|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
hej hej hej wszystkim
![]() wczoraj tylko wpadłam i przeczytałam relacje dziewczyneczki bo nie umiałam wytrzymać ![]() a teraz Was nadrabiam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() świadkiem się nie przejmuj, nasz też nie bardzo się interesuje za to świadkowa (moja przyjaciółka) chwilami przeżywa ten ślub bardziej niż my do tego mamy innych starostów niż świadków i Ci to tylko ćwiczą rozlewanie wódki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() martoolka, mariasia: mój tż tak samo słodkie zawsze i w dużej ilości, ale nie na obiad ![]() dziewczyneczka, śliczna relacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() "moje dziewczyny" tzn te, które ślubują w tym samym dniu mafda i bezaczek jakoś żadko ostatnio zaglądają. Cytat:
![]() ![]() Martoolka, bardzo fajny ten układ stolików ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mało ważne która kiedy am ślub, najważniejsze, ze w razie pytań i innych spraw zawsze pomożemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mam przydługiego posta ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-28 o 05:52 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Hejka z rana
![]() ale wy tu na wątku smaka robicie ![]() ![]() wczoraj przyszły akcesoria na wesele typu balony kokardki itp ![]() ![]() ale mi dzisiaj głowa pęka i chce się spać ![]() ![]()
#2793 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki
![]() Spędziłam fajny weekend i w Poznaniu i w domu. Pomijając to, że w Poznaniu trafiłam na te wielkie ulewy i z okna centrum handlowego oglądałyśmy sobie pływające samochody... A w domu się czymś strułam i umierałam. Ale przez to dzień dłużej zostałam ![]() Dzisiaj czeka mnie bardzo intensywny dzień z angielskim, bo kurs dobiega końca, a ja znowu mam zaległości w pracach domowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
Hej! My wczoraj byliśmy na sali zaplacic, ustalić menu itp. i była pierwsza scysja: my chcemy winietki i pani z sali usilnie na nie namawiała, opowiadala historie co się dzieje kiedy ich nie ma i tak jest zawsze, natomiast TZ i jego rodzina absolutnie nie chcą i nie dają się przekonać. Mowią, ze ich rodzina jest kulturalna i na pewno nie będzie leciała do stołów jak trzeba będzie stać przy szampanie (a nasza to niby niekulturalna skoro chcemy winietki
![]() ![]()
#2795 |
Rozeznanie
|
Hej, witam was w ten pochmurny dzien, jade zaraz do rossmana bo na KWC dziewczyny polecaja jakies fajne maseczki i moze plastry do depilacji kupie lub jakis fajny krem. Bo juz trzeba zaczac dbac o siebie
![]() luskap nie martw sie tymi winietkami zawsze tak jest. Kiedys tacy dalecy znajomi mieli to stwierdzili potem ludzie ze rodzina pana mlodego sie wywyzsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zadomowienie
|
Napisane przez Remmi
Hejka..... a poza tym przegapiliśmy "rocznicę" 3 -miesięczną po ślubie. my przegapiliśmy w czerwcu 8 rocznice ale tż mnie pocieszał że teraz juz będziemy mieć dodatkowa rocznice , więc nie ma co sie obawiac ![]() co do kultury gości to zawsze się ktoś znajdzie kto zaraz leci i zajmuje sobie najlepsze miejsce, nie ma co ja robie winietki i nie pytam o zdanie nikogo - jestem okropną przyszłą synową ![]() od paru dni planujemy jechac z mamuśkami pokazać im salę i jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo moja przyszła teściowa napewno cos wymyśli. Ostatnio najechała na nas że jak mogliśmy zdecydowac się na salę nie widząc jej w pełnej dekoracji ![]() w piątek załatwiamy usc, a za tydzień może załatwimy protokół w niedziele ruszamy z kursem tańca, to będzie masakra ![]() tż wymyślił żebyśmy zrobili taki mix piosenek jakich pełno na youtubie ale nie wiem jak sobie poradzimy bo z nas dwie kaleki
#2797 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluje rocznicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Adwokat diabła
|
Cześć!
co u Was? Jak tam nasze mamuśki? Capri, Metkaa ![]()
![]() |
#2799 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wróciliśmy z podróży poślubnej ![]() ![]() jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia ![]() relacja ze ślubu jutro jak mężuś pójdzie do pracy, bo jest co pisać ![]() zdjęć jeszcze nie widzieliśmy od foto, na razie jedynie zdjęcia cioci i brata ogladałam, chyba czeka nas jeszcze jeden plener... szczegóły jutro ![]() tęskniłam za Wami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
BAN stały
|
certi,no witaj zoneczko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za miłe przyjęcie
![]() mad postaram sie czasem napisac ale ja mam juz dziecko i nie zawsze mam możliwość ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Zadomowienie
|
witaj w klubie kochana ja tez mam córeczkę już ma 2 latka
![]() i raczej się nie przejmuję komentarzami ![]() a i ja tu nie sama sporo tu mamusiek
#2804 |
BAN stały
|
Martulko,tu raczej nikt ci niczego złego nienapisze.Była/y tu pewne mamy,jedna miała już tez synka,brała ślub.Apropo gdzie się woda podziewa,bardzo dawno jej tu na wątku nie było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Raczkowanie
|
ooo no to miło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 |
Zadomowienie
|
wtedy będzie pełno tu PM 2011
![]() własnie dawno wody nie widziałam ![]() no my juz też 9 lat się prawie znamy, węc już chyba najwyższa pora ![]()
#2807 | |
BAN stały
|
Martulko,no widzisz nie jesteś tu sama/jako mama
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zadomowienie
|
mi sie zawsze marzyło, że będzie niosła ale to jest taki mały diabeł że pewnie by je zgubiła, albo uciekła i nie oddała
![]()
#2809 |
Raczkowanie
|
hahaha mam taki sam problem ze jakos nie wyobrazam sobie mojego łobuziaka jak siedzi grzecznie i na nas patrzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
BAN stały
|
mafda,taka mała z niej łobuziara powiadasz
![]() ![]() U nas nieśc obrączki ma bratanica tz-ta. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-28 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zadomowienie
|
no ja po cichu w to wierzę ale raczej sie nie przejmuję
![]() własnie sobie pomyślałam co by było jakby zjadły te obraczki :P
#2812 |
Raczkowanie
|
poruszajac temat zjadania czegos poza jedzeniem to mialam taki przypadek z synkiem ze szlam do lekarza i zostawilam go z przyszla teściowa i połknął 1gr
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to obie wczoraj miałyśmy wieczór ze shrekiem ![]() Myślę, że będą pasować srebrne butki. Ja na przebranie też mam srebrne ![]() Cytat:
![]() Relacja zaraz będzie, tylko Was nadrobię. A sprzęt nam się spodobał, bo można 4 tosty/gofry na raz robić, więc czas przygotowania skróci się o połowę ![]() My na zwykłym byliśmy, bo u nas nie ma kina 3D ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
tak tak lepiej niech się świadek postresuje
![]() mój tz jak był świadkiem to z Młodym położyli obrączki na samochodzie odjechali, po paru metrach młoda sie pyta gdzie sa obrączki... hhehehe znaleźliśmy je w trawie przy drodze - dobrze że były w złotym pudełeczku i pięknie sie lśniły w słońcu
#2816 |
Zakorzenienie
|
A teraz relacja z wizyty u księdza:
Proboszcz nawijał tak szybko, że musielibyśmy go nagrać i puścić w zwolnionym tempie, żeby wszystko zakodować ![]() ![]() ![]() ![]() A później byliśmy na shreku i się trochę wyluzowaliśmy ![]() A dziś już tylko 10 dni na suwaczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zadomowienie
|
o a jak ci ucieknie czas teraz szybciutko
![]() no to bez gwałtownych ruchów ![]()
#2818 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za 10 dni ( eek ) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aż za szybko ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dzięki za brawa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale serio- nie ma co sie denerwowac. Naprawde, przynajmniej ja i TZ juz na mszy stresa nie mielismy. Byl przeogromny wczesniej, do poludnia ale jak sie wszystko ulozylo dobrze to potem luzik ![]() Jak bylo 10 dni i mniej to nie mialam czasu nawet sprawdzac suwaczka, ani was czytac. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.