|
|
#1351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
Cytat:
![]() ja też tak lubię tylko bez psa, bo mój jest szalony ciągle przy budzie poszłam do lasu wymoczyłam nogi, spaliłam 2 fajeczki i jest gites ![]() moi robią to non stop, a szczególnie teraz ;/ już przestałam zwracać na to uwagę jutro też ma padać
|
|
#1352 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No muszę przyznać, że też bym się wkurzyła, bo bym zapewne zrozumiała to tak, że on jedzie ze mną tam tylko po to, żeby się seksić... :/Cytat:
Żeby wysłuchać Napij się czegoś.
I'm in love, I'm in love. I wanna do it Edytowane przez Indi _ Czas edycji: 2010-08-14 o 23:16 |
||||
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh przemyśle to !
|
|
#1354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Yes koniecznie i objawisz nam swoją decyzję! ![]() Mówię Ci to, bo wiem z własnego doświadczenia uwierz
|
|
#1355 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym z nim nawet pół dnia nie wytrzymała Cytat:
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, co on powiedział?! Uznalam, ze jak sie usrał, to niech sobie przyjdzie, chociaz mi to ni w dupe ni w oko, bo mam robic pranie i prasowanie jutro.
M: ale nie zamierzam sprzatac specjalnie z okazji twoich odwiedzin K:nie musisz kocham Cie i ide, pa M:a kto pisal, ze i tak przyjdzie K:a Ty jeszcze bedziesz zalowac, ze sie tak zachowujesz <serduszka> M:jestes chory?! bede zalowac? Ciekawe czego? Chyba tego, ze dam sie perfidnie wykorzystac... nie przychodz, nie chce cie widziec, im blizej tego ***anego wyjazdu tym bardziej nie chce jechac nie mysl sobie, ze bedziesz sie ze mna piepszyl 24 godz/ dobe bo ci na to nie pozwole; mam nadzieje, ze pokoje dostaniemy na 2 stronach korytarza, ze nawet przez balkon nie da sie przejsc, a cala noc bedzie warta na korytarzu Rycze jak opentana Już sie zaczyna, ledwo wróciłam, a już chce do Włoch, gdzie byłam wolna jak konik polny, ani razu tam nie płakałam... I jeszcze ten tekst, że bede załować... Tylko, ja sie pytam, CZEGO?! Może tego, że wszczynam awanture, albo gadam "glupoty", za ktore, jak zawsze, bede jutro przepraszać?! Naprawde, chce mieć pokój zdala od niego, jak ma taki być, nie jade tam sie piepszyc... To mialy byc moje wymarzone wakacje, juz tyle przeszlam, zeby je zalatwić i wogole, borykalam sie z kolezankami, ktore chcialy sie wryć, z matka swoją i jego, z kasą, a teraz to... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-28 o 21:25 |
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a twój miał jakieś przed Tobą? ile ?? ;> ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- jeja lil na prawdę nie wiem o co chodzi Twojemu tż... moglaś zapytać 'czego niby będę żałować?' tak to byś przynajmniej Go zrozumiała troche..
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Lily, i tak wiadomo, że jak tylko pojedziecie to sytuacja się diametralnie zmieni i nie będziesz chciałą mieć pokoju z dala od niego
No stress, chill out ;D nie ma co sie stresowac przez facetów bo później i tak jest OK.
|
#1359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra ![]() ... echhh...jutro pracuje,w pt tez...;/;/ echhh...;/Cytat:
... kuzwa sama tak nauczylam Go tego,że zaraz mi przechodzi to sama do siebie mogę miec tylko i wyłącznie pretensje;/;/
|
||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Mov, ale jestem urażona, jest mi mega przykro... Czuje sie naprawde urażona. Mialam mu jutro zrobić Włoską kolacje, a dostanie obierki ze śmietnika... Niech spada.
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Tak sie nauczyłi, że po kazdej klotni jest wszystko ok, bo my zabieramy wine na swoje barki. Może rzeczywiście za mocno i źle odebralam to co powiedzial o tym libido, ale mnie to bardzo zabolało. |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Moze ja jestem dziwna, ale to, ze tabletki i wieksze libido sie na wyjazd przydadza potraktowałabym jako żart
zresztą Lily sama pisałaś, ze chcesz sie tam seksic, więc nie tylko jemu to w głowie ;p No ale wiem, ze punkt widzenia zalezy od punku siedzenia i każdy reaguje inaczej
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytajcie dalej On jej napisał zeby sie odemnie odwaliła, ona mu na to "ja mam chłopaka nic nie pisałam" a mi wysłała kolejna wiadomosc, bo ja jej odpisałam na to "ee?" a ona "bd miała ee jak wyrobisz . ! jeszcze jakieś buziaczki wyślij ! " łyyykam. |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym, Lily czujesz ze Cie kocha, zależy mu na Tobie? ja bym sie wkurzyła jakby cos takiego powiedział mi ktos kogo ledwo znam, a nie tż
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Asiek, zignoruj ją i nie odpisuj nic więcej bo takie to pewnie tylko zaczepki szukają ;]
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiek, widac , że zaraz połowa wątku bedzie płakała...
Lej na to, skoro on ją wali, to Ty też! ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
20:33:45 a jutro do Ciebie przyjde <przytul> 20:34:00 usmiechnij sie troszke, Koteczku <kot> 20:34:06 jestem w Tobie taki zakochany 20:34:10 taki w Ciebie zapatrzony 20:34:14 myslalem o Tobie caly dzien To mi napisał, zanim wyjechał z tym libido... Tak, ja czuje ze mnie kocha, bo przez te 4 dni był dla mnie mega dobry i wogole było super, nawet torebke mi chcial niesc na miesce (bo zawze sie wykrecal, wsydził [?] ), gadalo sie nam dobrze, miło spędzaliśmy czas... A teraz czuje sie brzydka, jak jakaś dmuchana lalka
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
ej zrobiłąm to zdjęcie zdjęcia mojego OW ;d co prawda mało widać alee chcecie chcecie?
![]() a twój to ew. z tym że się umawia a później nie dotrzymuje, ale tak to chyba nie, w ogóle fajny ten twój tż ;d no z tego co lil tu pisze to bym go zabiła czasami
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz szczescie pLonTynko ![]() chcecie zdjecie, chcecie
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no wezcie, bo ja zaraz tez zaczne się wypłakiwać
![]() Lily, no to nie traktuj tak tego co innego jakbys widziała ze mu nie zalezy na Tobie tylko na seksie.Plota łelkam !!! ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- EMdz, a co nas Twój OW obchodzi? ![]()
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1371 | |||
|
Rozeznanie
|
Hahaha może być i mleko, ale najlepiej z %
Ale czemu pół dnia być nie wytrzymała? Przecież nie jest jakiś upierdliwy albo czegoś nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co ja robie nie tak? Dlaczego wszystko niszcze? Psuje sobie najlepsze lata życia + niszcze ciągle swój związek
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
noooo ja się też zaraz przyłącze, bo jutro też ma padać i nie pojadę pewnie do Władka
Cytat:
![]() choć idziemy i na***iemy się żóbrówką Cytat:
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Indi, krótko z nami jesteś, ale czasem tutaj pisalam o swoim zwiazku różne rzeczy, a nie ukrywam, że wynikaly z tego sprzeczki...
Mój tż nie jest upierdliwy, oj "nie" ! ON zachowuje sie TYLKO jak dziecko, tu nie zadzwoni, tu cos zatai, tu cos powie z dupy, tu mnie czyms wkurzy, tu sie da wykorzystac starym... Wgl to jego mama sie pytala czy pozycze mu recznik plazowy, bo oni nie maja, a jej sie nie oplaca wydawac 20 zł na raz i moja mama powiedziala, ze zrobi mu niespodzianke i mu kupi, nie pozwolila mi tez do niego jutro jechać
|
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
bez facetów źle, z nimi też źle, ciągle źle:P
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
haha Lil jakie żydy ci rodzice jego.. na ręcznik im szkoda...
Mov 24 chyba? albo 25 jakoś ;d |
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za du... ja pier... taaa co prawda to prawda zrobiłam sobie takie ładne zdjęcie tak mi się podoba, że się w sobie chyba zakochałam
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nic, że krótko jeszcze tu z Wami zostanę, więc nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [QUOTE=noir_angele;2099596 9 zrobiłam sobie takie ładne zdjęcie tak mi się podoba, że się w sobie chyba zakochałam Na co czekasz?! Wrzucaj!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

i masz Uadne zOMPki 

" 
. A jak by Ci powiedział teraz, zapewnił, że jesteś wyjątkowa to będzie dobrze
ile ?? ;> 

facet to świnia .. 

i moja mama powiedziala, ze zrobi mu niespodzianke i mu kupi, nie pozwolila mi tez do niego jutro jechać
tak mi się podoba, że się w sobie chyba zakochałam