Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 22:33   #4201
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

jezdem
wiecie co? byłam na badaniu i wszystko w porządku mam przyjśc na kontrolę za 3o dni ale się podjarałam jak mi to lekarz powiedział a ja się martwiłam już

jeszcze jutro do pracy i wolneeeeeeeee

spać mi się chce

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:40   #4202
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jezdem
wiecie co? byłam na badaniu i wszystko w porządku mam przyjśc na kontrolę za 3o dni ale się podjarałam jak mi to lekarz powiedział a ja się martwiłam już

spać mi się chce

Kaśko
, a widziałaś http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=1d&t=l&a=lg

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:45   #4203
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
tak

szkoda, że nie da się zmienić nicku dałabym Kaśko87
boli mnie żołądek strasznie, oby przeszło bo jutro do pracy jutro będę szybciej w domu także zaglądnę

dobra idę spać dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-28 o 22:59
Stary 2010-07-29, 05:40   #4204
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Misia_ Pokaż wiadomość
lasoa Wszystkiego Najlepszego
dzieki
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
katalogowej bo inaczej bedzie calej wsi zamowienia zbierac "bo taniej"

za samochod ja juz rano życzenia złoyłam
wielkie dzieki

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

lasoa- wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmo k:
dziekuje
Witam z rana dziewuszki
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 06:39   #4205
efonka
Zadomowienie

hejka

powiem wam cioś w tajemnicy spóźniłam się o cale 20 minut

dostałam świeże bułeczki prosto z pieca w żabce u mnie takich cudów do tej pory nie mieli - szok TZ mi napisał "u lala ale checa I... ma bułeczki z pieca"
efonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 06:45   #4206
kaska87
Zakorzenienie

cześć

jadę z bratem do wrocka także będę szybciej pójdę na 10:00 do pracy poworkinguje i o 15:00 wypad z tym, że autobus powrotny mam i tak dopiero o 18:00 a wcześniej o 14:50 jak mam tyle czekać to chyba zostanę w pracy dłużej chyba, że brat będzie wracał szybciej w co wątpię

także miłego dnia i do później

415 dni :zajarany:

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-29 o 06:47
Stary 2010-07-29, 07:03   #4207
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie sukienki, którą mierzyłam muszę Wam powiedzieć, że już brakuje tych z kolekcji 2010 ta była ostatnia, ale już białej nie było. A tej poprzedniej, którą wklejałam już w ogóle
śliczna ta sukienka twa

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak skasować teściową za tusze z oriflame, po cenie katalogowej czy konsultanta
po cenie katalogowej + marża na wesele

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość

a czy mzajmuje sie taki rewident?
bierze grube pieniadza za ściemnianie wiem bo jako przyszła ksiegowa bede miała z nim doczynienia

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Hej

Nie było mnie sto lat.
Po prostu zero czasu na neta;/
Nawet w pracy.
Ale 21 sierpnia wczasy to sobie odbiję

Pamięta mnie tu kto
ja pamietam , witaj. Co tam u ciebie?

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Tz pomylilo sie i zamiast do mnie wyslal szefowi sms'a ze juz jest w domu i lezy w lozku, szef mu odpisal ze on jeszcze nie jest w lozku
o nie ... ale numer

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 07:24   #4208
Stysik
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
jezdem

spać mi się chce
no widzisz a badanie bolalo?

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
e takie spoznienie to zadne kolazanka sie ostatnio 1'05 spoznila

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:38   #4209
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny uwaga stało się - przyjeli mój wniosek i od dzis jestem kandydatem na biegłego rewidenta Teraz 4 lata nauki przed mna i 10 egzaminów do zdania

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
kumpela ze studiów opowiadała, że jak była na porodówce i były dziewczyny po terminie to miały tqak dość, że skakały ze schodów żeby już urodzić głupie moim zdaniem
ja słyszałam że w domu to się biorą za sprzątanie
moja mama co prawda przypadkiem, ale wody jej odeszły ze mną jak podłogę myła już nie miała co robić

Cytat:
Tz pomylilo sie i zamiast do mnie wyslal szefowi sms'a ze juz jest w domu i lezy w lozku, szef mu odpisal ze on jeszcze nie jest w lozku
szef pomyślał jaki solidny pracownik, już w łóżku żeby rano nie zaspać do pracy

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Wszystko bym przeżyła ale leje u mnie od 3 dni i mam juz serdecznie dosyć. Z łóżka bym się nie ruszała.
a mnie tam nie przeszkadza i tak w pracy
jedynie co - faktycznie spać się chce

Cytat:
415 dni :zajarany:
przeczytałam "zajaramy"
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:42   #4210
efonka
Zadomowienie

Cytat:

e takie spoznienie to zadne kolazanka sie ostatnio 1'05 spoznila
wow ja za tak duze spóźnienei musiałabym zostac dłuzej w pracy- a dzisiaj mi sie nei chce
mam umowione spotkanie z doradca ale tez powoli zaczynam kombinować jak tu nie iść

musze sie wam pochwalić:
wczorak byliśmy na ostatnim spotkaniu kursu małżeńskiego
koniec <alleluja> bo juz miałam dość , dostaliśmy kartke i ten temat mamy z głowy
Stary 2010-07-29, 07:50   #4211
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry
Wczoraj ju nie miałam siły wieczorem pisać ani czytać. Pojechaliśmy do teścia, a póxniej w drodze powrotnej do brata i bratowej G. Siedzieliśy do 21 a póxniej jeszcze ćwiczyłam i lglądałam Housa

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Mako nie miał dzis dostepu bo od 6 bylismy w podrozy
żartowałam

Cytat:
katalogowej bo inaczej bedzie calej wsi zamowienia zbierac "bo taniej"
w sumie racja. To ja mamna tym zarobić kulary:

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny uwaga stało się - przyjeli mój wniosek i od dzis jestem kandydatem na biegłego rewidenta Teraz 4 lata nauki przed mna i 10 egzaminów do zdania
cokolwiek to znaczy

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20995523]Stysikowi brakło słów,by skomentować[/QUOTE]
na trzeźwo tego nie rozgryziesz

Cytat:
jezdem

Cytat:
po cenie katalogowej + marża na wesele
No to kasuje po katalogowej bez marży

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
przeczytałam "zajaramy"
głodnemu chleb na myśli

Wiecie co wczoraj wieczorem G się jakoś dziwnie zachowywał. Jak wracaliśmy od jego brata, to poprosił mnie, żebym poczekała w aucie, o on jescze z nim musiał pogadać. Ok poszłam, bo mogą mieć swoje sprawy, ale później G mówił "sorry, że wysłałem Cię do auta, ale musiałem pogadać z Ł." więc spytałam czy cos się stało, to powiedział "nie mogę Ci powiedzieć, bynajmniej narazie" a póxniej zaczął liczyc ile nas wakacje wyniosą. Nie wiem o co chodzi ehh.

ide pracować

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 07:52   #4212
karolinusienka
Zakorzenienie

dzien dobry
bylam wczoraj u lekaza w poznaniu (tylko 110km w jedna strone ) ale tak juz mnie bolalo, ze nawet 5000 bym przejechala, zeby tylko ktos mi pomogl, i sie oplacalo dzisiaj juz mniej boli i w dodatku odzyskałam słuch dostalam antybiotyk, krople, mascie i chciala mi zwolnienie dac, ale ja nie wzielam to chyba sie pracoholizm nazywa ale w domu bym nie usiedziala na miejscu, wiec chodze do pracy nie mam daleko i zreszta tutaj nigdzie nie wychodze, tylko siedze z dupa na miejscu wiec sie wykuruje i u dyrektora zlapalam plusa hahahhaa ale najwazniejsze jest to,ze boli mniej

Edytowane przez karolinusienka
Czas edycji: 2010-07-29 o 07:53
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:54   #4213
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Tz pomylilo sie i zamiast do mnie wyslal szefowi sms'a ze juz jest w domu i lezy w lozku, szef mu odpisal ze on jeszcze nie jest w lozku [
nieźle
Ja kiedyś zamiast do G wysłałam na jego domowy smsa w stylu "spisz? bo j mam na cos ochote..." :wstyd: i odebrał do teściu

Musti sliczny avatar

honolinko

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:57   #4214
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
głodnemu chleb na myśli
właśnie papierocha jeszcze nigdy nie miałam w ustach

Karola dobrze że już lepiej ja bym brała zwolnienie
ale spoko rozumiem 5 lat temu jak zaczynałam pracować też byłam taka gópia teraz już mnie życie czegoś nauczyło (nie bierz tego do siebie )

od jutra ma urlop ale dziś rano napisał smsa że ma ten wirus żołądkowy i że pójdzie po zwolnienie i mi przyniesie
zabroniłam mu się tu pokazywać, jeszcze zarazę jakąś napuści na mnie
Stary 2010-07-29, 08:01   #4215
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co wczoraj wieczorem G się jakoś dziwnie zachowywał. Jak wracaliśmy od jego brata, to poprosił mnie, żebym poczekała w aucie, o on jescze z nim musiał pogadać. Ok poszłam, bo mogą mieć swoje sprawy, ale później G mówił "sorry, że wysłałem Cię do auta, ale musiałem pogadać z Ł." więc spytałam czy cos się stało, to powiedział "nie mogę Ci powiedzieć, bynajmniej narazie" a póxniej zaczął liczyc ile nas wakacje wyniosą. Nie wiem o co chodzi ehh.

ide pracować
moze brat jego ma problemy finansowe i twoj TZ chce mu pozyczyc ...

ja to bym nie wytrzymała , zaraz bym dusiła co to on ma za tajemnice ale to juz taka jestem ze musze wszystko wiedziec

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
nieźle
Ja kiedyś zamiast do G wysłałam na jego domowy smsa w stylu "spisz? bo j mam na cos ochote..." :wstyd: i odebrał do teściu
moze sie nie zaczaił na co miałaś ochote ......
Stary 2010-07-29, 08:03   #4216
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
właśnie papierocha jeszcze nigdy nie miałam w ustach

Karola dobrze że już lepiej ja bym brała zwolnienie
ale spoko rozumiem 5 lat temu jak zaczynałam pracować też byłam taka gópia teraz już mnie życie czegoś nauczyło (nie bierz tego do siebie )

od jutra ma urlop ale dziś rano napisał smsa że ma ten wirus żołądkowy i że pójdzie po zwolnienie i mi przyniesie
zabroniłam mu się tu pokazywać, jeszcze zarazę jakąś napuści na mnie
hehhe dobrze, ze napisalas w nawiasie ale wiesz...ja jeszcze jestem na probnym, wiec niezbyt by to wygladalo jakbym poszla na zwolnienie zreszta nie czuje sie az tak fatalnie, ze z lozka wstac nie moge wole do pracy przyjsc tutaj chociaz buzie do kogos otworze a nie w domu sama co innego jakby P byl to wtedy bym sie zastanowiła
Stary 2010-07-29, 08:04   #4217
potterka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
hejka

dostałam świeże bułeczki prosto z pieca w żabce u mnie takich cudów do tej pory nie mieli - szok TZ mi napisał "u lala ale checa I... ma bułeczki z pieca"

ja się spóźniłam dziś 10 minut
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry
bylam wczoraj u lekaza w poznaniu (tylko 110km w jedna strone ) ale tak juz mnie bolalo, ze nawet 5000 bym przejechala, zeby tylko ktos mi pomogl, i sie oplacalo dzisiaj juz mniej boli i w dodatku odzyskałam słuch dostalam antybiotyk, krople, mascie i chciala mi zwolnienie dac, ale ja nie wzielam to chyba sie pracoholizm nazywa ale w domu bym nie usiedziala na miejscu, wiec chodze do pracy nie mam daleko i zreszta tutaj nigdzie nie wychodze, tylko siedze z dupa na miejscu wiec sie wykuruje i u dyrektora zlapalam plusa hahahhaa ale najwazniejsze jest to,ze boli mniej

witam z rana lenia dziś mam wielgachnego i wyglądam ->
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:05   #4218
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
moze brat jego ma problemy finansowe i twoj TZ chce mu pozyczyc ...

ja to bym nie wytrzymała , zaraz bym dusiła co to on ma za tajemnice ale to juz taka jestem ze musze wszystko wiedziec

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

moze sie nie zaczaił na co miałaś ochote ......
ja tez bym naciskala, zeby powiedzial dlatego P nie ma tajemnic przede mna bo albo mi powie albo ja sama zgadne
Stary 2010-07-29, 08:07   #4219
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:08   #4220
potterka
Zakorzenienie

wie ktoś jak się przyjmuje zamówienie z Verte?
Stary 2010-07-29, 08:11   #4221
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hehhe dobrze, ze napisalas w nawiasie ale wiesz...ja jeszcze jestem na probnym, wiec niezbyt by to wygladalo jakbym poszla na zwolnienie zreszta nie czuje sie az tak fatalnie, ze z lozka wstac nie moge wole do pracy przyjsc tutaj chociaz buzie do kogos otworze a nie w domu sama co innego jakby P byl to wtedy bym sie zastanowiła
dlatego też piszę że byłam taka sama, myślałam że jak polezę to krzywo na mnie będą patrzeć
a potem wyciągnęłam od lekarza L4 chociaż nic mi nie było, ale koleżanki mnie wykorzystywały i chciałam im utrzeć nosa

ale w tej firmie czyli od 2007 jeszcze nie byłam chora

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
witam z rana lenia dziś mam wielgachnego i wyglądam ->
ja tak wyglądam od tygodnia i czuję się jak obwieś bo w tym brudzie i kurzu nie chce mi się nawet wyprostować włosów czy zrobić makijażu na randkę z P
Stary 2010-07-29, 08:14   #4222
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć

Ja się codziennie spóźniam 10 minut a dzisiaj wyjątkowo byłam o 8:55

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:22   #4223
isabele
Wtajemniczenie

Czesc

U nas chłodno, ale słoneczko przebija sie przez chmury

Idę lukac na pogodę na weekend

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:22   #4224
potterka
Zakorzenienie

T'ai to mi się też chyba remontowy klimat udziela.. w obu mieszkaniach burdel na kółkach i nawet nie ma tego kto i kiedy ogarnąć, bo prosto z pracy do nowego mieszkania, malowanie, mycie itp. i potem do obecnego spać.. i tak w kółko :/
Stary 2010-07-29, 08:34   #4225
hania207
Zakorzenienie

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:37   #4226
efonka
Zadomowienie

a tez ciagle o remontach mysle- w sumie bardzo lubie remonty /zmiany
od kilku dni przegladam ciekawe pomysły jak mozna urzadzić kawalerke , niektore sa naprawde śliczne - ale tez drogie

ale wkoncu bede mieć wanne ! juz ustaliłam z Tz ze napewno zamontujemy wanne z takimi szybami wkoło by mozna tez sie prysznicować
Stary 2010-07-29, 08:37   #4227
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai to mi się też chyba remontowy klimat udziela.. w obu mieszkaniach burdel na kółkach i nawet nie ma tego kto i kiedy ogarnąć, bo prosto z pracy do nowego mieszkania, malowanie, mycie itp. i potem do obecnego spać.. i tak w kółko :/
no niestety
a mnie drażni że codziennie wieczorem pakuję torbę i idę gdzieś się myć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:45   #4228
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a tez ciagle o remontach mysle- w sumie bardzo lubie remonty /zmiany
od kilku dni przegladam ciekawe pomysły jak mozna urzadzić kawalerke , niektore sa naprawde śliczne - ale tez drogie

ale wkoncu bede mieć wanne ! juz ustaliłam z Tz ze napewno zamontujemy wanne z takimi szybami wkoło by mozna tez sie prysznicować
ja nie lubie wanny, bynajmniej swojej od zawsze przyzwyczajona do prysznica teraz mam wanne i za przeproszeniem pupa mnie boli jak w niej siedze...ehhh wiec musze sie prysznicowac
Stary 2010-07-29, 08:50   #4229
T'ai
Zakorzenienie

u nas całe życie wanna była, ale teraz rodzice rezygnują na rzecz samego prysznica
powiem szczerze zimą lubiłam się wygrzać ale w sumie i tak już niedługo z nimi pomieszkam

dziewczyny podobają wam się takie bransoletki do których można zawieszki dokupywać (charms)?
Stary 2010-07-29, 08:57   #4230
potterka
Zakorzenienie

T'ai no ja mam ten plus, że łazienkę mam na miejscu

ale głupia baba znówy była.. przed salonikiem stoi bujak (żyrafa grająca) są naklejki, że wrzuca się tam 1 zł, stare babsko wrzuciło 2 zł i ma pretensje że to nie jedzie to mówie jej, że są tam naklejki, że należy wrzucać tylko monety 1 zł, a ta mi że to jest niewyraźne i że to złodziejstwo jest ! to jej mówie pindzie, że zanim się wrzuci pieniązki do takiego urządzenia należy sprawdzić jakie monety przyjmuje a ta dalej swoje że złodziejstwo, że niewyraźnie napisane... postanowiłam zamilknąć bo po co się z głupim babskiem kłócić ale sobie pomyślałam a ciekawe w którym miejscu wyraźnie jest napisane że wrzuca się 2 zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości