![]() |
#2131 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
![]() Będziesz w ciąży zobaczysz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos w tym jest chyba mam troche szczecia i oby dalej bylo ze mna bo znowu zaczynam panikowac przed czwartkowa wizyta. co do zawrotow glowy to przy 1 ciazy nic nie miala takiego za to teraz lepiej nie gadac.od paru dni mam ciagle zawroty glowy jest mi duszno slabo i ledwo sie trzymam na nogach.nie wiem co to moze byc ale marnie sie czuje.do tego te mdlosci i zgaga mi sie znowu zaczyna.dzisiaj to juz wogole nic nie moge zrobic,bylam tylko w sklepie i leze znowu.Nie moge patrzec nawet na jedzenie nie wspominajac o mysleniu na ten temat czy samym jedzeniu :/ fatalnie sie czuje chyba sie drzemne bo niewsypana jestem znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pracujesz gdzieś w ogóle? Ja to się tak boje....tej mojej pracy, że cholerka!!! Ale tym będę się póżniej martwić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewka, nie martw się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Magnezik i folik biorę cały czas ![]() Ugotowałam już zupkę, ale pachnie pomidorowa z pomidorków puszkowych ![]() ![]() ![]() Monika daj znać jak zrobisz teścik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JESZCZE NAWET PO NIEGO NIEPOSZŁAM ![]() szczerze strasznie się boje tego testu ze narobie sobie nadzieji a nic niepokaże ;( a piersi bolą dziś mnie okropnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2137 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skoro lekarze mówią, że ta tkanka czy coś to nic groźnego więc tak myśl - pozytywne myslenie postaraj się włączyć bo zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Monika, wiedz że wierzymy w Ciebie! Że kupisz ten test i zrobisz!! Nawet jak okaże się, że nie nosisz pod swoim serduchem małego serduszka, to nie smutaj sie, przyjdzie czas i na Ciebie! A na razie głowa do góry i po teścik leć!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Wtajemniczenie
|
Nonono ale nas tu Edytka ustawia po kątach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
no niestety aż taką szczęściarą niejestem ;( ;( ;( wynik negatywny ;( ;( ;( czyli przyjdzie @ więc muszę cierpliwie czekać-wiedziałam ;( ;(
![]() |
#2142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
przynajmniej wiem że już mi spadł poziom bety bo jak by był jescze podwyższony to test pewnei wyszedł by pozytywny a tak wróciło już chyba wszystko do normy ale i tak się podłamałam trochę - tak strasznie liczyłam na II kreseczki - idę się wypłakać w poduche bo nawet niewiecie jak chce mi się teraz wyć ;( mimo że mówiłam sobie że to pewnei niejest ciąza to gdzieś tam w środku miałam wielką nadzieje
![]() |
#2144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny długo zastanawiałam się czy zapisać się na to forum, ale zdecydowałam się bo nikt nie zrozumie mnie tak jak wy kobiety które przeżyły podobne sytuacje. Straciłam moje dzieciątko w 8 tc (25.06) tak jak wszystkie z was czekam aby rozpocząć kolejne starania chociaż strach jest podwójny. Ale wieżę że w końcu się uda. Pozdrawiam was serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj, że uda się na pewno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze jedyna nadzieja zostaje taka ze mój organizm wcześniej daje mi już znać a test wyszedł błedny bo tak czytam ulotkę ze test wychodzi pozytywnie 14 dni po zapłodnieniu więc albo poprostu niejestem w ciązy albo poprostu jest jeszcze za wcześnei by pokazał pozytywny wynik jednak testów z krwi niebęde robić niema sensu jezeli za 2 tyg niedostane okresu wtedy się bede martwić za 2 tygodnei mam akurat do odbioru wyniki cytologi wtedy jezeli niebęde mieć nadal okresu a objawy będą się utrzymywać poproszę lekarza by mi zrobił usg wtedy juz chyba będzie coś widac a jak nie to może dostane coś na wywołanie okresu wsumie mam 2 opakowania luteiny ale niechce nic sama kombinowac i eksperymentować-teraz oczywiście będe chciała jak najszybciej dostać okres żebym wiedziała co jest grane!!!!!!
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
MMONIKA9 dobrze że zrobiłas test, wiesz przynajmniej na czym stoisz, no a poza tym wiesz że beta już spadła czyli wszystko wraca do normy
![]() Ja też robiłam test i bete przed 1 @ ale ja akurat modliłam się o negatywny wynik... podobno każda kobieta czuje kiedy nadchodzi czas na następną ciąże, niektóre potrzebują czasu inne zachodzą od razu... Ja bardzo chciałam być znowu w ciąży, ale wbiłam sobie w głupi łeb że jak zajdę przed 1 @ to znowu poronię bo przecież lekarze każą czekać do 1 @ żeby się macica zregenerowała, wielu nie pozwala do 1 @ w ogolę sexu uprawiać. Madziara 26 witamy u nas, razem zawsze raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
no tylko najgorsze jest to czekanie teraz mam 150 myśli na raz czy test wyszedł dobrze?czy mógł się mylić jeżeli nie to kiedy dostane ta wredną @ przecież piersi mam tak obiolałe że ręką niemoge ruszyć każdy ruch wywołuje straszny ból nawet podczas chodzenia boli bo jak ide biust chcąc czy niechcąc też się rusza
![]() ![]()
![]() |
#2150 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Monika, nie smuć sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Madziara, witaj! Los nas tak doświadczył, ale w kupie zawsze raźniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE
Madzik, to że zaczynasz panikować przed kolejną to chyba 'normalne' tzn. chyba każda z nas po naszych doświadczeniach będzie tak samo jak Ty panikować i obawiać się obrazu usg i panikować czy usłyszymy serduszko czy nie.. Ale słuchaj no, przecież dbasz o siebie i Dzidzię, odpoczywasz, stosujesz się do zaleceń, to musi być wszystko w porządku!!! I tak masz myśleć ![]() ![/QUOTE] Panikuje bo sama nie wiem co jest grane.czuje sie fatalnie psyhicznie i fizycznie.Fakt ze dbam o siebie itd , ale to czasami nie wystarcza.Wierze ze bedzie dobrze i nie wyobrazam sobie tego inaczej. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Monia nie zalamuj sie,poprostu teraz kazdy sygnal dany przez organizm bedzie dawal ci nadzieje ze byc moze to ciaza.Mysle ze kazda z nas tak miala albo ma.Przepraszam ze wzbudzilam w Tobie nadzieje,jest mi przykro ze tak cierpisz.Ale nie martw sie niebawem i Ty bedziesz szczesliwa-zobaczysz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Panikuje bo sama nie wiem co jest grane.czuje sie fatalnie psyhicznie i fizycznie.Fakt ze dbam o siebie itd , ale to czasami nie wystarcza.Wierze ze bedzie dobrze i nie wyobrazam sobie tego inaczej. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Monia nie zalamuj sie,poprostu teraz kazdy sygnal dany przez organizm bedzie dawal ci nadzieje ze byc moze to ciaza.Mysle ze kazda z nas tak miala albo ma.Przepraszam ze wzbudzilam w Tobie nadzieje,jest mi przykro ze tak cierpisz.Ale nie martw sie niebawem i Ty bedziesz szczesliwa-zobaczysz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Fajnie ze do nas dolaczylas.Faktycznie my kobiety rozumiemy sie bez slow.Przykro mi z powodu Twojego dzidziusia (ja tez stracilam swoje w 8tyg).Jesli nie jestes gotowa na kolejna ciaze to poczekaj,zawsze ten psyhiczny spokoj lagodzi obawy,chociaz watpie czy w naszym przypadku to wogole jest mozliwe,ale trzeba miec nadzieje i wiare.Trzymam kciuki za Ciebie ![]() kochana ale za co ty mnie przepraszasz - sama się nakręciłam że moze się udało ty tylko dałaś nadzieje ze moze się tak wczesnie udać - choć poprsotu niekażdemu widocznie to jeszcze nie moj czas wkurza mnie tylko ze tak mnie piersi bolą ze normqalnie niemoge funkcjonować a okresu ni widu ni słychu ;(
![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=
kochana ale za co ty mnie przepraszasz - sama się nakręciłam że moze się udało ty tylko dałaś nadzieje ze moze się tak wczesnie udać - choć poprsotu niekażdemu widocznie to jeszcze nie moj czas wkurza mnie tylko ze tak mnie piersi bolą ze normqalnie niemoge funkcjonować a okresu ni widu ni słychu ;([/QUOTE] Wlasnie za ta nadzieje Cie przepraszam.A z okresem spokojnie pojawi sie pewnie lada dzien,tylko juz nie stresuj sie tak.Sciskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daj spokój niemasz za co przepraszać - no teraz to tylko czekam za okresem (no chyba ze test wyszedł zle ale to się okaże za jakiś czas) ![]()
![]() |
![]() |
#2155 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było, dzisiaj dostałam pierwszą miesiączkę po zabiegu...nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taką bolesną .... teraz 3 miesiące odczekać i później powoli chyba zaczniemy staranka....czas pokaże
![]() |
#2156 |
Wtajemniczenie
|
MMONIKA9 nie załamuj sie kobieto!mnie też wyszedł negatywnya do tego boli mnie brzuch i plamie, licze że to miesiączka skąpa, chociaż może potruje troche lekarzowi, dawno im głowy nie zawracałam
![]() Madziara 26 witaj ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Dragonfly, gratuluję pierwszej @, mój gin powiedział, że to dobrze jak jest bolesna bo świadczy o tym, ze wszystko wróciło do normy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- [QUOTE=measia;20974735]MMONIKA9 nie załamuj sie kobieto!mnie też wyszedł negatywnya do tego boli mnie brzuch i plamie, licze że to miesiączka skąpa, chociaż może potruje troche lekarzowi, dawno im głowy nie zawracałam ![]() Measia, ja bym troszkę jeszcze poczekała, bo u mnie tez zaczynała się @ od plamien a potem to się dopiero polałao i bolałao, że ojoj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie dziewczyny czemu u was tak dlugo trwa czekanie na @,ale u mnie to bylo chyba o tyle lepiej ze ja sama sie oczyscilam a wy z tego co rozumiem mialyscie zabiegi,chyba ze znowu cos zle przeczytalam.Ja swoja @ dostalam po 2 tyg od poronienia.bardzo szybko i w sumie faktycznie byla inna od tych przed ciaza.Fakt piersi nadal bolaly ale nie byla juz tak bolesna jak poprzednie i krocej trwala bo okolo 5 dni a zwykle mialam 7.Nie ma co sie zalamywac predzej czy pozniej przyjdzie i kazda z nas doczeka kolejnego brzdaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
Madzik, może masz rację - może jest zależność między tym, czy robiono zabieg czy sama się oczyściłaś.. I ma to wpływ na pierwszą @.
Ja jestem po # i czekałam dość długo bo 40 dni ale w końcu dostałam. Dodam, że ostatnią @ przed ciążą miałam 26 III i miałam bardzo regularne 9wręcz książkowe @ co 28dni) i jak to obliczyłam to wyszło mi ze pierwszą @ po # dostałam też odliczając te 28 dni od marca do lipca więc może u mnie się ten cykl wyregulował (??) Z resztą zobaczymy.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Raczkowanie
|
Moja lekarka mi mówiła że najlepiej 6 miesięcy odczekac, ale w sumie po 3,4 dała mi zielone światło
![]()
http://s9.suwaczek.com/200901071756.png Aniołek[*] 25.06.2010r. Moje pazurki : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post12520269 Edytowane przez Dragonfly83 Czas edycji: 2010-07-28 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.