![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkarski część 6
Rzeczywiście Photo photo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko co do czucia się-ja się rano obudziłam kompletnie niewyspana. A czułam się do d... ![]() ![]() No nic idę kończyć okładkę do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś od rana sobie krzyzykowałam na płotnie, muzę sobie polską właczyłam i tak mi szło, czasu na kontemplacje mam dużo ![]() a tu nasz koty - cali, nasza mała pupilka, i jej brat, rudy harry, ktorego stracilismy w zeszłym roku ![]() ![]() u nas w uk jest jeszcze splodge ale ona ma juz 17 lat i zaczyna bidulka chorować, niedlugo pewnie stracimy ją ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
CraftMod
|
jakie fajne kocurki, rudego i kudłacza bym chętnie przygarneła
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ostatni jest cudny
![]()
#125 |
Zadomowienie
|
![]()
oj kociary kociary
![]() ![]() mój kot ma dziś jakiś zły dzień chodzi i miauczy ciekawe co chodzi po tej puchatej głowie a o 23 nastąpi reaktywacja i będzie biegał jak szalony ![]()
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie siedzę z Tigerem bo tak mnie strasznie zmuliło . Cytat:
![]() ja się zawsze duzych psów bałam, a tż ma takiego dużego, ale to suka i jest taka przymilaska, taka pokorna ![]() ja tak samo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Modermistrz bobkowy :D
|
A u kudlatego kota pod pacha czyjąs pierś widać
![]() ![]() owlosione rece to pewnie tz ![]()
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-07-26 o 19:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Asiu teraz to u Ciebie będzie twórczo widzę
![]() ![]() ![]() http://krainafilcu.blogspot.com/2010...acje_7012.html |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]()
No u mnie musi być!!! Bo zaległości ponarastało,że wstyd
![]() ![]() A ja se myślę jakiego kota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propo... Moja Zuźka upodobała sobie umywalkę! No siedziałaby w łazience godzinami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2010-07-26 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
CraftMod
|
Znam to, mnie zawsze śmieszył kot w umywalce, ale dla nich to to samo co dla nas np kąpiel w basenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
znajomych koty lubią w bębnie od pralki spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
CraftMod
|
A propo pralek, kiedyć chyba na plotkowym opowiadałam, jak znajomej synek wrzucił kota do frani
![]() ![]() A mój dla odmiany z 2 lata temu postanowił wsadzić kotka do szuflady w zamrażarce. Dobrze że byłam na dole i kotek dawał znać o sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() miałam kiedys do czynienia z dwa golden retrieverami w hollandi i chociaż psiska były łagodne i skore do zabawy to jednak wyprowadzanie ich na spacer (obie suki na smyczach) było trochę wyzwaniem. duże psiska ciągneły mnie jak głupią, na widok inny psów warczały a ja tylko smycz w reku zaciskałam zeby nie skoczyły na mijajace je psy. duże psiska to nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() to moj brat, w lecie ma manie łażenia po domu bez podkoszulki i jeden jego cycek załapał sie na zdjęcie, a wyciąć się nie dało bo poł kota bym musiała tez wyciać ![]() ![]() wiec musicie to znosic, jak by co nie klikać na powiekszenie ![]() moja kocica z polski tez w umywalce lubi siedziec, ma okrągły kształt, jest chłodna i lubi sie tam ułożyć, za to w wannie nie siedzi i do wody nie da sie wsadzic ![]() a jak kupilismy mikrofalówkę to tam też musiała wleźć i sprawdzić i wszystko obwąchać ![]() ale najlepszy motyw był kiedy moj brat nagrzewał sobie w domu zatoki przy pomocy lampy rubinowej, zaraz obok żarówy buchajacej ciepłem stało na biurku nieduże pudełko własnie po tej j lampie i moja kicia sie tam władowała, obróciła sie tyłem, ustawiła plecami do bijacego ciepła i siedziała tak sobie i plecy grzała. a my pękalismy ze śmiechu bo to tak śmiesznie wyglądało, jak ich dwoje grzało się przy tej lampie, pacjentka się jedna znalazła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]()
Julitko o mamo jakie historie!!! Byłby rosół z kota
![]() ![]() Martuś o nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą nie rozumiem ludzi, którzy lubią się znęcać nad zwierzętami... ![]() ![]() Nic idę nyny dobranoc ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2010-07-26 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
CraftMod
|
kotek strasznie nic nie poczuł, oprócz zimowego powietrza, bo to krótko trwało, może miał klaustrofobię i dlatego tak miauczał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
|
Mój kocurek tez lubi umywalkę
![]() ![]() ..i jeszcze bardzo go ciekawi znikajaca w kratce pod prysznicem woda z pianą ![]() ![]() a jeszcze Wam powiem,ze oprocz tego,ze się ta moja malutka kicia wspina po fotelach i firance,to dzis przyłapalam ją na..scianie ![]() ![]()
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-07-26 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Mojego znajomego córka też wsadziła kota do zamrażalki niestety nie znaleźli go szybko i odpadł mu ogon...
#139 |
Wtajemniczenie
|
To sie zrobil koci temat
![]() ![]() Nigdy nie mialam w domu kota, ale jak mieszkalam w domku to mielismy sporo dachowcow. W jednym czasie bylo nawet 11 ![]() A ja zapomnialam sie pochwalic ze jade do Polski na 2 tygodnie!! <samochodem> ![]() ![]() W piatek wyjazd. po drodze zwiedzamy Paryz i Prage ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Hm..to ja w końcu muszę wam to napisać...Ja nie cierpię kotów.Nie zdziwię się jak teraz popadnę w waszą niełaskę,ale tak jest i nic tego nie zmieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
i już sie gang organizuje
![]() ![]() ![]() ![]() Gang Grubego Kota i Zzieleniałej Ryby... kto się przyłącza? ![]()
![]() |
#143 | |
|
..i krucjatę szykuje
![]() mezaga..dawaj transparent z napisem odpowiednim..bo ja nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
no, tego transparenta też potrzebujemy
![]() pagata, ty sie zastanów po której stronie jesteś ![]() ![]() i zaraz tu powystrzeliwujemy ![]() ![]() ![]() ps. ide wynieść smieci na doł bo jutro zbiórka, to tak dla waszej informacji ![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
No co..? Szczerze napisałam...Pagatulec o tym wiedział.
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
|
ja za kotami,ale przeciwko temu grubemu,zielonej rybie i Arli
![]()
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Kotki,smrodki....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
|
aniołki pierdołki
![]()
![]() |
#149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na wizazu ostatnio przeczytałam jak ktoś kotu jezyk obciął ![]() ![]() no dajcie spokoj ![]() Cytat:
![]() Arlecie keidyś prześlemy kota w paczce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Ooosz ty..,ale pojechałaś...grubo...to do Agaty
Klaudensiku,nie ,nie ..jeszcze raz nie.A tak na marginesie ..w paczce zwierzaka?Fuuj dziewczynki hihih Edytowane przez Arletasa Czas edycji: 2010-07-26 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.