Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 10:03   #2431
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

a tak w ogole to sie chcialam pochwalic
nie znalazlam wczoraj nic z masazerem, wiec kupilam takie cus:
Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Serum intensywnie wyszczuplajace i ujedrniajace antycellulit (zwalcza tez rozstepy, chociaz ja nie mam )
do skory wrazliwej i slonnej do alergi (bo taka mam) 200ml +50 gratis za 16 zl a masazer dokupie sobie jakis osobny...
i wiecie co?
juz po pierwszym uzyciu moja lupina pomaranczowa jest bardzoej gladka w dotyku.... wiadomo, nie zniknal cellulit, ale skora jest super...
dzis wieczorem walne peeling kawowy polecany tu wczesniej i jak sie nasmaruje to łohoho....
o takie
http://www.lara.pl/product.php/1,447...drniajace.html
wczoraj myslalam ze zamarzne... super efekt..... jakbym sie lodem oblozyla.... dukan by pochwalil takie marzniecie, co nie
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:05   #2432
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Dzień Dobry Dziewczyny
Chociaż wystartowałam w 7 wątku, pewnie mnie już tu nikt nie pamięta, ale nie szkodzi. Ja też tu widzę same nowe buzi.
Obiecałam, że będę zdawać relacje z III fazy, ale taka zaganiana jestem ostatnio, że czasem zapominam, że jestem na Dukanie.
Może więc szybkie podsumowanko:
Dzisiaj 129 dzień dukania.
Chciałam zejść z wagi 71,2 kg do 62,6 kg (tak mi Dukan w teście wyliczył), ale że mi na II fazie ładnie szło, to nagięłam test i na III fazę przeszłam z wagą 60 kg.
Na fazie III od 59 dni. Utrwaliłam 6 kilo, straciłam jeszcze 4 kg!!

Musiałam troszkę więcej zacząć jeść niż Dukan wylicza na trójce, ponieważ waga dalej leciała w dół jak szalona. To ważna informacja dla tych dziewczyn, którym tak jak mnie przyjdzie do głowy poeksperymentować z wagą. Nie zwlekajcie za długo z fazą III, gdy już osiągnęłyście wagę z testu, ponieważ większość z nas jeszcze mocno chudnie w fazie III. Zawsze po utrwaleniu kilogramów za jakiś czas można wrócić do odchudzania na dwójeczkę przecież. U mnie to jakaś masakra. Bo z wagą 55 kg przy wzroście 172 cm, w wieku 37 lat wyglądam, jakby mnie tasiemiec, albo rak od środka zżerał.
Poza tym nawet jak już udało mi się zatrzymać wagę na poziomie 55 kg, okazało się, że nadal tracę w obwodach.... nawet nie pytajcie jak wyglądają moje piersi. Z obfitego biustu 65I zostało jakieś D-E.... nawet nie wiem dokładnie, ile, bo zanim pójdę wydać kolejne, niemałe pieniądze na dobry stanik, poczekam, aż sobie już reszta zniknie i tyle. Bo ten, który kupiłam miesiąc temu, nawet wypchany poduszeczkami push-up, zrobił się za duży...
Tak więc Kochane, powodzenia w gubieniu sadełka, spektakularnych sukcesów, zero grzeszków i wytrwałości...i rozwagi w odchudzaniu...
Wszystkiego dobrego
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:10   #2433
sweetpinky
Zakorzenienie

dzięki Kochane za odpowiedzi
może faktycznie ta niby bariera siedzi w mojej głowie tak bardzo pragnę schudnąć. Nie ma to tamto, teraz napewno się nie poddam
7 kg do zrzucenia to pikuś. Są tu dziewczyny co już schudły około 20 kg a ja narzekam

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:16   #2434
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
JA MAM TOSHIBĘ SATELLITE A350-13C. JEST BOSKA i nie zamienilabym na inny poki co... polecam... szybko chodzi a ma na prawde duże obciązenia

do grafiki ok ale nie wiem co z grami bo nigdy nie grałam
O! Tak własnie Toshiba Satellite, ale nie pamiętam jaki numer ma. Ale potwierdzam, że jest boska i mała, a ja lubię mniejsze laptopki.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:17   #2435
Ija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
W krakowskim tesco napewno znajdziesz, ja kupowałam w tym na Kapelanka A skrobię kupiłam w Galerii Krakowskiej w "Kuchni świata" czy coś takiego, tylko trochę droga była bo za 500g 14zl, coś mi się kojarzy, że ktoś kupił taniej ale nie wiem gdzie.

sweeney - co do laptopów to mój chłopak sprzedaje i proponuje Ci:

http://www.sony.pl/product/vn-e-series/vpceb2s1e-bq

HP zdecydowanie odradza ze względu na awaryjność. A tutaj właśnie masz test:
http://www.kupujemy-laptopa.pl/ranki...laptopow-2010/

A tak wogóle to witam wszystkie Dukanki z rana U mnie dziś wzrost ok. 0,5kg, niestety nie wiem dokładnie, bo nie mam elektronicznej wagi. Niestety do zrzucenia mam więcej niż mi się wydawało Będąc wczoraj na zakupach poszłam zważyć się na takiej wadze specjalistycznej w aptece i się okazało, że moja waga zaniża o 4 kg Czyli tak jakbym w tej chwili była na początku swojej dietki, bo właśnie ważę tyle ile mi się wydawało że ważę dokładnie 10 dni temu (nigdy jeszcze nie byłam tyle czasu na diecie, bo zawsze się zniechęcałam, a tu proszę )

No dobra, troszkę się poużalałam, a teraz muszę Was nadrobić i wymyślić coś do jedzenia na obiadek, bo przedwczoraj wyszło mi tylko 1000 kalorii przez cały dzień

Co do tej wagi aptecznej to sie nie martw w domu pewnie ważyłaś się rano, na czczo, w bieliźnie (albo nago), a w aptece na pewno juz cos zjadłaś, wypiłaś, ubranie też swoje robi, tak więc wcale to nie musi oznaczać, że Twoja waga źle waży poza tym, nie ważne ile teraz ważysz, ważne ile udało Ci się zrzucić i ile jeszcze przed Tobą, pomyśl - jeśli wcześniej myślałaś, że jesteś lżejsza to może okaże się że Twoja waga docelowa może byc wyższa niż zakładałaś wcześniej (jeśli zrozumiesz co mam na myśli) tak więc no stress
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:19   #2436
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
To ważna informacja dla tych dziewczyn, którym tak jak mnie przyjdzie do głowy poeksperymentować z wagą. Nie zwlekajcie za długo z fazą III, gdy już osiągnęłyście wagę z testu, ponieważ większość z nas jeszcze mocno chudnie w fazie III.
Po pierwsze zazdrosze Ci fazy III i zaraz gratuluje wytrwałości . Sama juz bym chciał byc na trójce. Mi Dukan wyliczył 57,7. Zamierzałam przeciągnąć do 55, ale szkoro piszesz, ze waga na III fazie jeszcze spada, to może faktycznie, podaruje sobie te 2 dodatkowe kilogramy i pójde zgodnie z Dukanem.
Stary 2010-07-30, 10:24   #2437
Ija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Serum intensywnie wyszczuplajace i ujedrniajace antycellulit (zwalcza tez rozstepy, chociaz ja nie mam )
do skory wrazliwej i slonnej do alergi (bo taka mam) 200ml +50 gratis za 16 zl a masazer dokupie sobie jakis osobny...
i wiecie co?
juz po pierwszym uzyciu moja lupina pomaranczowa jest bardzoej gladka w dotyku.... wiadomo, nie zniknal cellulit, ale skora jest super...
dzis wieczorem walne peeling kawowy polecany tu wczesniej i jak sie nasmaruje to łohoho....
o takie
wczoraj myslalam ze zamarzne... super efekt..... jakbym sie lodem oblozyla.... dukan by pochwalil takie marzniecie, co nie
Mam to serum, stosuję od dłuższego czasu i muszę Ci powiedzieć, że sobie chwalę generalnie nie wierzę w jakieś cudowne właściwości takich specyfików (ubywanie cm w obwodach i takie tam pierdoły), ale wiem, że masaż, który wykonuje się podczas nakładania (nawet bez masażera) daje całkiem fajne efekty więc polecam regularne smarowanie się, nawet zwykłą oliwką
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:25   #2438
Agnese69
Zadomowienie

Uwaga, ja będę teraz pytać. Pytanie może zostać uznane za głupawe przez niektóre koleżanki Ba! Liczę się nawet z możliwością wyśmiania mnie tu na forum publicum. Ale nie moge już dłużej tkwić w nieświadomości, bo mnie zamęczy. Błagam więc o wyrozumiałość i pobłażliwość dla ciemnej masy. Żebrzę o łaskawość i uprzejmie upraszam o rzeczową odpowiedź na nurtujące mnie od 4 tygodni pytanie:
CO TO ZNACZY "TŻ" W DONIESIENIU DO FACETA? Cholera no, dlaczego TŻ? Nie kumam. Dlaczego nie kumam? Ciemna jestem czy to rzeczywiście jkiś szyfr dla wtajemniczonych? Powiedzcie, no... Pliiiiiiizzzzzzzzzzz
Stary 2010-07-30, 10:28   #2439
okihh
Raczkowanie

Ja mam taki problem jestem już na 29 dniu fazy III [z 40, bo schudłam 4kg i tyle chciałam] i ogólnie zawsze miałam płaski brzuch - no z brzuchem żadnych problemów nigdy. i podczas dwóch pierwszych faz również nie, natomiast na tej III, ciągle mam taką piłkę z przodu i ogólnie problemy z trawieniem czytałam, że to może być przez otręby, gdy się za mało płynów dostarcza, ale ja piję bardzo dużo - wody zwłaszcza.
jeśli chodzi o fazę III w moim wykonaniu, to dodałam 2 kromki chleba pełnoziarnistego dziennie, 1 jednostkę owocu. grzeszki zdarzają mi się rzadko. wiecie może jaka jest tego przyczyna i jak temu zaradzić? bardzo proszę o rady

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Uwaga, ja będę teraz pytać. Pytanie może zostać uznane za głupawe przez niektóre koleżanki Ba! Liczę się nawet z możliwością wyśmiania mnie tu na forum publicum. Ale nie moge już dłużej tkwić w nieświadomości, bo mnie zamęczy. Błagam więc o wyrozumiałość i pobłażliwość dla ciemnej masy. Żebrzę o łaskawość i uprzejmie upraszam o rzeczową odpowiedź na nurtujące mnie od 4 tygodni pytanie:
CO TO ZNACZY "TŻ" W DONIESIENIU DO FACETA? Cholera no, dlaczego TŻ? Nie kumam. Dlaczego nie kumam? Ciemna jestem czy to rzeczywiście jkiś szyfr dla wtajemniczonych? Powiedzcie, no... Pliiiiiiizzzzzzzzzzz
Towarzysz Życia
okihh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:33   #2440
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mastalla Pokaż wiadomość
Dzień bobry wszystkim siostrom i od razu gratuluje tak dobrych spadeczków.

Jak dopiero wstałam, wyspana na maxa, i już po śniadanku i na wadze - 0,7 kg - jeszcze takiego spadku nie miałam

ale już za mną dylemat chodzi, czeka mnie wyjazd ze znajomymi na weekend - będziemy opijać mgr, ja nigdy nie piłam więc ich to nie zdziwi, ale obiad w restauracji.... tu będzie problem, co można zamówić w zwykłej restauracji żeby na Dukanie pasowało? tym bardziej, że teraz same proteinki.... normalnie zonk
ja na urlopie pocieszałam sie grillowanym filetem z kury np czasem są w restauracjach grillowane mięska więc obyście na taką trafili gratki piękny spadek
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:33   #2441
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
No Toważysz Życia

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:34   #2442
kochak
Rozeznanie

Cytat:
i wiecie co?
o takie
ja mam filoletowe z evelline, fakt fajne są ale masaż to podstawa
Stary 2010-07-30, 10:34   #2443
missines
Raczkowanie

DUK DUK

@ się kończy, waga ładnie stoi w miejscu co do grama
Dzisiaj zaczynam PW więc pewnie będzie bez zmian.

Cytat:
kupilam takie cus:
i wiecie co?
o takie
Ja też muszę się czymś wspomóc, i zacząć smarować......mówisz ze mrozi to może też się skuszę na taki hihi

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:35   #2444
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez okihh Pokaż wiadomość
Ja mam taki problem jestem już na 29 dniu fazy III [z 40, bo schudłam 4kg i tyle chciałam] i ogólnie zawsze miałam płaski brzuch - no z brzuchem żadnych problemów nigdy. i podczas dwóch pierwszych faz również nie, natomiast na tej III, ciągle mam taką piłkę z przodu i ogólnie problemy z trawieniem czytałam, że to może być przez otręby, gdy się za mało płynów dostarcza, ale ja piję bardzo dużo - wody zwłaszcza.
jeśli chodzi o fazę III w moim wykonaniu, to dodałam 2 kromki chleba pełnoziarnistego dziennie, 1 jednostkę owocu. grzeszki zdarzają mi się rzadko. wiecie może jaka jest tego przyczyna i jak temu zaradzić? bardzo proszę o rady

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Towarzysz Życia
O dzięki Ci, litościwa istoto
Jedyne, co mi się kojarzyło z tym skrótem to "Ten Żarłok"
Ale niektórzy TŻ-ci (łącznie z moim) również się odchudzają wespół ze swymi dziewczynkami, więc nie przystawało mi do końca
Teraz wszystko jasne - hi hi hi

Co do Twojego pytania ta ja nie wiem jaka może być odpowiedź - za "młoda" tu jestem...
Stary 2010-07-30, 10:36   #2445
JulietteCapulette
Raczkowanie

Helloł... a ja musiałam zrobić sobie przerwę w Dukaniu do poniedziałku... nie bijcie!
Jestem tak osłabiona, że położyłam się wczoraj zdrzemnąć o chyba 16 a wstałam rano... I ogólnie czuję zmęczenie tą dietę łeb mi pęka jak pomyślę o jajku... Ale od poniedziałku jadę z koksem i to ostro
Mam już zaplanowane posiłki do końca 2 fazy, ćwiczenia i takie tam...
A kuzynka stwierdziła, że jeszcze miesiąc zostaje na Dukanie żeby zrzucić to co zostało do celu i 3 faza... w końcu jest już 2 miesiące więc kolejny miesiąc jej nie zbawi... chyba... a zresztą jej sprawa. Wiecie, że kila dni temu udało mi się wyćwiczyć prawie 5 h (zapomniałam się wcześniej pochwalić) Sama nie wiem jak to zrobiłam ale czułam się świetnie i do końca wakacji od poniedziałku będę po tyle ćwiczyć... w ciągu roku może trochę przeszkadzać szkoła no ale się zobaczy
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:36   #2446
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczyny
Chociaż wystartowałam w 7 wątku, pewnie mnie już tu nikt nie pamięta, ale nie szkodzi. Ja też tu widzę same nowe buzi.
Obiecałam, że będę zdawać relacje z III fazy, ale taka zaganiana jestem ostatnio, że czasem zapominam, że jestem na Dukanie.
Może więc szybkie podsumowanko:
Dzisiaj 129 dzień dukania.
Chciałam zejść z wagi 71,2 kg do 62,6 kg (tak mi Dukan w teście wyliczył), ale że mi na II fazie ładnie szło, to nagięłam test i na III fazę przeszłam z wagą 60 kg.
Na fazie III od 59 dni. Utrwaliłam 6 kilo, straciłam jeszcze 4 kg!!

Musiałam troszkę więcej zacząć jeść niż Dukan wylicza na trójce, ponieważ waga dalej leciała w dół jak szalona. To ważna informacja dla tych dziewczyn, którym tak jak mnie przyjdzie do głowy poeksperymentować z wagą. Nie zwlekajcie za długo z fazą III, gdy już osiągnęłyście wagę z testu, ponieważ większość z nas jeszcze mocno chudnie w fazie III. Zawsze po utrwaleniu kilogramów za jakiś czas można wrócić do odchudzania na dwójeczkę przecież. U mnie to jakaś masakra. Bo z wagą 55 kg przy wzroście 172 cm, w wieku 37 lat wyglądam, jakby mnie tasiemiec, albo rak od środka zżerał.
Poza tym nawet jak już udało mi się zatrzymać wagę na poziomie 55 kg, okazało się, że nadal tracę w obwodach.... nawet nie pytajcie jak wyglądają moje piersi. Z obfitego biustu 65I zostało jakieś D-E.... nawet nie wiem dokładnie, ile, bo zanim pójdę wydać kolejne, niemałe pieniądze na dobry stanik, poczekam, aż sobie już reszta zniknie i tyle. Bo ten, który kupiłam miesiąc temu, nawet wypchany poduszeczkami push-up, zrobił się za duży...
Tak więc Kochane, powodzenia w gubieniu sadełka, spektakularnych sukcesów, zero grzeszków i wytrwałości...i rozwagi w odchudzaniu...
Wszystkiego dobrego
Podziwiam i gratuluje
Stary 2010-07-30, 10:39   #2447
JulietteCapulette
Raczkowanie

Haha zapomniałam się pochwalić
Prawie 0 cellulitu na tyłku No z nogami "trochę" gorzej ale też lepiej... co nie zmienia faktu, że ta przerwa 2-3 dniowa jest m naprawdę potrzebna... muszę posłuchać swojego organizmu
Stary 2010-07-30, 10:41   #2448
okihh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Helloł... a ja musiałam zrobić sobie przerwę w Dukaniu do poniedziałku... nie bijcie!
Jestem tak osłabiona, że położyłam się wczoraj zdrzemnąć o chyba 16 a wstałam rano... I ogólnie czuję zmęczenie tą dietę łeb mi pęka jak pomyślę o jajku... Ale od poniedziałku jadę z koksem i to ostro
A kuzynka stwierdziła, że jeszcze miesiąc zostaje na Dukanie żeby zrzucić to co zostało do celu i 3 faza... w końcu jest już 2 miesiące więc kolejny miesiąc jej nie zbawi... chyba... a zresztą jej sprawa. Wiecie, że kila dni temu udało mi się wyćwiczyć prawie 5 h (zapomniałam się wcześniej pochwalić) Sama nie wiem jak to zrobiłam ale czułam się świetnie i do końca wakacji od poniedziałku będę po tyle ćwiczyć... w ciągu roku może trochę przeszkadzać szkoła no ale się zobaczy
5h dzienie???

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
O dzięki Ci, litościwa istoto
Jedyne, co mi się kojarzyło z tym skrótem to "Ten Żarłok"
Ale niektórzy TŻ-ci (łącznie z moim) również się odchudzają wespół ze swymi dziewczynkami, więc nie przystawało mi do końca
Teraz wszystko jasne - hi hi hi

Co do Twojego pytania ta ja nie wiem jaka może być odpowiedź - za "młoda" tu jestem...
mój TŻ zupełnie odwrotnie, alergicznie reaguje na słowo 'zdrowe' przed jakimkolwiek posiłkiem ale jesteśmy razem od niedawna, więc pracuję nad tym
okihh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:41   #2449
kochak
Rozeznanie

Cytat:
jak Ty sie tymi ćwiczeniami katujesz... trzymaj sie i wracaj do formy... ja mam jakis przebłysk i po 3 dniach snucia sie po mieszkaniu i smęceniu wziełam sie za sprzatanie zanim szczury sie zalegna albo coś heheheh jeszcze dwie przypalone patelniem ało fajny sposób na osatani dzień urlopu ale trzeba ...
Stary 2010-07-30, 10:43   #2450
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez okihh Pokaż wiadomość
5h dzienie???

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

mój TŻ zupełnie odwrotnie, alergicznie reaguje na słowo 'zdrowe' przed jakimkolwiek posiłkiem ale jesteśmy razem od niedawna, więc pracuję nad tym
Tak
Od rana 1 h steppera, po południu 1 h steppera, wieczorem 1 h steppera - 3 h
Interwały - 05, h, callanetics, jakieś takie różne Leg Magic'i itd. hantle, bieganie po domu - i wyszło mi tu prawie 2 h
I nawet zakwasów nie miałam...
Stary 2010-07-30, 10:44   #2451
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Haha zapomniałam się pochwalić
Prawie 0 cellulitu na tyłku No z nogami "trochę" gorzej ale też lepiej... co nie zmienia faktu, że ta przerwa 2-3 dniowa jest m naprawdę potrzebna... muszę posłuchać swojego organizmu
Ziomala jak bedziesz w Lodzi to zprasam do mnie ja sie zastanawiam czy na week nie zjechać ale chyba sie nie rusze... bede marła z tesknoty za niedoszłym ehhh...ide palić
Stary 2010-07-30, 10:44   #2452
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
jak Ty sie tymi ćwiczeniami katujesz... trzymaj sie i wracaj do formy... ja mam jakis przebłysk i po 3 dniach snucia sie po mieszkaniu i smęceniu wziełam sie za sprzatanie zanim szczury sie zalegna albo coś heheheh jeszcze dwie przypalone patelniem ało fajny sposób na osatani dzień urlopu ale trzeba ...
Szoruj patelnie i to mocno...
Nie katuję się
Dają mi przyjemność
Tylko jest problem bo po 5 razy dziennie się przebieram i mi ciuchów do ćwiczeń na jeden dzień nie starcza
Stary 2010-07-30, 10:45   #2453
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
Mam to serum, stosuję od dłuższego czasu i muszę Ci powiedzieć, że sobie chwalę generalnie nie wierzę w jakieś cudowne właściwości takich specyfików (ubywanie cm w obwodach i takie tam pierdoły), ale wiem, że masaż, który wykonuje się podczas nakładania (nawet bez masażera) daje całkiem fajne efekty więc polecam regularne smarowanie się, nawet zwykłą oliwką
no wlasnie. ten masaz dziala bardziej niz krem, sprawdzilam na sobie, w ciazy smarowalam brzuchol jakims tanim kremem dla ciezarnych i nie mam ani jednego rozstepu na brzuchu. po ciazy tez sie ladnie wciagnelo nawet...
ale musze ten krem do masazu miec odpowiedni, po niektorych mnie swedzi, inne wysuszaja mi skore... oliwki nie lubie strasznie ze wzgledu na tlustosc,. a teraz na diecie tak mnie wszystko swedzi ze szok... strasznie wysuszyla mi skore....
wiec gdyby ktos chcial kupowac vichy albo inne drogie, to ja osobiscie odradzam... efekt bedzie ten sam co przy regularnym stosowaniu tanszych (+masaz)
ide szukac taniej kawy do peelingu. i kapusty
milego dzionka
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:47   #2454
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Ziomala jak bedziesz w Lodzi to zprasam do mnie ja sie zastanawiam czy na week nie zjechać ale chyba sie nie rusze... bede marła z tesknoty za niedoszłym ehhh...ide palić
A ja bym Ci radziła jechać do Zgierza...
Mówię całkiem serio ta cyganka jest świetna...
Wszystko Ci o tym TŻ wyśpiewa
Stary 2010-07-30, 10:50   #2455
lukrecja_25
Wtajemniczenie

hahahahaha "Ten Żarłok: padłam i nie wstane hahahaha
co do osłabienia organizmu ja oprócz tego że mam mroczki dziwne przed oczami ogólne zawroty głowy i zadyszkę po 5 krokach( nie z braku kondycji bo od stycznia biegam minimum 4 razy w tygodniu na bieżni po 1 h i 3 razy w tygodniu chodze na magic bar) to się nawet ok czuje chociaż dziś brzuch jak balon, kret z nory się nie chce wychylić(przeciez pogoda ładna a on siedzi w dup znaczy w norze) i waga nie spada i w ogóle @się zbliża pewnie w niedzielę mnie zaatakuje

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 10:52   #2456
maweth
Rozeznanie

GG do maweth

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość

Ooooooo a to jest za to moj ulubiony sposob na kurczaka, juz miesiac sie tym obzeram
U mnie za to od wtorku zastoj (moze przez @), a dzisiaj na weekend na mazurki. Musze jakies menu sobie ustalic
A jak robisz?
Stary 2010-07-30, 10:54   #2457
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:

co do smierdzenia... ja nie czuje zeby to bylo jajami ale moj TŻ potwierdza i mowi do mnie "jak do mnie mowisz stan do mnie plecami"
trudno.. chce miec laske w domu to niech cierpi
teraz na PW jest lepiej, ale na piaty dzien P czulam juz taki straszny niesmak ze szok!
a jezeli chodzi o pocenie, to ja nie zauwazylam roznicy..
polecam preparat ANTIDRAL
http://www.aptekaeskulap.pl/antidral...0ml-p-118.html

wystarcza naprawde na dlugo. 2razy w tygodniu smaruje sie na noc, rano myje porzadnie pachy i spokoj suchutkie nawet w upal

BRAWO ZA SUPER SPADEK!!!!
mam antidral i zawsze byl cudowny a teraz nawet po nim czuje ze nie jest tak sucho jak powinno. Do tego mam FA, REXONE, ADIDAS, LADY SPEED STICK CLINICAL, SECRET w kremie i ... to chyba wszystko.... no i ciagle mam dziwne wrazenie ze nie do konca jest ok:/ ale nie ze jakos mi mokro albo ze smierdze.. tylko wieczorem paszka nie pachnie tak jak kiedys swiezoscią tylko tak... lekko... no wiecie

Cytat:
GRATULUJE CZAROWNICA!!!! TAK SIE CIESZE ZE POSZŁO W DÓŁ

OBY TAK CODZIENNIE!!!!
JA WSTAŁAM, DO 2 WNOCY SIEDZIEDZIAŁAM, ZABIERAM SIE DO MYCIA GARÓWNIE LUBIE TEGO ALE JUZ CZYSTYCH SZTUĆCÓW NIE MAM
dziekuje kochana
Stary 2010-07-30, 10:55   #2458
rumcia1
Rozeznanie

Duk Duk
Mam dzisiaj urwanie głowy - muszę posprzątać domek - gdzie nie popatrzę tam coś do zrobienia, a po południu wyjeżdżamy na roztocze.
Chciałam sie Wam poskarżyć. Ogólnie czuję się źle, bo @, ale oprócz tego wczoraj byłam z kumpelą w klubie, zamówiłam colę zero, nawet babki pytałam czy mają taką, czy moze sprite zero, ta mi mówi, że oczywiście, po czym przyniosła mi w kufelku z lodem i ja cała szczęśliwa wypiłam. Gdy za jakiś czas babka podeszła, bo znajoma zamawiała coś jeszcze zapytałam ja czy to na pewno jest cola zero, a ta zaczyna mnie przepraszać, że dużo ludzi (10 osób), zamieszanie i że dała mi zwykłą colę Myślałam, że ją rozerwę, a ta ze słodką miną mówi, że jak zamówię jeszcze raz, to już się nie pomyli. Swojej coli do klubu wnieść nie mogę, a jak zamówię jedno to przyniosą inne. Szkoda tylko, że nie spostrzegłam się wcześniej. Mało coli piję, więc nie rozpoznałam na początku.
To się wyżaliłam. Trochę Was poczytam, a potem biorę się za porządki.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 11:02   #2459
emilka87-87
Raczkowanie

Wczoraj niestety skasowało moją wiadomość więc napisze raz jeszcze. Przedwczoraj moja waga w ciągu DOBY wzrosła o 3 kg! Zastanawiam się jakim sposobem jest to możliwe. Nie jadłam nic tłustego, nie jestem przed @. jedyne co mi przychodzi do głowy to to że wykonuje dosyć solidne treningi siłowe ale nie sądzę żeby miało to aż taki wpływ. Dziś ten wzrost wynosi już tylko1,5 ale to i tak jakieś dziwne;/ Umie mi to ktoś wytłumaczyć?
emilka87-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 11:05   #2460
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Wczoraj niestety skasowało moją wiadomość więc napisze raz jeszcze. Przedwczoraj moja waga w ciągu DOBY wzrosła o 3 kg! Zastanawiam się jakim sposobem jest to możliwe. Nie jadłam nic tłustego, nie jestem przed @. jedyne co mi przychodzi do głowy to to że wykonuje dosyć solidne treningi siłowe ale nie sądzę żeby miało to aż taki wpływ. Dziś ten wzrost wynosi już tylko1,5 ale to i tak jakieś dziwne;/ Umie mi to ktoś wytłumaczyć?
Zatrzymała Ci się woda. Moja waga w domu wskazuje, że od POCZĄTKU DIETY (koniec maja) schudłam 4 kg... hehe wymiary i rzeczywistość zupełnie co innego więc ważenie traktuję jako... no nie wiem... nic szczególnego... wolę się za to mierzyć To mi zawsze prawdę powie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości