|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Może to właśnie Ty? Jeśli tak jest to naprawdę Twoja narzeczona jest szczęściarą i dbaj, by zawsze tak myślała. My nie jesteśmy nieskazitelne, oczywiście i wśród nas tez sa żmije i podłe babiszony. Ale moje doświadczenia wskazują, że nie jest fajnie z mężczyznami w naszej szerokości geograficznej Szczerze wierzę, że Ciebie to określenie nie dotyczy, zwłaszcza, że czytałam jak o Tobie się Twoja ukochana wyraża i gdybyś był podgatunkiem to na pewno brzmiałaby inaczej... ![]() Ale jeśli facet nie umie sam zaspokoić własnych podstawowych potrzeb bytowych (jedzenie, czyste i uprasowane ciuchy, zakupy, sprzątnięcie domu itp...) a to, co umownie należy do "męskich" zajęć ochoczo przerzuca na babskie barki to co to jest, pytam? Nie podgatunek przypadkiem? ![]() Nie chciałam Cię absolutnie urazić tylko pocieszyć grupies żeby się dłużej nie łamała. Przecież Wy też na nas potraficie nieźle najeżdżac jak chcecie pocieszyć kolegę, że go baba pognębiła, prawda? ![]() No to co, będziesz sie na mnie gniewał, czy zgoda? |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
AGNESE 69
spod Twoich paluszkow wyszly wczoraj madre (chociaz ciut feministyczne) slowa ![]() brawo, mi sie podobalo
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za odpowiedź
|
|
#1384 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale niestety, kolor wlosow nie wystarczy... trzeba miec jeszcze taki charakterek... ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() czasami dziewczyny mowia dosadnie, ale ja im za to tez dziekuje... nie ma cackania sie itp... wolno albo nie wolno i koniec ![]() powodzenia, mam nadzieje ze nie ulegniesz pokusie
|
|
#1385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, że czysta przyjemność tylko czasami czasu brak a czas przecież musi się znaleźć zaczynam więcej myśleć o sobie a nie tylko o innych - i koniec!!! Myślę jeszcze o masażach coby skóra nie była taka sflaczała.waga na pewno poleci w dół!!!! pewno, że będzie dobrze!!!! MUSI BYĆ!!!!
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
Konczita - policz do 10 i głęboko oddychaj, pomyśl o czymś przyjemnym.
Ludzie często w nerwach mówią o dwa słowa za dużo, nie warto się tym przyjmować bo szkoda nerwów, a jak wiadomo złość urodzi szkodzi a przecież Wszystkie tu jesteśmy piękne i nie można tego zmieniać =) Głowa do góry, a może to wyłasnie z tamta osobą nie możńa wytrzymac i chce zwrócić na siebie uwage tym głupim gadaniem. Pamiętaj najwazniejsza jestes ty i to jak się sama ze sobą czujesz jest najważniejsze!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie to jak inni Cie postrzegają
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg |
|
|
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a czas na rowerek to nawet przy oglądaniu pogody w tv może być czy tam czegokolwiek. Masaże ujędrniające super sprawa, człowiek na początku trochę połamany się czuje ale już po drugim czy trzecim masażu normalnie jak nowo narodzony jest .. . . i czyje sięo 10 kg miej
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
P.S. Nie obrażam kobiet, tak tylko piszę o własnym doświadczeniu. MAm nadzieję, że żadna nie poczuje się urażona, bo nie o to i nie o Was mi chodziło ![]()
|
|
#1391 |
|
Zadomowienie
|
Za karę za mój wczorajszy niewyparzony jęzor zaliczyłam dziś wzrościk +0,4
![]() Buuuuuuuuuuuuu. Nie mam pojęcia czemu. Znaczy niby byłam do wczoraj na PW, więc warzywka, a pod wieczór zjadłam kanapkę dukanową ze słonym w końcu łososoem wędzonym, więc może to sól również... No i porcelanki brak juz trzeci dzień... Ale wzrościk to wzrościk - nikogo nie cieszy ![]() Dziś już PP, więc może cokolwiek ze mnie zejdzie do jutra, bo mi zero po szóstce znikło
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie Duk- dukanki A propos masaży- czytałam tu na wizażu jak to dziewczyna pozbyła się cellulitu... okrągłą szczotką do włosów. Sama się skusiłam i katowałam kilka dni i powiem tak- daje to popalić skórze- była czerwona ale za krótko stosowałam żeby stwierdzić czy mi pomogło ale moze do tego powrócę. W zasadzie to taki masażer.
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na PW ważę się co dwa dni, żeby się nie przejmować. ważyłam się wczoraj i miałam wzrost o 200g dziś sobie daruję, bo i tak wiem że ta woda zejdzie z warzywek. Także nie ma co się łamać.
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł, cześć i czołem
Witam wszystkie dietkujące wizażanki Bardzo pragnę się przyłączyć do waszego grona gdyż ponieważ jestem troszki utyta i potrzebuje wsparcia. Wiadomo że w "kupie" siła Mam nadzieję że mnie przyjmiecie pod swoje skrzydełka bo od dziś zaczęłam jazdę z dietką dukana Mój wiek... 26 lat!! Wzrost 158 cm!!! Obecna waga stała i niezmienna od jakiegoś roku 68 kg!!! A celuję w wagę 56 kg ![]() a dziś na śniadanie zjadłam tylko 3 jajka na twardo bo nic w lodówce nie posiadałam... zaczynam bowiem dietę że tak powiem " z bani " bo zawsze jak planuje od jutra to |
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A'propos, mojemu też się poprawiło juz od czasów jego najefektowniejszych występów i teraz jest całkiem znośny dla otoczenia Ale co ja z nim miałam to uffff, książkę można napisać... To dopiero był egzemplarz... Jak ja to wytrzymałam, sama nie wiem... To musiała byc miłość. I to śłepa |
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupy zrób czym prędzej i dukaj wzorowo a waga Ci to wynagrodzi
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, że w kupie raźniej, zawsze można się wygadać i powspierać w ciężkich chwilach. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało, no chyba, że na początku wątku poradnik rozwieje twoje wątpliwości.
|
|
|
|
#1400 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zrobiłam bezy... I wyrzuciłam je do kosza. Bleeeee. Jakieś gorzkawe wyszły, niesmaczne, pewnie słodzik miałam zły. Nie wiem jaki, bo rozwaliło mi się opakowanie i wysypałam tableteczki do innego pojemniczka. No cholercia, nigdzie nie mogę kupić tej Sussiny Gold w proszku. Nie wiem, ten Lublin to dziura jakaś i nic nie można znaleźć. Gdzieś pamiętam, że była stronka apteki internetowej podawana, gdzie można sobie wysyłkę zażyczyć. Która z Was ją podawała? Podajcie jeszcze raz, please... No i może byście zdradziły w jakim sklepie kupujecie ten słodzik. Kaufland chyba był? Jaki jeszcze? Może pojeżdżę po tych naszych i poszukam...
|
|
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
Oj nie gniewam się
Nikt z nas nie jest święty. Ja też... Co prawda umiem uprać sobie ciuszki, czy ugotować coś sobie, albo Skarbowi Ale z prasowaniem już mam problem. Ale wszystko zależy z kim jest się w związku i czy da się z tą osobą ustalić pewne zasady. Podziały obowiązków na "babskie", czy męskie, jakoś mnie nie dotyczą. Bo chyba chodzi o to, aby się wspierać nawzajem i pomagać sobie w każdej sytuacji.
|
|
|
|
#1402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale w sumie mi nie przeszkadza specjanie to, że nie zawsze mi pomaga i jest leniem dużo większym ode mnie (co jest trudne ). Czasem tylko się wkurzę o bałagan (no dobra, dostaję białej gorączki), albo jak czeka aż wrócę z porannych zajęć bo mu się śniadania nie chce zrobić Ale i tak go kocham najbardziej na świecie Dobra, spadam do pracy, bo się spóźnie. Miłego dnia
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
WITam, tydzien mnie nie było... widze ze sie duzo działo..
pozniej przejrze... ehhh a po wakacjach jest mnie kg wiecej:/ poprosze lanie gratki za spadki wszystkim... tesknilam za WAMI!!! ide na zakupy... buziaki |
|
|
|
#1404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wobec tego fajnie ma Twój "Skarb" z Tobą. Ja musiałam dłuuuuugo pracować nad uzyskaniem jakichkolwiek kompromisów. Cieszę się, że się nie gniewasz Taki podelec ze mnie pyskaty... |
|
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
Ech...ciężko mi dziś
Po wczorajszej euforii jak zwykle lipa wzrost +0,4kg ble.
|
#1406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
baby sa wredne, wiadomo, ale faceci sa... niedorajdy nie ugotuje, skarpety porozrzuca.... łech...a... Wy Dukaneczki moje cudowne, jestescie... cudowne jest tu taki ogrom zyczliwosci, radosci, wspolczucia, pocieszania, ze az serce sie cieszy ze az chce sie Wam zwierzac, opowiadac, dzielic smutkiem i radoscia... ciesze sie ze tu trafilam
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Witam koleżanki
![]() gratuluje spadkow! ja zauwaze chyba spadki jak zejdzie mi z 2 kg, bo moja waga cos nie czula jest dzis jak stanelam to wachala sie miedzy 61, 61,5 i 62, ech...poza tym śniadania to dla mnie makabra... do ust nie wezme serka wiejskiego, bo mam odruchy. myslalam, ze jogurt naturalny tak nie bedzie, a jednak, wiec od prawie godziny meczylam jogurt z otrebami. brrr... dobrze, ze mama kupila serek homo. jeszcze pokłóciłyśmy się o studia,e ch... dziś chyba zostaje łóżku i czytam książki.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#1408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skoro jest fajny facet to nie powinien brac tego do siebie, bo zna przeciez swoja wartosc i wie ze trafiaja sie nieciekawe przypadki u obu plci ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Wtajemniczenie
|
faceci to duże dzieci
różnych typów sie miewało i wiem z doświadczenia że nie ma ideałów a ze mną to juz w ogóle ciężko wytrzymać... więc mój "niedorajd" jest świętym człowiekiem ze mnie znosi juz 5 rok hahahahaha. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

Może to właśnie Ty? Jeśli tak jest to naprawdę Twoja narzeczona jest szczęściarą i dbaj, by zawsze tak myślała. My nie jesteśmy nieskazitelne, oczywiście i wśród nas tez sa żmije i podłe babiszony. Ale moje doświadczenia wskazują, że nie jest fajnie z mężczyznami w naszej szerokości geograficznej

zaczynam więcej myśleć o sobie a nie tylko o innych - i koniec!!! Myślę jeszcze o masażach coby skóra nie była taka sflaczała.

Po wczorajszej euforii jak zwykle lipa
ble.
dzis jak stanelam to wachala sie miedzy 61, 61,5 i 62, ech...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)