|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor wlosow i fryzura :)
ladymakeuppl
camelotka86 no i cuda robiaca na wlosach rosebud143 no ale wracajac do tematu
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- probowalam otworzyc Twoj albumik, bo podobno jest tam az 8 fotek, ale chyba cos nie dziala Jak bys mogla to napisz mi jakim kolorkiem i czym dokladnie farbujesz wloski, jak masz naturalny kolor i wklej mi tu pare foteczek
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehhe czy link pod spodem do moich wlosow nie dziala znowu? dzis zmienialam![]() farbuje sie u fryzjera i robie tylko pasemka kiedys mialam czarne ale od kilku lat mam blond jak sie znudzi zawsze mozna zmienic jego odcien ![]() ps napisz mi czy moj link pod spodem nie dziala jesli znow otwierasz bo u mnie dziala
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sliczny kolorek!
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farbuje u fryzjera to sa pasemka geste jasne mam tam sloneczny blond i jasniejsze pasemka naturalnie wlosy sa krecone ale warstwe z wierzchu zakrecam na prostownicy(niewiem czy wiesz ale na prostownicy mozna krecic tez loki)tak ten kolor mozna okreslic jako cieply
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o obsypywanie cieni to tak....jeżeli nabierzesz kosmetyku na pędzelek to jego nadmiar powinnaś otrzepać,wtedy nie powinno się obsypywać.Ale jeśli już to nastąpi
to weź duży pędzel,np taki do bronzera/różu i strzepaj nadmiar cienia. Najwygodniej i bez rozmazywania usuwa się cień,gdy na podkład później zaaplikuje się np puder w kamieniu,puder sypki,bo wtedy cień nie 'przylepi' się do samego podkładu,a jedynie nasiądzie na puder. Jeśli chodzi zaś o włosy...Moim zdaniem ładnie Ci będzie i chłodnym blondzie i w ciepłym,jednak kolory ,które zaliczane są do chłodnych odcieni,niestety 'przybladzają' twarz.Zaś kolory,które są ciepłe (np mają w sobie odcienie rudości,miodu,złota) ocieplają buzię,przez co wydaje się ,że cera jest bardziej opalona,ma ciepły koloryt. Z tego co widzę po postach,to nie chcesz wyglądać na bladą,więc jak najbardziej wybierz ciepły odcień blondu ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Chodziło mi : strzepaj nadmiar cienia z twarzy ![]()
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, ze tak dlugo musialyscie czekac na odzew
![]() umieszczam fotke po tym jak rozjasnilam juz wloski - mam czarne kreski na powiekach, pomalowalam oczka 4 kolorami - od bezu po prawie czarny braz w kacikach, ale niestety nie widac tego za bardzo na fotce - na zywo wydaje mi sie, ze wyglada lepiej i mocniej
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
tak teraz patrze na fotke, i mimo iz robione w swietle dziennym, to wogole nie oddaje koloru wlosow.....
moze zbyt beznadziejny aparat... kolor wydaje sie ciemniejszy i chlodny... ![]() jak bede miala fotki z lepszego aparatu to dodam bo w sumie tutaj nie widac nawet roznicy przed i po...
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Widać, widać - już widać, że piękna metamorfoza!
Dodaj więcej fotek Makijaż też bardzo ładny - podkreślił jaka jesteś piękna. Nawet mogłabyś zaszaleć z czymś jeszcze mocniejszym. Ja bym Cię chętnie zobaczyła w jakimś delikatnym np. brązowym smoku Ciekawe jak byś wyglądała.
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
moja droga jak ty ladnie wygladasz
i kolorek taki naturalny nie sztuczny nie zolc no i jak sama widzisz koniecznie sie maluj![]() co to za kolorek wlosow pasemka balejaz napisz koniecznie ?
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fakt, kolor wogole nie wyszedl zolty, odcien jest cieplejszy niz widac na zdjeciu, ale zaden zolty ani rudawy. A co najlepsze, mialam tylko bardzo gesto zrobione pasemka rozjasniaczem, na to nie kladlam juz zadnej farby, tak jak poczatkowo zamierzalam - a kolor wyszedl bardzo fajnie w rezultacie ![]() bardzo dziekuje za opinie, jak bede miala troszke wiecej czasu to pomaluje sie jakos inaczej i tez wstawie fotki - teraz (umalowana ) lece gotowac obiadek synkowi Pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolor masz bardzo fajnyja tez zaraz bede gotowac obiadzik dla swojego malucha bo narazie drzemke ma a ja moge w spokoju popisac
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze jedna fota - specjalnie zrobiona z lampa, kolor chyba bardziej zblizony tym razem do prawdziwego.
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
heh, i twarz juz mi sie swieci
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Jak bys mogla to napisz mi jakim kolorkiem i czym dokladnie farbujesz wloski, jak masz naturalny kolor i wklej mi tu pare foteczek
hehhe czy link pod spodem do moich wlosow nie dziala znowu? dzis zmienialam
sliczny kolorek!
Z tego co widzę po postach,to nie chcesz wyglądać na bladą,więc jak najbardziej wybierz ciepły odcień blondu

moze zbyt beznadziejny aparat... kolor wydaje sie ciemniejszy i chlodny...