|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Serduszka moje!
Masz najcudowniejszy umiech, ale przecież nie mogę żyć nadzieją, że to właśnie do mnie się uśmiechniesz. A kiedy Ty myślisz, że ja o niczym nie wiem, już planuję zemstę. Twoje myśli są zbyt przejrzyste. Nie możesz mnie ciągle prowokować, przejdź do rzeczy. Wyjeżdżam robaczki moje. Do za dwa tygodnie.
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
MaliMariposa, ZakreconaNaMaxa &TwojaKokaina - dziękuję Serca. ♥
Jesteś mi słońcem w letnie dni. Promykiem łagodzisz moją twarz zapłakaną. Potrafiła przez całą noc rozpamiętywać ich spotkania. Przez wszystkie te samotne noce liczyła godziny, które im uciekają. Najbardziej nie lubiała przesiadywać w gronie znajomych, gdzie były całujące się pary. Nie mogła znieść tego bólu, że Jego z nią nie było. Gdy ich wzrok się spotyka, ona nie potrafi powstrzymać swoich ust od uśmiechu i cała się rumieni. A oczy błyszczą jak najjaśniejsze gwiazdy. 'Zwabiony barwą Twych tęczówek ból ma marcepanu smak.' 'Tak być zawsze przy Tobie, jak nikt.' 'Nie wiem po co jestem tu.' 'Może moje sny, w których jesteś Ty, będą miały siłę zmienić świat.'
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-07-28 o 12:54 |
|
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
Dziś już nie musze się dla Ciebie stroić . Wystarczy mi moja bluza z kapturem w rozmiarze XL , dresy i trampki . Tak ubrana jestem sobą , a nie tą , z którą odszedłeś .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha <3
_________________________ _____________________ Kochać to niszczyć. Być kochanym to zostać zniszcoznym Nawet zagubionego w ciemności. Moje serce zawsze cię odszuka. Być może kiedyś będziemy śmiać się z tego razem. Być może... Kiedyś... Edytowane przez MaliMariposa Czas edycji: 2010-07-28 o 12:23 |
|
|
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
latin chciałam być agrr _mandarynka - jesteście wielkie <3 okradam kamisha - mrrr ;* _________ bo życie bez Ciebie, już nie jest życiem.. 'nie zrywaj nici przyjaźni, bo nie wiesz czym grozi zerwanie. choć nitkę zwiążesz - supeł na zawsze zostanie' 'wydaje mi się czasem, że stwarzając człowieka Bóg przecenił swoje możliwości' 'o tym jak się czujesz kiedy ktoś odchodzi, o uśmiechniętych oczach ukochanego mojego, o najpiękniejszych nocach wtulonych we dwoje, mogłabym opowiedzieć, ale cenię prywatność'
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2010-07-28 o 12:17 |
|
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
http://przestaje-byc.blog4u.pl/
|
|
|
|
#2647 |
|
Rozeznanie
|
nowa miłość?
niebiańskie lato. ta miłość musiała kiedyś nadejść. cały czas patrzę w przyszłość! miłosna metamorfoza. a w powietrzu pachnie latem...
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa - miło mi
![]() katrin_love - bierz ![]() __
niewypowiedziane słowa parzą mnie w język. samotne są dni bez ciebie. wieczory, poranki bez Twojego zapachu obok. życie bez twej duszy, serca przy boku. byłam tam, myślami wróciłam do tych czasów, kiedy życie to tylko spacery z tobą i kolorowe cukierki. byłam tam i choć nie chciałam wracać, życie obudziło mnie, unosząc słońce na horyzont. ocknij się, życie to nie komedia. wręcz przeciwnie, najstraszliwszy horror, w którym widać tylko pospolite twarze. otwieraj powoli oczy, gdy powieki całkowicie odkryją twoje tęczówki - odejdę. nie wrócę nigdy, bo czy jeden sen może śnić się dwa razy? 'wciąż nie potrafimy dbać o ulicę a chcemy podbijać kosmos i dzielić się księżycem' 'motylki w brzuchu karmię nikotyną, bo miłości zabrakło.' spod przymrużonych powiek spoglądam beznamiętnie na resztę świata. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-07-28 o 20:42 |
|
|
|
#2649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedna, mała dziewczynka. Biedna uwięziona, mała dziewczynka-szepcze. Tak to ja mała dziewczynka. Wiem, że chodzi o mnie, bo gładzi mnie po policzkach i całuje w czoło. Tak to ja. uwięziona, uwięziona, uwięziona! ZakreconaNaMaxa & TwojaKokaina & MyCh & Kamisha- Okradam
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
ponad 40 stron do nadrobienia, a nie było mnie tylko 2 tyg.
![]() nadrobię to później, obiecuję. dziękuję za wszystkie pochwały, kocham was. ![]() ______________ dziękuję Bogu, że dziś mogę trzymać Cię za rękę. morze słonych łez. ''Czuję Twój smak, słyszę jak Ci bije serce. Czujesz mój dotyk i to serce mówi jeszcze. Już teraz wiem za czym tak naprawdę tęsknię, znów jesteś ze mną, Boże, nie chcę nic więcej.'' POTI - KOCHAM. 'szkoda, że nie popękały mi te krwinki w sercu.' miłość za grosze.
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
lubię to, że Cię mam.
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
' czerwieni słodki wdzięk. ' ' jeśli Bóg istnieje to pewnie się z nas śmieje. ' ' - dobrze. ja będę śpiącą królewną, a ty królewiczem. - a ona będzie zła macochą? - nie, ona nie jest z naszej bajki! '
|
#2653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że znajdę się w tak cudownym gronie kochaam ;-* !__________ przecież mieliśmy pozostać razem na zawsze. ![]() nie warto robić wszystkiego dla miłości, o nie! już nigdy nie będę wracała do tego co było kiedyś między nami. nasz czas najwidoczniej się skończył, kochanie. ;] ' tykasz jak bomba, a wku***asz jak budzik. ' wątpię w to, że już kiedykolwiek możemy być razem. ' zawalić jest łatwo, a trudniej to naprawić, lecz warto walczyć o marzenia, które nie mają granic... ' tam na końcu niema już nic. ' trzeba po prostu działać, się nie zastanawiać, bo nawet gdy się zdarzy coś spaprać, niema co się łamać. ' ![]() ' wierzę, że do każdego uśmiecha się szczęście, musisz tylko sięgnąć w odpowiednim momencie. ' totalna pustka. - zostaw mnie w spokoju, nie zawracaj sobie mną głowy! przecież kumple ważniejsze są ode mnie! - kochanie, to że się z nimi ciągle spotykam nie oznacza, że nie zależy mi na Tobie! - zależy?! no to udowodnij bo jakoś nie mogę w to uwierzyć... ;( - .... cześć. (wczorajsza rozmowa z Nim )
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
panna_miodowa - dziekujedziekuje ' nad nami, popatrz, tylko ptak, jak pamięć wraca z oddalenia. zamykam w dłoni ten nasz świat. swiat wart więcej od marzenia. niech smutku cień nie pada na kochania czas. warto raz wzlecieć nad szarość dnia, smutku mrok. gdy on natchnieniem jest, chcę muzą być. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-07-28 o 13:13 |
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
Idę do pokoju, zamykam drzwi i budzę się w karetce.
mówią, że znaleźli mnie na podłodze w łazience. Nie wiem dlaczego ten świat stale kręci się w kółko. Ale chciałbym by się zatrzymał, żebym mogła wyjść. Próby i Cierpienia. Musimy przez nie przejść, kiedy ktoś chce nas przetestować, kiedy ktoś wystawia na próbę naszą cierpliwość. (eminem)
|
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
grise- a my uwielbiamy Ciebiee<3
ciiri- Ty jesteś najlepsza ![]() agattee- troche tu, troche tam ![]() mandarynka, Kamma1507, rebellious- kocham<3 ____ jedno łączy się z drugim..
tysiące uczuć przepływało przez nią, boleśnie raniąc i zmuszając do płaczu. już nigdy nie będzie dobrze, chciała powiedzieć, lecz płacz nie pozwolił jej na to. 'marzył o tym, by znowu przyjść do niej na kolacje, pic wino z kieliszków nie do kompletu, oglądać zachód słońca z jej okna i znowu zobaczyć ten piękny uśmiech.'
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥
+ latin Martusia1992 Malinowa Girl - okradam Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mogła Cię poznać. Milczę... oni i tak nie zrozumieją. Jeszcze raz uwierzyła w miłość, zaufała uczuciu, ale przeżyła tyle rozczarowań, że nie była już pewna niczego. Mimo to, ta miłość była jej wielką nadzieją. Faceci. Mogliby mocniej kochać i mniej mówić... Obiecaj mi, że zawsze będziesz, nawet jeśli wiesz, że to nieprawda. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-28 o 13:32 |
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiaczku.
![]() Całowali się, przytulali, lecz ona dla niego zawsze była jedynie przyjaciółką.
Zły czyn, niczym ziarnko piasku w oko wpada, przeszkadza, drażni i zawadza, nie trudno jest naprawić błąd, do tego trzeba słów i rąk. Zawsze nastawiam się na najgorsze. Kurde, przyszło najlepsze i nie wiedziałem co zrobić Tylko wtedy kiedy pozwolono by mi nie myśleć chociaż przez jeden dzień, byłabym naprawdę wolna
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
nadal czuję jego zapach. ciągle słyszę jego kroki. dalej widzę jego oczy. pełen wad, a idealny tak. i nawet nie wiem kiedy ktoś do mej czarnej kawy - dolał - czekolady obawiam się, że z każdym dniem jest mi coraz trudniej czekać... wszystko się zmienia, ale serce zawsze bije jednym rytmem, wydając z siebie cichy pogłos Twojego imienia.
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
intrygujesz tak cholernie.
dałeś mi siłe by marzyć i pokazałeś drogę. myślę, że myślimy podobnie, nawet jak mamy inne życie. pół świata nuci, że 'wszystko o czym myśle to Ty' kicz taki, że aż gównem śmierdzi i zero inwencji. miłość na pokaz to nie miłość - to pokaz . |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
'nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca .'
+itstoolatex3 - Ty mnie okradłaś ? zaszczyt dla mnie ! ![]() <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-28 o 19:38 |
|
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
AnanaSek 07 & panna_miodowa -
![]() agattee - zabiłaś mnie ostatnim postem. kłaniam się do stóp. 'Jeśli nieszczęścia chodzą parami, chwyć mnie za rękę i chodźmy już stąd, proszę.' 'Są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. Zamyka się w sobie.' 'To nie tego chciałam. Zawsze przysięgałam ci, że nigdy się nie załamię. Zawsze myślałeś, że jestem silniejsza. Chyba zawiodłam. Ale kochałam cię od samego początku.' 'Chętnie najmę miłą, przytulną poduszkę, najchętniej coś ok. 178 cm, chłodnooki blondyn.' 'Namiętność przyniosła nas któregoś dnia, a śmierć zabierze któregoś wieczoru.' 'Serce i umysł rzadko kłamią jednocześnie.' 'Tylko drugi człowiek potrafi uszczęśliwić nas całych i uradować nasze serce, lecz potrafi je także potraktować jak kartkę - zmiąć i sięgnąć po następną.' 'Nikt z nas nie jest aż tak biedny , aby nie było go stać na życzliwy uśmiech .To tak wiele za tak niewiele.' 'Miłość jest po prostu dalekim marzeniem.' 'Każde wspomnienie ma w sobie coś, co nie powinno zostać zapomniane. Każda chwila - nawet ta, przez którą staramy się zasnąć i obudzić w lepszym świecie - szuka miejsca w naszych głowach, by nie była pominięta. Sceny z życia są naszą motywacją, nadzieją, a także przyszłością. Obrazem, którego ktoś pochlapał białą olejną farbą i w pewnym stopniu od nas zależy, co namalujemy w miejscu śnieżnych plam i jak potoczy się nasze życie.' 'Każda łza była kolejną małą torturą, niczym kolejna szczypta soli na głębokiej ranie.'
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
14:14 , 15:15 , 16:16 - chyba naprawdę o mnie myślisz . 17:17 dostaję sms'a - to musisz być Ty .
Podekscytowana patrzę na nadawcę a tu SimPlus . Już chyba wolę nie patrzeć na ten cho_erny zegarek . Zapach Twoich perfum przywołuje wspomnienia . Tracę opanowanie kiedy widze Cię niedaleko .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#2664 |
|
Rozeznanie
|
W sumie wiem dużo o miłości.
Tylko nie potrafię jej zaufać. Już nie. Nie interesują mnie chwilowe dowody miłości. Chociaż raz pozwól mi usłyszeć, że zależy Ci właśnie na mnie. Kocham cię. Przepraszam. Taki nawyk. Masz więcej niż wiesz. Masz mnie.
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
Bo w życiu liczy się chwila trwania, a nie godzina trwogi.
![]() No chodź, pokarzę ci jak cię kocham.! Ona kochała za bardzo. Straciła go i zobaczyła jak się żyję bez serca.
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
kochanie, czy ty jeszcze pamiętasz jak wyglądam kiedy jestem szczęśliwa? ____________________ naiwnie wierząc w miłość.. |
|
|
|
#2667 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
________________ Wciąż nie zawołał mnie, więc wszystko na Nic. Muszę sobie zrobic krzywdę. Kiedy zrobisz sobie krzywdę, ludzie przyjdą natychmiast. To nigdy nie zawodzi. ... A wtedy mówię powiem do niego tak cicho,cicho tak cichutko, że prawie przestanie oddychać, żeby mnie usłyszeć, a co! ja mogę to On tez. Przecież mnie kocha.
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ! :-*
Potrzeba mi czterech mężczyzn do wytapetowania mojego pokoju. Ale trzeba ich pociąć bardzo cieniutko Mam nadzieję, że jest tak samo szczęśliwy, jak udajesz. Kiedyś obiecałeś, że będziesz na wszystkie pogody i niepogody duszy mej..
|
#2669 |
|
Przyczajenie
|
Cytaty Paulo Coelho
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
^^^ Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje. ^^^ - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. ^^^ Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie. ^^^ [...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka. ^^^ Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. ^^^ Boję się spróbować, bo jeśli mi się nie uda, to nie wyobrażam sobie reszty mojego życia. Bezpieczniej jest pozostawać w sferze marzeń, niż ryzykować popełnienie błędu. ^^^ Jeżeli istnieje jakiekolwiek pocieszenie w tragedii , jaką jest utrata ukochanej osoby, może nim być jedynie zawsze potrzebna nadzieja, że być może tak było lepiej. ^^^ Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać – to utracić panowanie nad sobą. ^^^ - Czasem pozwalamy Drugiej Połowie przejść obok, nie akceptując jej lub nie dostrzegając. Wtedy musimy czekać następne wcielenie, żeby się z nią ponownie odnaleźć. I przez własny egoizm skazujemy na najgorszą torturę, jaką wymyślił rodzaj ludzki: na samotność. ^^^ Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha. ^^^ O tańcu nie da się pisać [...] taniec trzeba tańczyć. ^^^ W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą. ^^^ Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. ^^^ Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach. ^^^ Bo śmiałkiem jest ten, kto podejmuje decyzje wbrew obawom, ten, kogo na każdym kroku nękają demony, kogo nurtują rozterki, czy ma rację czy nie. A mimo to działa - bo również wierzy w cuda. ^^^ ------------- Jedne z nielicznych, które lubię.
|
#2670 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ________________________
Bez względu na to, jak bezsensowna jest ta miłość, nie przestanę kochać. Już nie tęsknię - moje serce po prostu wyschło.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

<3