|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Ojej, nie chciałam
![]() Cytat:
, pisałam i też mi nie pokazywało ![]() Cytat:
![]() Wiem, ale Kuba chyba przesadza ![]() Wojtusiu, gratuluję ząbków Oliwki
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-07-27 o 22:39 |
||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
No teraz jeszcze przestał mi cytować
![]() Texasik...ale Wy oszukańce jesteście Miramejku rozpracowałam zepsuty wizaż...jak widzę ze ktoś w klubie napisał (Ty lub Sylka póki co ) to pokazuje mi moje wiadomości i Wasze dopiero jak jakąś wiadomość znowu wyślę...więc robię kropkę, wysyłam i widzę wszystko a później tylko edycja i piszę już co chcę na tamtej kropce no zwariować można
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie Codziennie zabieram małego i jedziemy w siną dal ![]() Jutro wybieramy sie do znajomej, ktora ma corcie tydzien starsza od Kuby. Cytat:
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Texasik, ja wiem, że nie trzeba bidonu przechylać, Kuba raczej też, ale nie chce i już, chyba ma lenia
![]() Wizaż mnie wkurza, idę spać. Dobranoc
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a ja musze sie wziasc za siebie a nie ma zadnej weny ... chociaz powinnam bo do wesela tak malo zostalo , i brzuchol tak odstaje
.
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba dzisiaj miał chyba zły dzien bo sporo marudził. Albo na zabki (trojki nie moga sie przebic) albo po tym szczepieniu. Miał dzisiaj 37,7 pod wieczor i strasznie sie do mnie tulił. Zobaczymy jak bedzie jutro.
Ostatnio nie mam weny pisac no i nie mam czasu bo jak tylko mały usypia to sprzatam, gotuje obiad a pozniej gdzies jedziemy. Duzo zdrowka i radości dla Antosia i Marysi Rośnijcie zdrowo
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę bo się kurka dogadać z tym wizażem nie da....a na dzisiaj nerwów mam dość
![]() Dobranoc do jutra
|
#4208 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzis zaczne od życzen dla Antosia i Marysi, wszystkiego naj naj naj z okazji pierwszego roczku i mnóstwo buziaków
Cytat:
![]() Cytat:
maila dostałam, dzieki a u nas ciągle pada, juz od soboty tak i dalej ma padac........ i 16 stopni tylko było a jutro ma byc nie lepiej ![]() Cytat:
ciekawe ile Zuza wazy, w maju miała 8500 a nie czuje zeby jakos specjlanie jej przybyło ![]() mniam mniam Cytat:
![]() Cytat:
a chrzestny Zuzy przed chrztem własnie był u spowiedzi i nie dostał rozgrzeszenia z tego samego powodu a ze nie było juz czasu to nie był do komunii podczas chrztu... ide spac buziaki
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale mnie pocieszylas
Cytat:
![]() a my az 4 ![]() Cytat:
![]() ja zwazylam Wercie bo jakis polikow nabrala a tez w ciezkosci nie odczuwam za bardzo a jednak cos przybylo ![]() no to na tyle i uciekam spac.......mam dola bo powiesil sie tata naszego kolegi ........a niedawno tez pisalam wam o podobnym przypadku,w piatek pogrzeb i chyba pojdziemy, wiec dzien urodzin Werci zacznie sie smutno ![]()
|
|
#4210 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie moge sie wbic ostatnio
![]() wiec dobranoc
|
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
Przesylam porannego buziaka
Kiedy ja Was nadrobie kobietki?A, co do szczepien, w sierpniu idziemy na czwarta (ostatnia) dawke, a na swinke szczepi sie tu dzieci w wieku 14 miesiecy. Ok, lece. dobrego dnia!
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będzie lepiej...Zu teraz mam na rękach jakieś 2 min i jak zaczyna zamykać oczy to ją odkładam...i nie wstaje My też 4 ![]() Współczuję Cytat:
Miłego oranizowania ![]() ............. Dzień dobry Ja z kawką i colą light... Cass podaj maila, bo nawet nie wiem gdzie szukać a chciałam Ci wysłać książki ale da się czytać, więc po co wydawać kasę![]() Jakbyś miała jakieś pytania to służę pomocą
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-07-28 o 08:31 |
||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiejsza nocka do udanych nie nalezy bo mala przez 2 godziny szalala ![]() Svi przyjmij najgoretsze i najslodsze zyczenia z okazji urodzinek Cytat:
![]() P4W rowniez prosze o te ksiazke( czekoladka21@buziaczek.pl) ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Kubusiu kochany Sto lat i moc caluskow z okazji roczku ![]() ![]() ![]() Aniu
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O zasypianiu książke? Mogę Ci wysłać od razu...jak chcesz... P.S. Dziewczyny widzę że książka którą wysyłałam "Uśnij wreszcie" spodobała się, jeśli chcecie to mam jeszcze inne, ale nie czytałam ich jeszcze....
|
|
#4215 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co ty... Pisz częściej, brakuje to Ciebie Cytat:
Dzień dobry jedziemy dzisiaj z małą w odwiedziny więc tak na chwilę z kawą wpadam, muszę jeszcze włosy podsuszyć i doprowadzić się do ładu... Leje u nas dzisiaj, w nocy Martynia płakała, klękała w łóżeczku i inne atrakcje zupełnie nie wiem dlaczego więc kiepsko się wyspałam... może kofeina zadziała ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------
Sto lat dla naszego roczniaczka Krasnoludka - rośnij zdrowo skarbie ![]() Aneczko -sto buziaków od ciotek ![]() Svinecko - wszystkiego dobrego
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-07-28 o 09:14 |
||||
|
|
|
#4216 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez biore bezplatne i Amelka miala po 3 wklucia, ale teraz stwierdzilam ze skoro maja byc 3 (ale wg mnie i czeko chyba jednak 1) to jesli moge jej jakos ulzyc i pomoc to czemu nie. teraz nasze dzieciaczki sa wieksze duzo rozumieja i sama wizyta z wazeniem i mierzeniem to bedzie stres... no nie wiem tak pomyslalam ze mozna tak zrobic... Cytat:
Cytat:
witam sie z kawka, u nas nocka ok, a pogoda do d... pada. |
|||
|
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Goraczka sie nie pojawia, ale biegunka trwa nadal. Czesto ja brzuch boli i ma taka dziwna czkawke. Dzis w nocy 2 godziny ja lulalam od 2 do 4. Staram sie ograniczac czopki bo one przeciez nie sa obojetne dla organizmu i napewno jelitom nie pomagaja. Wiec kiedy widze ze nawet na rekach placze i w wozku bo ja boli to dopiero wtedy jej daje. A jak lulanie pomaga i na rekach nie placze to nie daje. A na elektrolitach robie jej kleik - niestety tylko tak jej moge podac. |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja myślę, ze Wasze dzieci są zwyczajnie grzeczne i dlatego nie macie schizy na temat właściwego postępowania
![]() mój przy każdej sytuacji, która odbywa się nie po jego myśli (czyli bardzo często, bo jest ostatnio wszędobylski, na co nie moge pozwolić) reaguje piskiem pomieszanym z płaczem i ja się stale zastanawiam jak to wyeliminować, czy moje postępowanie odbiera właściwie, albo raczej czy ja się zachowuję właściwie .... Svi, na którą się umawiamy w piątek? pomyślałam, ze moze byśmy to jeszcze połączyły z makijażem - mogłabyś sobie wypróbować to co ja mam piorę pędzle w środy i soboty, ale specjalnie dla Ciebie mogę wyprać w czwartek, zeby na piątek były czyściutkie
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Jestem wykonczona.
Z dobrych wiadomosci udalo sie wreszcie kupic spacerowke. Maz wczoraj wieczorem przyniosl maclarena. Wczoraj tez udalo mi sie ostatni zakupowy niewypal spacerowkowy sprzedac. Dzis przyjezdza dziewczyna odebrac wozek. Niestety radosc ze spacerowki przytlacza choroba malej. No i nie wiem co bedzie z naszym wyjazdem nad morze. |
|
|
|
#4220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4221 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje zachwowuje sie identycznie. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
od razu nam powiedział, zebyśmy wybierali osoby, które na pewno dostaną rozgrzeszenie ![]() ale jak widać zasady nie wszedzie są takie same
|
|
|
#4223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby było coraz lepiej...
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem
- tak jakoś wyszło, ze w te dni mam zazwyczaj czas, a muszę mieć ustalone dni, bo inaczej zapominam ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() dobrze, ze chociaż gorączki nie ma
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem z domu, bo tam mam
ale już chciałam wspomnieć, żebyście mi przypomniały jak będziecie chciały...bo moja pamięć dobra ale krótka![]() Cytat:
tzn. raz jest raz nie, narzekać nie mogę ale jak czegoś nie może to reaguje tak jak Twój Malutek nie mozemy się dać zwariować...Mała płacze, krzyczy, piszczy, ale ja zawsze odwracam jej uwagę...i jest ok... Buziaki![]()
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet kwiatki próbowałam w określone dni podlewać i "nie wyszło" ![]()
|
|
#4227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To tak jak my ![]() Cytat:
![]() Współczuję też nocki Dzień dobry, pada, dość chłodno, wieje... ehhh. Na miejscu lewej jedynki zrobił sie Zosi tak bąbel i wygląda jak po oparzeniu taki. Myślę, że teraz to już na pewno wyjdzie ten ząb. Ale jakoś nie marudzi specjalnie. Wczoraj po południu spała 1,5 h i dała odpocząć rodzicom (mamusia też w kime uderzyła ). I o 20.30 już padła znowu (wygląda na to, że Zośce zmieniło się w druga stronę z tym zasypianiem, czyli na lepsze ). W ogóle z dnia na dzień widać, że jest rozumniejsza. Z nowości to nauczyła się pokazywać jakie ma kłopotki (tak śmiesznie klepie się po główce ), jaka będzie duża i jak smierdzi kupka (uroczo marszczy nosek i tak jakby sapie). Buźki rozdawane jest na prawo i lewo . No i oczywiście uwielbia zabawę w "gońcie mnie", najczęsciej goni ją tata i wtedy skrabie się po mnie jak małpka i chowa się w ramionach Śmiechu przy tym co nie miara. Pokazuje już jak chce iść na dwór i na spacerze koniecznie musi zajść do babci do sklepu (kojarzy już gdzie i co), bo jak nie to sa prężanki w wózku i bek
|
|
#4228 |
|
BAN stały
|
a mi maz wczoraj "fajny" prezent zrobił - mandat 50 zł (o tyle dobrze ze tylko 50 ) i 2 pkt
|
|
|
|
#4229 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
przywoza dzis moja lodowke ![]() ale jakos nie mam mocy, weny ani nastroju ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a o ktorej Ty mozesz? aha jeszcze musisz miec jakas peleryne albo stary recznik na ramiona bo bedziesz siedziec z ta keratyna a wlosy beda w dol lezec haha p4w jestes kochana ale ja nie umiem sie malowac
|
|
|
#4230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też składam najserdeczniejsze życzenia dwóm Aniom i roczniakowi Kubusiowi Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

, pisałam i też mi nie pokazywało 

a później tylko edycja i piszę już co chcę na tamtej kropce
no i nie mam czasu bo jak tylko mały usypia to sprzatam, gotuje obiad a pozniej gdzies jedziemy.
do jutra

Kiedy ja Was nadrobie kobietki?

), a jak jemu gotuję na twardo to wyjmuje sobie z buzi
- tak jakoś wyszło, ze w te dni mam zazwyczaj czas, a muszę mieć ustalone dni, bo inaczej zapominam