|
|
#2731 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
' pamiętaj że za swoje czyny ponosi się konsekwencje. ' potrafię całą noc patrzeć na twoje zdjęcie, i myśleć jak tęsknie. ' nie miałeś nic innego do roboty niż rozkochiwanie mnie w Tobie? ' to jedna z tych nocy w której czuję tą cholerną samotność przez którą nie mogę potem spać. ' nawet nie wiesz jak twoje `dobranoc` jest dla mnie ważne. ' i gdy znajduję się w takim stanie sama sobie współczuje takiego życia.
|
|
#2732 |
|
Raczkowanie
|
Byłbyś w stanie poświęcić dla mnie tyle, ile dla Ciebie poświęciłam ja?!
Wmawiałam sobie, że idzie z nią rękę tylko i wyłącznie dlatego, że Chcę wywołać u mnie zazdrość bym do niego wróciła... ` Zbyt dumni by do siebie wrócić, zbyt zakochani by zapomnieć` Niech mi ktoś jeszcze raz powie `zapomnij` to jak mu przy... to sam zapomni jak się nazywa i taki będzie skutek. To nic, że w oczach łzy, przecież wciąż powtarzasz, że kochasz.. Żeby to wszystko zrozumieć wmówiłam w siebie, że najwidoczniej on musi wyznawać zasadę ; ` powiem raz że kocham, wiecej razy nie trzeba`. Inaczej jego skłonności do unikania wyznań miłosnych nie dało się wytłumaczyć. Gdybyś powiedział mi, że mnie kochasz, Wyśmiałabym Ci się prosto w twarz, Opluwając Cię resztkami lodów czekoladowych.
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Mucha nie siada, bo sie ślizga
![]()
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
-maaamo.! potrzebuje pomocy, ten chłopiec skradł mi serce. i jeszcze mi grozi że mnie nigdy nie opuści.
i straszy mnie mówiąc że mnie kocha. boję się
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
karmelowomi- to miłe być okradaną przez Ciebie
kontrastowa0 - to Ty jesteś wspaniała! <3 _________________ najpierw huragan uczuć, potem powódź łez.
Tyle miałeś czasu, by zatrzymać ją Nie zrobiłeś prawie nic i wypuściłeś z rąk szczęśliwym singlem też można być. samotności patrzę w twarz. będę przewodnikiem Twojego życia. Go away Give me a chance to miss you odejdź pozwól mi za sobą zatęsknić.
|
#2736 |
|
Przyczajenie
|
łaaaj. witaam wszystkie talenciiary ! ;*
przyjaźń najważniejszą wartością . bo ja na złe, reaguje źle, i kurczę się w sobie zamykam . ciężko mi okłamywać Ciebie i samą siebie. ale uwierz, tak będzie lepiej . rób swoje na własnych warunkach i nie przywiązywuj sie do ludzi . nadeszły te chwile, w których modliła się do Boga, aby nigdy się niie kończyły . nie powiem nikomu że sie w nim zakochałam ani to, że tak wiele wycierpiałam. ' przepraszam za moją naiwność, za to, że nie myślę realnie i za to, że Cię pragnę . ogólnie .
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* |
|
|
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
hej skarby;*
Dzieki Tobie moje życie nabrało kolorów.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
' I nie byłam nigdy spokojna tak, pewna swoich słów. dziś pewność mam, ze skończyło się.
skończyło się coś na dobre. i nie wiem czy naprawdę tego chcę. niech targa mną. niech boli mnie. może wcale nie chcę żyć spokojnie. Przeżyjmy jeszcze taki dzień, a potem już nic. nie mogę już więcej nic stracić, bo nie mam już nic do stracenia. nieważne już. nie chcę pamiętać. nie mówmy o tym, proszę, już więcej. bo cały ten czas los kpił sobie z nas. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2739 |
|
BAN stały
|
merci.
a teraz masz pretensje do całego świata.
przecież nikt Ci nie kazał wierzyć w miłość. śmieję się patrząc na naiwne dziewczyny, nie wiedząc, że sama jestem jedną z nich i obiecaj mi, że stworzymy świat w którym szczęście będzie już tylko nasze. gdybym mogła rozgoniłabym wszystkie chmury, weszła na słońce i najgłośniej jak tylko mogę krzyknęłabym, jak cholernie Cię kocham. zapytana o szczęście, wzruszam ramionami. zobacz jaki grzeczny chłopiec! |
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Serce mruczy cicho `powiedz mu, powiedz, że Ci zależy`
Znowu zaświeciły gwiazdy. Znów od kilku dni można spojrzeć w niebo i choćby byłoby się najnieszczęśliwszym człowiekiem na świecie, można powiedzieć `Kocham Życie`. Zaryzykować. Wiedzieć na czym stoję. Lubię, gdy pieścisz każdy z moich zmysłów.
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
m4dziar4 issuee lovers2friend hotiie xDJakJaCieLubiexD CookieCrisp One for all blondii69 TiS papergirl Onax3 absurdalnie keendy ridemebabe ciiri Kochanaa 69LadyPoziomka69 kee chcialam byc Plotkaraaa z innej bajki 12 Stonka AnuSka__ PaLLitQa nastychick BananowaBrazylijka Wreeednia always be yourself NieZTejBajki panna_miodowa _Panna_Migotka_ Guziki xD suve misia_TKA _Anusia_ Sabiiina MarcelinKaaa ruda wiewiora chocapic Kinderka13 DorotaComa RealGirl89 Frizz xxxLOLKAxxx agattee abunee dontgivemenames TajemniczaPanna _mandarynka Marzeniatko kamisha agrr Primadonna otojest Toogether93 limitowanaa patrysiowa_ myCh PaniJana CaMa Mrs Unfabulous lall snowball nydee lougess XxValedictionxX Drift JednaNaMilion Kamma1507 Siatkarka18 dresowa kreskowa bajkowa TwojaKokaina dreams_x33 envious Kofeina w RedBullach _ZaagubiOna_ without_demur KaMa2704 CukrowaPanna garfieldo14 martekbezmajtek *DREAMS* rebelious happysadowa ekscentryczna colds cornflower karmelowomi Borowiczanka absorbeed inquiring itstoolatex3 almostlover ratatamm _changime grise bananowalaska Lolja 3martyna3 anyszowska dontlookdown jednaZwielu Kaaate90 Klerii letes lilyblack LittlePinkAngelxD ouu Onax3 NiebanalnieOryginalna Miluuu nydee societygirl17 Saandra parchinka latin xsxs powinnam
- prawie dwa lata minely odkad pojawilam sie tu pierwszy raz. bywalo roznie - znikalam, wracalam i tak w kolko. przez caly ten czas mignelo mi miliony opisow, tysiace nickow, setki klotni, dziesiatki pochwal. ale to wlasnie do Was mam najwiekszy szacunek, to Wam moge sie klaniac do stop i chwalic bez przerwy. to dzieki Waszej checi i mozgom pelnym pomyslow ten watek ciagnie sie dalej. _____________ Gdybym miała powiedzieć, co mnie dziś najmocniej boli powiedziałabym, że słowa nieczułości. a gdy ktoś mnie spyta czego się najbardziej boję - powiem, że samotnych nocy! wczoraj wyszeptać chciał zbyt wiele w kilku słowach. przerwałam w pół. próbowałam zapomnieć, wyrzucić Cię z mojej głowy. ale wspomnienia będą mnie stopniowo zmieniać.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-07-29 o 11:20 |
|
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
matko i córko, masz mój opis w podpisie, normalnie to jest zaszczyt <3dziękuję.
![]() Walczę z codziennością, ciesząc się życia obfitością.
Ta miłość jest jak dotknięcie gwiazdy. Nierealna w prawdziwym świecie. Brakuje już ludzi czystych na tym świecie, jedynie pozostał szczery płacz i cierpienie Miłości gdzie jesteś, tak bardzo za tobą tęsknie. Stworzyła w głowie ideał, a okazał się zwykłą świnią . Jak to dobrze, że za marzenia nie krają. Inaczej już dawno siedziałabym w więzieniu. Już tak jest że im więcej mamy tym bardziej boimy się że to stracimy, najbardziej tego że stracimy to z własnej winy.
|
#2743 |
|
Rozeznanie
|
nie, dziś już nie tańczę pod prysznicem. to jest trudne, bardzo trudne. każda chwila bez Ciebie to tak jakby chwila bez odechu.
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
d z i ę k u j ę
Chwilo czuję się jakby przyczepiono do mnie karteczki z napisem "nie umiem , nie rozumiem , nie potrafię" a i nawet "nie jestem". Rozpaczliwa sytuacja wymaga rozpaczliwych kroków. Płakać? Moje gruczoły łzowe są zbyt dumne. Życie w erze 'KC' nie wydaje się być aż tak uciążliwe, kiedy każda Twoja myśl przesiąknięta jest jego zapachem, a każdy spójnik nosi jego imię. |
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
I chodź znasz mnie doskonale, tak naprawdę nie wiesz o mnie nic.!! Weno chodź tu...
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo, że wszystko się zmienia, miłość nadal góruje.
Na wypłoszałej ulicy słychać tylko łzy obijające się o krawężniki chodników. Siedzi tam kobieta z rozdartymi myślami i rysuje na ręce żyletką swoją miłość... Odkąd zacząłeś się spotykać z ludźmi z wyższej sfery Twoje ego wzrosło o 50%.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy nie spodziewałam się, że taka ogromnatalenciara jak Ty mnie pochwali dziękuję słońce! nawet sama nie wiem co mam na topowiedzieć haha. dziękuję ;-*** a tamte powyżej zabieram. cuudne! <3______ finał naszej miłości? na pewno nie w stylu 'happy end' - spi3rdalaj pokemonie. - oto słowo Boże. ![]() - Aaameen. ^^ - a teraz DZIKA ORGIA! (rozmowa z kolegami. haha ;D) kocham go pomimo tego co zrobił. tak, to się nazywa naiwność. ` 'Naiwna...' powiedział mój Anioł Stróż i pogłaskał po głowie.. ` ;( zapomnę, że byłeś, kochałeś, zraniłeś, zostawiłeś. i gdzieś tam nadal istniejesz.
|
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
O kuwa, kuwa a mam do nadrobienia ; ooo ooo luuudzie ...
dziękuje wszystkim za pamięć i oczekiwanie mojego powrotu, a dla tych którzy cieszyli się z mojej nie obecności cóż... już jestem xD ![]() Pozwalała mu na wiele, więcej niż innym, chociaż wydawało się, że nie był nawet w 1% podobny do schematu jej ideału. Wiedział, że to tępiła i przez to spływała jej nie jedna łza na policzku, ale ponoć to było silniejsze od niego, ponoć ona go nie kochała... Nie upiła nawet łyka, ze szklanki szczęscia podstawionej równo pod nos, bo to było przecież jakieś za łatwe ... Gdy usiadłam na parapecie, wzięłam nogi pod brodę i z kubkiem herbaty chciałam patrzeć jak pada deszcz, jak w filmach gdzie on wraca i jest happy end. Niestety przy pierwszej próbie zakrztusiłam się herbatą. Chwile wyrwane z biegu czasu, dni wstępnie zamrożone. Pociąg, ręce splecione, w okół unoszący się zapach Jego perfum, a twarz umiejscowiona na Jego ramieniu. Jak obraz za szybą tak czas minął zbyt szybko. Stale się przewracam, podnoszę i patrzę czy przypadkiem Twoja dłoń nie skrada się w moją stronę ukradkiem. Beztroski śmiech na rozkapryszonym niebie dziwnych spojrzeń. Wąsy z bitej śmietany i mialinowe usta. Wyglądaliśmy komicznie. - będziesz ze mną chodzić? - Ale, że jak. Do lidla ? może na zakupy? Z psem na spacer? [
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
zamknę się w miłości do Ciebie jak w małym pudełku, a Ty przyjdziesz po mnie któregoś dnia, wierze w to.
- kocham cię - a ja ciebie tylko bardzo lubie, bo słowo 'kocham' nie istnieję. - w miłości nie, ale w przyjaźni owszem. któregoś dnia kiedy nadal będę odczuwała taką cholerną tęsknotę przyjdę do Ciebie. potknęłam się o własne marzenia i wtedy wpadłam na Ciebie. z perspektywy czasu mogę uznać że jestem cholerną szczęściarą, mimo że los zabrał mi Ciebie dał mi coś o wiele lepszego. Dał mi przyjaciół i siłę do walki o własne szczęście. mogę wierzyć we wszystkie słowa zawarte w sms'ach od Ciebie, mogę wierzyć w Twój opis mówiący o tym jak bardzo za mną tęsknisz, mogę wierzyć w te 'kocham cię' napisane na murze specjalnie dla mnie, ale czy tego chce ? .
|
#2750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
okradaj mnie do woli <3 kochaaam cię a ten biorę ![]() Tacy sami. Ale bywają inni.
Popatrz: zaraz ci ucieknę. A ze sobą zabiorę twoje szczęście. Nie zapomnij tylko, jak wygląda zachód słońca w jej oczach.
|
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
_changime - dziękuję kwiatuszku ; ***
matematyczka00 - jej, dziękuję <3. to koniec. zabiliśmy w sobie wszystko. to koniec mogliśmy więcej, przykro. Mówić o miłości to jak tańczyć o architekturze. Marzenie na następne dni, tygodnie, miesiące? Usłyszeć od ciebie dwa słowa, trzy sylaby, dziewięć liter. http://www.formspring.me/LoveYourEyes - pytac xd
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-07-29 o 11:45 |
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
tak, już jestem nie ma chyba takich słów jakimi chciałabym wam podziękować. <3
_________________ '' miałeś kochać mnie, miałeś kłamać gdy jest źle. '' ANIA DĄBROWSKA - W SPODNIACH CZY W SUKIENCE. za ostatni grosz kupię dziś resztki Twojej miłości.
|
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy nie zdażyło jej się stracić głowy dla chłopaka. Nie jest taka jak Ja. Ja- ta co podporządkowuje całe swoje życie jednemu chłopakowi, z którym alurat jest związana. Kilka razy była na randce, ale zwykle kończyły się trochę dziwnym pocałunkiem i dość nudnym obmacywaniem. Wiem, że kiedy ma się 16 lat, placz to dziecinada, ale nie potrafiłam nad sobą zapanować. Wkoncu miałam powód- drań! zostawił mnie. -------- Cuda Tworzycie!! <3
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
nieliczylamwcalesie- thank you
pisałam Ci już w profilu zresztą ;*rudzielec- kochana moja ;* czytam ciągle i chcę żebyś wiedziała, że Twoich postów też ciągle szukam;* tak jak paru innych dziewczyn ;* _____ Bo jak można jednocześnie patrzeć pod nogi i iść z głową podniesioną do góry? "Dlaczego czasami tak trudno jest rozmawiać? Zamiast prośby o wyjaśnienia serwujemy chłodne spojrzenia. Zamiast żartu- milczenie. Potrzebujemy rozmowy jak dobrego jedzenia, a dobrowolnie wybieramy emocjonalna anoreksję. W środku wszystko krzyczy: mów do mnie! obejmij mnie! kochaj mnie! a jedyne co wychodzi z naszych ust, to słowa nie mające żadnego znaczenia." "Oni nie są warci nawet małej ilości tych hektolitrów łez, które przez nich wylewamy. Emocje, uczucia. ból wewnętrzny? Oni tego nie rozumieją. Im chodzi tylko o sex."
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2010-07-29 o 12:06 |
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
kamiszka <33
'Nieważne, co mówili, byłeś ważniejszy od słów.' 'Powiedz im że byłam szczęśliwa A teraz moje serce jest złamane Wszystkie moje blizny są otwarte.' 'Złamane obietnice i złamane serca.' 'Zgubiliśmy to wszystko. Miłość odeszła.'
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-07-29 o 12:21 |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Lolja, nieliczylamwcalesie, Toogether93, agrr , bananowalaska ,CaMa , lall , caroline2324- kocham was <3 --- Moje serce nadal czuje i nadal chce bić. Siedząc skulona na zimnej kuchennej podłodze, zrozumiała że już nie wróci ,że ich czas razem się skończył, a jej życie toczy się dalej w samotności. chciała by jeszcze raz ją przytulił, tak jak robił to zazwyczaj by poczuć jeszcze raz jak to jest być szczęsliwą. Przez wiekość dnia uśmiechała się, a wieczorami płakała. Czasem jeszcze tuli koc w dłoniach i nabiera powietrza tak by przypomniec sobie Jego zapach. a miłośc mój drogi nie jest dla wszystkich. Obiecuję że sobie poradzę. Obiecuje ze będe silna. Obiecuję że będę marzyć. Obiecuję.... że kiedyś to zapamiętam. schowaj mnie. nic nie zniszczy naszych wspomnień. prosze pozwól mi odejść. Prosze nie odchodź! proś o co chcesz tlyko nie o to bym o Tobie zapomniała. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-07-29 o 12:19 |
|
|
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje, zaszczyt po prostu. a prosze bardzo ![]() bez przesady heh. dziękuje bardzoParalogiczna - wreszcie jesteś ![]() _____________ jeszcze trochę postoję w przeciągu między sprzecznymi odczuciami, na schodach z sentymentów a później... niczym kameleon zniknę w otoczeniu, wymknę się wścibskim spojrzeniom poczuje wiatr i wytchnienie.. urodziłam się i żyć będe. będziemy... nie potrzebuje słońca do tego, aby było mi pogodnie, już nie... Sen jest jak życie, znika gdy zaczynam otwierać oczy. Kołysanka do snu Przypomina okres dojrzewania z którego nie wyrosłam Muzyka gra z całego serca Uczucia należy jeść małą łyżeczką: - dłużej jesz, - bardziej odczuwasz smak, - no i nie ma możliwości zakrztuszenia.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-07-29 o 12:24 |
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję pchełki za miłe słowa
![]() + kamisha, powalasz mnie : * ! Był pierwszy chłopakiem, który zwyczajnie bał się jej dotknąć. Za każdym razem gdy stali na przeciw patrząc sobie w oczy, zawsze gdy ujmował z lekkim zawahaniem jej podbródek, czuła jak jego dłoń drży. Miała wówczas dziwne wrażenie. Jakby walczył sam ze sobą, usiłując kurczowo trzymać się jakiś zasad, które sam sobie wyznaczył. W jego oczach widać było wielką troskę. Zupełnie jakby widział w niej delikatną, porcelanową laleczkę, którą jeden fałszywy ruch mógł w jakiś sposób uszkodzić. Wyszła jak co wieczór na samotny spacer. Szła dumnie przed siebie. Wiatr rozwiewał jej długie, popielate włosy. Deszcz lekko mżył, delikatnie chłodząc jej rozpromienioną twarz. Uśmiechała się do przechodni, przeskakując kolejno każdą napotkaną kałużę. Ludzie przyglądali jej się z dziwną miną, zupełnie jakby zastanawiali się czy z nią wszystko w porządku, czy może czasem nie zwiała z zakładu. Naprawde nikomu nie przyszło do głowy, że może po prostu jest szczęśliwa? Usiadła na krawężniku w swoim ulubionym za dużym swetrze, w ręku trzymając kubek z winem. Zdjęła swoje ulubione baleriny i skuliła się, opierając głową o kolana. W głowie kłębiło jej się wiele pytań, jedno szczególnie nie dawało jej spokoju, a mianowicie : czy w dzisiejszych czasach istnieje sprawiedliwość? Jak to jest, że niektórzy mają życie usłane różami i dostają szczęście jak na złotej tacy, gdy wówczas inni wciąż dostają po dupie? Odpowiedzi nie otrzymała. przepraszam słoneczka, że takie długie ![]()
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-07-29 o 12:24 |
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=nieliczylamwcalesie ;21001751]
Lolja [QUOTE]prawie dwa lata minely odkad pojawilam sie tu pierwszy raz. bywalo roznie - znikalam, wracalam i tak w kolko. przez caly ten czas mignelo mi miliony opisow, tysiace nickow, setki klotni, dziesiatki pochwal. ale to wlasnie do Was mam najwiekszy szacunek, to Wam moge sie klaniac do stop i chwalic bez przerwy. to dzieki Waszej checi i mozgom pelnym pomyslow ten watek ciagnie sie dalej. Nie spodziewałam sie takiej pochwały od Ciebie. Jesteś wspaniała gdy dostaję sms'a od Ciebie od razu się uśmiecham nie ważne że piszesz o błahostkach ważne że pamiętasz o mnie. przystojny i mroczny, wyglądał jak sam diabeł.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Nie obiecuję Ci , że zapomnisz. Nigdy nie zapomnisz , ale nauczysz się żyć z tą świadomością. Będziesz mogła patrzeć na Niego i słuchać Jego głosu , a później odejdziesz by pocałować człowieka , który zastąpi Jego miejsce. Nie obiecuję Ci , że już nigdy nie będziesz o Nim myślała. Będziesz , ale ze spokojem.. Obiecuję Ci , że nauczysz się żyć bez Niego. I nie potrzebujesz nikogo , bo sama to potrafisz.
Wole być chwilą dla Niego , niż wiecznością dla innego...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

. 

nigdy nie spodziewałam się, że taka ogromna
;-*** a tamte powyżej zabieram. cuudne! <3