeniowej tylko ze to moj 4 dzien uderzeniowki i duzo mniej jem ale tylko dlatego ze nie moge duzo jesc bo moj organizm tego tyle nie przyjmuje

cel 55kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości