|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Samba ja bym się zdecydowała na to mieszkanko
moze nie jakies super wielkie ale bez przesady Wazne ze będzie Wasze i bedziecie sami na swoim
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
kliwia mrągowska powiadasz???
za mna tak chodzi zsiadłe mleko z ziemniakami i skwarkami o jezuuuuu tylko nie umiem trafic u mamy mleka w woreczku zeby zsiadłe wyszło u mnie znow leje bosko![]() zmieniłam pościel i mam dosc z niusówwwwww bratową meza o 14 zabrali na porodówke moze sie dzis urodzi Patusia![]() choc maz powiedział "a mooooze przetrzyma do jutra i bedzie miała urodzinki z kuzynem meza i szwagrów" wiec mu powiedziałam lepiej siedz cicho bo jak sie dowiedza ze zyczyłes takiego długiego porodu to nam pozyczą tego samego no pogieło go tyle godzin porodu zyczy jak by to cos przyjemnego bylo Anulka miała sie ciebie pytac masz jakis sposóbna sernik zeby nei wychodził taki zbity ja robie po wiedensku z brzoskwiniami i poki kupowałam ser sernikowy taki włoszczowki to było ok tylko teraz nigdzie nei moge go znalesc i kupiła jakis taki inny i wyszedł taki zbity strasznie w przepise widzialam ze dajesz smietane ... myzlisz ze by to pomogło mojemu sernikowi?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-07-27 o 19:19 |
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od 14 cisza...
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjechali z domu o 22 a o 0.30 mała była na świecie Do szpitala jakies 20 min mają....no maxymalnie poł godzinki
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
anika noo mragowska
o taka: http://www.makro.pl/pl/asortyment/gw...akro.jpg/image |
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika, wiesz co, za bardzo Ci nie doradzę, bo akurat serniki robię rzadko i nie mam z nimi takiego doświadczenia. Możliwe, że ta kremówka dodaje właśnie tej puszystości i jeszcze sam twaróg zamiast takiego gotowego z wiaderka. Ten na moim blogu jest fajny, puszysty.
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widziałam własnie tylko ze ja tu nie mam jak maszynką w sensie tesciowa chyba ma ale..... i chyba.... pytac nie bede
|
|
|
#1180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nooo wrocilam z ogladania... szczerze to bylam taka podniecona ze zapomnialam wziac ze soba aparatu... przypomnialo mi sie na miejscu dopiero... ale zdaje relacje... wiem juz dlaczego te mieszkania sa takie tanie jednak jest haczyk... tzn nie pod wzgledem tego ze nie sa wlasnosciowe czy ze czynsz jest wysoki ale poprostu ich stan pozostawia wiele do zyczenia... ale zaczne moze od pozytywow... znalezlismy jeden osiedle znajduje sie stosunkowo blisko miasta, ale jednak daleko na tyle ze jakos tak mozna sie wyciszyc i zapomniec o tym ze jest sie na slasku wjezdza sie w taka jakby dolinke, jest zielono, jest lasek, trawka ladnie wystrzyzona, pod blokami mini ogrodki, duzo placy zabaw i boisk... to mi sie bardzo spodobalo bo na prawde ladniej niz u nas w centrum... no ale stan budynkow pozostawia wiele do zyczenia... po pierwsze sa obite jakas taka metalowa blacha, ktora wyglada strasznie... ale to jeszcze bysmy przezyli.. no ale weszlismy sobie do kilku takich bloczkow i korytarze poprostu strasza... nie dosc ze z zewnatrz ta blacha to jeszcze nawet w srodku gdzieniegdzie sufity z tej blachy a gnieniegrze w ogole jej nie bylo i bylo widac rury... w ogole korytarze obdrapane, jakies takie jak w obskurnej kamienicy... nooo ludzie jakos tam mieszkaja, bo widac bylo "normalnych" ludzi i ladne samochody na parkingu... no ale kiepskie warunki mieszkaniowe... stwierdzilismy z tztem ze nie ma co sie na to rzucac bo widac ze nikt o to nie dba, wiec za pare lat mielibysmy niezly problem to sprzedac...nooo a moglo byc z tego takie fajne osiedle, bo na prawde okolica bomba... no nic... emocje juz mi opadly i dalej gnieciemy sie na 9 metrach
|
||||
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
znalazłam Was po łebkach nadrobiłam odrobinkę tego co się tu działo, u mnie remont i stąd nie mam jak Was regularnie czytać, ale dziś dopadłam do kabla z netu i jestem ![]() mąż nadal na L4, na szczęście tomografia wyszła OK, nic nie wykazała ale kasa rzecz nabyta ważne zeby w końcu wszystko wróciło do normy ściskam wszystkie z osobna ![]() mam nadzieje, że remont mi się skończy zanim nastepną część rozpoczniecie
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
melduje grzecznie ze pierwsza siostrzenica meza juz na świecie wazy 3400 i ma 51 cm wzrostu
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu to super, że tomografia wyszła mu ok.
Samba szkoda, że się nie udało z tym mieszkankiem. Ale może za jakimś innym się rozejrzycie? |
|
|
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś kupiłam szwagrowi na urodziny- jednak nie potrafił się nią zając i uschła... Dlatego nie mam takiego przekonania do nich, czy one długo żyją, czy jak?? ![]() Cytat:
![]() Bez obrazy, ale takie moje skromne zdanie ![]() Maggie w końcu nas odwiedziłaś! Piekny brzucholek ![]() Cytat:
![]() Kliwia mrągowska powiadasz? Ale naturalna, truskawkowa czy straciatella?? widzę je codziennie i od samych pudełek mam ich dośc ja nie lubię maślanek... tylko toleruję truskawkową
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek moje mają 2 miesiące
wiem nie wiem jak będzie dalej Jak uda mi sie je przez zimę utrzymac to wtedy odniosę sukces i w nagrodę kupię sobie ich więcej
|
|
|
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana ja siedze w pracy wreszcie mam neta ale dzis cięzki dzień przede mną
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeeeeeeeej wlasnie wpadłam sie pochwalic ze u nas tez przybylo jednego czlonka rodziny tz siostra urodzila i tez jej to szybko poszlo... dość grubo po 22 dzwonili ze powoli zbieraja sie do szpitala a po 2 urodziła -zazdroszcze tez bym chciala tak szybko
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
maslanka tylko naturalna
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() a ja dziś w swietnym posexowym nastroju ![]()
|
|
#1191 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dokładnie mieliście do remontu?Ale wczoraj się wkurzyłam. Znowu... Byliśmy umówieni w sprawie projektu kuchni. Wcześniej ten koleś był i widział kuchnię, a tż dał mu moje dwa rysunki żeby przygotował coś podobnego i to wycenił i może zrobił jeszcze jakiś projekt (lepszy ) . Koleś przyszedł i mówi że zrobił 3 projekty. Myslę: cool. No i wklejam Wam jego 1 projekt. Drugi sie niemal nie róznił od 1, a 3 był w kształcie L (to samo co poprzednia ,,projektantka" zaproponowała). To coś zaraz przy drzwiach to wielka 3 częściwa szafa z zabudowaną lodówką, piekarnikiem, mikro) znajduje się około metr od drzwi oprócz tego krzesła się porządnie nie wysunie bo jest szafa, a żeby z szafy na dole coś wyciągnąć to trzeba by wynieść krzesło Nie mam już siły No i najlepsze... po zobaczeniu tych projektów powiedziałam, że niestety ta szafa przy drzwiach mi sie nie podoba i pytam czemu nie zrobił wizualizacji i wyceny ,,moich" rysunków- a facet na to, że chyba z przekory że ma taki charakter Potem mówię, że wtakim razie mam jeszcze jeden pomysł i pokazałam ten co Wam wczoraj wklejałam (ten niby ,,the best" ) a on mówi ,,jakieś dziwne te pani projekty" No i nie wytrzymałam. Powiedziałam, że uważam że jego projekty są dziwne ![]() Tż się trochę na mnie wkurzył i powiedział, że przeze mnie zrobiła sie ,,niemiło" ![]() ![]() A facet w między czasie jeszcze rzucił tekstem że zastanawia się czy moje projekty nie są przypadkiem ,,pułapką" na niego, na jego firmę Przesadziłam???
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
ja spadam do pracy TŻ wczoraj wieczorem że może jutro wieczorem wróci ale jak już to w piątek, tak mi źle samej że w pracy się myślałam że poryczę wczoraj, w nocy nawet przytulić się nie ma do kogo ;(
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
ale skąd gold wcale nei przesadzasz!!!
po pierwsze to facet zrobił se samowolke to ty mu płacić i masz prawo wymagac tergo co sobei zazyczysz i jesli juz chciał ci cos po swojemu zaproponowac to powinien to zrobić OPRÓCZ tego o co go prosiliscie wycenic twoj projekt i do tego zrobic jakis swoj i pokazac czym sie róznią a to???????/ toż to czysta samowolka i jeszcze facet do tego mowi ze przez ciebie "popsuła sie atmofsera" lekko mowiąc porażka ps. jak patrze na wasze przeboje (przepraszam nie gniewajcie sie)to dziekuje Bogu ze mam meza taka zlotą rączke i zrobi meble i pokafelkuje i zamontuje i przebuduje![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
nooooo coooooo ![]() od 4 tyg nic a nic to sie w koncu należalo
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
To TZ powiedział, że zrobiło sie niemiło
![]() i że to było agresywne Agresywne? Moim zdaniem za długo byłam miłą dziewczynką, która jak coś jej się nie podoba to żeby nie urazić mówiła ,,dla mnie jest o.k". Teraz nareszcie uczę się mówić, że coś mi się nie podoba i tak właśnie powiedziałam wcześniej. Tż zna tego faceta, ale ja naprawdę dopiero wtedy powiedziałam że są dziwne, gdy on tak powiedział o moich straciłam tylko czas (bo jeszcze spóźnił się na spotkanie pół godziny.
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt zle przeczytałam myslam ze to ten facet tak powiedział no ale tak czy inaczej nie powinno tak byc no ale jak sobie twoj to wyobraza wydacie tyle tysiecy złotych na cos co kompletnie ci sie nie podoba?? w imie czego? miłej atmosfery na spotkaniu??
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-07-28 o 09:08 |
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish idz do normlanego stolarza, chcesz mojego?
on zorbil mi kuchnie i szafe wg mojego projektu, oczywiscie uwzgledniajac w to miejsce te wszytskie stolarskie 'chwyty' i rzeczy o oktorych ja nie mam pojecia. ja mu pokazalam co chce i on to wymyslil tak by pasowalo i bylo idealnie. no jaki kolo. goldi, w koncu to ty jestes klientem i nie dasz sobie wcisnac byle czego. bo komus nie chce sie myslec. i nie przesadzilas, ja bym go jeszcze za drzwi wystawila, i powiedziala zeby przyszedl jak zorbi nowy projekt i wycene Twoich projektow. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-07-28 o 09:13 |
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie1983 dziekuje
![]() anuulaa az mi slinka leciiiii kilka ciach z karmelem a ja uwielbiam karmellll ![]() neska22 a masz miec okres? czy moze fasolka sie zagniezdza? ![]() anika222 gratulacje z powodu nowego czlonka rodziny ![]() SAMBA no i po emocjach.. szkoda.. no ale moze popatrzycie gdzies jeszcze... aniaaa84 trzymam kciuki za meza, zeby szybkooo wyzdrowial buziaki ![]() gold-fish a moze projekty sa za dobre? i on sie boi ze to nie ty go wymyslilas a jakas inna firma i jak poprostu przerysuje twoj to przyjdzie ktos i sie go za kopiowanie czepi? moze tak byc? czy mam za duza wyobraznie? ale dla mnie to porazka zeby oni narzucali tylko swoje a twojego niebrali pod uwage.. szczerze to nie podoba mi sie ten z szafa... moze tak jak mowi kliwia idz do jakiegos stolaza on ci zrobi po twojemu..,. mielismy wczoraj gosci - przyjechala kolezanka ze studiow z mezem i dwoma corami roczna i trzyletnia, i tak z dziewczynkami szalalam ze sie ze mnie smiali ze za chwile mnie na porodowke beda wiesc... no ale ja dalej w dwupaku patryk twardziel nie da sie go tak latwo wykurzyc
|
|
#1200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nooo po emocjach... no ale za piekne by to bylo zeby moglo byc prawdziwe heheh niestety mieszkamy dalej u tescia i tak dobrze ze mamy gdzie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

moze nie jakies super wielkie ale bez przesady 
bosko

szok

Dlatego nie mam takiego przekonania do nich, czy one długo żyją, czy jak?? 

Piekny brzucholek 

ale jak już to w piątek, tak mi źle samej że w pracy się myślałam że poryczę wczoraj, w nocy nawet przytulić się nie ma do kogo ;(