Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 11:04   #751
aiden46
Przyczajenie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

...

Edytowane przez aiden46
Czas edycji: 2010-07-27 o 12:44
aiden46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:04   #752
emilka_xD
Raczkowanie

Czy ktoś się orientuje czy dawna Viva teraz juz coś innego znajduje się na tej drodze którą szła Iwona? I czy wgl coś zamiast vivy tam jest ?Bo Z tego co pamiętam to w rejonie tej knajby jest szemrane towarzystwo
Pamiętam rok temu za czasów Vivy jak wyszłyśmy z imprezy z powodu białych czapeczek, i hot 15 to zaatakowała nas grupka namolnych małolatów przed vivą . Najpierw chcieli nr telefonów jak powiedziałyśmy 997 zaczęli nas bluzgać od najgorszych, a jeden dresik zaczął skakać w nasza strone . Myślę, że gdyby nie to, że była dopiero 23 było dużo ludzi w drodze do Vivy to oni posunęliby się do gorszych rzeczy...
emilka_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:05   #753
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Skoro mówicie, ze nie da się tam dojść w tak krótkim czasie to może rzeczywiście jej tam nie było tylko był jej telefon? ....

Bo bez sensu jest, że szła w całkiem innym kierunku.
No dokładnie
a) przefrunęła
b) podjechała autobusem choć to niemożliwe bo była o 3:15 zupełnie gdzie indziej zapewne a autobus nie jechał tam gdzie ona
c) ktoś ją podrzucił
d) kolejka 3:05 odpada, kolejka 4:15 odpada
e) telefon był już w rękach oprawców
więc pozostaje odpowiedź c lub e
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:08   #754
Mia_bianca
BAN stały

Muszynianka, ale czy wiemy JAKA kamera widziała ją ostatnia i o KTÓREJ to było godzinie i w którym miejscu?
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:08   #755
caroline_heaven
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Ok, ale zapłacisz za nas wszystkie kolegium jak nam dowalą?

Pomagajmy, ale z głową.
tyy ale po co od razu z taką agresją?

oO . licza sie czyny.
caroline_heaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:11   #756
visionAM
Zakorzenienie

Co do tego określenia gdzie znajdował się telefon - określili to bardzo precyzyjnie i tak się właśnie da. Moje studia sa powiązane z geolokalizacją wiec jestem na 99% pewna, że skoro podali dokładne miejsce czyli przy barze Kolibo tzn. że określili lokalizację bardzo dokładnie. Gdyby to było inaczej zrobione to podano by informacje najbliższego nadajnika, a nie konkretne miejsce

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Muszynianka, ale czy wiemy JAKA kamera widziała ją ostatnia i o KTÓREJ to było godzinie i w którym miejscu?
policja twierdzi, że wie, ale nie podano tego do publicznej informacji.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:11   #757
muszynianka
Zakorzenienie

No nie wiemy, ale nawet jeśli - musiałaby iść strasznie szybko żeby przejść te 5-6 km zwłaszcza bez butów... Nie wiem, może gdyby to były 4 km to by dała radę w te 42 minuty...
no ale visionAM mówisz że to raczej jest dokładne, więc pewnie jest...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 11:12   #758
aiden46
Przyczajenie

Witam. o rozwieszanie plakatow pytajcie sie Iwony Mamy (numer macie na kazdym plakacie). Bo z tego co wiem Rutkowski kazal zaprzestac rozwieszania ale niewiem czemu. a Druga sprawa co do tego namierzenia telefonu to policja mowi ze zrobisz 3 kroki w prawo to namierzy Cie antena z Gdanska 2 kroki w lewo to namierzy Cie antena z Redlowa wiec to zaden trop.
Stary 2010-07-27, 11:13   #759
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzecznik policji to bagatelizuje: - Dotarliśmy do kilku innych nagrań, także późniejszych. Wiemy dokładnie, gdzie dziewczyna poruszała się, aż do godz. 3.49. Osoby, które nie mają pełnego obrazu śledztwa, nie powinny się na temat wypowiadać.

mhm :/
Stary 2010-07-27, 11:13   #760
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caroline_heaven Pokaż wiadomość
tyy ale po co od razu z taką agresją?

oO . licza sie czyny.

Jaką agresję? Zadałam ci proste pytanie.
Tak , liczą się czyny, ile ty masz lat? Liczy sie tez prawo, latwo namawiac do jego łamania jak to nie dotyczy nas, prawda?

Przyjedz tu, bede dzis miala te plakaty, rozwieszaj je w ZKM< zobaczymy jak sie to skonczy. Pokaz swoje czyny.

Naprawde, odechciewa sie po takich atakach czegokolwiek. PO co takie bzdury piszesz? Przeciez chcemy pomoc, ale zgodnie z prawem, bo inaczej sobie zaszkodzimy a i plakaty znikna w tym samym dniu.
Stary 2010-07-27, 11:13   #761
visionAM
Zakorzenienie

Macie namiary na stronę internetową klubu, w którym była Iwona? Bo ja nie mogę znaleźć go nigdzie...a może coś widać na zdjęciach z imprezy, może na którymś jest Iwona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 11:13   #762
caroline_heaven
Przyczajenie

Cytat:
Co do tego określenia gdzie znajdował się telefon - określili to bardzo precyzyjnie i tak się właśnie da. Moje studia sa powiązane z geolokalizacją wiec jestem na 99% pewna, że skoro podali dokładne miejsce czyli przy barze Kolibo tzn. że określili lokalizację bardzo dokładnie. Gdyby to było inaczej zrobione to podano by informacje najbliższego nadajnika, a nie konkretne miejsce

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

policja twierdzi, że wie, ale nie podano tego do publicznej informacji.
dokładnie. pewnie nadal pracują nad tym nadajnikiem ale wydaje mi się że nie podają byle jakich informacji.

co do policji mam mieszane uczucia. niby wiedzą wiele ale wyników nie widać , choć może i dla dobra akcji nie ujawniają jej szczegółow.
Stary 2010-07-27, 11:14   #763
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
. Powiedział, że nie zamierza spotykać się ze mną. Rutkowskiego można nie lubić, ale materiały dowodowe muszą policję interesować.
:[[[
Stary 2010-07-27, 11:14   #764
visionAM
Zakorzenienie

No jej telefon o 3:49 na pewno był pod tym barem. Czy ona była tego nie wiemy...

Skoro policja ma ją na kamerach do 3:49 to czemu ona nagle o tej godzinie znika i także kończy się sygnał jej telefonu? To dziwne... albo w artykule są błędy
Stary 2010-07-27, 11:15   #765
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Macie namiary na stronę internetową klubu, w którym była Iwona? Bo ja nie mogę znaleźć go nigdzie...a może coś widać na zdjęciach z imprezy, może na którymś jest Iwona
http://dreamclub.pl/
szukałam już na fotkach, nie ma nic.
Stary 2010-07-27, 11:15   #766
caroline_heaven
Przyczajenie

Cytat:
Jaką agresję? Zadałam ci proste pytanie.
Tak , liczą się czyny, ile ty masz lat? Liczy sie tez prawo, latwo namawiac do jego łamania jak to nie dotyczy nas, prawda?

Przyjedz tu, bede dzis miala te plakaty, rozwieszaj je w ZKM< zobaczymy jak sie to skonczy. Pokaz swoje czyny.

Naprawde, odechciewa sie po takich atakach czegokolwiek. PO co takie bzdury piszesz? Przeciez chcemy pomoc, ale zgodnie z prawem, bo inaczej sobie zaszkodzimy a i plakaty znikna w tym samym dniu.
to czego tu siedzisz i gdybasz a nie robisz czegoś w jakimś konkretnym kierunku ?
sprawia Ci przyjemność atakowanie innych ludzi ?
spoko moge rozwieszać plakaty - juz rozwieszałam , spoko.
a o mój wiek się nie martw.
Stary 2010-07-27, 11:16   #767
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Muszynianka, ale to nie jest 6km, tylko 2km Ostatni sygnał był z okolic baru Koliba.
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.013797&z=16

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2010-07-27 o 11:19
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:19   #768
muszynianka
Zakorzenienie

Btw obawiam się że trzeba by skontrolować Gdyńskie lasy wzdłuż obwodnicy...
To wcale nie jest tak daleko a miejsce jest w ogóle nie uczęszczane, nawet nie wiem czy grzybiarze się porywają na tamtejsze wycieczki..
Skoro doszła do Orłowa to takie mam przeczucia.. stamtąd samochodem przez Karwiny i na obwodnicę...

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2095419 2]Muszynianka, ale to nie jest 6km, tylko 2km Ostatni sygnał był z okolic baru Koliba.[/QUOTE]

Ea... Nie wiem może coś pochrzaniłam, Kolibki są przy Kamiennym Potoku przy Aqua Parku...
Stary 2010-07-27, 11:20   #769
caroline_heaven
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Btw obawiam się że trzeba by skontrolować Gdyńskie lasy wzdłuż obwodnicy...
To wcale nie jest tak daleko a miejsce jest w ogóle nie uczęszczane, nawet nie wiem czy grzybiarze się porywają na tamtejsze wycieczki..
Skoro doszła do Orłowa to takie mam przeczucia.. stamtąd samochodem przez Karwiny i na obwodnicę...
niestety , ale możesz mieć rację.
myślałam też o lasach wzdłuż pasa nadmorskiego bo jest ich tam sporo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 11:21   #770
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caroline_heaven Pokaż wiadomość
to czego tu siedzisz i gdybasz a nie robisz czegoś w jakimś konkretnym kierunku ?
sprawia Ci przyjemność atakowanie innych ludzi ?
spoko moge rozwieszać plakaty - juz rozwieszałam , spoko.
a o mój wiek się nie martw.

Na razie to ty siedzisz i gdybasz, bo ja od rana siedze na telefonie i zalatwiam kwestie zgodnego z prawem rozwieszania plakatów w ZKM oraz SKM i PKP.
Jestem tez umowiona z mamą Iwony na odbior plakatow.

Na razie to ty mnie atakujesz, sprawia ci to przyjemnosc?
Prosze bardzo, zapraszam na priv, dostaniesz nr telefonu i umowimy sie gdzie i o ktorej dostaniesz dzis plakaty do rozwieszenia w ZKM (bez zgody ZKM)

Czekam na wiadomosc od ciebie na priv.

naprawde, mam wrazenie ze niektore osoby nie moga przezyc, ze to nie one robią coś fizycznie tylko siedza za komputerem. Zapraszam wszystkich, naprawdę, na razie gdyba kilkadziesiat osob a chetnych oprocz mnie do realnej fizycznej pomocy zglosily sie tylko 2 osoby!!

Z gory zaznaczam ze nie piję do osob spoza trójmiasta.
Stary 2010-07-27, 11:22   #771
visionAM
Zakorzenienie

Mi też zumi pokazuje, że od miejsca, gdzie była złapana na nagraniu, które oglądałyśmy do baru Koliba jest około 2km, a nie 6...
Stary 2010-07-27, 11:22   #772
muszynianka
Zakorzenienie

Jazda konna zespół parkowy Kolibki - Aleja Zwycięstwa 291, Gdynia
Adventure Park Kolibki - Bernadowska 1, Gdynia
Bar Koliba http://www.koliba.pl/ to Karczma Regionalna w Sopocie Kamiennym Potoku, zgubilam się o jakim barze my mówimy?:P
Stary 2010-07-27, 11:22   #773
emilka_xD
Raczkowanie

http://www.sobotnianoc.pl/klub/galeria/2720/

Tutaj macie link do zdjęć z tego klubu. Ale niestety z tego weekendu w którym zaginęła Iwona nie ma żadnych zdjęć. O ile dobrze patrze.
emilka_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:23   #774
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też zumi pokazuje, że od miejsca, gdzie była złapana na nagraniu, które oglądałyśmy do baru Koliba jest około 2km, a nie 6...
Mówicie o Szałas Góralski Koliba‎ na Powstańców Warszawy tak?
To by się zgadzało...
Stary 2010-07-27, 11:23   #775
apoolonia
Rozeznanie

Hej

Oczywiście w tej sprawie jest wiele pytań bez odpowiedzi
ale dziwi mnie jedno że dzwoni do koleżanki która mieszka obok niej i prosi o nocleg?? dlaczego nie chce spać w domu? dlaczego nie miała kluczy do mieszkania? czy to ta koleżanka która się bawiła z nią w DC?
w jednym z artykułów jest napisane że Iwona dzwoniła do niej kiedy ta była już pod blokiem i ojciec Iwony słyszał rozmowę tylko myślał że jest przeprowadzona w twarz w twarz a nie przez telefon......

Moim zdaniem Iwona była z kimś umówiona szła pewnym krokiem wiedząc gdzie idzie tym bardziej że potem zmieniła trasę i kierowała się w stronę gdyni
dla mnie są dwa wyjścia: z jakiegoś powodu nie mogła się o tej godzinie pojawić w domu więc chciała przeczekać i pochodzić
albo umówiła się z kimś kto miał ją zabrać do domu.....

ktoś wcześniej sugerował że chciała uniknąć spotkania w skm ze znajomymi i wybrała się na wcześniejszy przystanek
bardzo malo prawdopodobne to jednak kawał drogi z Sopotu do wejścia na plaże w kamiennym potoku a do tego dochodzi droga którą trzeba pokonać od tego wejścia do skmki ok 15min
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:25   #776
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Ea... Nie wiem może coś pochrzaniłam, Kolibki są przy Kamiennym Potoku przy Aqua Parku...
Ale bar Koliba to nie Kolibki, wejdź na stronę: http://koliba.pl/ i zobacz 'Lokalizacja'. Zresztą maps google też pokazuje Bar Koliba.
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.013797&z=16
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:25   #777
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego nie chce spać w domu? dlaczego nie miała kluczy do mieszkania? czy to ta koleżanka która się bawiła z nią w DC?
otóż to, te same pytania sobie zadaję...

Cytat:
dla mnie są dwa wyjścia: z jakiegoś powodu nie mogła się o tej godzinie pojawić w domu więc chciała przeczekać i pochodzić
albo umówiła się z kimś kto miał ją zabrać do domu.....
no właśnie. dobrze mówisz...
Stary 2010-07-27, 11:25   #778
caroline_heaven
Przyczajenie

Cytat:
Na razie to ty siedzisz i gdybasz, bo ja od rana siedze na telefonie i zalatwiam kwestie zgodnego z prawem rozwieszania plakatów w ZKM oraz SKM i PKP.
Jestem tez umowiona z mamą Iwony na odbior plakatow.

Na razie to ty mnie atakujesz, sprawia ci to przyjemnosc?
Prosze bardzo, zapraszam na priv, dostaniesz nr telefonu i umowimy sie gdzie i o ktorej dostaniesz dzis plakaty do rozwieszenia w ZKM (bez zgody ZKM)

Czekam na wiadomosc od ciebie na priv.

naprawde, mam wrazenie ze niektore osoby nie moga przezyc, ze to nie one robią coś fizycznie tylko siedza za komputerem. Zapraszam wszystkich, naprawdę, na razie gdyba kilkadziesiat osob a chetnych oprocz mnie do realnej fizycznej pomocy zglosily sie tylko 2 osoby!!

Z gory zaznaczam ze nie piję do osob spoza trójmiasta.
dobra dorba już koniec bo tu przecież nie o to choodzi.
sory jeżeli Cie czymś uraziłam dziewczyno i super że działasz , tylko nie oceniaj tak pochopnie ludzi .

rozejm z mojej strony !

i działajmy
Stary 2010-07-27, 11:26   #779
muszynianka
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2095443 0]Ale bar Koliba to nie Kolibki, wejdź na stronę: http://koliba.pl/ i zobacz 'Lokalizacja'. Zresztą maps google też pokazuje Bar Koliba. [/QUOTE]

Aaaa to ten bar koliba, to faktycznie masz rację.
A jaki jest konkretny adres tego baru koliba?

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

ul. Powstańców Warszawy 90
?
Stary 2010-07-27, 11:27   #780
aiden46
Przyczajenie

Witam. o rozwieszanie plakatow pytajcie sie Iwony Mamy (numer macie na kazdym plakacie). Bo z tego co wiem Rutkowski kazal zaprzestac rozwieszania ale niewiem czemu. a Druga sprawa co do tego namierzenia telefonu to policja mowi ze zrobisz 3 kroki w prawo to namierzy Cie antena z Gdanska 2 kroki w lewo to namierzy Cie antena z Redlowa wiec to zaden trop. I nie gdybajcie juz tylko dajcie jeszcze troche czasu Policji i detektywom. To sa najlepsi ludzie w tym fachu i napewno jak cos tylko znajda to to naglosnia wiec troche cierpliwosci...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości