Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 19:35   #1261
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
agus87 prosze mam nadzieje ze uda sie wam cos zarezerwowac

baja_86

Madzialenka dziekuje

india83 ciesze sie ze kurtka spelnia swe zadanie, no i swietne buty bardzo mi sie podobaja a co do "fachowcow" to dobrze robisz, nie mam nic przeciwko przyjacielskiemu trakowaniu ale jak cos sie wymaga i za to placi to trzeba tego dopilnowac i zrobic tak jak sie chce a nie tak jak jakis pan chce wkoncu to wasz dom... dziekuje za mile slowa dotyczace wozka

atomufka dziekuje

mona_ja nie uzywalam.. wiec nie pomoge, a co do wozka 10 tys? to chyba jakas pomylka, wiem ze do 2 tys 2.2 z super zestawem fotelika.. ale za 10??

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

ryzykuj! jak to mowi moj fryzjer.. wlosy przeciez odrosna a inaczej sie nie przekonasz
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no właśnie ja tez jutro do fryzjera, bo mi się grzywki zachciało i nie wiem czy to dobry pomysł, jutro oddaje się w rece mojego fryzjera

marta dzięki
Grzywki sa super ja tez kiedys zaryzykowalam i teraz nie moge sie z nia rozstac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 19:35   #1262
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 19:41   #1263
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja mam nadzieje, że cierpienia nie bedzie hihi

ja juz na prosto nie chce... nosiłam kilka lat, ale mam okragła buzie i chyba to nie był dobry pomysł. chce znowu taka wycieta na bok pasowała mi? wtedy miałam ciemniejsze włosy
Stary 2010-07-28, 19:42   #1264
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ja tez jutro do fryzjera, bo mi się grzywki zachciało i nie wiem czy to dobry pomysł, jutro oddaje się w rece mojego fryzjera
oj widze jutro bedzie fryzjerowy dzien

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Grzywki sa super ja tez kiedys zaryzykowalam i teraz nie moge sie z nia rozstac
ja tezzzz

Cytat:
Treść usunięta
oj unikac, zalozysz opaske i heja ale cos czuje ze bedziesz wygladac super ;D

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
ja juz na prosto nie chce... nosiłam kilka lat, ale mam okragła buzie i chyba to nie był dobry pomysł. chce znowu taka wycieta na bok pasowała mi? wtedy miałam ciemniejsze włosy
oj pasowalaaaaa ;D
Stary 2010-07-28, 19:49   #1265
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-07-28, 20:16   #1266
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja swój bym chciala zieloniuuuuutki groszkowy
ja teeeeeeeż

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Myszka maj slyszalas zo tym ze PUP moze wyplacac zasilek stazowy do dnia porodu jesli bedziesz miala zwolnienie jeszcze w trakcie stazu ?
nie nie slyszałam chociaz u mnire to bedzie tylko ok pol miesiaca tzn od konca stazu do porodu

dziewczyny......... kupilam sukienke ... moze nie taka jak chcialam ale przynajmniej sie mieszcze potem sie pochwale

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 20:21   #1267
iwka28
Wtajemniczenie

Helloł!

Kliwia – jak nie będziesz mieć chętnego na te śpiochy to możesz mnie wciągnąć na listę potencjalnych nabywców, serio mówię, są takie ... oldschool'owe

Rosette – no to najwyraźniej ten kot Cię tak uczula. Od dzisiaj masz na niego szlaban.

Gold – teraz nie dość że pomieścisz wszystko, to jeszcze masz sporo miejsca koło stołu. Przeniosłabym tylko lodówkę pod okno, bo lubię mieć symetrycznie i bym ją jednak zabudowała - co by mieć szafki równo - ale to moje widzimisię Czy ja dobrze widzę, że pod zlewozmywakiem masz szuflady? A rury Ci się zmieszczą? I chcesz mieć jeszcze mikrofalę? Bo jak tak, to poszukałabym piekarnika dwa w jednym – już z mikrofalą.Mam taki i oszczędzam miejsce dzięki niemu w mojej "ogromnej" kuchni.A że używam raz na ruski rok to inna bajka.

Co do projektanta to uważam, że facet jest nie poważny - za pieniądze które firma weźmie za kuchnię prosić się łaskawie aby uwzględnił Twój projekt. Boziu... Weź Ty dziewczyno swój projekt i niech Ci go wycenią bez ich pomysłów w stylu - zawalimy Ci kuchnię meblami a Ty się prześlizguj slalomem albo projekt zagadka - ile rzeczy trzeba przesunąć/rozkręcić aby otworzyć zmywarkę. Aż mi się wierzyć nie chce jak to czytam.

Agatka – widzę po fotce, że zimno Wam wcale nie przeszkadza

SRR – ta się ostatnio zastanawiałam, czy ten remont Cię pożarł czy co?
Emilia – dobra praca i na miesiąc! A jak Tobie idzie?

Stokrotka – ja bym nie robiła wejścia do pokoju dziecięcego z sypialni, stracicie prywatność jak maluch podrośnie, a podrośnie szybko, mam takie samo zdanie jak Kolanka. I podoba mi się rozwiązanie Goldi – sama mieszkałam w 45 m kwadratowych i miałam właśnie salon plus aneks kuchenny i dwa pokoje. Przez to, że są zbliżone do kwadratu – bardzo ustawne. A teraz będziecie składać i rozkładać łóżko, a macie możliwość osobnej sypialni - choćby miało tam wejść tylko super ekstra wypasienie wygodne łóżko małżeńskie

Baja – mnie się podoba tort orchidea.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 20:48   #1268
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
moja grzywka na bok jest praktycznie na całe czoło, ale mimo to wole taka wersję jak ścięta od linijki

Zamówiłam wzór orchidea
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:01   #1269
kliwia
Zakorzenienie

myszka ale to zawsze po miediaca czyli 400zl za darmo gdyby to byla [prawda. dowiedz sie u siebie

iwka ok to mi sie przypomnij w razie gdybym zapomniala
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:02   #1270
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł znów
widzę, ze fryzjerowy temat ja jutro idę się farbowac bo juz mam odrosty ze ho ho
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:02   #1271
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Jak to sie nie trzyma ;kazda opaska trzyma sie na glowie
Nawet jak obetniesz na prosto i nie bedziesz sie czula to mozna zaczesac na bokale wydaje mi sie ze dobrze Ci bedzie

india ale z Ciebie laskamysle ze grzywka jak najbardziej Ci pasuje.A Ty nie masz wcale okraglej buzi

stokrotka a musicie miec jadalnie?Mi by bylo szkoda poswiecac caly jeden pokoj na jadalnie,przeciez mozesz w salonie ustawic stol.Ile m2 ma wasze mieszkanko?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-07-28 o 21:05
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:09   #1272
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka ale to zawsze po miediaca czyli 400zl za darmo gdyby to byla [prawda. dowiedz sie u siebie

iwka ok to mi sie przypomnij w razie gdybym zapomniala
ok

Cytat:
Jak to sie nie trzyma ;kazda opaska trzyma sie na glowie
Nawet jak obetniesz na prosto i nie bedziesz sie czula to mozna zaczesac na bokale wydaje mi sie ze dobrze Ci bedzie

india ale z Ciebie laskamysle ze grzywka jak najbardziej Ci pasuje.A Ty nie masz wcale okraglej buzi

stokrotka a musicie miec jadalnie?Mi by bylo szkoda poswiecac caly jeden pokoj na jadalnie,przeciez mozesz w salonie ustawic stol.Ile m2 ma wasze mieszkanko?
Atomufka - mnie się też opaska nie trzyma - mam tak śliskie włosy, że mi "zjeżdża" robiąc "boską" falę na czołem z włosów. A jak kupię ciaśniejszą, po po 0,5-1 h zaczyna mnie tak głowa od ucisku boleć że muszę ściągnąć. Wobec powyższego nieudane eksperymenty z grzywką musiałam podpinać wsuwką

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:10   #1273
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Hej, kiepski mam nastrój, bo się pożarłam z małzem i mam zamiar się do niego nie odzywać do...... dopóki się da. Taki plan.
Ale zaraz mi się humor poprawi, bo poczytam co tam naskrobałyście

Madzialenka no taka branża, że dziś zwolnią 50 osób a jutro przyjmą 20. Wszystko zależy o koniunktury i w ogóle. Pożyjemy zobaczymy, w sumie teraz miałam już też nie pracować, a jednak przedłużyli. A tak a propo to dostałaś wiadomośc priv?

stokrotka24 no widzę poważnie się do tego zabraliście, ściany burzycie, grubsza sprawa Oby tak dalej i do przodu Mówi to ta co będzie chyba remont rok prowadzić Co do pracy to szansa zawsze jest, ale tym razem nikła. A coś innego na oku to na razie jest wiele, ale jeszcze się do tego nie zabrałam tak na poważnie. Trzeba coś pomyśleć.

india83 fajne te butki wymień czarne na większe.

kliwia jeruna co Ty masz z tymi mrówkami?

aniaa84 witaj chyba nie jestem w temacie, co się stało z małżem? Dobrze, że już powoli wraca do zdrowia.

martucha84 fajny pojazd cena bomba kolorek też fajny.

iwka28 remont pożarł i pożera dalej mnie i kasiurę Ale już się udzielam przecież

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:11   #1274
kliwia
Zakorzenienie

SSr weszly z dworu i nie chca wyjsc
Ale juz niewiel zostalo
Dzis tylko kilka ze storczykow wyszlo. a nie ruszam storczykowych doniczek bo mi kwiaty kwitna, i jak zaczne machac i przesadzac to mi padna
Stary 2010-07-28, 21:16   #1275
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczyny dostałam rozliczenie ze spółdzielni i tak mam nadpłate zaogrzewanie 544 zł i dopłatę za wode 260 wiec powiinam miec saldo na plus 280 zł a oni mi pisza ze mam zaległość 211zł muszę isc to wyjaśnić bo ja chyba liczyć nie umiem
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:50   #1276
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
tak tak podczas plywania
zdjecia dzidzi nie mam, bo moj lekarz juz mi nie robi, bo twierdzi, ze dzidzia juz jest za duza

mam za to takie brzuszkowe
Super wyglądacie!

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Tak są wypróbowane dzisiaj mi sie zachciało zrobić coś i odkopałam je z zapisanych na kompie plików
Może na coś się skuszę

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Aniu, masz jakieś fotki remontowe ? Lubię ogladać takie zdjęcia Co dokładnie mieliście do remontu?

Ale wczoraj się wkurzyłam. Znowu...
Byliśmy umówieni w sprawie projektu kuchni. Wcześniej ten koleś był i widział kuchnię, a tż dał mu moje dwa rysunki żeby przygotował coś podobnego i to wycenił i może zrobił jeszcze jakiś projekt (lepszy ) . Koleś przyszedł i mówi że zrobił 3 projekty. Myslę: cool. No i wklejam Wam jego 1 projekt. Drugi sie niemal nie róznił od 1, a 3 był w kształcie L (to samo co poprzednia ,,projektantka" zaproponowała). To coś zaraz przy drzwiach to wielka 3 częściwa szafa z zabudowaną lodówką, piekarnikiem, mikro) znajduje się około metr od drzwi oprócz tego krzesła się porządnie nie wysunie bo jest szafa, a żeby z szafy na dole coś wyciągnąć to trzeba by wynieść krzesło Nie mam już siły
No i najlepsze... po zobaczeniu tych projektów powiedziałam, że niestety ta szafa przy drzwiach mi sie nie podoba i pytam czemu nie zrobił wizualizacji i wyceny ,,moich" rysunków- a facet na to, że chyba z przekory że ma taki charakter
Potem mówię, że wtakim razie mam jeszcze jeden pomysł i pokazałam ten co Wam wczoraj wklejałam (ten niby ,,the best" ) a on mówi ,,jakieś dziwne te pani projekty" No i nie wytrzymałam. Powiedziałam, że uważam że jego projekty są dziwne
Tż się trochę na mnie wkurzył i powiedział, że przeze mnie zrobiła sie ,,niemiło"
A facet w między czasie jeszcze rzucił tekstem że zastanawia się czy moje projekty nie są przypadkiem ,,pułapką" na niego, na jego firmę Przesadziłam???
Ale afere zrobił, jakby miał z czego... Twoja kuchnia, Twój wybór

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to najwazniejsze

KUPILAM WOZEKKKKK x landera xa taki jak chcialam, za 900 zl, uzywany bardzooo krotko w idealnym stanie swietny jest - ma spiworki do gondolki i do siedziska moskitiery przeciwdeszczowe folie i parasolke, musze dokupic tylko torbe bo nie mam ale to juz pikus

no to zostaje nam tylko fotelik no i posciel do lozeczka i koniecccc
wrzucam kilka fotek jak ktos ma ochote zobaczyc a jak ktos nie ma ochoty to przepraszam za zasmiecanie
No pojazd elegancki

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh wlasnie weszlam sobie na nasza klase i mi sie przypomnialo ze Mala mialaby dzis 24 lata... smutno mi... to juz prawie 2 lata....

ps. wlasnie sie pakuje bo jutro jade do bielska, a w nocy z piatku/sobote jedziemy z mama nad morze
Ja już niejednokrotnie o Niej myślałam... i łezki miałam w oczach, ponieważ pamiętam Ją i jak tu mówiła o chorobie...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:25   #1277
india83
Zakorzenienie

Cytat:

[?
dziekuje no niestety jest okragła moze tak akurat na tym zdjeciu nie widac. dlatego zazwyczaj nosze rozpuszczone wlosy, zeby czesc twarzy przysłonic

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Hej, kiepski mam nastrój, bo się pożarłam z małzem i mam zamiar się do niego nie odzywać do...... dopóki się da. Taki plan.
Ale zaraz mi się humor poprawi, bo poczytam co tam naskrobałyście
.

india83 fajne te butki wymień czarne na większe.

[B]iwka28 remont pożarł i pożera dalej mnie i kasiurę Ale już się udzielam przecież
a o co poszło z mężem??

butki mnie cisna z boku, nie na długości. mierzyłam 39 i niestety spadały z nogi. po prostu cos mi nie leża, za to te morkie idealne

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam rozliczenie ze spółdzielni i tak mam nadpłate zaogrzewanie 544 zł i dopłatę za wode 260 wiec powiinam miec saldo na plus 280 zł a oni mi pisza ze mam zaległość 211zł muszę isc to wyjaśnić bo ja chyba liczyć nie umiem
cos pokrecili, msisz to wyjasnic

zmykam do lóżka

dobranoc
Stary 2010-07-28, 22:27   #1278
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba się popłaczę... znalazłam profil Małej na nk... i ciągle ten sam opis, że 'planuje ślub'...ehhh;(
i wiadomość jak Strippi napisała o Jej śmierci... [*]
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 23:04   #1279
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
nie własnie...wczoraj tylko mialam taki gęsty biały śluz...

sama juz nie wiem... moz to jakas opóźniona owulacja...ale mnie nigdy nic nie bolało ani w ogóle nic nie czuła,m jak mialam owulacje...ewentualnie minimalne ukłucie w jajniku i nic wiecej a teraz sie czuje jakbym za chwile miala dostac @...
kochana, najlepiej to się nie nastawiac i nie robic sobie nadzieji, bo wtedy można się gorzko rozczarowac... i popadac w paranoje i doszukiwac objawow jakich jeszcze nie mialas bo to moze to...
ja sobie wbijałam na banie ciąże urojone, ale teraz wyluzowałam 3,5 miesiaca minelo, a tu nic....

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 04:17   #1280
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
tak w ogole chwale się moim nowym nabytkiem

szłam po buty czarne niższe, ale jak przymierzyłam te to się zakochałam kupiłam czarne, a pozniej ujrzałam te morskie( moj aparat przekłamuje kolory) i tez musiałam je miec
czarne niestety cisna mnie w male palce, wiec raczej bede musiała je oddac ;(

dołączyłam cienie w kolorze butów (tylko buty czywiscie nie sa błyszczace )
fajne buciki

Cytat:

pasowala

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
dziewczyny......... kupilam sukienke ... moze nie taka jak chcialam ale przynajmniej sie mieszcze potem sie pochwale
super
czekam na fotki w takim razie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba się popłaczę... znalazłam profil Małej na nk... i ciągle ten sam opis, że 'planuje ślub'...ehhh;(
i wiadomość jak Strippi napisała o Jej śmierci... [*]

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:21   #1281
kolanka
Zadomowienie

Stokrotka moje propozycje. Oczywiscie nie wiem, gdzie masz sciany nośne i jakie są dokładnie wymiary pomieszczeń.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-07-29 o 07:26
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:32   #1282
kliwia
Zakorzenienie

kolanka ale sciany miedzy kuchnia a tym 'srodkowym' pokojem juz nie ma
Stary 2010-07-29, 08:03   #1283
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

jestem nie wyspana jeszcze pogoda pochmurna

Wczoraj zaczał pracę u nas w mieszkanku hydraulik wiec jeszcze wieczorem ustalaliśmy gdzie chcemy mieć zlew, umywalkę, gdzie bateria w prysznicu

W ogóle ten majster z rodziny teściowej, wczoraj ją podliczył ile ma mu zapłącić narazie za wstawienie jej 2 okien i zamurowanie dwóch oraz położeniu płytek na 4 m2 w kuchni i wyszło..... zgadnijcie ile
Dodam, jak teściowa się go pytała wcześniej ile weźmie, to powiedział, że się doagadają

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Madzialenka no taka branża, że dziś zwolnią 50 osób a jutro przyjmą 20. Wszystko zależy o koniunktury i w ogóle. Pożyjemy zobaczymy, w sumie teraz miałam już też nie pracować, a jednak przedłużyli. A tak a propo to dostałaś wiadomośc priv?
W takim razie trzymam kciuki A pw nie dostałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:09   #1284
kolanka
Zadomowienie

Kliwia- wiem, ze nie ma, ale ta sciana według mnie powinna powrócic . Na drugim rzucie jest przesunięta.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:13   #1285
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-07-29, 08:22   #1286
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi ja tez się długo broniłam przed grzywką. A od kiedy ją mam to nie wiem jak mogłam jej kiedyś nie mieć

A my w sobotę idziemy na wesele.... nie chce mi się Nawet kartki jeszcze nie kupiłam Nie wiem czy się jakoś uczesać, czy tylko włosy wyprostować Nie mam weny Chyba pójdę i powiem nich fryzjerka robi co sobie chce

Stary 2010-07-29, 08:39   #1287
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

miałam dzis potwornie ciezką noc a to tylko musze podziekowac mazowi
szwagier wczoraj postawił u nas flaszke (i) i sie chlopaki zrobili na cacy o 24 odwiozłam szwagra do domu i do 3 maz okupowal miske o 3 to sie juz wxsciekłam i kazałam mu zabierac zabawki (kołdre i podusie) i spadac spac do domu do pokoju ktory jest obok łazienki w domu

i potulnie poszedł a dzis rano przepraszaaaaaaaał ale jak przepraszał
i tak z nim nie gadam zeby sie tak strolić !!!!!!
teraz mi przez niego niedobrze i ja okupuje łazienke w pracy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:42   #1288
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kuźwa ale mam nerwa od rana....

Teściowa mnie wkurza

Anika Mój kiedyś spał w wannie jak się napił na grillu wygoniłam go z łózka a rano moje mama jak weszła myc włosy do łazienki to zobaczyła TZ śpiącego w wannie z szamponem wylanym na głowie

Stary 2010-07-29, 08:43   #1289
kliwia
Zakorzenienie

madzia ile ten mjster zawolal?
i Co Ci ta biedna tesciowa od rana zorbila?
Stary 2010-07-29, 08:44   #1290
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Wam
Ale pogoda, okropna, pada ciągle
Miałam wczoraj wene na robienie przetworów i zrobiłam sałatkę szwedzką, ogórki w musztardzie i ogórki w pomidorach ale pycha na zimę

Ide powrzucać pare zdjęć na bog

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2010-07-29 o 08:46
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości