|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
podkład do lekko opalonej cery guerlain
nieaktualne - leci do Corii
wymienię podkład Guerlain parure extreme nr 03, ubytek max 20 proc. chętnie za HR magic, może jakiś sypaniec, różowy błyszczyk, kulki beige chick, jaśniejszy podkład. ale generalnie można kusić. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-07-30 o 05:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: podkład do lekko opalonej cery guerlain
Cytat:
![]() ![]() może jasny podkład? ![]() hej, napewno przygarnęłabym astrala, ale nie wiem, co jeszcze.. galactic wygląda, że będzie biały na ustach, miałam podobne i nie bardzo, diorskin nude - ja potrzebuję 20, a nie 32, a cienie zupełnie nie w moich kolorkach. myślałam jeszcze o tuszu, gdyby nie to, że mam 3 pootwierane. jaki odcień ma ten sypkacz HR? 02 to pewnie lekko opalony? ja potrzebuję dla bladziochów, zupełnie nie mogę opalać się w tym roku, więc będę blada jak trup. używam białych meteorków teraz, więc sama rozumiesz ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-07-28 o 06:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Sypaniec HR ma delikatny jasny kolorek, on nie tyle barwi co lekko rozświetla i nadaje blasku, to numer 02 - jeden z jaśniejszych, jak nakładałam go na samą buzię, to nijak nie przyciemniał, do mojej nieopalonej skóry był w sam raz, a też używam białych meteorytów. Jeszcze mam błyszczyk Diora nr 247 bodajże.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-02 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A i mam jeszcze błyszczol Lancome'a i Fever Gloss taki rożowawy z drobinkami zdjęcie z netu wklejam poniżej, bo nie pamiętam numeru.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-02 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Corii, jeżeli puder wpada w beżowe tony, a nie w różowe i nadaje się dla jasnej cery, to ja jestem chętna na wymiankę
![]() pomyśl, czy za astrala nie chciałabyś np. chanel aqualumiere nr 69 (różo-koral), ubytek 15 proc. albo givenchy lady beige nr 701, ubytek 5 proc. (tester) albo komplet mini tusz clarins perfect wonder mascara 3 ml czarny plus mini maska clarins flash balm 15 ml. tusz raz otworzyłam, ale jest zupełnie świeży i mokry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do błyszczola - Astrala za Aqualumiere 69 chętnie, bo lubię takie kolorki ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Proszę, wstawiam swatche Helenki, ale kurcze na żywo troszkę inaczej, tak czy siak widać, ze nie jest ciemny - na ręce jest widocznie jaśniejszy i się odcina od skóry.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok, super, dzięki za swatchyki
![]() to ja jestem chętna, czyli mamy parurka nr 03, ubytek 20 proc. plus błyszczyk chanel aqua nr 69, ubytek 15 proc. wzamian za puder HR nr 02, ubytek 3 proc. plus błyszczyk chanel astral, ubytek 6 proc. jeżeli wszystko się zgadza, zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dodam, że puder Helenki od nowości nie był nasypany po dekiel, było go własnie tyle, ile jest na zdjęciu u mnie, ja go uzyłam może z 6 razy. A moge spytać o datę produkcji i otwarcia Extreme?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kod 9X01, otwarty ok. 3 m-ce temu.
błyszczyk kod 0301. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- jednocześnie mam nadzieję, że puder nie jest starszy niż 2 lata pod kątem daty produkcji i nie był otwarty więcej jak 6 m-cy temu? rozumiem, że też jest świeży? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jeśli wszystko ok, to zapraszam na pw ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- A widziałam, ze masz Eleganty, znalazłabyś coś za nie u mnie jeszcze? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.