|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Hej;] nie było mnie to troszkę ale nadrobiłam ;] u mnie też pogoda beznadziejna, przez to siedzę cały czas w domku i z nudów umieram ;/ jutro rano mam nadzieje że na siłke z przyjaciółką pójdziemy bo już końcówka @ i u mnie i u niej ;p poranek zaczęłam od zrobienia maseczki błotnej z PLANET SPA AVON, a potem godzinka BP, wieczorem paznokcie, balsamy, kremiki odżywki itp...
Talullah po pierwsze uwielbiam twoje loki ![]() caate kolejny piękny makijaż ty masz zielone oczka? bo nie wiem czy dobrze widzę ja mam zielone i wydawało mi się że tego typu odcienie nie pasują, zresztą czytałam kiedyś gdzieś, że powinno się unikać cieni, które zbliżone są kolorem do naszej tęczówki..co o tym myślicie?no i czekam na fotki ciuszków z SH ![]() party_girl7 wysyłam zaproszenie ![]() pomogłabym ale nigdy nie używałam...
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-07-26 o 16:11 |
|
|
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
tez to zauważyłam
![]() ja mam nabłyszczacz z firmy marion i troche nabłyszcza włosy ale super efektów nie zauważyłam tzn moze i sa ale ja mało psikam go na włosy bo nie chce zeby przetłuscił mi je Cytat:
staram sie suszyc włosy zimnym nawiewem choc lubie jak mi ciepełko wieje po szyjce |
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
i jaki efekt masz po zimnym nawiewie? moje włosy najładniej układają się jak same wyschną, w innym przypadku tragedia... ;/
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
ImmortalLover
a nie lepiej poszukać odżywki po której bedą błyszczące ?
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam spóbować jakś z tymi nałyszczaczami a polecasz jakąś konkretną?
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sklejał je jakoś hm lubię maskę Planet Spa o której już wspominałam, moje włosy ją lubią bardzo
|
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze nie powinno sie uzywac cieni w tym samym kolorze co oczy, ja to zrobilam, pierwszy raz sie przelamalam i sama widzisz efekt ![]() Od urodzenia mialam niebieskie, jakie 4lata temu zrobily sie bardziej zielone Moja mama uwaza ze mam niebieskie, niektorzy tez, inni ze zielone. Zalezy od swiatla, pory roku, czasami mam takie ciemniejsze dziwne mam oczy, wiec uzywam zieleni, skoro czasami mam je niebieskie wg niektorych![]() Cytat:
Ja mam z Matrixa nablyszczacz smart.color i ladnie nablysza ale ten sam efekt i nawet lepszy daje serum krystaliczne Inebrya i jeszcze je odzywia i ten zapach mango Dodalam zdjecia ciuszkow do albumu
|
|
#3189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
byłam dzisiaj na zakupach i miałam długą listę zakupów kosmetycznych, ale tylko jedna rzecz była w rossmannie którą chciałam i się wkurzyłam A więc kupiłam sobie odżywkę, w netto śliczny bucik na pierścionki później wstawię foty
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja pobalowałam w sobotę i niedzielę i teraz regeneruję siły ![]() jak na razie: *zmyłam lakier z paznokci, obcięłam je i przypiłowałam; *zrobiłam maseczkę z zielona glinką i nałożyłam kremy na twarz: *na dłonie nałożyłam intensywnie regenerujący krem na noc. za chwilę lecę wziąć długą kąpiel w pianie i dobrze się wybalsamuję, bo czuję się strasznie sucha, pomaluję paznokcie, umyję włosy, potrzymam dłużej odżywkę i nałożę grubo kremu na stopy. caate, widzę,że insanity zaczęłaś jak poszło? ja zacznę w drugiej połowie sierpnia,bo teraz głównie będę wyjeżdżać,a z takimi przerwami dla mnie nie ma sensu tego ćwiczyć.
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natchnęło mnie na założenie bloga http://street0fashion.blogspot.com |
|
|
|
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
Kurde wypiłam kawe z cukrem a miałam już nie jeść słodkiego :P
Cate fajne te ciuszki masz w sh
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytaj cala mokra, spocona, w zyciu siebie w takim stanie nie widzialam:d 2razy 'padlam na pysk' i na koncu chlonelam 20min ![]() dobrze ze sa przerwy na wode miedzy cwiczeniami, inaczej nie dalabym rady... Jutro zaczyna 45min cwiczen, a juz czuje zakwasy na lydkach zrobilam zdj przed, zobaczymy jak mi pojdzie. Napewno nie zrezygnuje, widze jak sie mecze, poce, wiec efekty musza bycregulacja brwi henna na brwi i rzesy maseczka planet Spa z morza martwego avon na twarz zaraz pomysle nad reszta, co by tu zrobic dla siebie
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
na następny raz słodzik ![]() caate skomentowałam w albumie
|
|
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi za 2zl tez![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() SH uzaleznia
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Wtajemniczenie
|
hejjj
![]() caate kupilam dzis wosk z waxa z mango mozesz juz cos o nim powiedziec?? bo ty tez go masz tak ??![]() co do marionu to wg mnie ten nablyuszczacz jak za taka cene jest super pare razy go mialam i sprej do prostowania tez ale fakt dziwny jest i ma duzo alkoholu w skladzie a pod prostownice to chyba nie najlepiej...
|
#3200 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
oo takihttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-z-awokado.htm |
|
|
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ogolnie tak o to chodzi![]() jeszcze sklady przelecialam szybciutko - tak to
|
|
#3202 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko dziwi mnie ze pisze o zastosowaniu na 3-4 razy... hm troche malo...
stosowala ktoras z was masc cepan na blizny czy przebarwienia po tradziku? chcialabym taka mega gladziutka twarz ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- * woda, mąka, miód - zmieszane w takich proporcjach, aby uzyskać jednolitą konsystencję. Nakładamy na skórę twarzy, a gdy zastygnie trzymamy ok. 10 min. i zmywamy letnią wodą. * łyżeczkę zmielonych bratków polnych, łyżkę sproszkowanego lub zmielonego skrzypu i łyżeczkę dobrze roztartych świeżych drożdży, dokładnie wymieszać z przegotowaną wodą, nałożyć na twarz i przykryć gazą zmoczoną w gorącej wodzie. Zdjąć maseczkę po 20 min., opłukać twarz zimną wodą, a następnie przetrzeć twarz tonikiem dla skóry tłustej 2 maseczki pomagajace na rozszerzone pory :P moze ktoras skorzysta
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
moja pielęgnacja dziś:
ampułka Radical na skalp pielęgnacja pazurków mgiełka Radical 2 kubki pokrzywy wypite ![]() maseczka z miodu na twarz |
|
|
|
#3205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nie wim czy Te moje wyniki dobre czy nie, jak patrze na watek i porownuje do innych ![]() pomierzylam sie, porobilam sie, zobaczymy co z tego wyjdzie wiem ze mi sie cwiczenia podobaja, a to nowsc u mnieNajgorsze jest, ze TŻtowi pochwalilam sie, jaka ja strong women bede i on tez sobie sciagnal i wlasnie poszedl cwiczyc, zeby nie byc gorszym powodzenia sobie zycze![]() Cytat:
ja mam z avokado ![]() uzylam raz, dzis naloze 2raz na noc. Uwazam ze spokojnie na 10x starczy ja na swoje wlosy do lopatek wyciskam sporo, ale nie wiem jak mozna go zuzyc w 3-4razy ![]() wlosy sa miekkie, widac ze cos dziala, ale po splukaniu sa takie sztywniejsze, moje loki maja dobry skret i sie blyszcza ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() az nie wim czy Te moje wyniki dobre czy nie, jak patrze na watek i porownuje do innych ![]() pomierzylam sie, porobilam sie, zobaczymy co z tego wyjdzie wiem ze mi sie cwiczenia podobaja, a to nowsc u mnieNajgorsze jest, ze TŻtowi pochwalilam sie, jaka ja strong women bede i on tez sobie sciagnal i wlasnie poszedl cwiczyc, zeby nie byc gorszym powodzenia sobie zycze![]() Cytat:
ja mam z avokado ![]() uzylam raz, dzis naloze 2raz na noc. Uwazam ze spokojnie na 10x starczy ja na swoje wlosy do lopatek wyciskam sporo, ale nie wiem jak mozna go zuzyc w 3-4razy ![]() wlosy sa miekkie, widac ze cos dziala, ale po splukaniu sa takie sztywniejsze, moje loki maja dobry skret i sie blyszcza hula hop 30min ![]() ale nogi a raczej lydki to mnie bola od tych cwiczen
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
haha takk caate z avokado
![]() :Pja dzis nie bardzo mialam czas na siebie bo w sumie nie tak dawno wrocilam do domu a wstalam po 4:/ ale zaraz takk: umyje twarz przegotowana woda z rumiankiem naloze maseczke oczyszczajaca poskacze na skakance olejek ryc. na koncowki zmyje maseczke i moze naloze jakas nawilzalaca masaz banka balsam i na dzis chyba tyle ![]()
|
#3207 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wątek. Właśnie go odkryłam.
![]() Używałam kiedyś nabłyszczacz z Marionu, ale nic nie dawał, szkoda pieniędzy na niego wg mnie. Za to nabłyszczacz z Biosilku był troche lepszy (chociaż też bez spektakularnych efektów) - kilka razy miałam nim fryzurkę spryskaną u fryzjera. Innych nabłyszczaczy nie używałam. Ale myślę, że tak jak dziewczyny piszą, lepiej poszukać jakiejs dobrej odżywki.
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie mi ciezko ocenic ten wosk, zobacze jak skonczeCytat:
![]() cos mi TŻ nie wraca na skype, mam nadzieje, ze mi nie padl na tych cwiczaniach
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasieni887;20941328]tylko dziwi mnie ze pisze o zastosowaniu na 3-4 razy... hm troche malo...
stosowala ktoras z was masc cepan na blizny czy przebarwienia po tradziku? chcialabym taka mega gladziutka twarz [COLOR="Silver"]QUOTE] a pomogłaby ona na przebarwienia na rekach i plecach?? mam taka skóre w tych miejscach ze jak sie np drabne, otre alb syfek mi sie zrobi to w tym miejscu zbiera mi sie ciemny barwnik i mam plamki i nie chca zniknąć![]() caate biała i zielona tunika mi sie podoba |
|
|
|
#3210 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że ostatnio ciekawe rzeczy Wam się śnią. Ja tam nigdy swoich snów nie pamiętam, ale 2 dni temu był wyjątek, bo przed snem naoglądałam się programów o duchach i o ile takie rzeczy mnie jakoś nie przerażają to potem przez całą noc miałam koszmary. Najgorsze jest to, że kilka razy aż się budziłam w nocy, ale i tak myślałam, że to wszystko dzieje się naprawdę. Ale to i tak progres, bo już dawno nie pamiętałam, aby cokolwiek mi się śniło Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie bardziej wolę tradycyjne sklepy ![]() A co do koturnów to jakoś ostatnio mam fazę na nie. Chyba bardziej mi się podobają teraz od obcasów, ale takich wiązanych butów niezależnie czy na obcasie czy na koturnie też jakoś nie lubię. Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

ja mam zielone i wydawało mi się że tego typu odcienie nie pasują, zresztą czytałam kiedyś gdzieś, że powinno się unikać cieni, które zbliżone są kolorem do naszej tęczówki..co o tym myślicie?no i czekam na fotki ciuszków z SH 

dziwne mam oczy, wiec uzywam zieleni, skoro czasami mam je niebieskie wg niektorych
A więc kupiłam sobie odżywkę, w netto śliczny bucik na pierścionki
później wstawię foty 

??

ale to moze przez te moje problemy skorne.... w kazdym razie uzywam bo mam ale efektow nie widze zbytnio.