|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
Ineso ja bym chciała zamówić tą bazę do kremów i tworzyc jakież nzwilżające mazidła więc jakieś oleje i inne substancje nawilżające bym brała
bo hydrolat aloesowy mam w domu to tego akurat nei potrzebuje ![]() kurcze jutro jadę to bym musiała się teraz decydować na to zamówienie pewnie i kasę Ci przelać jutro... Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-07-29 o 22:45 |
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może, gdzie można kupić takie małe torebeczki "dilerki"? (nie wiem jaką one mają fachową nazwę
)
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
2 godziny, a o tej porze raczej w godzinę nie dojadę na Krupniczą
Generalnie nie mam wtedy nic do załatwienia tam, zwłaszcza że są korki i dojazd w tę i z powrotem mi zajmie 3 lata. Myślałam, że o tej 11 podskocze, bo wtedy jest na ulicach luźniej i straciłabym całego dnia, ale jak będziesz to miała dopiero o 13, no to nie dam rady. A w najbliższe dni, gdzie będzie można Cię łapać? Mogłabyś mi podesłać na PW nr telefonu, bo a nuż jednak jutro mi coś wyskoczy i się pojawię w centrum Ax - śliczny kotek!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Woreczki strunowe? Widziałam np. w papierniczym na Karmelickiej (tym po schodkach w dół, po tej stronie ulicy co Bagatela).
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo właśnie potrzebuję do uporządkowania biżuterii bo wszystko mi się plącze.Ola - w którym miejscu jest papierniczy przy Bagateli? Po schodkach w dół kojarzy mi się tylko księgarnia językowa.
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mam tego aż za dużo ![]() tylko że nei wiem kiedy teraz będe w krakowie;/ więc albo poczekasz do września albo jakoś Ci wyślę pocztą, zwyczajna przesyłka nie powinna być droga
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bez przesady, aż tak mi się nie spieszy
w takim razie odezwę się do Ciebie we wrześniu chyba, że będziesz w okolicach Suwałk w sierpniu
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się podróżniczo zrobiło w tym krakowskim wątku : D
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
O, a gdzie dokładnie?
![]() Ola - nie kojarzę
|
|
|
#1272 |
|
Copyraptor
|
Hula, co z tymi kolczykami?
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
mogę kiedyś na spotkanie zabrać
bo dziewczyny już oglądały pare razu i nawet coś kupiły![]() do Giżycka i tam wsiadam na jacht i to jest rejs po jeziorach![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- jak tylko będe w krakowie to odbiór ich będzie pierwsza rzecza ktora zrobie |
|
|
|
#1274 |
|
Copyraptor
|
No, bo już się zaczęłam zastanawiać, czy mnie specjalnie ignorujesz, bo się okazało, że te kolczyki są toksyczne, czy coś
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu nei dałam rady ich odebrać wcześniej a teraz jestem u siebie w Kielcach i jakoś bardzo mi nie po drogdze do krakowa;/ |
|
|
|
|
#1276 |
|
Copyraptor
|
No mówię, nie pali się, wystarczy mi pewność, że nie będziesz mi później miała za złe, że się nie przypomniałam
![]() A jaką dietę stosujesz?
|
|
|
|
#1277 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak to sie stało? Skąd wiesz że to zawal jeśli można spytać... (pytam z czystej ciekawości) Cytat:
Pochwal się też psiakiem Uwielbiam psiaki (zwłaszcza małe i kudłate ). Swego czasu jeździłam z Tż-tem na wszystkie wystawy w okolicy (tj: Kraków, Rzeszów, Kielce, N.Targ).
|
||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyeliminowałam słodycze, gazowane napoje i inne niezdrowe rzeczy ![]() wprowadziłam więcej warzyw, jem ciemne pieczywo zamiast białego i brązowy ryż no ale 3-4 razy w tygodniu chodze na fitness i cardio więc to daje więcej
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
W niedzielę w Bonarce ma być wystawa szczeniaków rasowych.
|
|
|
#1280 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Możemy jakieś oleje na pół wziąć? Zaznacz w zamówieniu, których ewentualnie pół byś chciała. Ja się wstępnie nad śliwką zastanawiałam i maceratem z arniki. ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- jejuuuuu jak Hula przyniesie kolczyki to ja znów coś kupię pewnie! ![]() Baby, to może my się spotkajmy dzisiaj, tak po 18, po fryzjerze lalaith W okolicach G. Kazimierz? (to może nawet Ax wyciągnę do szaf w Naturze jako eksperta ).
|
|
|
|
|
#1281 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A że zawał to wiem od przyjaciela, który jest weterynarzem (mogę zadzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy). Cytat:
).A może jutro macie czas? Bo ja mam wolny cały dzień i chętnie wybrałabym się gdzieś... No i można by się właśnie do G Kazimierz wybrać
|
||
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
Cholerko,
weszłam na Twój wątek i ... przepadłam mam słabość to takich fikuśnych ozdóbek w dodatku wyglądają bardzo solidnie. Jak Cię dopadnę kiedyś w Krk to łojej Hula, pozdrawiam Kielce , TŻ jest z okolicy i często tam wpadamy.
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie zminimalizuję zamówienie z ponad 100 na jakieś 50zł ![]() no i oczywiście branie rzeczy na pół jest dobrym pomysłem jak zrobię to co mam w planach to siądę na spokojnie i zobaczę co chcę żeby się zmieścic w max 50zł ![]() a dziękować
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Ax - jeszcze rzucę coś na pocieszenie. Twój kotek przynajmniej odszedł szybko. Mój bardzo długo miauczał a moja mama nie mogła do niego przyjść
|
|
|
#1285 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
No jest tam obok, na pewno znajdziesz
Cytat:
Ja też cośtam dłubię, ale w sumie wypadłam z obiegu na jakieś 2 lata, potem miałam maturę, a teraz jak coś stworzę to wydaje mi się, że jestem strasznie w tyle za innymi.
|
|
#1287 |
|
Matka Smoka
|
Ale jutro to Neciak już nie może się spotkać
W ogóle ja mam dziś nastrój alkoholowo-zakupowym, jutro to nie wiem![]() Ax i lalaith - to gdzie i o której dokładnie dzisiaj? Przekazuję pozdrowienia i buziaki od Lenki i Malli! Malla będzie od poniedziałku w Kr, ale nie ma neta. Lenka będzie po 9 sierpnia. ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- ola, a gdzie Ty kończysz te jazdy? bo ja ok. 17 będę przy Matecznego. |
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Koło mnie o 16. Jak wcześniej pisałam, nie wydostanę się o tej porze z mojego korkolandu :/
|
#1289 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, polecicie jakiegoś ginekologa prywatnego, który ma krótkie terminy przyjęć? Potrzebuję receptę na tabsy do środy.. |
|
|
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

)

Generalnie nie mam wtedy nic do załatwienia tam, zwłaszcza że są korki i dojazd w tę i z powrotem mi zajmie 3 lata. Myślałam, że o tej 11 podskocze, bo wtedy jest na ulicach luźniej i straciłabym całego dnia, ale jak będziesz to miała dopiero o 13, no to nie dam rady. A w najbliższe dni, gdzie będzie można Cię łapać? Mogłabyś mi podesłać na PW nr telefonu, bo a nuż jednak jutro mi coś wyskoczy i się pojawię w centrum
Preferuję te cudze.
bo właśnie potrzebuję do uporządkowania biżuterii bo wszystko mi się plącze.

mam słabość to takich fikuśnych ozdóbek
w dodatku wyglądają bardzo solidnie. Jak Cię dopadnę kiedyś w Krk to łojej