|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
używam do tego patyczka do szaszłyka bądź wykałaczki/zapałki, robie sobie taka papke, niezbyt rzadką i nakładam tym patyczkiem przy okazji nadając brwiom kształt patyczek jest wąski, więc łatwiej się nim manewruje ale ostatnio nie robie henny bo mam paletkę do brwi z essence i wystarcza w zupełności
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też musiałabym spróbcować. Ale laik jestem w tej kwestii, boję się, że coś zepsuję
![]() a co to za paletka z essense?
|
|
#3333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie ciagle sni TŻ pobity i ze mnie zdradza, boze swiruje.... ![]() napisze w klubie o tym.... tez mialam tak, tez nic mnie nie ugryzlo, a oko spuchniete. Zawsze mi pomaga na wszelkie opuchlizny, przetarcie wacikiem nasaczonym naparem zwyklej mocnej herbaty oka. Robie taki oklady, to lagodzi. Lepszy jest rumianek od herbaty, ale herbata tez dziala. Wiem, ze musze. Ale ja sie tak czuje zaniedbana przez niego, ostatnio... pekam po prostu, nie mam sil, plakac mi sie chce ciagle, jakiegos dola zlapalam. Dzis bylam mila dla niego, no jakos trzeba grac... Cytat:
nie wiem czy mieli dom ubezpieczony, ale to nic nie da raczej, bo jego matka wszystkie paragony/faktury wyrzuca. Bizuterie to ona ma z Chicago,Francji,Las Vegas i tam jej maz zawsze kupowal na prezent wiec nie ma paragonow nic, bizuteria warta wiecej niz nie jedno dobre auto... ona glupie kolczyki najzwyklejsze ma za min 500zl, a mase ich ma, zegarki,pierscionki(prada ,swarovski,dior), nawet jak sama bizuterie ukradli to strata jest wieeelka, tymabrdziej, ze tam byl jej piersionek zareczynowy. Obrazy, porcelana oryginalna z domu Napoleona, no straty gigantyczne... Jeszcze ostatnio ktos im z wiatrowki strzelal w auto, ktore kupili z salonu rok temu, wiec teraz kazdy zly... Nie bylo nikogo, ojczym w pracy, a mama z dziecmi na wakacjach... TZ pokoj tez okradli,glosniki,alkohol, ipod, pudelko od zegarka rozwalili, dobrze ze wzial zegarek ze soba, bo ja bym tego nie przezyla Cytat:
bardzo bym chciala, zebyich znalezli, bo za duzo rodzin jest stratnych... Najgorsze jest to, ze chyba kota im miesiecznego brytyjczyka ukradli, ale TZ zbyt nei zrozumial ojczyma, bo byla policja i strasznie glosno, wiec to nie jest pewne... przepraszam, ze tak off robie, ale jestem zalamana po prostu. Wszystko mi sie tak skumulowalo i dobilo tysiac razy mocniej...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-28 o 10:38 |
|||
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj po kąpieli nabalsamowałam ciało, ogoliłam nogi, nałożyłam krem z ziaji pod oczy wygładzający, żel punktowy na wypryski i sudocrem na twarz
dzisiaj planuję: regulacja brwi odżywka na włosy pomalować paznokcie u stóp ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3335 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
o taka nawet szablony zawiera ![]() caate strasznie mi przykro
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze dzisiaj wypróbuję nową maseczkę jak mi przyjdzie z avonu
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie
to pomaga minarazie sprzatam pokoj, nadal mam zakwasy ![]() i za h bede cwiczyc dalej, zeby sniadanko mi sie zregenerowalo. Po cwiczeniach prysznic i zadbam o siebie
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
jakos tak tu smutno dzis caate, ramoncia bardzo mi przykro Cytat:
do mnie zaraz przyjaciółka przyjeżdża więc wpadnę tutaj później, 3majcie się dziewczyny mocno tule!!
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caate
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() caate ![]() buahot co sadzisz o tych pedzelkach?? uzywasz tego do pudru?? ja nie beardzo bo jest jakis maly a ja do pudru jestem przyzwyczajona do duzych najbardziej z tego zestawu zadowolona jestem z pedzla do rozu i do brwija dzis jeszcze nic ze soba nie zrobilam ![]() musze zrobic obiad ale zapewne przy tym naloze jakas maseczke czy cos
|
#3341 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
do pudru mam swój ulubiony, wiec z tego korzystam rzadko, wręcz wcale. Pędzelki do cieni mi sie podobają bardzo, muszę nauczyć obchodzić się z tym do brwi i może będę robić kreski jak caate choć właśnie, miałam zapytaćcaate ten pedzelek do kresek ktory uzywasz jest tak jakby płaski czy jakby obcięty? hmm nie wiem jak to powiedzieć, chodzi mi o jego zakończenie
|
|
|
|
|
#3342 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
Trzymaj się ![]() A sny o tym, ze mnie Tż zdradza też często miewam... Cytat:
![]() Cytat:
Ale za chwilkę się zmobilizuje pobiegam, wymaseczkuje i będzie lepiej A potem jakiś dziwny makijaż strzele
|
|||
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10624
nie wiecie może gdzie dostanę ten olejek...? z tego co się doszukałam to tylko w necie jest, allegro itd... |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
musze sprobowac tego peelingu enzymatycznego bo duzo o nim slyszalam
![]() a ta paletka z essence jest w czarnym odcieniu?? bo mam czarne brwi i nawet jak henne zrobilam raz to nie bylo widac:P ale nie chce mi sie do pracy isc... zaraz sie musze zbierac. caate a jesli ona miala tyle bizu to troche nie przemyslane bylo zeby tego nie ubezpieczyc czy cos,albo chociaz jakis sejf trzymac w domu dla bezpieczenstwa... no coz teraz beda pewnie mądrzejsi. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#3345 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w naturze można je kupić a amle kupowałam tylko na all
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstawilam do albumu wczorajszy make-up, zdjecie troche przeswietlone no i jakosc kiepska ale przynajmniej nie widac porow i przebarwien ok zmykam sie szykowac do pr buzki;*
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-07-28 o 11:46 |
|
|
|
|
#3347 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, to jest rodzina polsko-francuska, nawet jak zona nalega, to ojczym(francuz) nie rozumie, co to znaczy wlamanie, bezpieczenstwo itp,dla niego dom to bezpieczenstwo i idzie najnizsza linia oporu.. Cytat:
no mi sie snilo ze mial 3babki i sie z nimi kochal![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, ze tak dziewczyny znikaja ![]() ![]() ide cwiczyc, moze dam rade rozruszac te moje zakwasy, zeby nie miec pupy jak kloc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-28 o 12:09 |
||||
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się Mi się kiedyś śniło że ja na koniec "akcji" weszłam i pobiłam jakąś dziewczynę też bym się ruszyła
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam na kwc o tym zestawie z essense do brwi
kupuję w czwartek jadę do natury, mam nadzieję że będzie.
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Przeczytałam że ćwiczycie jakieś drastyczne ćwiczenia Czy mogły byście mi również wysłać "to coś" nie wiem czy wysyłacie link na pw czy na maila w razie konieczności go podaje ema.bizu@gmail.com i dziękuje z góry
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate trzymaj się
sama też mam jakiś nie fajny humor, to pewnie wszystko przez tą pogodę
|
#3353 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja okresu dostalam i nic mi sie juz nie chce buu
przeszukuje allegro w poszukiwaniu czego s fajnego...ma ktoras dermacol?? w kwc pisze ze kosztuje on 9 zl i w recenzjach tez ze smieszna cena itd a na all jest on nawet po 27 a z przesylka zycza sobie nawet kolo 40 ... ile kosztuje w sklepie?
|
#3354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=caate;20976461]
ja uzywam filtra z Avene i nie swiece sie, mi on dobrze sluzy, ten taki o pojemnosci 15ml O to musze wyprobowac jak mi sie moj skonczy. Ja mam krem ochronny 50+ z iwostinu. Na szczescie mnie nie zapycha. |
|
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=wiosenka84;20983589][QUOTE=caate;20976461]
ja uzywam filtra z Avene i nie swiece sie, mi on dobrze sluzy, ten taki o pojemnosci 15ml Cytat:
Cytat:
tylko tam znalazlam, w drogerii, place 11zl![]() uzywam go pod oczy w kazdym makijazu
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
I wydałam dziś na kosmetyki 60 zł
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
ale chyba na cos przydatnego
?umylam wlosy nalozylam maske loreal repair+19, kallos kokosowa peeling brzoskwiniowy na twarz maseczka z bialej glinki odsunelam skorki na paznokciach krem do rak
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
A co kupiłaś?
![]() dzisiaj bylo: mycie i odżywianie włosów peeling kawowy balsam A wieczorem bedzie: balsam brązujący tłusty krem na łokcie, kolana i pięty zel ze swietlika pod oczy i moze Biała Perła, bo dawno nie uzywałam a warto by zaczac znowu regularnie stosowac |
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Przydatne :
Krem przyśpieszający opalanie Takie mniej przydatne , bo na ogół mam coś o podobnym działaniu : jedwab do włosów jedwab do ciała maseczka odżywiająca do twarzy różową odżywkę z rossmana taką malutką odżywkę w tubce do włosów ( w rossmanie leże razem z produktami w mimi opakowaniach ) Dobra nie kupuje , bo nie będe miała gdzie ich pomieścić Jeszcze byłam w solarium , byłam podejrzanie blada ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Zapomniałam dodać, byłam w sklepie fryzierskim , ahhh tyle tam było rzeczy które bym kupiła jak bym miała kasę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

używam do tego patyczka do szaszłyka bądź wykałaczki/zapałki, robie sobie taka papke, niezbyt rzadką i nakładam tym patyczkiem przy okazji nadając brwiom kształt

z tym,że jak mieszkanie jest ubezpieczone i ma się paragony na wszystko,to wyjdzie się na tym bardzo dobrze.
trzymaj się kochana
Jestem już ok 2 miesiecy po tym wszystkim i twarz wygląda na szczęście tak samo jak przed. Ale zaraz po wyjściu ze szpitala skóra schodziła mi z całej twarzy, pani dermatolog zabroniła robic peelingu i kazała mi ciągle smarowac cetaphilem md żeby nawilżyc. Po tygodniu nie było śladu po łuszczącej się skórze. A teraz muszę unikac słońca, żeby nie zrobiły mi się przebarwienia, więc używam na twarz filtra 50+, chociaż świecę się przy tym bardzo.
to pomaga mi

musze zrobic obiad ale zapewne przy tym naloze jakas maseczke czy cos