Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 12:56   #2521
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Tak, MAŁŻ jest boski. Mam kolegę w pracy, który o swojej zonie mówi też "moja małża". Pękłam ze śiechu jak to ierwszy raz usłyszałam
Małż jest równie piękny i ja to kupuję
Od dziś mój D będzie MAŁŻ.
taaaa małż jest super.... zawsze w przypływie nerwa na chłopa można mu wmowić że to wcale nie jest czułe stwierdzenie tylko przeciwnie

Cytat:
Aaaaaaaaaa, zapomniałam się Wam pochwalić
Mój MAŁŻ - hi hi hi - nabył droga kupna, cichaczem zresztą dla swojej małżusi
normalnie robota kuchennego wypasionego co sam robi - łaaaaaaaaaaaaa
I juz w nim "sam" się zrobił jeden chlebek i "sam" się zrobił różowy serniczek na zimno. Ale fajna zabawka
O tak się chwalę, nie miałam nigdy to teraz mam i się cieszę jak norka
jaki ten robot??? pochwal się.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 12:57   #2522
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
kochana przykro mi ale to jedyne co mi zostało.... pozatym napewno by ci nie pasowały takie wielkie girzyska 111cm i rozmiar stopy 43 ciesz sie tym co masz moja droga

no wiesz generalnie to tak bardzo nie narzekam ale ja zawsze uda mialam grube teraz to i lydki i raczki mi doszly jeszcze a Ty masz boooskie nogi... ale juz nie dlugie mam nadzieje zrobie sie proporcjonalna

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 12:58   #2523
emilka87-87
Raczkowanie

Mirkaa->Polecam ćwiczenia na twisterze. Ładna talia się robi od tego. Zresztą talia to ostatnio jedyna część ciała z której jestem zadowolona -65 cm
emilka87-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:00   #2524
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez rene9578 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki z deszczowej Irlandii.To juz moj 5 dzien na Dukanie,wiec jutro zaczynam PW.No i jutro rano wazenie i chwila prawdy.Powiedzcie prosze Siostry ,ktory system(wedlug waszych doswiadczen)dziala najszybciej 5/5,czy moze 4/4,bo juz sama nie wiem co wybrac.2Osierpnia jade na wakacje i chcialabym zrzucic chociaz 8 kilo.Pomozcie.Slicznie dziekuje .
no raczej w 3 tyg nie zgubisz 8kg, raczej max 5
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:01   #2525
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
no wiesz generalnie to tak bardzo nie narzekam ale ja zawsze uda mialam grube teraz to i lydki i raczki mi doszly jeszcze a Ty masz boooskie nogi... ale juz nie dlugie mam nadzieje zrobie sie proporcjonalna
a do tego mam płąski tyłek, opone na brzuchu (tzw boczki lub boczniaki ) i łapki prawie jak pudzian w ramionach;/ gdyby nie nogi to juz wogole bylabym jak kwazimodo czy jak to sie pisze
Stary 2010-07-30, 13:03   #2526
Rozeznanie

DUK DUK

Do dziewczyn z Łodzi, gdybyście miały proble ze SKROBIĄ KUKURYDZIANĄ, to w Leclerku jest sklep ze zdrową żywnością, skrobia 350g kosztuje 5zł

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:09   #2527
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Mirkaa->Polecam ćwiczenia na twisterze. Ładna talia się robi od tego. Zresztą talia to ostatnio jedyna część ciała z której jestem zadowolona -65 cm
o widzisz, to jakies swiatelko w tunelu
a ile cwiczysz na tym twisterze?
Powiedz mi, cos oprocz tali mozna jeszcze wyrobic na nim?
Bo akurat ja podobnie jak Ty talie mam nawet niezla w proporcji do reszty ciala, chociaz Ty i tak mnie bijesz na glowe bo ja mam o 10cm wieksza od Ciebie, 75cm I wiem ze gdybym jej nie miala to bylaby tragedia poprostu a Ty ze swoja to musisz bosko wygladac

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
a do tego mam płąski tyłek, opone na brzuchu (tzw boczki lub boczniaki ) i łapki prawie jak pudzian w ramionach;/ gdyby nie nogi to juz wogole bylabym jak kwazimodo czy jak to sie pisze
mam to samo raczki jak pudzian ramionka rowniez, wiec piatka
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:11   #2528
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
a znasz jakiegos grubego pijaka? hihi tuczy jedzenie, ktore sie pożera po pijaku, sam alkohol nie ma takiej siły zeby nas utuczyc
bo oni wszystkie pieniądze jakie zdobędą to na alkohol wydają zazwyczaj na winko tanie typ :leśny dzban" np oni jedzą ale WINO hahahaha
Cytat:
eee mistrzem wielkich barów to jestem JA! Nawet Pudzian to ma przy mnie manińkie barunie

a tak w ogóle to się boję na tą drugą fazę przejść bo jak zjem moje pyszne gołąbki na obiad ze dwa to pewnie na następny dzień juz będzie po tej wodzie co sie wylała zemnie przez uderzeniówkę i waga znowu wróci na swoje miejsce czyli magiczne 68 ;(

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2010-07-30 o 13:14
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:11   #2529
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
taaaa małż jest super.... zawsze w przypływie nerwa na chłopa można mu wmowić że to wcale nie jest czułe stwierdzenie tylko przeciwnie

jaki ten robot??? pochwal się.....
Nie wiem jak on tam się dalej nazywa, ale taki mądry co sieka, uciera na różne sposoby, robi ciasto, z sokowirówką i kielichem do koktaili. No fajny jest. Na chleb to wrzuciłam wszystko do miski, włączyłam i poszłam sobie na parę minut w cholerę, a ten mieszał. Tak wymieszał, że mniód malina, a rączka moja nie boli Juz go polubiłam Małża też polubiłam
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:12   #2530
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
mam to samo raczki jak pudzian ramionka rowniez, wiec piatka

hehe
Stary 2010-07-30, 13:13   #2531
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
za gadanie glupot jestes sliczna, spojrz jeszcze raz na swoje zdjecia, jestes proporcjonalna wysoka masz duze oczy. i prosze mi sie tu juz nie porownywac z jakimis kaszalotami! jasne?

Stary 2010-07-30, 13:16   #2532
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Nie wiem jak on tam się dalej nazywa, ale taki mądry co sieka, uciera na różne sposoby, robi ciasto, z sokowirówką i kielichem do koktaili. No fajny jest. Na chleb to wrzuciłam wszystko do miski, włączyłam i poszłam sobie na parę minut w cholerę, a ten mieszał. Tak wymieszał, że mniód malina, a rączka moja nie boli Juz go polubiłam Małża też polubiłam
no nie... ja też taki chcę....
robot w sensie... nie małża małża nie zamieniam

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:20   #2533
mirkaaa
BAN stały

Cytat:

hehe

Mam nadzieje ze niedlugo bedziemy tylko wspominac te czasy, jakie to bylysmy ogromniaste.
Przeciez to tylko kwestia czasu
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:28   #2534
emilka87-87
Raczkowanie

Mirkaa Ja nie znalazłam żadnego, innego sposobu na wykorzystanie twisterka poza ćwiczeniem talii. Ale ja mam taki starej daty czyt. bez tych rączek. Przy okazji pochwale się, że dziś pierwszy dzień a6w w którym wykonuje 18 powtórzeń
Stary 2010-07-30, 13:29   #2535
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Mirkaa Ja nie znalazłam żadnego, innego sposobu na wykorzystanie twisterka poza ćwiczeniem talii. Ale ja mam taki starej daty czyt. bez tych rączek. Przy okazji pochwale się, że dziś pierwszy dzień a6w w którym wykonuje 18 powtórzeń
Nie chcę Cię rozczarowywać ale na A6W nie spalisz tłuszczu tylko wzmocnisz mięśnia które dalej będą pod tłuszczem
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:31   #2536
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Dzięki za wszystkie rady odnośnie komputera

Ja dziś zaszalałam i kupiłam 1,5 kg mielonego z indyka (znalazłam super chude :) i o,5 kg wątróbki
Idę wykombinować z tego jakaś pieczeń
Zapomniałam kupić jogurt, żeby zrobić sos czosnkowy , a pada deszcz i nie chce mi sie iść. Czy to będzie szczyt lenistwa jak wsiądę w samochód i pojadę 300 metrów do sklepu ??

Musze wybrać się do dermatologa od kilku dni w różnych miejscach wyskakują mi takie wielkie podskórne bolesne krosty Nie mam pojęcia co to jest i skąd sie wzięło. Mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z dietą

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:32   #2537
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
za gadanie glupot jestes sliczna, spojrz jeszcze raz na swoje zdjecia, jestes proporcjonalna wysoka masz duze oczy. i prosze mi sie tu juz nie porownywac z jakimis kaszalotami! jasne?
jasne
przecież to, że mam postawę pudziania nie oznacza, nie jestem piękna
Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość

Mam nadzieje ze niedlugo bedziemy tylko wspominac te czasy, jakie to bylysmy ogromniaste.
Przeciez to tylko kwestia czasu
masz racje
Stary 2010-07-30, 13:34   #2538
rene9578
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
no raczej w 3 tyg nie zgubisz 8kg, raczej max 5

Dobre i 5 hi,hi ,bo moja talia wyglada jak oponka
Stary 2010-07-30, 13:35   #2539
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość

Ja dziś zaszalałam i kupiłam 1,5 kg mielonego z indyka (znalazłam super chude :) i o,5 kg wątróbki
Idę wykombinować z tego jakaś pieczeń
Zapomniałam kupić jogurt, żeby zrobić sos czosnkowy , a pada deszcz i nie chce mi sie iść. Czy to będzie szczyt lenistwa jak wsiądę w samochód i pojadę 300 metrów do sklepu ??

Musze wybrać się do dermatologa od kilku dni w różnych miejscach wyskakują mi takie wielkie podskórne bolesne krosty Nie mam pojęcia co to jest i skąd sie wzięło. Mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z dietą

o matko mi tez!!!! wyglada troche jak ugryzienie komara albo meszki ale nie swedzi poki zaczne drapac juz sie balam ze moj pies dostal pchel co to ?

Stary 2010-07-30, 13:36   #2540
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Czy to będzie szczyt lenistwa jak wsiądę w samochód i pojadę 300 metrów do sklepu ??
hehe ja tez mam ten problem i dlatego jak mam ochote jechac do pracy autem (1,1km) to chowam kluczyki głęboko i na siłe idę na pieszo
Stary 2010-07-30, 13:37   #2541
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
o matko mi tez!!!! wyglada troche jak ugryzienie komara albo meszki ale nie swedzi poki zaczne drapac juz sie balam ze moj pies dostal pchel co to ?
Dokładnie tak to wygląda . Boże niech to nie będzie od diety

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:37   #2542
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię rozczarowywać ale na A6W nie spalisz tłuszczu tylko wzmocnisz mięśnia które dalej będą pod tłuszczem
dokładnie na forum jak ja to nazywam "dla pomp" czytałam na ten temat i zkolegą miłośnikiem wielkiej muskulatury i kaloryfera na brzuchu gadałam to wszyscy twierdzą że A6W jest ok jak juz sie nie ma co spalać a tylko kaloryfer kształtować a to tez nie do końca bo na dolne mięśnie bardziej idzie niż całościowo na brzuch ( dolne mięsnie brzucha oczywiście)

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:41   #2543
Ija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
nadzieję ci mogę dać gwarancji nie... bo wiadomo że każda z nas inaczej reaguje na dietkę...
przykładem jest Lesia ktora zaczynała diete razem ze mna, 3dni wcześniej.... i ona juz ma 5 z przodu a mnie do tej 5 trochę brakuje... każda inaczej chudnie, wszystko uwarunkowane jest też genami, tym czy już ktoras ma dzieci czy nie... ja wiem, że nie ma mowy zebym wazyla 53kg tak jak kiedyc....choć po pierwszym dziecku tyle było... teraz będzie mi ciężko dlatego zadowolę się 58
Gwarancji to mi nit nie da się przekonamy, myślę, że do końca tygodnia

Cytat:
Senkju
Ja od sierpnia też wracam na właściwe tory
Póki co czuję, że ta przerwa mi bardzo potrzebna ale od 2 (a może 1 ? ) pełna mobilizacja
A o byciu baletnicą to marzyłam od małego
Teraz muszę chyba zacząć jakoś z gimnastyką artystyczną bo poważnie myślę o Łódzkiej Filmówce... Może się uda?
gimnastyka artystyczna to moja miłość i marzenie od lat niestety, za późno się obejrzałam, a trenowanie rekreacyjne (bo na profesjonalne to za stara już bylam ) niestety mnie nie zadowala dlatego tańczę.

Cytat:
Napisane przez Kassa Pokaż wiadomość
To mój ósmy dzień na diecie i schudłam w samej drugiej fazie już 1,3 kilo więc chyba nie jest tak źle... Tylko kłopot w tym, że jednego dnia objadam sie jak jakiś smok a drugiego praktycznie nie jem nic, nie jestem głodna... tez tak macie? Bywa, ze po prostu cały czas jestem głodna...;/
z tym głodem to też tak mam... czasami zaraz po obfitym obiedzie zwyczajnie burczy mi w brzuchu z głodu nie wiem jak to jest możliwe, zupełnie tak jakbym w ogóle nic nie jadła i wtedy wpierniczam jakbym (za przeproszeniem) w dna nie miała

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
Poza tym pijąc alkohol przerywamy ketozę. Kiedy w organizmie znajduje się alkohol to on w pierwszym rzędzie zamieniany jest na ketony a tłuszczyk musi poczekać na swoją kolej- pytanie tylko czy warto aż tak ryzykować po pierwsze zdrowie po drugie choćby w małych ilościach to spowolniamy proces chudnięcia i spalania tłuszczu.

Dziękuję Agnese za wsparcie i gratulacje

Pikaboom jesteś miesiąc niemalże na Dukanie, ten wątek jest często poruszany a w książce jest wyraźnie napisane, że nie pijemy.
wybaczcie, ale muszę jeszcze wrócić do tematu.
nie popieram picia alkoholu, ale nie mogę się z tobą zgodzić. Alkohol wcale nie przerywa ketozy, wręcz ją POGŁĘBIA! ale może doprowadzić do bardzo grożnej dla zdrowia kwaśicy ketonowej.
Niewielka ilość alkoholu nie jest w stanie doprowadzić do kwasicy, ale spożycie alkoholu upośledza utylizacje wolnych kwasów tłuszczowych. Kalorie z alkoholu są wykorzystywane w zastępstwie wolnych kwasów tłuszczowych w efekcie upośledza spalanie tkanki tłuszczowej

Więc same zdecydujcie czy warto
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:41   #2544
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie tak to wygląda . Boże niech to nie będzie od diety

ale skoro obydwie to mamy?......nieeeeeeeeeeee eee to ktora idzie do lekarza?

Stary 2010-07-30, 13:42   #2545
emilka87-87
Raczkowanie

Ale moim celem jest właśnie wzmocnienie mięśni Dodatkowo ćwiczę siłowo na całe ciało + basen+ biegi i praca na dwie zmiany Chyba powoli coś widać bo ostatnio zaczepiła mnie jakaś dziewczyna i się pytała co trenuje
Stary 2010-07-30, 13:45   #2546
saab_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
a tak w ogole to sie chcialam pochwalic
nie znalazlam wczoraj nic z masazerem, wiec kupilam takie cus:
Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Serum intensywnie wyszczuplajace i ujedrniajace antycellulit (zwalcza tez rozstepy, chociaz ja nie mam )
do skory wrazliwej i slonnej do alergi (bo taka mam) 200ml +50 gratis za 16 zl a masazer dokupie sobie jakis osobny...
i wiecie co?
juz po pierwszym uzyciu moja lupina pomaranczowa jest bardzoej gladka w dotyku.... wiadomo, nie zniknal cellulit, ale skora jest super...
dzis wieczorem walne peeling kawowy polecany tu wczesniej i jak sie nasmaruje to łohoho....
o takie
http://www.lara.pl/product.php/1,447...drniajace.html
wczoraj myslalam ze zamarzne... super efekt..... jakbym sie lodem oblozyla.... dukan by pochwalil takie marzniecie, co nie
Używałam tego żelu, ale dla mnie był za zimny, dosłownie się trzęsłam przez godzinę i nie mogłam zasnąć z tego zimna i zrezygnowałam po jakichś dniach A żałuję, bo słyszałam, że eveline ma dobre żele

Cytat:
O dzięki Ci, litościwa istoto
Jedyne, co mi się kojarzyło z tym skrótem to "Ten Żarłok"
Ale niektórzy TŻ-ci (łącznie z moim) również się odchudzają wespół ze swymi dziewczynkami, więc nie przystawało mi do końca
Teraz wszystko jasne - hi hi hi

Co do Twojego pytania ta ja nie wiem jaka może być odpowiedź - za "młoda" tu jestem...
To by nawet pasowało;D

Cytat:
A ja bym Ci radziła jechać do Zgierza...
Mówię całkiem serio ta cyganka jest świetna...
Wszystko Ci o tym TŻ wyśpiewa
Już od którejś osoby słyszę o wróżce ze Zgierza, tylko może to inna, bo nikt mi wcześniej nie mówił, że to Cyganka Ja też słyszałam o jakiejś ze Rzgowa, przepowiedziała teściowi mojej znajomej budowę drugiego domu, zanim jeszcze postawił pierwszy...

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Duk Duk
Mam dzisiaj urwanie głowy - muszę posprzątać domek - gdzie nie popatrzę tam coś do zrobienia, a po południu wyjeżdżamy na roztocze.
Chciałam sie Wam poskarżyć. Ogólnie czuję się źle, bo @, ale oprócz tego wczoraj byłam z kumpelą w klubie, zamówiłam colę zero, nawet babki pytałam czy mają taką, czy moze sprite zero, ta mi mówi, że oczywiście, po czym przyniosła mi w kufelku z lodem i ja cała szczęśliwa wypiłam. Gdy za jakiś czas babka podeszła, bo znajoma zamawiała coś jeszcze zapytałam ja czy to na pewno jest cola zero, a ta zaczyna mnie przepraszać, że dużo ludzi (10 osób), zamieszanie i że dała mi zwykłą colę Myślałam, że ją rozerwę, a ta ze słodką miną mówi, że jak zamówię jeszcze raz, to już się nie pomyli. Swojej coli do klubu wnieść nie mogę, a jak zamówię jedno to przyniosą inne. Szkoda tylko, że nie spostrzegłam się wcześniej. Mało coli piję, więc nie rozpoznałam na początku.
To się wyżaliłam. Trochę Was poczytam, a potem biorę się za porządki.
Ja mam obsesję i wysyłam biednego TŻ'ta, żeby dopytywał i sprawdzał, jak mi kupuje

Cytat:
Alkohol jest absolutnie zabroniony. Piwo to węgle głównie. Nie wolno. Naucz się bawić przy Coli light My nie pijemy - nie pij i Ty
Pięknie powiedziane Nawet nie jest tak strasznie, biorąc pod uwagę, że to nie na zawsze...

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić -0,6 kg w dół przy @ Superowo na liczniku 55kg - mam nadzieję, że nie zapeszę wagi
Gratuluję i zazdroszczę, to moja wymarzona waga...

Cytat:
Kurde, też mam coś takiego na nogach... ale stawiałam na to, że mnie pająki w nocy podgryzają, bo to jednak bardziej wygląda na takie duże bąble... dziwne;D
saab_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:47   #2547
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saab_ Pokaż wiadomość
Używałam tego żelu, ale dla mnie był za zimny, dosłownie się trzęsłam przez godzinę i nie mogłam zasnąć z tego zimna i zrezygnowałam po jakichś dniach A żałuję, bo słyszałam, że eveline ma dobre żele

To by nawet pasowało;D

Już od którejś osoby słyszę o wróżce ze Zgierza, tylko może to inna, bo nikt mi wcześniej nie mówił, że to Cyganka Ja też słyszałam o jakiejś ze Rzgowa, przepowiedziała teściowi mojej znajomej budowę drugiego domu, zanim jeszcze postawił pierwszy...

Ja mam obsesję i wysyłam biednego TŻ'ta, żeby dopytywał i sprawdzał, jak mi kupuje

Pięknie powiedziane Nawet nie jest tak strasznie, biorąc pod uwagę, że to nie na zawsze...

Gratuluję i zazdroszczę, to moja wymarzona waga...

Kurde, też mam coś takiego na nogach... ale stawiałam na to, że mnie pająki w nocy podgryzają, bo to jednak bardziej wygląda na takie duże bąble... dziwne;D
Tyle tylko, że w Zgierzu jest pełno cyganek a ja byłam u tej na Popiełuszki i to nie tej od strony ulicy tylko podwórka
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:48   #2548
kochak
Rozeznanie

Cytat:
A ja bym Ci radziła jechać do Zgierza...
Mówię całkiem serio ta cyganka jest świetna...
Wszystko Ci o tym TŻ wyśpiewa
ile zapłace?
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:51   #2549
jolkah
Rozeznanie

o matko dziewczyny!
zrobiłam sobie na obiad dwa nalesniki ze skorbi kukur. takie no dietetyczne i do tego nasza nutelke. i umiera - napchalam sie nieziemsko i to jeszcze pieronsko slodkie jest :d

ale to dobrze, najem sie slodkiego przed wyjazdem to mi sie potem nie bedzie chcialo. kocham nasza diete

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:52   #2550
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasika82 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy macie już tą książeczkę Dukana,ale ja pobrałam
"Nie potrafię schudnąć 350 Nowych Przepisów"
http://************/redhotka?fid=244849707
ehh nie działa link W każdym razie na chomikuj znalazłam
jak komuś potrzebna wyślę na maila
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości