|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Cytat:
Cytat:
ja tez kiedys zaryzykowalam i teraz nie moge sie z nia rozstac
|
||
|
|
|
#1262 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Treść usunięta
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieje, że cierpienia nie bedzie hihi
ja juz na prosto nie chce... nosiłam kilka lat, ale mam okragła buzie i chyba to nie był dobry pomysł. chce znowu taka wycieta na bok pasowała mi? wtedy miałam ciemniejsze włosy
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj unikac, zalozysz opaske i heja ale cos czuje ze bedziesz wygladac super ;D---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- oj pasowalaaaaa ;D
|
|
|
#1265 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
ja teeeeeeeż
![]() Cytat:
dziewczyny......... kupilam sukienke ... moze nie taka jak chcialam ale przynajmniej sie mieszcze potem sie pochwale
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł!
Kliwia – jak nie będziesz mieć chętnego na te śpiochy to możesz mnie wciągnąć na listę potencjalnych nabywców, serio mówię, są takie ... oldschool'owe ![]() Rosette – no to najwyraźniej ten kot Cię tak uczula. Od dzisiaj masz na niego szlaban. Gold – teraz nie dość że pomieścisz wszystko, to jeszcze masz sporo miejsca koło stołu. Przeniosłabym tylko lodówkę pod okno, bo lubię mieć symetrycznie i bym ją jednak zabudowała - co by mieć szafki równo - ale to moje widzimisię Czy ja dobrze widzę, że pod zlewozmywakiem masz szuflady? A rury Ci się zmieszczą? I chcesz mieć jeszcze mikrofalę? Bo jak tak, to poszukałabym piekarnika dwa w jednym – już z mikrofalą.Mam taki i oszczędzam miejsce dzięki niemu w mojej "ogromnej" kuchni.A że używam raz na ruski rok to inna bajka. Co do projektanta to uważam, że facet jest nie poważny - za pieniądze które firma weźmie za kuchnię prosić się łaskawie aby uwzględnił Twój projekt. Boziu... Weź Ty dziewczyno swój projekt i niech Ci go wycenią bez ich pomysłów w stylu - zawalimy Ci kuchnię meblami a Ty się prześlizguj slalomem albo projekt zagadka - ile rzeczy trzeba przesunąć/rozkręcić aby otworzyć zmywarkę. Aż mi się wierzyć nie chce jak to czytam. Agatka – widzę po fotce, że zimno Wam wcale nie przeszkadza SRR – ta się ostatnio zastanawiałam, czy ten remont Cię pożarł czy co? Emilia – dobra praca i na miesiąc! A jak Tobie idzie? Stokrotka – ja bym nie robiła wejścia do pokoju dziecięcego z sypialni, stracicie prywatność jak maluch podrośnie, a podrośnie szybko, mam takie samo zdanie jak Kolanka. I podoba mi się rozwiązanie Goldi – sama mieszkałam w 45 m kwadratowych i miałam właśnie salon plus aneks kuchenny i dwa pokoje. Przez to, że są zbliżone do kwadratu – bardzo ustawne. A teraz będziecie składać i rozkładać łóżko, a macie możliwość osobnej sypialni - choćby miało tam wejść tylko super ekstra wypasienie wygodne łóżko małżeńskie ![]() Baja – mnie się podoba tort orchidea.
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
moja grzywka na bok jest praktycznie na całe czoło, ale mimo to wole taka wersję jak ścięta od linijki
Zamówiłam wzór orchidea |
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
myszka ale to zawsze po miediaca czyli 400zl za darmo
gdyby to byla [prawda. dowiedz sie u siebie ![]() iwka ok to mi sie przypomnij w razie gdybym zapomniala ![]() ![]()
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
heloł znów
![]() widzę, ze fryzjerowy temat ja jutro idę się farbowac bo juz mam odrosty ze ho ho
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to sie nie trzyma ;
kazda opaska trzyma sie na glowie![]() Nawet jak obetniesz na prosto i nie bedziesz sie czula to mozna zaczesac na bok ale wydaje mi sie ze dobrze Ci bedzie![]() india ale z Ciebie laska mysle ze grzywka jak najbardziej Ci pasuje.A Ty nie masz wcale okraglej buzistokrotka a musicie miec jadalnie?Mi by bylo szkoda poswiecac caly jeden pokoj na jadalnie,przeciez mozesz w salonie ustawic stol.Ile m2 ma wasze mieszkanko? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-07-28 o 21:05 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Hej, kiepski mam nastrój, bo się pożarłam z małzem i mam zamiar się do niego nie odzywać do...... dopóki się da. Taki plan.
Ale zaraz mi się humor poprawi, bo poczytam co tam naskrobałyście ![]() Madzialenka no taka branża, że dziś zwolnią 50 osób a jutro przyjmą 20. Wszystko zależy o koniunktury i w ogóle. Pożyjemy zobaczymy, w sumie teraz miałam już też nie pracować, a jednak przedłużyli. A tak a propo to dostałaś wiadomośc priv? stokrotka24 no widzę poważnie się do tego zabraliście, ściany burzycie, grubsza sprawa Oby tak dalej i do przodu Mówi to ta co będzie chyba remont rok prowadzić Co do pracy to szansa zawsze jest, ale tym razem nikła. A coś innego na oku to na razie jest wiele, ale jeszcze się do tego nie zabrałam tak na poważnie. Trzeba coś pomyśleć.india83 fajne te butki wymień czarne na większe.kliwia jeruna co Ty masz z tymi mrówkami? aniaa84 witaj chyba nie jestem w temacie, co się stało z małżem? Dobrze, że już powoli wraca do zdrowia. martucha84 fajny pojazd cena bomba kolorek też fajny.iwka28 remont pożarł i pożera dalej mnie i kasiurę Ale już się udzielam przecież
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
SSr weszly z dworu i nie chca wyjsc
![]() ![]() ![]() Ale juz niewiel zostalo ![]() Dzis tylko kilka ze storczykow wyszlo. a nie ruszam storczykowych doniczek bo mi kwiaty kwitna, i jak zaczne machac i przesadzac to mi padna
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam rozliczenie ze spółdzielni i tak mam nadpłate zaogrzewanie 544 zł i dopłatę za wode 260 wiec powiinam miec saldo na plus 280 zł a oni mi pisza ze mam zaległość 211zł
|
#1276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już niejednokrotnie o Niej myślałam... i łezki miałam w oczach, ponieważ pamiętam Ją i jak tu mówiła o chorobie... |
||||
|
|
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety jest okragła moze tak akurat na tym zdjeciu nie widac. dlatego zazwyczaj nosze rozpuszczone wlosy, zeby czesc twarzy przysłonic ![]() Cytat:
butki mnie cisna z boku, nie na długości. mierzyłam 39 i niestety spadały z nogi. po prostu cos mi nie leża, za to te morkie idealne ![]() Cytat:
zmykam do lóżka dobranoc
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba się popłaczę... znalazłam profil Małej na nk... i ciągle ten sam opis, że 'planuje ślub'...ehhh;(
i wiadomość jak Strippi napisała o Jej śmierci... [*]
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie wbijałam na banie ciąże urojone, ale teraz wyluzowałam 3,5 miesiaca minelo, a tu nic....
|
|
#1280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czekam na fotki w takim razie Cytat:
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Stokrotka moje propozycje. Oczywiscie nie wiem, gdzie masz sciany nośne i jakie są dokładnie wymiary pomieszczeń.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-07-29 o 07:26 |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
kolanka ale sciany miedzy kuchnia a tym 'srodkowym' pokojem juz nie ma
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jestem nie wyspana jeszcze pogoda pochmurna ![]() Wczoraj zaczał pracę u nas w mieszkanku hydraulik wiec jeszcze wieczorem ustalaliśmy gdzie chcemy mieć zlew, umywalkę, gdzie bateria w prysznicu W ogóle ten majster z rodziny teściowej, wczoraj ją podliczył ile ma mu zapłącić narazie za wstawienie jej 2 okien i zamurowanie dwóch oraz położeniu płytek na 4 m2 w kuchni i wyszło..... zgadnijcie ile ![]() Dodam, jak teściowa się go pytała wcześniej ile weźmie, to powiedział, że się doagadają Cytat:
A pw nie dostałam |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Kliwia- wiem, ze nie ma, ale ta sciana według mnie powinna powrócic
. Na drugim rzucie jest przesunięta.
|
|
|
|
#1285 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja tez się długo broniłam przed grzywką. A od kiedy ją mam
to nie wiem jak mogłam jej kiedyś nie mieć A my w sobotę idziemy na wesele.... nie chce mi się Nawet kartki jeszcze nie kupiłam Nie wiem czy się jakoś uczesać, czy tylko włosy wyprostować Nie mam weny Chyba pójdę i powiem nich fryzjerka robi co sobie chce
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() miałam dzis potwornie ciezką noc a to tylko musze podziekowac mazowi szwagier wczoraj postawił u nas flaszke (i) i sie chlopaki zrobili na cacy o 24 odwiozłam szwagra do domu i do 3 maz okupowal miske o 3 to sie juz wxsciekłam i kazałam mu zabierac zabawki (kołdre i podusie) i spadac spac do domu do pokoju ktory jest obok łazienki w domu i potulnie poszedł a dzis rano przepraszaaaaaaaał ale jak przepraszał i tak z nim nie gadam zeby sie tak strolić !!!!!! teraz mi przez niego niedobrze i ja okupuje łazienke w pracy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa ale mam nerwa od rana....
Teściowa mnie wkurza Anika Mój kiedyś spał w wannie jak się napił na grillu wygoniłam go z łózka a rano moje mama jak weszła myc włosy do łazienki to zobaczyła TZ śpiącego w wannie z szamponem wylanym na głowie
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ile ten mjster zawolal?
i Co Ci ta biedna tesciowa od rana zorbila?
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
![]() Ale pogoda, okropna, pada ciągle ![]() Miałam wczoraj wene na robienie przetworów i zrobiłam sałatkę szwedzką, ogórki w musztardzie i ogórki w pomidorach ale pycha na zimę![]() Ide powrzucać pare zdjęć na bog
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2010-07-29 o 08:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

mam nadzieje ze uda sie wam cos zarezerwowac 

kazda opaska trzyma sie na glowie

Co dokładnie mieliście do remontu?
moze tak akurat na tym zdjeciu nie widac. dlatego zazwyczaj nosze rozpuszczone wlosy, zeby czesc twarzy przysłonic
[*]