Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX. - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 15:35   #4471
justynacz80
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Hd, nie martw się na zapas, bo to jest taka procedura, że zawsze oddają wyniki histopatologiczne. Wszytsko będzie dobrze.

Itakasia, fajnie Cię widzieć na forum Zosia słodziutka, a Ty fatycznie wracasz migiem do formy.

Vette, fajny kolorek
Niezawsze, karmisz tylko piersią, czy dokarmiasz?

Mi się na twarzy porobiły przebarwienia . Nie puchnę na twarzy, ale przebarwienia są. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Zaczynam dzisiaj przygodę z liśćmi malin
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 15:43   #4472
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
anuszka
wlasnie mialam wstawic fotke, dziekuje za mile slowa, zdjecie z ubieglego tygodnia, a dzis juz weszlam w jeansy sprzed ciazy, dziwne bo z kg jestem w polowie drogi
Załącznik 3285988
Załącznik 3285989
Załącznik 3286013
hmmm... Kasiu a kiedy Ty byłaś w ciąży super Zosia i super mamuśka

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ja mam chyba 16 białych, 6 kolorowych, 6 flaneli zwykłych i 6 flaneli z ceratką.
O tak wygląda mniej więcej (nie umiem sobie sama zrobić zdjęcia :/).
dzidzia masz śliczny brzuś

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
malz testowal obiektyw wiec wrzucam moj nowy kolor wlosow zalapala sie dziewczynka w brzuchu i ja z zaskoczenia
no i jak nic będzie startować na miss porodówki laseczka jak się patrzy

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
a apropos niskich brzuszków wrzucę Wam swój sprzed 1,5 tyg... był już nisko... teraz jest jeszcze niżej, normalnie dynda mi między nogami Nie patrzcie tylko na moje mega wielkie słoniowe spuchniete uda.. specjalnie wlazłam do wody żeby nie było ich na zdjęciu, ale mój mąż mnie nie poinformował że je jeszcze widać
faktycznie nisko masz brzusio ale jest uroczy mój też nisko i śmiać mi się chce jak siedze przy stole i próbuję zjeść...

hd Kochana to bardzo dobrze że już jesteście z Szymciem w domku i nie martw się głowa do góry wszystko będzie dobrze!Nie ma innej opcji
Jeśli chodzi o wynik histopatologiczny to zawsze biorą do zbadania wiem bo sama przez to przechodziłam.Trzymam kciuki i wierze że wszystko jest OK!A Szymek to fajniusi chłopak

anuszka wcale się nie dziwie że się wkurzyłaś

A ja byłam w banku a potem zaszalałam i poszłam do fryzjera i od razu lepiej się poczułam jeszcze wybiorę się na jakieś zakupki bo jakieś luki się w lodówce zrobiły.

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 15:47   #4473
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość

Mi się na twarzy porobiły przebarwienia . Nie puchnę na twarzy, ale przebarwienia są. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Zaczynam dzisiaj przygodę z liśćmi malin
a ja mam właśnie wszystko na odwrót.. tak jak zawsze miałam problemy z cerą... tradzik i te sprawy tak w ciąży nic... i nawet poznikały mi plamki po porozdrapywanych kiedys syfkach.. cera jest gładziutka, miła w dotyku i żadnych plamek i przebarwień jak nigdy mam nadzieję że mi to zostanie
Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
h

faktycznie nisko masz brzusio ale jest uroczy mój też nisko i śmiać mi się chce jak siedze przy stole i próbuję zjeść...
mój jak siadam do stołu i rozkracze nogi to kładzie się na kanapie między udami
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 16:15   #4474
vette
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam o wiele wiecej piegow na nosie ... wcale mi sie to nie podoba

kolandra tez narzekala na przebarwienia, ciekawe czy jej zeszly
Cytat:

no i jak nic będzie startować na miss porodówki laseczka jak się patrzy

Co robilas u fryzjera?

Cytat:
a apropos niskich brzuszków wrzucę Wam swój sprzed 1,5 tyg... był już nisko...
niziutko

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ktos tu mial nie wstawiac fotek sliczna mama i kolor super
i kto to mowi?
wlasnie sie zastanawialam czy Ty masz naturalny kolor wlosow?
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 16:15   #4475
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Haniu witaj kochana Nie martw sie będzie dobrze zobaczysz Synuś sliczny. Wracaj do sił
Stary 2010-07-28, 16:22   #4476
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze, karmisz tylko piersią, czy dokarmiasz?
dokarmialam, w szpitalu mala sie darla a mi sie serce kroilo, ze nie najada sie mimo ze caly czas na cycku wisiala a ja mialam strasznie poranione brodawki wiec sie zdecydowalam na mleko modyfikowane W domu juz jak bylismy to na poczatku moglam sciagac 1,5h z jednej piersi i wychodzilo ok. 25 ml czyli strasznie malo(zjada ok. 90ml), ale sie zaparlam i siedzialam prawie non stop z laktatorem, wczoraj dopadl mnie nawal, bolaly mnie pachy, piersi ciezkie, wielkie twarde koszmar, ale ja sciagalam i robilam te oklady przed: cieple po: zimne i dzis juz siedze z laktatorem 20 min na piers i sciagam 50 ml zjednej 50 z drugiej i nie musialam dokarmiac malej i mam nadzieje, ze juz tak zostanie
Wczoraj sprobowalam przez nakladke karmic i sie udalo mala ladnie ssala i lecialo mleczko, niestety w nocy probowalam i dzis znow to powtorzyc, ale mala sie denerwowala i wypluwala, wiec laktator zostaje i jeszcze raz wam polece go nic nie boli a ciagnie niezle dojarka teraz wlasnie sciagam nim i pisze, nie wyobrazam sobie miec recznego w takim wypadku.

Ania jakim cudem masz czas byc na biezaco?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 16:27   #4477
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:

Lazurowa jak tam? stresujesz sie bardzo? juz niedlugo bedzie po wszystkim
Jakbyś czytała w moich myślach. Strasznie się stresuję.
Zrobiłam sobie herbatę earl grey z pomarańczą i się próbuję uspokoić.

Kurcze nie mam się w co ubrać na taką pogodę.

Wykąpałam się, ułożyłam włosy i zrobiłam makijaż- od razu lepiej się człowiek czuje.
Gdyby nie ten stres...
Stary 2010-07-28, 16:44   #4478
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:

Co robilas u fryzjera?
a miałam tylko grzywkę skrócić ale skoro była już moja fryzjerka to ciachnęla trochę więcej niż tylko grzywke mąż znowu się na mnie obrazi ale co mi tam

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość

Kurcze nie mam się w co ubrać na taką pogodę.

ja też miałam dziś z tym problem

Wykąpałam się, ułożyłam włosy i zrobiłam makijaż- od razu lepiej się
człowiek czuje.
ooo taak... żebyś wiedziała

Stary 2010-07-28, 17:02   #4479
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Pilotko no właśnie dlatego z samego rana wam o tym napisałam... ale po za tym nic się nie dzieje... w sumie już zgłupiałam i nie wiem czy mam skurcze czy to Wojtek się tak wypina, czy już mi na głowę wpadło i coś sobie wmawiam??
moze poprostu cos sie zaczyna dziac, bardzo po wolutku i dlatego tak sie czujesz

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
A ja jestem taka zła!
pojechałam po wyniki, pociag był opóxniony 5 minut i co?? Pocałowałam klamkę, rejestracja na okres wakacji czynna do 15! A te głupie pindy kazały mi odbierać wyniki po czternastej! Jakby nie mogły powiedzieć, że tylko do 15 czynne! Jutro musze znowu jechać.
kurcze! a nie masz kogos w Malborku zeby Ci odebral i podwiozl? jutro w sumie od rana pewnie by mogl..

Cytat:
malz testowal obiektyw wiec wrzucam moj nowy kolor wlosow zalapala sie dziewczynka w brzuchu i ja z zaskoczenia
a u mnie jak klikam na fotke jest napisane, ze nieprawidlowy zalacznik

Cytat:
a apropos niskich brzuszków wrzucę Wam swój sprzed 1,5 tyg... był już nisko... teraz jest jeszcze niżej, normalnie dynda mi między nogami Nie patrzcie tylko na moje mega wielkie słoniowe spuchniete uda.. specjalnie wlazłam do wody żeby nie było ich na zdjęciu, ale mój mąż mnie nie poinformował że je jeszcze widać
pszczolko ja tez mam ten 'udowy problem' ghhhhh
nigdzie nie przytylam, nie puchne a te UDA a raczej udźce echhh

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
widze ze mamy identycznie ja tez termin 4.08 i jak sie nic nie bedzie dzialo to na oxytocynke 9.08
kurcze a ja jak nie urodze do poniedzialku to w poniedzialex OXY
z jednej strony zaciskam nogi bo chce rodzic z moja Ginką - ale z drugiej panicznie boję sie OXY

Cytat:
Napisane przez ke_j Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Dzwonił dziś do mnie mój kardiolog, z wynikami z badania holterowskiego /przed ciążą miałam duże zaburzenia rytmu, czekała mnie nawet ablacja..., ale zaszłam w ciążę i sprawa się odwlekła/.
Badanie to robiłam teraz, bo mój ginekolog chciał potwierdzenia, że nie ma przeciwwskazań do normalnego porodu ze strony kardiologicznej właśnie.

I co?? Mam jakieś masakryczne zaburzenia i wyszło ich ponad!!! 20 tysięcy!
Ponoć nie jest to wskazanie do cesarki, ale ginekolodzy się boją i zwykle nie pozwalają takim kobietom rodzić normalnie.

Kardiolog chce mi dać jakiś beta-bloker /ponoć można brać w ciąży/ aby się serce wyciszyło. Tylko że termin mam jednak na 11.08-a ten lek trzeba trochę pobrać...

Jutro idę na wizytę do ginekologa-i zobaczymy co powie...

Ściskam Was!!!!
powodzenia na wizycie!

Cytat:
mi tez porobily sie przebarwienia
pytalam kosmetyczki przy okazji jak ostatnio robilam sobie stopki, to mowila, że jesli nie bede teraz ich opalac to znikną a jak cos tam zostanie to jesienią zaprasza mnie na kwasy i bede miala znowu piekna buzke

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
dokarmialam, w szpitalu mala sie darla a mi sie serce kroilo, ze nie najada sie mimo ze caly czas na cycku wisiala a ja mialam strasznie poranione brodawki

Wczoraj sprobowalam przez nakladke karmic i sie udalo mala ladnie ssala i lecialo mleczko, niestety w nocy probowalam i dzis znow to powtorzyc, ale mala sie denerwowala i wypluwala, wiec laktator zostaje i jeszcze raz wam polece go nic nie boli a ciagnie niezle dojarka teraz wlasnie sciagam nim i pisze, nie wyobrazam sobie miec recznego w takim wypadku.
Niezawsze Ty masz Medelle? ja mam reczny na poczatek ale chyba zostawie TZ namiar na nią i jak cos szybko mi kupi..
moze sprobuj z tymi nakladkami jeszcze - moze Mala da sie przekonac??

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Jakbyś czytała w moich myślach. Strasznie się stresuję.

Wykąpałam się, ułożyłam włosy i zrobiłam makijaż- od razu lepiej się człowiek czuje.
Gdyby nie ten stres...
Lazurka bedzie dobrze!!
mnie tez straszyli ze fajnie bedzie jak konca czerwca doczekam a tu ide na wywolanie w poniedzialek

mam kolezanke, ktora urodzila 2 tygodnie temu - byla 8 dni po terminie, tez miala krazek i musiala lezec... wiec nie ma reguly
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:18   #4480
bassienkaw
Zakorzenienie

Ja sobie leże,spać mi się chce,ale nie ma co się kłaść,bo w nocy bym chyba pasjansa układała albo nie wiem co. Łucja została znowu u teściów,możnaby rodzic,ale dziecko niechętne hihi. Coś mnie głowa boli

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:22   #4481
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ja sobie leże,spać mi się chce,ale nie ma co się kłaść,bo w nocy bym chyba pasjansa układała albo nie wiem co. Łucja została znowu u teściów,możnaby rodzic,ale dziecko niechętne hihi. Coś mnie głowa boli
Basia w kazdym poscie piszesz, ze mozna by rodzic i NIC
zacznij Ty Kobieto robic dokladnie na odwrot - wstawaj rano i mow: "dzien dobry - ja dzis nie rodze!" i zobaczysz, ze najdalej w poniedzialek bedziesz ze mną na porodowce
Stary 2010-07-28, 17:26   #4482
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
pszczolko ja tez mam ten 'udowy problem' ghhhhh
nigdzie nie przytylam, nie puchne a te UDA a raczej udźce echhh
mi jeszcze łydki tak opuchły- ale te na szczęście udało się ukryć na zdjęciu A zawsze miałam takie szczuplutkie nóżki

a ja dzis juz lepszy humor... moi rodzice dzis też na działeczce.. a ja się wycwaniłam i przyjechałam sobie do nich pod ich nieobecność- klucze mam stwierdziłam że wolę tu posiedzieć sobie sama i mieć święty spokój- przynajmniej jest internet i mam kontakt z Wami niz siedzieć tam z teściami i sie wkurzać

W ogóle strasznie się boję... bo mój mąż zaczął nową pracę od tego tygodnia.. jeździ busikami do berlina.. i boję się że nie zdąży do mnie jak się zacznie akcja.. a ja sobie nie wyobrażam rodzić bez niego niby Berlin to niedaleko ale jednak troche kilometrów i nie może w 5 min dojechać do mnie jak coś się będzie działo
Stary 2010-07-28, 17:29   #4483
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
ślicznie wyglądasz a brzuś rzeczywiście juz nisko

Cytat:
Napisane przez ke_j Pokaż wiadomość
Jutro idę na wizytę do ginekologa-i zobaczymy co powie...
Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Zosia prześliczna, a ty Kasiu wygladasz rewelacyjnie!

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Problemów ciąg dalszy ... .
Haniu nie martw sie, tak jak dziewczyny pisaly to jest taka procedura ze badaja wszelkie wycinki histopatologicznie zawsze, na pewno wszystko bedzie dobrze! Szymuś śliczny!

Dzidzia brzusio jest juz nizej!
Lazurowa chyba jeszcze przed wizyta wiec

a u nas ciiisza, nie rodzimy, a tak bym juz chciala , juz ponad 4 tygodnie rozwarcie na 3cm i nic, moj lekarz jak mnie widzi to niedowierza ze jeszcze nie rodze
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:56   #4484
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
i kto to mowi?
wlasnie sie zastanawialam czy Ty masz naturalny kolor wlosow?

Cytat:

Ania jakim cudem masz czas byc na biezaco?
tak calkiem na biezaco nie jestem jak dziewczyny wiecej napisza to tak pobieznie przelatuje zeby mniej wiecej wiedziec co i jak na odchowalni maly ruch jeszcze. nie chcecie dzielic sie z nami doswiadczeniami

a ja nie karmie cycem, nie odciagam pokarmu i damian duzo mi pomaga wiec mam troche czasu
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:58   #4485
bassienkaw
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie co... Zróbmy lepiej akcje: nie rodzimy w IX części,czekamy na część jubileuszowa i wtedy zbiorowa akcja porodówka!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:09   #4486
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie co... Zróbmy lepiej akcje: nie rodzimy w IX części,czekamy na część jubileuszowa i wtedy zbiorowa akcja porodówka!

No to szybciutko Dziewczynki... szybciutko, jak się postaramy to lada dzień skończymy IX część i na porodówkę

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:23   #4487
pilotka f16
Rozeznanie

a ja jutro rano na wyniki, a potem na targ po jagody i pieke...
http://kotlet.tv/rogaliki-z-jagodami-czyli-jagodzianki

zaraz mi chyba język ucieknie mmmm....
Stary 2010-07-28, 18:25   #4488
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

No to jestem po wizycie.
Nie rodzę.
Lekarz mówi, że tydzień powinnam wytrzymać.
Ale też mówi, że to jest jak korek od szampana, jak się otworzy to już sruuuu i nie jest w stanie przewidzieć rozwoju akcji.

Widziałam na USG pipeczkę

Niestety Mała nie urosła od ostatniego badania.
W niedzielę mam się zgłosić do szpitala na kolejne badanie przepływów i na ktg.
Szyjka ma długość 2 cm (nie wiemy jak szybko będzie się skracać), rozwarcie zewnętrzne na 1,5 cm, wewnętrzne na opuszek.
Mam przestać brać leki- tylko żelazo.
Mam czuć skurcze.
Mam czuć napieranie główki w dół.
Mam pilnować ruchów.
A jak będą skurcze co 4-5 minut przez dłużej niż półtorej godziny albo jak zacznę krwawić miesiączkowo bądź odejdą mi wody mam jechać do szpitala.
No i to chyba tyle...
Stary 2010-07-28, 18:29   #4489
vette
Zadomowienie

Cytat:
a miałam tylko grzywkę skrócić ale skoro była już moja fryzjerka to ciachnęla trochę więcej niż tylko grzywke mąż znowu się na mnie obrazi ale co mi tam
pokaz sie

Cytat:

a u mnie jak klikam na fotke jest napisane, ze nieprawidlowy zalacznik
przenioslam juz do albumu, wyslalam zaproszenie wiec mozesz obejrzec

Cytat:
no to uuuaaaaauuuu piekne

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:

to co rodzimy razem 10.08?
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 18:36   #4490
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Niezawsze Ty masz Medelle? ja mam reczny na poczatek ale chyba zostawie TZ namiar na nią i jak cos szybko mi kupi..
moze sprobuj z tymi nakladkami jeszcze - moze Mala da sie przekonac??
tak Medele mini electric, wiesz co chyba nie chce mi sie probowac z nakladkami a juz na pewno nie z samym cycem (bo boli a ja i bez tego mam wrazliwe piersi). Proobuje zauwazac same plusy takiego stanu rzeczy:
-wiem ile mala zjadla
-nie ssie, nie zasypia, nie bawi sie piersia tylko zjada
-moge sobie odciagnac na zas i szybko podgrzewam jak potrzeba
-ja sie nie mecze, ona sie nie meczy
-tz moze karmic a ja nie musze wstawac
-najada sie bo sciagam tyle ile ona potrzebuje-
przede wszystkim to to samo mleko, wiec cel osiagniety mala je moje mleko a nie modyfikowane

minusem moze byc wyparzanie butelek tak, zeby nie bylo, ze sa same plusy

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Lazurka to super, ze dziewczynka sie potwierdzila no i kciuki za porod w razie czego

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-07-28 o 18:38
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:36   #4491
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:

to co rodzimy razem 10.08?
Dla Małej lepiej byłoby wcześniej, ale jakby coś to ja nie mam nic przeciwko bo to fajna data 10.08.2010.
Stary 2010-07-28, 18:49   #4492
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

O tak wygląda mniej więcej (nie umiem sobie sama zrobić zdjęcia :/).
Obniżył się ale siądzie jeszcze bardziej

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:49   #4493
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

vette jak cyknę sobie ładną fotkę to Ci się pokaże

Stary 2010-07-28, 18:55   #4494
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestem po wizycie.
Nie rodzę.
Lekarz mówi, że tydzień powinnam wytrzymać.
Ale też mówi, że to jest jak korek od szampana, jak się otworzy to już sruuuu i nie jest w stanie przewidzieć rozwoju akcji.

Niestety Mała nie urosła od ostatniego badania.
W niedzielę mam się zgłosić do szpitala na kolejne badanie przepływów i na ktg.
Szyjka ma długość 2 cm (nie wiemy jak szybko będzie się skracać), rozwarcie zewnętrzne na 1,5 cm, wewnętrzne na opuszek.
Mam przestać brać leki- tylko żelazo.
Mam czuć skurcze.
Mam czuć napieranie główki w dół.
Mam pilnować ruchów.
A jak będą skurcze co 4-5 minut przez dłużej niż półtorej godziny albo jak zacznę krwawić miesiączkowo bądź odejdą mi wody mam jechać do szpitala.
No i to chyba tyle...
fajnie ze potwierdzila sie coreczka szkoda ze nic nie przybrala. no to teraz tylko czekac az jej sie zachce wyjsc. oby jak najszybciej

Cytat:
no to uuuaaaaauuuu piekne
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:59   #4495
pszczolka87
Zadomowienie

wracam do domku bo mąż po mnie przyjechał ale jutro chyba zajrzę.. a jak nie jutro to pojutrze buziaki
Stary 2010-07-28, 19:00   #4496
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
No to jestem po wizycie.
Nie rodzę.
a moze 8.08? tez fajna

Cytat:
przenioslam juz do albumu, wyslalam zaproszenie wiec mozesz obejrzec
hehe niech no ja sie jeszcze naucze tym obslugiwać

Cytat:
tak Medele mini electric, wiesz co chyba nie chce mi sie probowac z nakladkami a juz na pewno nie z samym cycem (bo boli a ja i bez tego mam wrazliwe piersi). Proobuje zauwazac same plusy takiego stanu rzeczy:
-wiem ile mala zjadla
-nie ssie, nie zasypia, nie bawi sie piersia tylko zjada
-moge sobie odciagnac na zas i szybko podgrzewam jak potrzeba
-ja sie nie mecze, ona sie nie meczy
-tz moze karmic a ja nie musze wstawac
-najada sie bo sciagam tyle ile ona potrzebuje-
przede wszystkim to to samo mleko, wiec cel osiagniety mala je moje mleko a nie modyfikowane

minusem moze byc wyparzanie butelek tak, zeby nie bylo, ze sa same plusy
wiesz co - najważniejsze zeby Tobie i Malej bylo wygodnie a Twoje mleczko dostaje i to jest najważniejsze!
Stary 2010-07-28, 19:29   #4497
bajka1807
Zakorzenienie

lazurowa super ze potwierdzila sie dziewczynka jak cos to ja zapraszam cie do wspolnego rodzenia 9.08 chociaz moze na oddzial poloze sie 8.08 po ktg hehe.

tak dzisiaj sie kobietki pokazujecie to tez wkleje wam moj dzisiejszy brzuchol, rowno 39 tc. sorki za jakosc ale aparat sie rozladowal i telefonem robione.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 19:32   #4498
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

bajka1807 takie same brzuchy mamy-w tej samej wysokości:d
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 19:34   #4499
bajka1807
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20993200]bajka1807 takie same brzuchy mamy-w tej samej wysokości:d[/QUOTE]

no w koncu ten sam termin wczoraj sie mierzylam to urosl do 107 cm w pepku.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 19:35   #4500
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ja sie nie mierze
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości