Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 10:27   #3331
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
caate
współczuję

ramoncia
też przytulam

Wczoraj wreszcie miałam trochę czasu dla siebie. Miałam wax na włosach, peeling kawowy, peeling z garniera na twarz, maseczka z perfecty mocno nawilżająca, depilacja

zapomniałam wyregulować brwi. Zrobię to dzisiaj. I henna by mi sie przydała, nawet kupiłam ale boję się sama zrobić. Robicie same?
no pewnie ze same używam do tego patyczka do szaszłyka bądź wykałaczki/zapałki, robie sobie taka papke, niezbyt rzadką i nakładam tym patyczkiem przy okazji nadając brwiom kształt patyczek jest wąski, więc łatwiej się nim manewruje
ale ostatnio nie robie henny bo mam paletkę do brwi z essence i wystarcza w zupełności

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:30   #3332
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

no właśnie też musiałabym spróbcować. Ale laik jestem w tej kwestii, boję się, że coś zepsuję
a co to za paletka z essense?
Stary 2010-07-28, 10:31   #3333
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dziewczyny jak rano wstałam to sie aż rozpłakałam ze strachu. myje buzie a tu patrze w lustrze cos inaczej wygladam ! w lewym oku w kąciku opadła mi jakoś powieka i mam pół oka przesłoniętego.. nie wiem co sie stało nic mnie nie ugryzło, od kilku dni bolał mnie tył głowy z karkiem a przedwczoraj uderzyłam mocno górą głowy w belke aż miałam wyczuwalną górke na czubku głowy. czy to moze miec jakis związek? mam pójść do lekarza czy dać sobie spokoj? Jeszcze dzis w nocy sniło mi sie że z naszą CAATE biegałam po szpitalu z jakimś prześwietleniem głowy. nie wiem skąd mi się ona w snach wzieła w ogole.

a co do Caate <przytul> Teraz Ty musisz być wsparciem dla Tż ... może złapią tych złodziei...
eh... przykro mi ze Cie nawiedzam w nocy...
Mi sie ciagle sni TŻ pobity i ze mnie zdradza, boze swiruje....
napisze w klubie o tym....

tez mialam tak, tez nic mnie nie ugryzlo, a oko spuchniete. Zawsze mi pomaga na wszelkie opuchlizny, przetarcie wacikiem nasaczonym naparem zwyklej mocnej herbaty oka. Robie taki oklady, to lagodzi. Lepszy jest rumianek od herbaty, ale herbata tez dziala.

Wiem, ze musze. Ale ja sie tak czuje zaniedbana przez niego, ostatnio...
pekam po prostu, nie mam sil, plakac mi sie chce ciagle, jakiegos dola zlapalam. Dzis bylam mila dla niego, no jakos trzeba grac...
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
współczuję. naszego znajomego też okradli. jakaś plaga we Wrocławiu z tym,że jak mieszkanie jest ubezpieczone i ma się paragony na wszystko,to wyjdzie się na tym bardzo dobrze.

ja na dzisiaj na razie standard na twarz, niedługo zrobię porządek ze stopami i skórkami. przed snem na pewno jakaś maseczka będzie.
no jest plaga, 3 domy okradli na jego dzielnicy...
nie wiem czy mieli dom ubezpieczony, ale to nic nie da raczej, bo jego matka wszystkie paragony/faktury wyrzuca. Bizuterie to ona ma z Chicago,Francji,Las Vegas i tam jej maz zawsze kupowal na prezent wiec nie ma paragonow nic, bizuteria warta wiecej niz nie jedno dobre auto...
ona glupie kolczyki najzwyklejsze ma za min 500zl, a mase ich ma, zegarki,pierscionki(prada ,swarovski,dior), nawet jak sama bizuterie ukradli to strata jest wieeelka, tymabrdziej, ze tam byl jej piersionek zareczynowy. Obrazy, porcelana oryginalna z domu Napoleona, no straty gigantyczne... Jeszcze ostatnio ktos im z wiatrowki strzelal w auto, ktore kupili z salonu rok temu, wiec teraz kazdy zly...

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Straszne co z tymi ludźmi trzymaj się kochana
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ojej straszne://// dobrze ze chociaz nikomu nic sie nie stalo..
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
masakra
Nie bylo nikogo, ojczym w pracy, a mama z dziecmi na wakacjach...
TZ pokoj tez okradli,glosniki,alkohol, ipod, pudelko od zegarka rozwalili, dobrze ze wzial zegarek ze soba, bo ja bym tego nie przezyla

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
Oj współczuję bardzo. Ja pod koniec maja zachorowałam na ospę, a po tygodniu dostałam alergii na leki do tego stopnia, że wylądowałam w szpitalu. Najgorsza była twarz niestety Jestem już ok 2 miesiecy po tym wszystkim i twarz wygląda na szczęście tak samo jak przed. Ale zaraz po wyjściu ze szpitala skóra schodziła mi z całej twarzy, pani dermatolog zabroniła robic peelingu i kazała mi ciągle smarowac cetaphilem md żeby nawilżyc. Po tygodniu nie było śladu po łuszczącej się skórze. A teraz muszę unikac słońca, żeby nie zrobiły mi się przebarwienia, więc używam na twarz filtra 50+, chociaż świecę się przy tym bardzo.

caate strasznie mi przykro. Mam nadzieje ze jest szansa ze ich znajda.
ja uzywam filtra z Avene i nie swiece sie, mi on dobrze sluzy, ten taki o pojemnosci 15ml

bardzo bym chciala, zebyich znalezli, bo za duzo rodzin jest stratnych...
Najgorsze jest to, ze chyba kota im miesiecznego brytyjczyka ukradli, ale TZ zbyt nei zrozumial ojczyma, bo byla policja i strasznie glosno, wiec to nie jest pewne...

przepraszam, ze tak off robie, ale jestem zalamana po prostu. Wszystko mi sie tak skumulowalo i dobilo tysiac razy mocniej...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-07-28 o 10:38
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:33   #3334
agusiownik
Zakorzenienie

wczoraj po kąpieli nabalsamowałam ciało, ogoliłam nogi, nałożyłam krem z ziaji pod oczy wygładzający, żel punktowy na wypryski i sudocrem na twarz
dzisiaj planuję:
regulacja brwi
odżywka na włosy
pomalować paznokcie u stóp

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
caate
współczuję

ramoncia
też przytulam

Wczoraj wreszcie miałam trochę czasu dla siebie. Miałam wax na włosach, peeling kawowy, peeling z garniera na twarz, maseczka z perfecty mocno nawilżająca, depilacja

zapomniałam wyregulować brwi. Zrobię to dzisiaj. I henna by mi sie przydała, nawet kupiłam ale boję się sama zrobić. Robicie same?
ja robię sama
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:36   #3335
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no właśnie też musiałabym spróbcować. Ale laik jestem w tej kwestii, boję się, że coś zepsuję
a co to za paletka z essense?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...zacji-brwi.htm
o taka nawet szablony zawiera

caate strasznie mi przykro

Stary 2010-07-28, 10:43   #3336
agusiownik
Zakorzenienie

chyba jeszcze dzisiaj wypróbuję nową maseczkę jak mi przyjdzie z avonu
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:45   #3337
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzieki dziewczyny za wsparcie to pomaga mi

narazie sprzatam pokoj, nadal mam zakwasy
i za h bede cwiczyc dalej, zeby sniadanko mi sie zregenerowalo.
Po cwiczeniach prysznic i zadbam o siebie
Stary 2010-07-28, 10:46   #3338
loluska
Zakorzenienie

cześć dziewczyny jakos tak tu smutno dzis caate, ramoncia bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
party_girl7 masakra straszne te skutki uboczne

ramoncia to dobrze ze wracasz

a kwiatuszka jak nie było tak nie ma... to samo z julą...
niestety ... i założycielka 1 wątku również zaginęła ;/

do mnie zaraz przyjaciółka przyjeżdża więc wpadnę tutaj później, 3majcie się dziewczyny mocno tule!!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:52   #3339
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
kusicie

Caate

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:52   #3340
kasieni887
Wtajemniczenie

dzien dobry
caate

buahot co sadzisz o tych pedzelkach?? uzywasz tego do pudru?? ja nie beardzo bo jest jakis maly a ja do pudru jestem przyzwyczajona do duzych najbardziej z tego zestawu zadowolona jestem z pedzla do rozu i do brwi chociaz te do cieni tez dobre ale wlasnie chyba musze znalesc zastosowanie do tego do pudru...

ja dzis jeszcze nic ze soba nie zrobilam musze zrobic obiad ale zapewne przy tym naloze jakas maseczke czy cos

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:05   #3341
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
dzien dobry
caate

buahot co sadzisz o tych pedzelkach?? uzywasz tego do pudru?? ja nie beardzo bo jest jakis maly a ja do pudru jestem przyzwyczajona do duzych najbardziej z tego zestawu zadowolona jestem z pedzla do rozu i do brwi chociaz te do cieni tez dobre ale wlasnie chyba musze znalesc zastosowanie do tego do pudru...

ja dzis jeszcze nic ze soba nie zrobilam musze zrobic obiad ale zapewne przy tym naloze jakas maseczke czy cos
ja używam wszystkich w sumie do pudru mam swój ulubiony, wiec z tego korzystam rzadko, wręcz wcale. Pędzelki do cieni mi sie podobają bardzo, muszę nauczyć obchodzić się z tym do brwi i może będę robić kreski jak caate choć właśnie, miałam zapytać
caate ten pedzelek do kresek ktory uzywasz jest tak jakby płaski czy jakby obcięty? hmm nie wiem jak to powiedzieć, chodzi mi o jego zakończenie

Stary 2010-07-28, 11:06   #3342
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
eh... przykro mi ze Cie nawiedzam w nocy...
Mi sie ciagle sni TŻ pobity i ze mnie zdradza, boze swiruje....
napisze w klubie o tym....

tez mialam tak, tez nic mnie nie ugryzlo, a oko spuchniete. Zawsze mi pomaga na wszelkie opuchlizny, przetarcie wacikiem nasaczonym naparem zwyklej mocnej herbaty oka. Robie taki oklady, to lagodzi. Lepszy jest rumianek od herbaty, ale herbata tez dziala.

Wiem, ze musze. Ale ja sie tak czuje zaniedbana przez niego, ostatnio...
pekam po prostu, nie mam sil, plakac mi sie chce ciagle, jakiegos dola zlapalam. Dzis bylam mila dla niego, no jakos trzeba grac...

no jest plaga, 3 domy okradli na jego dzielnicy...
nie wiem czy mieli dom ubezpieczony, ale to nic nie da raczej, bo jego matka wszystkie paragony/faktury wyrzuca. Bizuterie to ona ma z Chicago,Francji,Las Vegas i tam jej maz zawsze kupowal na prezent wiec nie ma paragonow nic, bizuteria warta wiecej niz nie jedno dobre auto...
ona glupie kolczyki najzwyklejsze ma za min 500zl, a mase ich ma, zegarki,pierscionki(prada ,swarovski,dior), nawet jak sama bizuterie ukradli to strata jest wieeelka, tymabrdziej, ze tam byl jej piersionek zareczynowy. Obrazy, porcelana oryginalna z domu Napoleona, no straty gigantyczne... Jeszcze ostatnio ktos im z wiatrowki strzelal w auto, ktore kupili z salonu rok temu, wiec teraz kazdy zly...

Nie bylo nikogo, ojczym w pracy, a mama z dziecmi na wakacjach...
TZ pokoj tez okradli,glosniki,alkohol, ipod, pudelko od zegarka rozwalili, dobrze ze wzial zegarek ze soba, bo ja bym tego nie przezyla

ja uzywam filtra z Avene i nie swiece sie, mi on dobrze sluzy, ten taki o pojemnosci 15ml

bardzo bym chciala, zebyich znalezli, bo za duzo rodzin jest stratnych...
Najgorsze jest to, ze chyba kota im miesiecznego brytyjczyka ukradli, ale TZ zbyt nei zrozumial ojczyma, bo byla policja i strasznie glosno, wiec to nie jest pewne...

przepraszam, ze tak off robie, ale jestem zalamana po prostu. Wszystko mi sie tak skumulowalo i dobilo tysiac razy mocniej...
Strasznie mi przykro Trzymaj się
A sny o tym, ze mnie Tż zdradza też często miewam...
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...zacji-brwi.htm
o taka nawet szablony zawiera

caate strasznie mi przykro
Ale kusisz

Cytat:
dzien dobry
caate

Ja mam dzień paszteciska Ale za chwilkę się zmobilizuje pobiegam, wymaseczkuje i będzie lepiej A potem jakiś dziwny makijaż strzele
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:15   #3343
Soph
Zakorzenienie

http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10624
nie wiecie może gdzie dostanę ten olejek...?
z tego co się doszukałam to tylko w necie jest, allegro itd...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:24   #3344
party_girl7
Zakorzenienie

musze sprobowac tego peelingu enzymatycznego bo duzo o nim slyszalam

a ta paletka z essence jest w czarnym odcieniu?? bo mam czarne brwi i nawet jak henne zrobilam raz to nie bylo widac:P

ale nie chce mi sie do pracy isc... zaraz sie musze zbierac.

caate a jesli ona miala tyle bizu to troche nie przemyslane bylo zeby tego nie ubezpieczyc czy cos,albo chociaz jakis sejf trzymac w domu dla bezpieczenstwa... no coz teraz beda pewnie mądrzejsi.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10624
nie wiecie może gdzie dostanę ten olejek...?
z tego co się doszukałam to tylko w necie jest, allegro itd...
amle dostaniesz w sklepach indyjskich, ja bylam w wielu ale niestety mieli przewaznie odziez i bizuterie, nie kosmetyki.. ale wiem ze niektore dziewczyny dostaly. chyba ktos pisal ze w sklepie zielarskim dostal, ja szukalam dlugo i na razie odpuscilam bo olejuje czyms innym
Stary 2010-07-28, 11:31   #3345
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

a ta paletka z essence jest w czarnym odcieniu?? bo mam czarne brwi i nawet jak henne zrobilam raz to nie bylo widac:P

caate a jesli ona miala tyle bizu to troche nie przemyslane bylo zeby tego nie ubezpieczyc czy cos,albo chociaz jakis sejf trzymac w domu dla bezpieczenstwa... no coz teraz beda pewnie mądrzejsi.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

amle dostaniesz w sklepach indyjskich, ja bylam w wielu ale niestety mieli przewaznie odziez i bizuterie, nie kosmetyki.. ale wiem ze niektore dziewczyny dostaly. chyba ktos pisal ze w sklepie zielarskim dostal, ja szukalam dlugo i na razie odpuscilam bo olejuje czyms innym
ona ma dwa odcienie jasny brąz i taki kolor jak kakao i powiem Ci, że jak nakładam ten jaśniejszy to brwi są ładnie widoczne i podkreślone, fajnie mozna narysowac brwi i nadać im kształt, a ten ciemniejszy jest naprawdę ciemny- nie dla mnie, jak czarny nie jest, ale mimo wszystko ciemny w naturze można je kupić

a amle kupowałam tylko na all

Stary 2010-07-28, 11:37   #3346
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
ona ma dwa odcienie jasny brąz i taki kolor jak kakao i powiem Ci, że jak nakładam ten jaśniejszy to brwi są ładnie widoczne i podkreślone, fajnie mozna narysowac brwi i nadać im kształt, a ten ciemniejszy jest naprawdę ciemny- nie dla mnie, jak czarny nie jest, ale mimo wszystko ciemny w naturze można je kupić

a amle kupowałam tylko na all
no wlasnie nie bardzo mi sie wydaje zeby braz pasowal do moich czarnych... nie chce ich rozjasniac tymi brazami, ale nie chce tez zbyt karykaturalnej czerni.

wstawilam do albumu wczorajszy make-up, zdjecie troche przeswietlone no i jakosc kiepska ale przynajmniej nie widac porow i przebarwien ok zmykam sie szykowac do pr buzki;*

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-07-28 o 11:46
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 11:46   #3347
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no wlasnie nie bardzo mi sie wydaje zeby braz pasowal do moich czarnych... nie chce ich rozjasniac tymi brazami, ale nie chce tez zbyt karykaturalnej czerni.
jak bedziesz w naturze to moze sprawdz ta paletkę, o ile w ogóle będzie

Stary 2010-07-28, 12:07   #3348
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

nie przemyslane, madry polak po szkodzie...
wiesz, to jest rodzina polsko-francuska, nawet jak zona nalega, to ojczym(francuz) nie rozumie, co to znaczy wlamanie, bezpieczenstwo itp,dla niego dom to bezpieczenstwo i idzie najnizsza linia oporu..

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej
Strasznie mi przykro Trzymaj się
A sny o tym, ze mnie Tż zdradza też często miewam...

Ale kusisz

Ja mam dzień paszteciska Ale za chwilkę się zmobilizuje pobiegam, wymaseczkuje i będzie lepiej A potem jakiś dziwny makijaż strzele
eh, dzieki no mi sie snilo ze mial 3babki i sie z nimi kochal

Cytat:
ja używam wszystkich w sumie do pudru mam swój ulubiony, wiec z tego korzystam rzadko, wręcz wcale. Pędzelki do cieni mi sie podobają bardzo, muszę nauczyć obchodzić się z tym do brwi i może będę robić kreski jak caate choć właśnie, miałam zapytać
caate ten pedzelek do kresek ktory uzywasz jest tak jakby płaski czy jakby obcięty? hmm nie wiem jak to powiedzieć, chodzi mi o jego zakończenie
ja mam taki szeroki, mega plaski i on jest skosny

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kusicie

Caate
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny jakos tak tu smutno dzis caate, ramoncia bardzo mi przykro

niestety ... i założycielka 1 wątku również zaginęła ;/

do mnie zaraz przyjaciółka przyjeżdża więc wpadnę tutaj później, 3majcie się dziewczyny mocno tule!!
eh, dzieki

Szkoda, ze tak dziewczyny znikaja

ide cwiczyc, moze dam rade rozruszac te moje zakwasy, zeby nie miec pupy jak kloc

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-07-28 o 12:09
Stary 2010-07-28, 12:41   #3349
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie przemyslane, madry polak po szkodzie...
wiesz, to jest rodzina polsko-francuska, nawet jak zona nalega, to ojczym(francuz) nie rozumie, co to znaczy wlamanie, bezpieczenstwo itp,dla niego dom to bezpieczenstwo i idzie najnizsza linia oporu..

eh, dzieki no mi sie snilo ze mial 3babki i sie z nimi kochal

ja mam taki szeroki, mega plaski i on jest skosny

eh, dzieki

Szkoda, ze tak dziewczyny znikaja

ide cwiczyc, moze dam rade rozruszac te moje zakwasy, zeby nie miec pupy jak kloc
Haha nie martw się Mi się kiedyś śniło że ja na koniec "akcji" weszłam i pobiłam jakąś dziewczynę też bym się ruszyła
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 12:56   #3350
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

poczytałam na kwc o tym zestawie z essense do brwi
kupuję w czwartek jadę do natury, mam nadzieję że będzie.
Stary 2010-07-28, 13:46   #3351
imy
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Przeczytałam że ćwiczycie jakieś drastyczne ćwiczenia Czy mogły byście mi również wysłać "to coś" nie wiem czy wysyłacie link na pw czy na maila w razie konieczności go podaje ema.bizu@gmail.com i dziękuje z góry
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:01   #3352
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Caate trzymaj się i ramoncia też
sama też mam jakiś nie fajny humor, to pewnie wszystko przez tą pogodę jeszcze muszę posprzątać w domu a nic mi się nie chce. Na dodatek mam dzisiaj rocznicę z tż i nie możemy tego uczcić bo pracuje cały dzień

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:24   #3353
kasieni887
Wtajemniczenie

a ja okresu dostalam i nic mi sie juz nie chce buu przeszukuje allegro w poszukiwaniu czego s fajnego...
ma ktoras dermacol?? w kwc pisze ze kosztuje on 9 zl i w recenzjach tez ze smieszna cena itd a na all jest on nawet po 27 a z przesylka zycza sobie nawet kolo 40 ... ile kosztuje w sklepie?

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:27   #3354
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Haha nie martw się Mi się kiedyś śniło że ja na koniec "akcji" weszłam i pobiłam jakąś dziewczynę też bym się ruszyła
nooo tez kiedys pobilam jakas dziewczyne bo calowala sie z TZtem, pobilam ja i jego

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Caate trzymaj się i ramoncia też
sama też mam jakiś nie fajny humor, to pewnie wszystko przez tą pogodę jeszcze muszę posprzątać w domu a nic mi się nie chce. Na dodatek mam dzisiaj rocznicę z tż i nie możemy tego uczcić bo pracuje cały dzień
pocwiczylam i mi lepiej cos. TZ pisze, jest mily... eh faceci

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Przeczytałam że ćwiczycie jakieś drastyczne ćwiczenia Czy mogły byście mi również wysłać "to coś" nie wiem czy wysyłacie link na pw czy na maila w razie konieczności go podaje ema.bizu@gmail.com i dziękuje z góry
to sa cwiczenia Insanity, jest caly watek na wizazu jak cos wysle Ci pozniej na pw, ale narazie musze obiad isc gotowac
Stary 2010-07-28, 14:29   #3355
wiosenka84
Zadomowienie

[QUOTE=caate;20976461]
ja uzywam filtra z Avene i nie swiece sie, mi on dobrze sluzy, ten taki o pojemnosci 15ml [QUOTE]
O to musze wyprobowac jak mi sie moj skonczy. Ja mam krem ochronny 50+ z iwostinu. Na szczescie mnie nie zapycha.
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:45   #3356
caate
Zakorzenienie

GG do caate

[QUOTE=wiosenka84;20983589][QUOTE=caate;20976461]
Cytat:
O to musze wyprobowac jak mi sie moj skonczy. Ja mam krem ochronny 50+ z iwostinu. Na szczescie mnie nie zapycha.
taki mam
Cytat:
a ja okresu dostalam i nic mi sie juz nie chce buu przeszukuje allegro w poszukiwaniu czego s fajnego...
ma ktoras dermacol?? w kwc pisze ze kosztuje on 9 zl i w recenzjach tez ze smieszna cena itd a na all jest on nawet po 27 a z przesylka zycza sobie nawet kolo 40 ... ile kosztuje w sklepie?
kupuje u siebie w rynku tylko tam znalazlam, w drogerii, place 11zl
uzywam go pod oczy w kazdym makijazu pieknie kryje, ale jest ciezki. mozna mieszac z podkladem lub z kremem
Stary 2010-07-28, 17:11   #3357
miczka21
Zadomowienie

I wydałam dziś na kosmetyki 60 zł
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:35   #3358
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
ale chyba na cos przydatnego?

umylam wlosy
nalozylam maske loreal repair+19, kallos kokosowa
peeling brzoskwiniowy na twarz
maseczka z bialej glinki
odsunelam skorki na paznokciach
krem do rak

Stary 2010-07-28, 17:48   #3359
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
A co kupiłaś?

dzisiaj bylo:
mycie i odżywianie włosów
peeling kawowy
balsam

A wieczorem bedzie:
balsam brązujący
tłusty krem na łokcie, kolana i pięty
zel ze swietlika pod oczy
i moze Biała Perła, bo dawno nie uzywałam a warto by zaczac znowu regularnie stosowac
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:59   #3360
miczka21
Zadomowienie

Przydatne :
Krem przyśpieszający opalanie

Takie mniej przydatne , bo na ogół mam coś o podobnym działaniu :
jedwab do włosów
jedwab do ciała
maseczka odżywiająca do twarzy
różową odżywkę z rossmana
taką malutką odżywkę w tubce do włosów ( w rossmanie leże razem z produktami w mimi opakowaniach )

Dobra nie kupuje , bo nie będe miała gdzie ich pomieścić
Jeszcze byłam w solarium , byłam podejrzanie blada Od pażdziernika będe miała kilka kroków na opalanie , ale się cieszę

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Zapomniałam dodać, byłam w sklepie fryzierskim , ahhh tyle tam było rzeczy które bym kupiła jak bym miała kasę 1.nabłyszczacz 2. maska kokosowa z joanny (któraś ją wogóle używała ?)
miczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości