Rossmann - część VII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 21:41   #1891
PPP90
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część VII

jakie były jeszcze kolory?

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 21:41   #1892
akisia
Zakorzenienie

A ja kupiłam nowy lakier Wibo, kolor taki brązowawy, może trochę latte? Zastanawiałam się nad szarym także, ale nie wiem, jak będzie wyglądał na paznokciu... Ma go któraś z Was?
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 21:52   #1893
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Ile kosztuje?
Podepnę się pod pytanie
Z moim szczęściem jak pójdę za nimi do Rossmanna to znajdę tylko pustą półkę po lakierach
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 22:27   #1894
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Ile kosztuje?
Na rachunku mam 4,99 choć na półce wydawało mi się, że widziałam 5,19 ale to może stara cena po innym lakierze

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
jakie były jeszcze kolory?
Oj nie pamiętam, nie zwróciłam uwagi :/ ten mnie przyciągnął tylko ale było ok. 6-7 kolorów chyba, żadnych szałowych, raczej stonowane (jakby były kolorowe to zapewne też bym wzięła)
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 22:38   #1895
nicole2772
Raczkowanie

okazje do 28 lipca:

15,07 Signal White Now płyn do płukania ust 500ml - 11,99
2981564098291

16,07 YSL Opium woda toaletowa 100ml - 99,99
2981564173523

17,07 Gilette Sensor Excell 5 szt. - 20,99
2981564209963

18,07 Nivea olejek pod prysznic 200 ml - 10,89
2981564351426

19,07 Astor lakier 45sek. - 11,89

20,07 for your beauty poduszka do pudru 2 szt. - 3,49

okazje do 4 sierpnia:

22,07 Dermika Hialiq 3D krem nawilżający dzień/noc ml – 34,99

23,07 Oral B Satinfloss mint nić dentystyczna 25m – 7,49
2981567345101

24,07 Under Twenty żel oczyszczający/peeling/maska 150ml – 9,79
2981567417051
2981567441759

25,07 Elizabeth Arden Splendor Lady edp spray 75ml – 58,99
2981567560559

26,07 For Your Beauty pęseta skośna – 3,49
2981567673075

27,07 Eveline slim Extreme 3D serum przeciw nawrotom cellulitu 200ml – 12,29
2981567727051

29,07 Veet Debiut –kremy do depilacji 75ml, -plastry 10szt. – 9,59

30,07 Gillette profesjonalny krem 45ml – 17,99

31,07 L’Oreal True Match Bush – 37,49

01,08 Bielenda Sexy Look serum do biustu 125ml – 12,99

02,08 Biosilk Silk Therapy w płynie 150ml – 40,99

03,08 Dermica Hypoalergica krem SPF30 50ml – 29,99

!!

Edytowane przez nicole2772
Czas edycji: 2010-07-27 o 22:45
nicole2772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 22:39   #1896
kata jackson
Raczkowanie

Dzisiaj jak pisałam kupiłam Chusteczki Babydream natural i są świetne ale następnym razem może kupie bambino albo Nivei miała któraś z was któreś z tych ?
Stary 2010-07-26, 23:12   #1897
xxxpatixxx1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Po takim poście nie mogło być inaczej - mówisz i masz

Proszę Dziewczyny
dziękuję

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Będąc dziś w R. zobaczyłam nowe lakiery Lovely kupiłam jeden na próbę, wrzucam fotkę bo kolor piękny choć może na zdjęciu nie widać go prawidłowo, brudny róż, cudo konieczne dwie warstwy, szybko schnie, dobry pędzelek. Jest mniej cukierkowy niż się wydaje
Nie zwracajcie uwagi na niedociągnięcia chodzi tylko o kolor i buteleczkę
śliczny ten lakier muszę sprawdzić czy u mnie w Rossmannie jest

dbam o siebie
zapuszczam włosy i grzywkę

konsultantka avon od 13/2008
xxxpatixxx1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 08:23   #1898
kasia9513
Zakorzenienie

a ja do ross miałam wybrać się tylko krem i maseczkę a tu jeszcze lakiery mi chodzą po głowie

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:08   #1899
sylwiao931
Raczkowanie

szczerze to w tej gazetce nic mi nie podpasowalo... kurcze 5 wyjezdzam wieczorkiem a nowa gazetka bedzie obowiazywac od 5.... mam nadzieje ze jakies lepsze promocke bd (kazdemu pasuje cos innego) to musze w trdy na polowania ie wybrac....
PPP90- SPRAWDZILAS JUZ ILE TAK MNIEJ WIECEJ TEN KREM MATUJE??
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:15   #1900
Asasella
Przyczajenie

Czemu jak chce pobrać kod na Eveline Slim Extreme ze strony rossmanna - w zakladce okazje to wyświetlają się poduszeczki do pudru? Ich kodu tez już nie można ściągnąć. Czy ktoś też ma taki problem?
Stary 2010-07-27, 09:37   #1901
sylwiao931
Raczkowanie

asasella- juz sprawdzam...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

asasella- u mnie jest tak samo jak u ciebie i wydaje mi sie ze"
gabeczki byly do pobrania w tamten wtorek i musialy im wsie wtorki pomieszac- tak mi sie wydaje... probuj dalej a jesli nie to przeciez ktos tam pisal wczesniej na forum kod na ten balsam to sobie odpisz i po klopoocie
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:39   #1902
allesi
Zadomowienie

Też mam te poduszeczki. Daty się pomieszały czy jak?
allesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:12   #1903
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spika Pokaż wiadomość
Dziękuję za gazetkę
Jestem ciekawa ile NA PRAWDĘ będą kosztowały płatki kosmetyczne Cleanic. Cena 3,99 za 3 opakowania 120szt jest nierealna.
Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
właśnie też mnie to zdziwiło O.o
już bardziej myślałam, że 3x80 .. to już dałoby się bardziej .. za 3,99 zł
ale 3x120 ?! Mission impossible !
Patrzyłam wczoraj na te płatki w Rossie i jedna paczka 120 szt kosztuje 3,99 zł Pewnie jest błąd w druku... Chociaż gdyby nie był, to też bym się skusiła (o ile bym dała radę je upolować )

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Będąc dziś w R. zobaczyłam nowe lakiery Lovely kupiłam jeden na próbę, wrzucam fotkę bo kolor piękny choć może na zdjęciu nie widać go prawidłowo, brudny róż, cudo konieczne dwie warstwy, szybko schnie, dobry pędzelek. Jest mniej cukierkowy niż się wydaje
Nie zwracajcie uwagi na niedociągnięcia chodzi tylko o kolor i buteleczkę
Też widziałam te lakiery i chciałam kupić, bo czegoś takiego szukam do sukienki na wesele... Ale stwierdziłam, że przyjdę z sukienką i spróbuję dopasować, żeby nie kupić w ciemno złego odcienia

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:15   #1904
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
A ja kupiłam nowy lakier Wibo, kolor taki brązowawy, może trochę latte? Zastanawiałam się nad szarym także, ale nie wiem, jak będzie wyglądał na paznokciu... Ma go któraś z Was?
nie wiem czy o tym szarym mowa (#63), w każdym razie ten prezentuje się bardzo ciekawie:
http://klublakierowy.blogspot.com/20...ils-nr-63.html

tutaj jest maźnięty na papierku:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1279914267

a tutaj w buteleczce:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1279810716

no i tutaj szary #267 na paznokciu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1279917984

etorebkowy kod się zmył

Edytowane przez gaga87
Czas edycji: 2010-07-27 o 11:19
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 11:47   #1905
karolinkaWW
Raczkowanie

Czy na tegoroczne skarby urody trzeba sie gdzies zapisywac? Czy moze przyjsc kazdy, tak z marszu?
karolinkaWW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 12:19   #1906
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asasella Pokaż wiadomość
Czemu jak chce pobrać kod na Eveline Slim Extreme ze strony rossmanna - w zakladce okazje to wyświetlają się poduszeczki do pudru? Ich kodu tez już nie można ściągnąć. Czy ktoś też ma taki problem?
Ja mam normalnie na Eveline Slim Extreme jak coś to masz tu kod

2981567769105
Stary 2010-07-27, 14:33   #1907
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam 3 lakiery z Wibo
nr: 74 (to ten: http://pazurkowy.blox.pl/2010/07/Wib...-Nails-74.html kojarzy mi się z Purple Heart Gosha), 75 (stalowy) i 178 (buraczkowy z brokatem)
Miałam w koszyku też szary, ale odłożyłam, bo z Anglii przywiozłam 3 boskie szare lakiery i nie chcę innych Miałam jeszcze ten zsaro-beżowy, ale stwierdziłam, że nijaki bardzo i tez odłożyłam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 14:53   #1908
gaga87
Zakorzenienie

ja też oglądałam te lakiery, 65 mi się podobał, taki szaro wrzosowy jakby, podobny do 63, którego widziałam tylko na zdjęciach (niestety w sklepie nie było), ale odłożyłam. Popadam w manię lakierową, trzeba przystopować

wywołałam zdjęcia w formacie oryginalnym, głupie to, że z cyfrówki wychodzą mniejsze, a z lustrzanki większe... teraz myślę, że mogłam wziąć format klasyczny, ale znów jakby mi obcięło głowę, to pewnie też bym pluła w brodę No nic to, bo i tak zdjęcia idą do albumu, a za taką cenę...

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:04   #1909
biala
Wtajemniczenie

Rozglądałam się za kremem tonującym, ale nic ciekawego nie znalazłam.
Wiem, ze jest taki z Ziaji, z serii nuno - ale dla mnie jest za ciemny

Moze ktoś by się przyłączył do mojej akcji i znajdzie chwilę, by napisać mail do Ziaji z prośbą o rozszerzenie oferty i wprowadzenie jaśniejszego odcienia niż to 01, co?
Stary 2010-07-27, 15:07   #1910
chrzescijanka
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie troszkę z innej beczki. Czy idąc do drogerii lub innego samoobsługowego sklepu zawsze coś kupujecie?

Miałam dzisiaj bardzo nieprzyjemną sytuację u konkurencji (Superpharm).
Zostałam w sposób (według mnie) ordynarny i chamski wyproszona ze sklepu. Ochroniarz stwierdził, że nie ma czasu i ochoty by za mną chodzić i mnie pilnować i jeśli nie mam zamiaru w ciągu najbliższych 5 minut niczego kupić to mam natychmiast opuścić teren. Dosyć często sama lub z mamą robie tam zakupy. Czasami jednak zdarza mi się po prostu wejść, pooglądać różne rzeczy i wyjść niczego nie kupując. Nigdy jednak niczego z rzadnego sklepu nie ukradłam. Nie otwieram też kosmetyków, które nie są testerami. (Z testerów zdarza mi się korzystać ale z umiarem. Dzisiaj jednak niczego nie dotykałam.) Bardzo zdziwiło mnie zachowanie tego pana (nigdy wcześniej go tam nie widziałam). Już nigdy więcej nie pójdę do tej drogerii Przepraszam za ot ale musiałam się wygadać.

Biala ja się chętnie przyłącze

Edytowane przez chrzescijanka
Czas edycji: 2010-07-27 o 15:10
chrzescijanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:12   #1911
convallaria
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie troszkę z innej beczki. Czy idąc do drogerii lub innego samoobsługowego sklepu zawsze coś kupujecie?

Zostałam w sposób (według mnie) ordynarny i chamski wyproszona ze sklepu. Ochroniarz stwierdził, że nie ma czasu i ochoty by za mną chodzić i mnie pilnować i jeśli nie mam zamiaru w ciągu najbliższych 5 minut niczego kupić to mam natychmiast opuścić teren. Dosyć często sama lub z mamą robie tam zakupy. Czasami jednak zdarza mi się po prostu wejść, pooglądać różne rzeczy i wyjść niczego nie kupując. Nigdy jednak niczego z rzadnego sklepu nie ukradłam. Nie otwieram też kosmetyków, które nie są testerami. (Z testerów zdarza mi się korzystać ale z umiarem.) Bardzo zdziwiło mnie zachowanie tego pana (nigdy wcześniej go tam nie widziałam). Już nigdy więcej nie pójdę do tej drogerii Przepraszam za ot ale musiałam się wygadać.
Bardzo, ale to bardzo często zdarza mi sie wchodzić do różnego rodzaju sklepów, w tym często do rossmana, długo oglądać, przyglądać, czytać etykiety, wąchać, wracać się i jeszcze raz oglądać, wyjść i nic nie kupić!

Przytoczoną przez Ciebie historię uważam za skandaliczną i z pewnością zakończyłabym ją poproszeniem kierownika i dyskusją na temat praw klienta w sklepie - w tym prawie do oglądania i nie kupienia niczego. Jednocześnie współczuję Ci i bardzo mnie zdenerwowało zachowanie i traktowanie Cię przez ochroniarza.

Tak samo w sklepach odzieżowych na przykład naszym prawem jest wejść, przymierzyć10 par spodni i żadnej nie kupić. Nie musimy sięz tego powodu czuć skrępowane, a sprzedawcy nie mogą komentować tego choćby zniecierpliwoną miną.

Edytowane przez convallaria
Czas edycji: 2010-07-27 o 15:13
convallaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:44   #1912
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez convallaria Pokaż wiadomość
Bardzo, ale to bardzo często zdarza mi sie wchodzić do różnego rodzaju sklepów, w tym często do rossmana, długo oglądać, przyglądać, czytać etykiety, wąchać, wracać się i jeszcze raz oglądać, wyjść i nic nie kupić!

Przytoczoną przez Ciebie historię uważam za skandaliczną i z pewnością zakończyłabym ją poproszeniem kierownika i dyskusją na temat praw klienta w sklepie - w tym prawie do oglądania i nie kupienia niczego. Jednocześnie współczuję Ci i bardzo mnie zdenerwowało zachowanie i traktowanie Cię przez ochroniarza.

Tak samo w sklepach odzieżowych na przykład naszym prawem jest wejść, przymierzyć10 par spodni i żadnej nie kupić. Nie musimy sięz tego powodu czuć skrępowane, a sprzedawcy nie mogą komentować tego choćby zniecierpliwoną miną.
Dzięki za odpowiedź. Ochroniasz stwierdził jeszcze, że " sklep to nie miejsce na wózki." (Poruszam się na wózku.) Gdybym była sama to pewnie zacisnęłabym zęby i wyszła ale akurat dziś byłam z mamą. Mama poprosiła o rozmowe z kierownikiem. Początkowo nikt nie chciał nam tej rozmowy umożliwić twierdząc, że kierownika nie ma a zastępca jest zajęty... No ale mama zaczęła nalegać i w końcu zjawił się zastępca kierownika. Stwierdził, że to nie chodzi o nas konkretnie bo oni do nas nic nie mają ale otrzymali od kogoś tam pismo na mocy którego zostali zobowiązani do cytuję baczniejszego zwracania uwagi na osoby niepełnosprawne ponieważ często zdarzają się sytuacje, że takie osoby wykorzystują swoje kalectwo i zwyczajnie kradną. Mama na to odpowiedziała, że przecież my nic dzisiaj ani nigdy nie uradłyśmy i jeśli chcą to mogą nas zrewidować lub wezwać policje. W odpowiedzi usłyszałyśmy, że absolutnie nie ma takiej potrzeby ale na przyszłość dobrze by było gdybym za każdym razem coś kupiła (nawet jakiś drobiazg) to wtedy nie będzie tego typu problemów. Już więcej tam nie pójdę. Nie żeby mi było szkoda kasy na drobiazgi ale po prostu nie mam ochoty na kupowanie czegoś za każdym razem kiedy mam ochotę wejść do sklepu tylko dla tego, że jestem niepełnosprawna. Na szczęście w Rossie nie ma (jak na razie)tego typu problemów. Jeszcze raz przepraszam za OT
Stary 2010-07-27, 15:50   #1913
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:

Zostałam w sposób (według mnie) ordynarny i chamski wyproszona ze sklepu. Ochroniarz stwierdził, że nie ma czasu i ochoty by za mną chodzić i mnie pilnować i jeśli nie mam zamiaru w ciągu najbliższych 5 minut niczego kupić to mam natychmiast opuścić teren. Dosyć często sama lub z mamą robie tam zakupy. Czasami jednak zdarza mi się po prostu wejść, pooglądać różne rzeczy i wyjść niczego nie kupując. Nigdy jednak niczego z rzadnego sklepu nie ukradłam. Nie otwieram też kosmetyków, które nie są testerami. (Z testerów zdarza mi się korzystać ale z umiarem. Dzisiaj jednak niczego nie dotykałam.) Bardzo zdziwiło mnie zachowanie tego pana (nigdy wcześniej go tam nie widziałam). Już nigdy więcej nie pójdę do tej drogerii Przepraszam za ot ale musiałam się wygadać.

Uuu . Uważam że powinnaś iść do kierownika zgłosić jak cię potraktowano !

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Ochroniasz stwierdził jeszcze, że " sklep to nie miejsce na wózki." (Poruszam się na wózku.) Gdybym była sama to pewnie zacisnęłabym zęby i wyszła ale akurat dziś byłam z mamą. Mama poprosiła o rozmowe z kierownikiem. Początkowo nikt nie chciał nam tej rozmowy umożliwić twierdząc, że kierownika nie ma a zastępca jest zajęty... No ale mama zaczęła nalegać i w końcu zjawił się zastępca kierownika. Stwierdził, że to nie chodzi o nas konkretnie bo oni do nas nic nie mają ale otrzymali od kogoś tam pismo na mocy którego zostali zobowiązani do cytuję baczniejszego zwracania uwagi na osoby niepełnosprawne ponieważ często zdarzają się sytuacje, że takie osoby wykorzystują swoje kalectwo i zwyczajnie kradną. Mama na to odpowiedziała, że przecież my nic dzisiaj ani nigdy nie uradłyśmy i jeśli chcą to mogą nas zrewidować lub wezwać policje. W odpowiedzi usłyszałyśmy, że absolutnie nie ma takiej potrzeby ale na przyszłość dobrze by było gdybym za każdym razem coś kupiła (nawet jakiś drobiazg) to wtedy nie będzie tego typu problemów. Już więcej tam nie pójdę. Nie żeby mi było szkoda kasy na drobiazgi ale po prostu nie mam ochoty na kupowanie czegoś za każdym razem kiedy mam ochotę wejść do sklepu tylko dla tego, że jestem niepełnosprawna. Na szczęście w Rossie nie ma (jak na razie)tego typu problemów. Jeszcze raz przepraszam za OT
LUDZIE W DZISIEJSZYCH CZASACH SĄ NIEMOŻLIWI !!!
JAK BYM DORWAŁA TAKIEGO OCHRONIARZA TO NIE WIEM CO BYM MU ZROBIŁA !
Stary 2010-07-27, 15:52   #1914
aktogimka
Zakorzenienie

chrzescijanka, umarłam, jak przeczytałam Twoją opowieść... No umarłam... A ich tłumaczenie to już w ogóle jakaś katastrofa. Że sklep to nie jest miejsce dla wózków? Że niby niepełnosprawna, to kradnie? I jeszcze argument, żeby kupić coś za każdym razem, to będą na Ciebie normalnie patrzeć... Jeju, zaścianek jakiś

Trzymaj się ciepło i nie martw się pajacami. Buźka!

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:55   #1915
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Chociaż to nie temat wątku, ale jestem w szoku jak mozna tak potraktować klienta?! No co za prymityny burak Ochrona w rossmanie bywa denerwująca tym ciągłym chodzeniem za plecami, ale takiego chamstwa nigdy w R. nie spotkałam.

Ale jeszcze bardziej niż zachowanie ochroniarza zaskoczyło mnie zachowanie kierownika. O matko, gdybym była kierownikiem czy też zastepcą w takim sklepie i zglosiłby się klient z taką sprawą, umarłabym ze wstydu i przepraszała najszczerzej jak tylko potrafię. A ten kierownik, cóż...I jeśli miałabym jakikolwiek wpływ na dobór podleglej sobie załogi, ten szanowny pan ochroniarz żegnalby się już ze swoją posadą...

Edytowane przez anetka832
Czas edycji: 2010-07-27 o 16:09 Powód: dopisek
anetka832 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:00   #1916
POLKA84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość

wywołałam zdjęcia w formacie oryginalnym, głupie to, że z cyfrówki wychodzą mniejsze, a z lustrzanki większe... teraz myślę, że mogłam wziąć format klasyczny, ale znów jakby mi obcięło głowę, to pewnie też bym pluła w brodę No nic to, bo i tak zdjęcia idą do albumu, a za taką cenę...

Inny stosunek boków z korzyścią dla lustrzanek.

W życiu bym nie zrobiła odbitek w Rossmann, MiediaMarkt. Nigdzie tam gdzie idzie masówka.
Nawet zdjęcia do albumu robię w labolatoriach "nieanonimowych".
Fakt, droższe są ale jaka jakość.

Zależy co dla kogo jest ważniejsze
POLKA84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:00   #1917
biala
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję
Liczę, że nasze prośby podziałają ...i już niedługo będzie można kupić jaśniejszy odcień kremu tonującego

ach... chamstwo nie zna granic.
Wiesz, jeśli oni tak taktują swoich klientów - to ich mieć nie będą!
Jakby nie to, ze w Lublinie nie ma ich sieci, to bym tam ani razu nie zajrzała..
Osz... co za ludzie...
Trzymaj się moja droga

Edytowane przez biala
Czas edycji: 2010-07-27 o 16:10
biala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:00   #1918
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
Uuu . Uważam że powinnaś iść do kierownika zgłosić jak cię potraktowano !

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

LUDZIE W DZISIEJSZYCH CZASACH SĄ NIEMOŻLIWI !!!
JAK BYM DORWAŁA TAKIEGO OCHRONIARZA TO NIE WIEM CO BYM MU ZROBIŁA !
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
chrzescijanka, umarłam, jak przeczytałam Twoją opowieść... No umarłam... A ich tłumaczenie to już w ogóle jakaś katastrofa. Że sklep to nie jest miejsce dla wózków? Że niby niepełnosprawna, to kradnie? I jeszcze argument, żeby kupić coś za każdym razem, to będą na Ciebie normalnie patrzeć... Jeju, zaścianek jakiś

Trzymaj się ciepło i nie martw się pajacami. Buźka!
Dzięki dziewczyny. Już mi lepiej Kochane jesteście

O ja też liczę na jaśniejszy odcień tego kremu - na lato by się przydał

Edytowane przez chrzescijanka
Czas edycji: 2010-07-27 o 16:03
Stary 2010-07-27, 16:03   #1919
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Chociaż to nie temat wątku, ale jestem w szoku jak mozna tak potraktować klienta?! No co za prymityny burak Ochrona w rossmanie bywa denerwująca tym ciągłym chodzeniem za plecami, ale takiego chamstwa nigdy w R. nie spotkałam.
Dokładnie . To że inni niepełnosprawni to wykorzystują i kradną to to znaczy że ty tak od razu musisz robić !!!

Głupi pajac . Niema się przejmować takim . Bóg ich kiedyś ukarze !
Ja bym się tak nie zachowała nawet jakby mi zapłacili 1000000 zł
Stary 2010-07-27, 17:03   #1920
Kasza Manna
Zakorzenienie

Chrześcijanko, jestem w szoku. Nigdy nie spotkałam się z niemiłymi ochroniarzami w SP (raczej są "niewidzialni"), w Rossie czasem łażą za mną.. Często niczego nie kupuję, czasem pół godziny łażę po sklepiej, coś wezmę i potem wycofam się z kolejki, odkładam i wychodzę.. Nikt nigdy nie powiedział mi słowa.

Proponuję, żebyś napisała nam adres tego sklepu, godzinę, o której to się działo, a najlepiej byłoby opisać całą sytuację. Każda chętna wejdzie na stronę http://www.superpharm.pl/contact/index i w opinii (uwagi i spostrzeżenia) wklei opis. Takie coś nie może ujść płazem. To przecież mogłoby spotkać każdą z nas.

Co Wy na to...?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości