|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
wiecie juz w jakiej cenie są te płatki kosmetyczne ?
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś chyba już pisał na ten temat - cena z gazetki to cena za 1 op. płatków. Do tego trzeba doliczyć tyle samo za drugie i dopiero wtedy trzecie gratis. Zbyt piękne by to było, gdyby miało być po "gazetkowemu"
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałaś jakąś specjalną serię Babydream dla dorosłych??
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
szczerze to ja nie lubie tych platkow co sa teraz w trzypaku... o wiele bardziej wole lilibe ... sa mocniejsze,grubsze i co najwazniejsze nie rozdwajaja sie... maja taka ,,sklejona kupe" a cleanic to mozna powiedziec ze to wata tylko taka ... no poprostu jua ich nie lubie... za to bardzo sobie chwale z lilibe
Edytowane przez sylwiao931 Czas edycji: 2010-07-29 o 12:19 |
|
|
|
#2015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu ma problem z sarkazmem i ironią.... faktycznie, Babydream to seria dla dzieci, ale nie tylko - no chyba, że założyć, że matki też są jeszcze dziećmi
![]() a co chciałam Wam powiedzieć: zapomniałam, że od dzisiaj promocja na 'stopowe' kosmetyki rossmanna i wczoraj przepłaciłam 1.50 zł za Eisgel - ale na pewno kupię kolejny jest naprawdę świetny, mam go na stopach od ponad pół godziny i wciąż go mocno czuję (aż musiałam włożyć skarpety). używałam kilku podobnych wynalazków ale chłodzenie zwykle towarzyszyło tylko aplikacji no i... cena aa i błyskawicznie się wchłania, nigdy wcześniej nie miałam tak dobrego kosmetyku do stóp
Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-07-29 o 12:13 |
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
jeju... ja was tak strasznie przepraszam.... ja nie wiedzialam ze wam o te babydream chodzilo...bo jak przeczytalam ze jakies rossmanowskie szampony sa po 2,99 to pomyslalam ze jakies nowe bo przeciez babydream byl za ponad 5 zl... i ja myslalam ze gasolina... mi wlasnie tak napisala... a zreszta niewazne...moj blad... bardzo was przepraszam a zwlaszcza ga\soline...strasznie mi glupio...przepraszam
|
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam stare opakowanie,ale nie mam nowego
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie też mam stare. Może ktoś wrzuciłby zdjęcie nowego opakowania ze składem, albo przepisał?
|
#2021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to u mnie w rossie pojawiły się pędzle do makijażu z lovely. jest pędzel do różu, pudru, kresek, cieni mały i do cieni duży. nie wiem po ile, bo nie było cen
|
|
#2022 |
|
Raczkowanie
|
zaraz wam wkleje skalady obu szamponow....
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- UWAGA!!! O to sklady szamponow beabydream: stara wersja: Skład: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Triticum Vulgare, Sodium Lactate, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Chamomilla Recutita, Bisabolol, Parfum. nowa wersja: Skład: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Lactate, Triticum Vulgare Germ Extract, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Extract, Parfum |
|
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Daj znać czy w użytkowaniu jest odczuwalna zmiana składu.
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie mialam stara wersje tego szamponu ale nowego jeszcze nieuzywalam.... opinie zobaczcie na kwc.... jest tam stara wersja jak i zarowno nowa... sredia niestety minimalnie spadla....
gasolina... stalo sie... bo zachowalam sie jak idiotka... strasznie mi glupio... jeszcze raz przepraszam... nastebnym razem bd dokladniej czytac... ale dalam sama sobie odpowiec... heh.. nie ma co... |
|
|
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
Miała któraś z was ten żel Acne Line co jest teraz w promocji ?
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy w waszych R. pojawiają się jakiekolwiek dekoloryzatory do włosów, chociażby z Joanny czy L'Oreal-a? Na rossnecie niestety nie ma, same rozjaśniacze
ale może któraś z was kupowała ?
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś używałam tlyko tego szamponu, przez okres 1,5 roku. Potem odkryłam cudowny Carrefour BIO, ale mi go wycofali
|
|
|
|
#2028 |
|
Rozeznanie
|
Szampon BD oznaczony na KWC jako "nowa wersja" jest w sprzedaży już chyba pół roku. Domyślam się, że jest jeszcze nowsza? Dziewczyny piszą, że z białą nakrętką - właśnie tego chciałabym poznać skład.
|
#2029 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Veet Debiut krem do depilacji 75ml: 2981569467603 za9,59 |
|
|
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
aqua, lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, coco glucoside, glyceryl
oleate, triticum vulgare, sodium lactate, panthenol, glyceryl caprylate, lactic acid, chamomilla recutita, bisabolol, parfum- a czyna kazdym opakowaniu szamponu jest inne dziecko, bo jesli tak to jest to ten sklad co teraz wkleilam |
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś wpadłam na chwilę do rossmanna, i wzięłam:
*puder babydream za 3.99 (pachnie cytrusowo i ma super zakrętkę, w sam raz do wosku, jak i na upał) *maseczkę przeciwtrądzikową Synergen (moja ukochana)
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Veet Debiut krem do depilacji 75ml
KOD: 2981569475509 CENA: 9,59 PLN |
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego uważasz że inni niepełnosprawni mogą kraść a ona jest niewinna bo opisała jakąś tam historie. Myślisz że pozostali niepełnosprawni których widzisz na żywo w sklepie są złodziejami ?!
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
W Rossie nigdy nie było, ale np w Naturze juz tak. Taniej jest w Carrefourze czy w innych hipermarketach (mam doświadczenie z L'orealowym dekoloryzatorem)
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
dowieźli mi nowe kolory lakierów COLOR MANIA Lovely
![]() fantastyczne! Jest ich około 20, są żywe, aż wibrujące róże, jakiś fiolet, jest kilka stonowanych (w tym jasny róż), super najwięcej właśnie odcieni różu, piękne są |
|
|
|
#2037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Veet Debiut krem do depilacji : 2981569441887 |
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, z góry przepraszam jeśli była już mowa o tym
będąc dziś w rossie natknełam się na nowość, a mianowicie deodorant(antyperspirant chyba ) w tubce, miał zielone opakowanie i wyciskało się go jak krem macie może pojęcie czy jest skuteczny? Z góry dziękuję |
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chroni na poziomie innych drogeryjnych a forma kremu jest naprawdę świetna, ładnie pachnie, nie bieli, no i bardzo tani
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
Czy szampon Yung jeszcze będzie?Czy został wycofany? Bo mi po nim włosy przestały rosnąć. Gdzie złożyć skargę?
Edytowane przez mloda1989a Czas edycji: 2010-07-29 o 20:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

?