|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
ale ze czym kusze?
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do tuńczyka,to jak wcześniej było,zjadliwy z twarożkiem jest.
Ja czasem dodaję ,ten w kawałkach,do surówki z kapusty ,z sosem musztardowym,też da się zjeść,bo za samym tyńczykiem nie przepadam... A kulki rumowe zrobię z samego rana.... ,bo jutro czeka mnie sprzątanko ,po wizycie siostrzeńców,którzy rezydowali cały tydzień,to taka mała będzie nagroda dla mnie terazDobrej nocy...ja pomału wciskam rozmiar 36 ....,ale zadowolę się jak każdą bluzkę z własnej szfy włożę z luzikiemPOWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
ide juz spac kochane
![]() dobranoc duzo spadeczków jutro zycze
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Acha,była ostatnio ostra polemika,co do kalafiorów(zachecam do strony 67-"Metoda dr Dukana")...tam on widnieje w słupku dozwolonych na 2fazie...do miłego.
Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2010-07-27 o 22:18 |
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
NIE DAŁAM RADY Z PP
POZARŁAM WŁASNIE BUDYN BEZ CUKRJU NA WODZIE I MLEKU Z DZEMEM I JABŁKIEM... WSZYSTKO PRZEZ @.. NICH JUZ PRZYJDZIE... JEJU ... TWOJA FOTA, ZNALAZŁAM NA FORUM W STRAYCH WATKACH- TZN JAK MNIE NIE BYŁO!!! JAKA TY PIEKNA JESTES KOBIETO!!!!! |
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
ufff, wkoncu was doczytalam ..... ponownie
a teraz ide sobie teli poogladac, pa i do jutra no i spadkow dziewczyny, spadkow zycze i sobie tez
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
No i ide jutro na zakupy.. Kupie mnostwo warzyw i kure hihi cyca i bede to jadła,,, ja mam problemy z iloscia... Wyjazd mnie przystosował do mega ilosci--- i lodów:/ wiem nie wolno ale kit.. Bedzie pw kilka dni a jak mi przejdzie łakomstwo zrobie sobie dzien białka
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy mi sie przewidzialo, czy przysnilo, a moze ktoras z was pisala cos o oleju mineralnym do jedzenia? ktoras chyba majonez na tym krecila... ze to niby taki zastepnik oleju ma byc w tej diecie?
jak mi sie cos pokickalo, to wybaczcie, ale wlasnie ogladalam reportaz o szkodliwych substancjach znajdujacych sie w opakowaniach roznego rodzaju (np. resztki farb drukarskich w kartonach z recyclingu, jakies zmiekczacze w foliach itp.), i bylo wspomniane tez o jakichs tam niewielkich ilosciach olejow mineralnych w jakims opakowaniu, ze udowodnili, ze czesc tego trafia do jedzenia i ze to jest bardzo szkodliwe szkoda, ze nie uwazalam dokladniej, ale jednym okiem probowalam za wami nadazyc na tym watku - co strone przejrzalam, to byla juz nastepna zapisana przez was ![]() |
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowiłam komplet do muffin,niech no tylko przyjda
![]() ![]() juz nie moge sie doczekac ,smaka narobilyscie tymi muffinami
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
witam
ciężko was nadrobić więc czytam ostatnie kilka postów. Robiłam ostatnio badania i powiem szczerze że moje nereczki nie dają rady więc chyba już naprawdę czas na III faze niech odpoczną może zjade ostatnie 2kg a jak nie to utwale dotychczasowe osiągnięcia i jesienią spróbuje
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- I ja już padam na paszczę. Idę więc spać, kochane siostry. Jutro co ma być? No co??? SPADKI mają być! Ja za swój dzisiejszy wzrost poproszę jutro podwójny spadek ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a nie majonez na nim robić. Coś Ci się pomyliło
|
|
|
|
|
#1723 |
|
BAN stały
|
sweeney mogłabys podac nazwe tego soku?
albo wrzucic foto ![]() wybiore sie jutro i go upoluje
Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2010-07-27 o 23:11 |
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki chwilowo nie mogę wrzucić, ale łatwo je znaleźć. Stoją zawsze na najniższej pólce, kosztuje mniej niż 2 złote. Plastikowa przezroczysta butelka z białą zakrętką. Etykietka biało -różowa z napisem Syrup ( + nazwa smaku). Jest też tam chyba znak "%". Piszę z pamięci, ale chyba nic nie pomyliłam
![]() Idę spać i coś czuje, że jutro znowu spadku nie będzie, bo teraz mam na wadze 61,3 grr. Ja chce już 5 z przodu |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest duży znaczek %- wszystkie produkty na slodziku maja taki znaczek w Lidlu. Moze byc tez na nim napisane zaprawa do sokow albo cos w tym stylu
|
|
|
|
|
#1727 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewuszki
|
|
|
|
#1728 |
|
Przyczajenie
|
witam was dzielne i silne kobiety
chce zaczac diete ale prosze o pomoc-gdzie znajde przepisy ,czy tylko w ksiazce?pozdrawiam |
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Ooo widzę, że pierwsza jestem
![]() Ale dziś piękna pogoda (deszcz, niska temperatura i wiatr
|
|
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cytat:Napisane przez countryhouse ... Robiłam ostatnio badania i powiem szczerze że moje nereczki nie dają rady więc chyba już naprawdę czas na III faze niech odpoczną może zjade ostatnie 2kg a jak nie to utwale dotychczasowe osiągnięcia i jesienią spróbuje Spokojnie 2 kg możesz zjechać na III,widzę to już po sobie Zresztą ja i na II zauważyłam u siebie,że mi waga drgnęła lepiej na PW ,ale mam do zrzucenia kilka kilogramów,to może organizmowi trochę lżej .Bo jak waga przekraczała 60kg,to miałam mobilizację na maxa,by nadmiar zrzucić .Pozdrawiam Wszystkich i miłego dnia... ![]() k laski:uznania dla spadków .
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pogoda masakryczna całą noc padało i dalej pada, wcale mi się ta zmiana aury nie podoba nic a nic ... dzisiaj po piątym dniu PW odnotowałam spadeczek - 500 piękny widok ..od dzisiaj 5 dni PP zobaczymy ile spadnie ... oby się konkretnie ruszyło tak konkretnie konkretnie wybredna się zrobiłam hehe dostałam palca chcę całej ręki ... ![]() życzę wszystkim udanego dnia
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Duk Dobry
ja wstałam dziś o 5:30, mój syn stwierdził, że już się wyspał ![]() i pierwsze co to pobiegłam wskoczyć na wagę ![]() i co? po drugim dniu -1,3 kg więc łącznie -1,8 kg w ciągu 2 dni jestem z siebie dumna.Za to wczoraj się wściekłam moja rodzinka włącznie z małżem w żartach robili zakłady w jakim czasie zmięknę i przestanę dietować
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja droga przepisów to jest mnóstwo, wystarczy znać podstawy diety i trochę wyobraźni a jeżeli chcesz gotowe przepisy to zapraszam na pierwsza stronę a tam jest link PRZEPISY - w tym wątku są tylko przepisy z zaznaczeniem w której fazie można je jeść. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- No to teraz czas się przywitać - DZIEŃ DOBRY DUKANOWE SIOSTRY! Dzień na prawdę byłby dobry gdyby nie ta paskudna pogada, już wole jak są upały po 40'C niż ten deszcz i zimny wiatr brrr aż z łóżka się wyjść nie chce. a dzionek dobry bo waga pokazuje mniej - wczoraj wzrost o 0,5 ka a dziś o tyle spadek
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie leci ! imponujące tempo oby się utrzymało ![]() ojjj rodzinka chyba zagrała ostro - nie daj im wygrać .. jak obstawiali? to tak z ciekawości pytam
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba nie ma diety której bym nie stosowała, nawet ze spomagaczami takich jak meridia Ja ogólnie mam drobną figurę, zawsze ważyłam jakieś 48 -50 kg a jak poszłam na studia zaoczne i jak siedziałam w domu to jak wiadomo podjadanie, brak ruchu, zaczęłam jeździć samochodem i tak waga sobie rosła, że w styczniu 2009 r moja waga wskazała 74 kg na szczęśce po ciąży przez to, że nie mogłam jeść niezdrowych rzeczy przez karmienie piersią to spadło do 64 kg ale potem waga stanęła na 4 miesiące więc dlatego tu jestem z Wami.A rodzinka obstawia, że po miesiącu wrócę do starych sposobów jedzenia
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem ... u mnie tez obstawiali tydzień .. dwa ... teraz minęło już 3 a ja dopiero się rozkręcam po 23 dniach dukania jestem lżejsza o 6,2 kg dla mnie to imponujący wynik ... i to mnie dopiero mobilizuję ... teraz już nikt nie obstawia tylko mąż zawsze biega po dziale z nabiałem i sprawdza tabelki co by wszystko w normie było nauczył się chłopak ![]()
|
|
#1737 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chcę słońcaaaaaa ![]() Cytat:
No, co do lata się zgadzamy, widzę ![]() Cytat:
![]() A rodzina empatyczna, niosąca wsparcie, widzę ![]() Ale nic to, kochana, Ty im jeszcze pokażesz, nie? |
||||
|
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zatem niech zakłady będą korzystne dla Ciebie,bo zgarniesz ich całą furę ![]() ... no i może mąż jeszcze do diety się przekona.
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Duk Duk.
Witam się więc z Wami z ranka i spieszę pochwalić, że wczorajszy wzrościk dziś mnie opuścił, a wraz z nim jeszcze 0,5 więcej - tralala... Tym samym ważę dziś 60,1 - Alleluja! Od wczoraj zeszło ze mnie równo 1 kg. Ale wczoraj miałam wzrost o 0.5, a składam go na karb tego słonego łososia oraz @, która dziś oto zawitała, tak więc wzrościk jest usprawiedliwiony. Tak więc jestem zadowolona ogromnie z dzisiejszego wyniku i zmotywowana do powstrzymywania się od grzeszków
|
|
|
|
#1740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A potem siłownia, może zakupy i mój dzień będzie udany mimo pogody i braku spadków ![]() Ohh a mi nareszcie po @ waga zaczyna spadać. Znowu widzę tą 6 z przodu wagi... ale na razie 69,8, a to ciągle 70, więc na razie nie zmieniam podpisu
Edytowane przez jolkah Czas edycji: 2010-07-28 o 08:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

,bo jutro czeka mnie sprzątanko ,po wizycie siostrzeńców,którzy rezydowali cały tydzień,to taka mała będzie nagroda dla mnie teraz

POZARŁAM WŁASNIE BUDYN BEZ CUKRJU NA WODZIE I MLEKU Z DZEMEM I JABŁKIEM... WSZYSTKO PRZEZ @.. NICH JUZ PRZYJDZIE...

szkoda, ze nie uwazalam dokladniej, ale jednym okiem probowalam za wami nadazyc na tym watku - co strone przejrzalam, to byla juz nastepna zapisana przez was 
74-73-72-

k laski:uznania dla spadków
moja rodzinka włącznie z małżem w żartach robili zakłady w jakim czasie zmięknę i przestanę dietować 

... 60!!