Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 12:52   #4141
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
maska kallosa posluzy jako odzywka.
pedzelek mam, klipsy takie zwykle do upinania pasm wlosow

ale bez wiatraka nie damy rady
zaplaczesz sie
spróbuję zdobyć wiatrak
mamy remont w gabinecie, więc moze pożyczę sobie
o klamry zapytam w hurtowni, ale nie wiem czy takie jakby motylki czy takie płaskie długie?
http://allegro.pl/item1144956638.html
http://allegro.pl/item1155729295.html
http://allegro.pl/item1155965413_kla...2szt_10zl.html

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-07-27 o 13:05
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 12:58   #4142
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

hej
Ale sie najadłam, zrobiłam sobie grzanki-zapiekanki, a małż dojadał zupe, bo gryźć nie może tak go gardło boli.

Oli ucina sobie drzemkę. Później jedziemy odebrac samochód od mechanika, bo w zeszłym tygodniu jakiś gościu nam rozbił ale może juz dzisiaj uda się odebrać.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Svi pokaż torebkę
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 13:08   #4143
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
spróbuję zdobyć wiatrak
mamy remont w gabinecie, więc moze pożyczę sobie
o klamry zapytam w hurtowni, ale nie wiem czy takie jakby motylki czy takie płaskie długie?
http://allegro.pl/item1144956638.html
http://allegro.pl/item1155729295.html
http://allegro.pl/item1155965413_kla...2szt_10zl.html
plaskie dlugie
takie jak uzywa sie w salonach
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Svi pokaż torebkę
zaraz sie postaram
net mi muli okrutnie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 13:12   #4144
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość

Lekarz kazala przetrzymac mala na diecie, ale ona wcale nie chce jesc kleiku ryzowego na wodzie. A do picia - mleko nutramigen, marchwianka no i te elektrolity.
no same pyszności
Trzymam kciuki za zdrówko małej

Cytat:

już kilka razy usnął nam w samochodzie ok 18 i próbowałam go obudzić ok 19 na kąpiel i kolację to był jeden wrzask i spał na stojąco, więc jak zasypia o 18 to już na całą noc (ew ok 3 się obudzi z głodu) i nie pytaj o której wtedy wstaje
no to Tomuś ma w tym względzie wiele wspólnego z Martynką... "Pocieszę" cię - nawet do wstawania o 5 można się przyzwyczaić, mówi Ci to doświadczona koleżanka

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Mówisz?
No właśnie gdyby nie te problemy z przybieraniem na wadze, to pewnie nie martwiłabym się tak bardzo.

, a długo trwało dojście do takiego stanu? (nierozrzucanie jedzenia?) Kuba je ładnie 3 pierwsze łyżki (znaczy się i tak odwraca łyżkę, ale gęste jest przylepione ), potem rozmazuje jedzenie, skupia się na odrywaniu maty antypoślizgowej od stolika , potem rzuca łyżeczką itp. itd.

.
Dzieciaczki teraz już powolutku przybierają, nawet moja kluseczka zwolniła NIECO A ile Krasnoludek teraz waży?

Od czasu jak całkiem sama macha łyżeczką to ok tygodnia. Ale odwraca ją nadal - robię tak klejące obiadki jak się tylko da

Cytat:
Anula, co to za miseczka, z której Martek je? Widzę, że ma przyssawkę, my mamy matę, do której przyczepia się miseczkę, ale oderwanie tej maty od blatu zajmuje Kubaskowi 5 sekund , może taka miseczka by się sprawdziła
Taka dokładnie jak masz gładki blat w krzesełku to moja trzyma dość mocno

Nie do uwierzenia:

http://wiadomosci.onet.pl/2137600,12...ecko,item.html

Wydaje mi się czy unholy dzisiaj nie było? Mam na dzieje ze nie pożarł jej żaden pająk ;-)

p4w zapomniałam podziękować za książkę...trochę rozjaśniła mi w głowie chociaż muszę przyznać że dla mnie strasznie to trudne...

Edytowane przez aannuullaa
Czas edycji: 2010-07-27 o 13:22
aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 13:23   #4145
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=600

fotki torebki
Stary 2010-07-27, 13:30   #4146
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
plaskie dlugie
takie jak uzywa sie w salonach

zaraz sie postaram
net mi muli okrutnie
a ile mam kupić? bo nie chciałabym kupować 100 szt
mogłoby być kilka długich i krótkie - potem bym je mogła wykorzystać

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

no to Tomuś ma w tym względzie wiele wspólnego z Martynką... "Pocieszę" cię - nawet do wstawania o 5 można się przyzwyczaić, mówi Ci to doświadczona koleżanka

p4w zapomniałam podziękować za książkę...trochę rozjaśniła mi w głowie chociaż muszę przyznać że dla mnie strasznie to trudne...
ale ja jestem typem "nocnego marka" rano do ok 10-11 jestem srednio przytomna
nie ma za co

Cytat:
fajny taki retro styl
ale dla Ciebie chyba nie w okropnym brązowym kolorze

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-07-27, 13:37   #4147
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
a ile mam kupić? bo nie chciałabym kupować 100 szt
mogłoby być kilka długich i krótkie - potem bym je mogła wykorzystać

ale ja jestem typem "nocnego marka" rano do ok 10-11 jestem srednio przytomna
nie ma za co

fajny taki retro styl
ale dla Ciebie chyba nie w okropnym brązowym kolorze
spoko nawet 3 wystarcza
moga byc krotsze i dluzsze
chodzi o to zebym gorna warstwe wlosow mogla sobie spiac jak bede nakladac dolna

alez ja lubie braz w ubraniach i dodatkach
na etorebce jest szara i kawa z mlekiem
chce kawe
tylko droga a ja na kota mialam odkladac
Stary 2010-07-27, 13:41   #4148
katarzynka00
Zakorzenienie

uziemiłam małą na chwile z miseczką nekatyrynki i wpadłam nadrobić, zobaczyć co u was
Wleciała koleżanka już przed 10była i chwilę temu pojechała.
Robota czekać nie mogła, więc nie siedziałam z nią i nie gadałam.Ona prowadziła monolog, bo córka uniemożliwiała dyskusję, a jak już zasnęła to obiad musiałam robić i podłogi na mokro i na koniec usłyszałam
"strasznie ci współczuję, że ty nie masz czasu dla siebie, żeby usiąść i nic nie robić, wyjść sobie itp" heh

Antosiu,
żebym nie zapomniała, to zasyłamy moc uścisków z okazji pierwszego, ważnego roku
teściowa w imieniu żony
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 13:44   #4149
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
spoko nawet 3 wystarcza
moga byc krotsze i dluzsze
chodzi o to zebym gorna warstwe wlosow mogla sobie spiac jak bede nakladac dolna

alez ja lubie braz w ubraniach i dodatkach
na etorebce jest szara i kawa z mlekiem
chce kawe
tylko droga a ja na kota mialam odkladac
to dobrze
może podjadę dziś jak po Tomka na rowerku będę pomykać

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-07-27, 14:12   #4150
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

jakos sie nie moge wdrozyc.......

dziekuje za mile komentarze w albumie

aaa Karo ale ty masz pamiec kobieto rzeczywiscie mamy fotki juz z jednego wesela w tym samym lokalu jak mialam brzuszek, fotki z dnia kobiet ma nk tez tam
a moj brat tez bedzie mial tam wesele- to taki nasz miejscowy lokal -super wystroj i jedzenie wiec po co dalej szukac

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 14:20   #4151
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
jak dwa razy dziennie to rewelacja - będzie dobrze
ja nie zawsze myję Tomkowi ząbki, a raczej tatuś nie myje jak ja w poniedziałki, czwartki i piątki wracam do domu jak Tomuś śpi albo prawie śpi to jestem pewna, ze ma nie umyte
ale czego się spodziewać po mężczyźnie - jak on nawet zapomina zabrać raczy Tomka z przedszkola, a nawet jak zabierze to zostawia w samochodzie i ja rano nie mam czapeczki, butów, albo miseczki po drugim sniadanku

dla Małża, jak mój miał tacierzyński, to na kartce kazałam Mu pisać, co ma robić

Cytat:
Tez mi sie tak wydaje, ale to jedyna rzecz, ktora mi przyszla do glowy ... . Widzisz ja z tego samego sortu jadlam tez jajka i sie chyba po nich zle czulam potem.

Ale z z drugiej strony, to ona wszystkie bierze do buzi.
No to już nie wiem , a w jakiej postaci Jej to jajko dałaś? Gotowane na twardo?

Cytat:
Dzieciaczki teraz już powolutku przybierają, nawet moja kluseczka zwolniła NIECO A ile Krasnoludek teraz waży?

Od czasu jak całkiem sama macha łyżeczką to ok tygodnia. Ale odwraca ją nadal - robię tak klejące obiadki jak się tylko da

Taka dokładnie jak masz gładki blat w krzesełku to moja trzyma dość mocno

Nie do uwierzenia:

http://wiadomosci.onet.pl/2137600,12...ecko,item.html

Wydaje mi się czy unholy dzisiaj nie było? Mam na dzieje ze nie pożarł jej żaden pająk ;-)

Wiem, ale Kuba to już wybitnie mało przybiera Na początku lipca brakowało mu 60 g do 9 kg

To szybko, ja jakoś kojarzyłam, że Martynka wcześniej zaczynała przygodę z łyżeczką U mnie przeszkodą jest fakt, że Kuba je mało i nie ma motywacji , poza tym jakoś dziwnie trzyma łyżeczkę Daj jakieś wskazówki, ja też chcę mieć tak fajnie i nie karmić już Kuby.

Czytałam to wcześniej

Była, rano

A Martynka dalej kiepsko zasypia?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 14:34   #4152
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

To szybko, ja jakoś kojarzyłam, że Martynka wcześniej zaczynała przygodę z łyżeczką U mnie przeszkodą jest fakt, że Kuba je mało i nie ma motywacji , poza tym jakoś dziwnie trzyma łyżeczkę Daj jakieś wskazówki, ja też chcę mieć tak fajnie i nie karmić już Kuby.

A Martynka dalej kiepsko zasypia?
No łyżeczką machała już wcześniej ale musiałam ją karmić drugą, od soboty tylko sama podaje sobie do buzi tylko wcześniej to masakrycznie wyglądało.. Może niedokładanie napisałam

Wczoraj ekstra, nawet wieczorem nie płakała, dziś od rana też ładnie, trzymam kciuki za wieczór... W niedzielę wchodziłam do niej tylko co jakiś czas uspokoić i wychodziłam ponownie...wyła wniebogłosy, mi się serce krajało a jak zasnęła to sama myślałam że się popłaczę Ale jak teraz sobie z tym nie poradzimy to będzie coraz gorzej - pamietam jeszcze niektóre odcinki Superniani i zasypianiu

Stary 2010-07-27, 14:42   #4153
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
faaaaajjjjnnnnaaaaa...pię kne są torebki na etorebce...wiele kusi

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
aaa Karo ale ty masz pamiec kobieto rzeczywiscie mamy fotki juz z jednego wesela w tym samym lokalu jak mialam brzuszek, fotki z dnia kobiet ma nk tez tam
a moj brat tez bedzie mial tam wesele- to taki nasz miejscowy lokal -super wystroj i jedzenie wiec po co dalej szukac

Pamiętam dobrze Wasze zdjęcia z brzuszkiem w tym lokalu...jakoś mi w główce zostały i miejsce na pewno fajne, zdjęcia wychodzą super

Cytat:
Wiem, ale Kuba to już wybitnie mało przybiera Na początku lipca brakowało mu 60 g do 9 kg
Zu coś koło 10 pewnie bedzie teraz miała, chudzinka z niej, a wysoka...za to wcina strrrraaaaszzzznie dużo, bo patrząc na obiad to codziennie przynajmniej dwa (w żłobku i w domu...a jak nie byłam na diecie, to w żłobku, z dziadkami i później ze mną jeszcze), poza tym cały czas coś mieli, a jak widzi że ktoś je to mlaska i domaga się...ale przy tym baaaaardzo ruchliwe z niej dziecko więc nic sie nie odkłada

Kubuś młodszy to i waży troszkę mniej

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Dziewczyny a widziałyście to...
http://allegro.pl/item1157367910_bum...pirowania.html
czego to ludzie nie wymyślą, chociaż pomysł fajny
Stary 2010-07-27, 14:50   #4154
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
No łyżeczką machała już wcześniej ale musiałam ją karmić drugą, od soboty tylko sama podaje sobie do buzi tylko wcześniej to masakrycznie wyglądało.. Może niedokładanie napisałam

Wczoraj ekstra, nawet wieczorem nie płakała, dziś od rana też ładnie, trzymam kciuki za wieczór... W niedzielę wchodziłam do niej tylko co jakiś czas uspokoić i wychodziłam ponownie...wyła wniebogłosy, mi się serce krajało a jak zasnęła to sama myślałam że się popłaczę Ale jak teraz sobie z tym nie poradzimy to będzie coraz gorzej - pamietam jeszcze niektóre odcinki Superniani i zasypianiu
Czyli ja jestem na początku drogi, bo jemy na dwie łyżeczki, zresztą my niedawno zaczęliśmy. A Martynka sama nie chciała już pomocy?

za wieczór
Ciekawe, czemu tak Jej się zmieniło?

Ja nie oglądam Superniani (widziałam kiedyś kilka odcinków, jeszcze zanimi Kuba się urodził), może powinnam zacząć?

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Zu coś koło 10 pewnie bedzie teraz miała, chudzinka z niej, a wysoka...za to wcina strrrraaaaszzzznie dużo, bo patrząc na obiad to codziennie przynajmniej dwa (w żłobku i w domu...a jak nie byłam na diecie, to w żłobku, z dziadkami i później ze mną jeszcze), poza tym cały czas coś mieli, a jak widzi że ktoś je to mlaska i domaga się...ale przy tym baaaaardzo ruchliwe z niej dziecko więc nic sie nie odkłada

Kubuś młodszy to i waży troszkę mniej
Kuba w zasadzie też chętnie by jadł chrupki, biszkopty itp. Jak ktoś coś je, to też chce, ale nie zawsze nadaje się to dla Niego. Poza tym, chciałam uniknąć sytuacji, że ciągle coś mieli, bo wtedy to już w ogóle "głównych" posiłków nie będzie chciał Źle robię?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

A ja na pasku widzę kamilkę , odezwij się

H. MacLeod

.
Stary 2010-07-27, 14:51   #4155
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli ja jestem na początku drogi, bo jemy na dwie łyżeczki, zresztą my niedawno zaczęliśmy. A Martynka sama nie chciała już pomocy?

za wieczór
Ciekawe, czemu tak Jej się zmieniło?

Ja nie oglądam Superniani (widziałam kiedyś kilka odcinków, jeszcze zanimi Kuba się urodził), może powinnam zacząć?
sama

Jak tak sobie analizuję to chyba podczas ząbkowania przyzwyczaiła się że ją lulamy do snu, wyczuła sprawę że fajnie i masz babo placek

Lepiej nie

Stary 2010-07-27, 14:55   #4156
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

Kuba w zasadzie też chętnie by jadł chrupki, biszkopty itp. Jak ktoś coś je, to też chce, ale nie zawsze nadaje się to dla Niego. Poza tym, chciałam uniknąć sytuacji, że ciągle coś mieli, bo wtedy to już w ogóle "głównych" posiłków nie będzie chciał Źle robię?

Jeszcze nie musiszZostaw sobie supernianię na później

Bardzo dobrze robisz Najważniejsze są te główne posiłki
Ja to znowu mam problem z Babcią, bo w zasadzie to ona najwięcej Małej daje a że walczę teraz z piciem wieczorem mleka, to Babcia ma zakazane dawać Zu cokolwiek po godzinie 17.30 wtedy wiem ze do 19 zgłodnieje i wypije chociaż trochę Cały dzień ma na jedzenie wszystkiego, a o 17.30 jest koniec
Zawsze śmiać mi się chce jak moja Mama jest z Zu, dzwonię i pytam co jadła, to Babcia wymienia i wymienia ale po Zuzce nic a nic nie widzać...zresztą dowód jest w galerii, śpi...chudzinka
Stary 2010-07-27, 15:00   #4157
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
sama

Jak tak sobie analizuję to chyba podczas ząbkowania przyzwyczaiła się że ją lulamy do snu, wyczuła sprawę że fajnie i masz babo placek

Lepiej nie
Czyli czekamy cierpliwie na ten etap

Myślisz, że kilkanaście miesięcy samodzielnego zasypiania poszło tak szybko w niepamięć?

Lepiej tak

Fajny jest ten pchacz, co kupiłaś Martynce na urodziny?

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Jeszcze nie musiszZostaw sobie supernianię na później

Bardzo dobrze robisz Najważniejsze są te główne posiłki
Ja to znowu mam problem z Babcią, bo w zasadzie to ona najwięcej Małej daje a że walczę teraz z piciem wieczorem mleka, to Babcia ma zakazane dawać Zu cokolwiek po godzinie 17.30 wtedy wiem ze do 19 zgłodnieje i wypije chociaż trochę Cały dzień ma na jedzenie wszystkiego, a o 17.30 jest koniec
Zawsze śmiać mi się chce jak moja Mama jest z Zu, dzwonię i pytam co jadła, to Babcia wymienia i wymienia ale po Zuzce nic a nic nie widzać...zresztą dowód jest w galerii, śpi...chudzinka

, właśnie nie miałabym pewnie nic przeciwko "podjadaniu", gdyby Kuba resztę normalnie jadł

No Kuba też chudzina taka moja kochana

H. MacLeod

.
Stary 2010-07-27, 15:01   #4158
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Myślisz, że kilkanaście miesięcy samodzielnego zasypiania poszło tak szybko w niepamięć?

Fajny jest ten pchacz, co kupiłaś Martynce na urodziny?
nie wiem..tak to sobie tłumaczę i tak mi się wydaje ale kto ją tam wie...

mi się podoba bardzo ale nie wiem jeszcze jak mała zareaguje - czekamy na urodzinki i leży schowany na szafie

Stary 2010-07-27, 15:07   #4159
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem..tak to sobie tłumaczę i tak mi się wydaje ale kto ją tam wie...

mi się podoba bardzo ale nie wiem jeszcze jak mała zareaguje - czekamy na urodzinki i leży schowany na szafie
Ja np. nie mogę sobie wyobrazić Martynki bardzo rozpaczającej, taka stonowana i grzeczna jest na zdjęciach

Wstanie na nóżki

H. MacLeod

.
Stary 2010-07-27, 15:24   #4160
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja np. nie mogę sobie wyobrazić Martynki bardzo rozpaczającej, taka stonowana i grzeczna jest na zdjęciach

Wstanie na nóżki

no zazwyczaj taka jest ale próbuje, próbuje Zresztą moim zdaniem to świadczy o prawidłowym rozwoju, raczej martwiłabym się gdyby nie próbowała przekraczać granic jej nałożonych

Oby

A odnośnie Superniani.

Ten odcinek to tak na czasie dla naszych złośników - nie dajmy się bo będzie źle

Stary 2010-07-27, 15:24   #4161
UnholyOne
Ola-Unhola

No i dupa.
Ja to się nadaję do gotowania ale nie pieczenia ciast i innych słodkości.

Tort nie wyszedł. Tzn jego ozdoby. Za mało Malż mi kupił cukru pudru i lukier plastyczny nie starczył do przykrycia tortu.
Zrobiłam pisakami buzię na torcie itp. Jak batetrie się podładują cyknę fotę.

Karo, dzięki za kremy - są pyszne

Nie nadrabiam, bo za 2 godz mam gosci, więc lecę.

Dziękuję wraz Antosiem Ciociom za życzenia
Stary 2010-07-27, 15:28   #4162
Cassandra 23
Zakorzenienie

Hejka

Co słychac?

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:35   #4163
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
no zazwyczaj taka jest ale próbuje, próbuje Zresztą moim zdaniem to świadczy o prawidłowym rozwoju, raczej martwiłabym się gdyby nie próbowała przekraczać granic jej nałożonych

Oby

A odnośnie Superniani.

Ten odcinek to tak na czasie dla naszych złośników - nie dajmy się bo będzie źle
Właśnie

Kurczę, nie mogę obejrzeć, bo mam Linuxa i ta wtyczka tu nie działa

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
No i dupa.

Tort nie wyszedł. Tzn jego ozdoby. Za mało Malż mi kupił cukru pudru i lukier plastyczny nie starczył do przykrycia tortu.

Poka, poka

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hejka

Co słychac?
Zależy, gdzie ucho przyłożysz

H. MacLeod

.
Stary 2010-07-27, 15:37   #4164
Cassandra 23
Zakorzenienie

Karo, jak znajdziesz chwilke wyslij mi prosze te ksiazki o diecie Dukana
Kasia mnie bardzo zmobilizowała do dalszej diety, i chce sprobowac cos innego niz ONZ.
Będę bardzo wdzieczna
Ile trwa ten pierwszy etap diety? Kiedy mam przejsc do drugiego. Zapoznałam sie z ta strona ktora podałaś

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:40   #4165
UnholyOne
Ola-Unhola

Tylko się nie śmiejcie...
zdjecie robione komórka

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2010-07-27 o 15:42
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:45   #4166
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
No to już nie wiem , a w jakiej postaci Jej to jajko dałaś? Gotowane na twardo?
No wlasnie dalam jej takie na pol miekko. Bo po jajku takim calkiem na twardo to ona ma odruch wymiotny.

Czuje sie strasznie winna. Zeby to tylko salmonella nie byla.
Ale lekarka zadnego posiewu nie zlecila ... .

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
zdjecie robione komórka

Tort wypas.
slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 15:54   #4167
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
No i dupa.

Co Ty opowiadaszskoro Małż za mało cukru kupił to jak miało wyjść? Przynajmniej sobie popróbowałaś

Cieszę że kremy smakują tylko przed podaniem nie chłodź ich za mocno....

Miłej imprezki

Cytat:
Hejka

Co słychac?
A tak se piszemy

Cytat:
Karo, jak znajdziesz chwilke wyslij mi prosze te ksiazki o diecie Dukana
Kasia mnie bardzo zmobilizowała do dalszej diety, i chce sprobowac cos innego niz ONZ.
Będę bardzo wdzieczna
Ile trwa ten pierwszy etap diety? Kiedy mam przejsc do drugiego. Zapoznałam sie z ta strona ktora podałaś
Jasne że prześlę, ale wieczorkiem, w pracy książek nie mam, później mam zaległą wizytę Tatusia ale wyślę na pewno

Cytat:
zdjecie robione komórka
Fajnuchny...buźka wesoła...przynajmniej od razu widać że dziecięcy

Cytat:
Czuje sie strasznie winna. Zeby to tylko salmonella nie byla.
Ale lekarka zadnego posiewu nie zlecila ... .
Co Ty...pewnie to tylko zatrucie takie zwyczajne, gdyby Dr podejrzewała Sallmo to na pewno kazałaby zrobić posiew...i szybko jej przejdzie...obserwuj Małą, a ja

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Uciekam do domu...do wieczorka
Stary 2010-07-27, 16:02   #4168
skierka1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
i jak podoba jej sie krzeselko?

nie masz mocy?

krzeselko w miare jej podpasowalo, dla mnie super jest. ma 2 tryby do nauki - alfabet, liczenie, odglosy zwierzat, na lampce pani mowi kolory i tryb zabawy tez zwierzeta (kot, pies,kaczka,zabka) piosenki, jak sie siada n krzeselko to pani mowi ze usiadles na krzeselku i jak sie schodzi to mowi ze schodzisz. dla mnie super. stolik mniej wypasiony, jak sie przyciska przycisk do obrotu tych kulek na srodku to jakies melodyjki leca...

ogolnie zadowolona jestem. krzeselko posluzy dluzej

Olu torcik super, miłej zabawy dla was

ja ylam w aptece i pytam czy jest i czy na recepte masc taka ze sie smaruje miejsce wklucia zastrzyku to jakos znieczula chyba. czytalam gdzies o tym...ale pani nie wiedziala o czym mowie a ktoras z was uzywala tego albo zna nazwe?? zaraz sprobuje znalezc

Amela dzis caly dzien beczacy ma, spala 1x niecala godzinke. chyba te zeby sie jej daja we znaki..

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2010-07-27 o 16:03
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 16:04   #4169
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
zdjecie robione komórka
ale czad

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-07-27, 16:09   #4170
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

korzystam z wolnej chwili bo mala zasnela

Cytat:

wlasnie tez bym z checia skorzystala ze wskazowek
ja narazie pare razy podalam lyzeczke Werci do raczki juz z posilkiem i probowala sama zjesc tez chcialabym zeby sama jadla

Cytat:

Pamiętam dobrze Wasze zdjęcia z brzuszkiem w tym lokalu...jakoś mi w główce zostały i miejsce na pewno fajne, zdjęcia wychodzą super
no fakt miejsce na foty super- jest mnostwo par mlodych co nie jada w plener tylko tam maja sesje

Cytat:
sama

Lepiej nie
pamietacie jak kiedys Wercia zasypiala sama w lozeczku?
teraz to musze ja nosic bo sama nie zasnie wstaje, krzyczy, placze......

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
krzeselko w miare jej podpasowalo, dla mnie super jest. ma 2 tryby do nauki - alfabet, liczenie, odglosy zwierzat, na lampce pani mowi kolory i tryb zabawy tez zwierzeta (kot, pies,kaczka,zabka) piosenki, jak sie siada n krzeselko to pani mowi ze usiadles na krzeselku i jak sie schodzi to mowi ze schodzisz. dla mnie super. stolik mniej wypasiony, jak sie przyciska przycisk do obrotu tych kulek na srodku to jakies melodyjki leca...

ogolnie zadowolona jestem. krzeselko posluzy dluzej

.
czyli Amelka zadowlona z krzeselka a mamusia jeszcze bardziej

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości