|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek nowy zakładamy-plotkowanie w planach mamy :D
JA w lbn bede studiowac
![]() o hej Cytat:
![]() Witaj w AA ![]() Wróciłam jestem padnięta a po moich kuzynach nie widać zmęczenia Jak oni to robią nie wiem. Może jestem już za stara na takie spacery
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, nie zaczynaj, też z nami pijesz.
Cytat:
![]() tak, takk! ![]() witaaj.
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, mi się nie podobają, oprócz koloru bo jest taki "inny czerwony"
, ale to dlatego, że ja nie lubię w ogóle trampek, więc nie sugeruj się moją opiniąSuzana, pewnie, cześć ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Lenka, po prostu mają więcej energii ![]() Vicky kotku ja nie piję alkoholu
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaam nastepne Aniołki w naszym gronie
Wybaczcie, mi się już przyjęło że jesteśmy Aniołkami ( Siedze i się lodem zajadam, ale mi znowu pójdzie w boczki ![]() A te trampki sliczne, ale używane ja bym używanych nie kupowała nie ma takich nowych? Bo poza tym że używane to sa super śliczniaste.
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
witam kobitki.. no ja o 12 byłam na shoppingu.. i nic nie upolowałam
![]() znikajac - patrzyłam w senniku , a więc dziecko to :"Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania." .. na razie nie planuję, bom młoda jeszcze jest i faceta nie mam.. no, tz. zerwałam z nim 4 miechy temu.. :P dimethicone- tak, tak.. niedługo matura.. paulina0512- te osobiście mi sie nie podobają.. ale może takie http://moda.allegro.pl/item116495308...3939_r_39.html ? dziewczyny, strasznie sobie pluję w brodę... mój ojciec wyjechał wczoraj w sprawach służbowych do Trójmiasta, mamy tam ciocię i u której mogłabym zostać nawet do końca wakacji.. pojechałabym z nim, wzięłabym może kilka znajomych, a ja głupia myślałam że w ten weekand będzie brzydka pogoda, po czym dzisiaj rano patrzę na tvn 24, a tam piszę że w weekand ma być ładnie i około 30 st. agrrrrrrrr....
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
jaka cena tych trampek
To może dołącz do niego?
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie tylko ta cena...
![]() no nie opłaca mi się.. bo on przyjeżdża w poniedziałek... niby możemy jechać pociągiem.. ale autem zawsze niby taniej i jakoś przyjemniej
ZAPUSZCZAM WŁOSY: 35.5-36- 37-38- 40-45-51!...-60 DZIDZIA http://lmtm.lilypie.com/PPMgp1.png M ♥ 14.10 - R [*] ♥ Edytowane przez myszorak Czas edycji: 2010-07-30 o 17:46 |
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za ciepłe przyjęcie mej osoby
![]() myszorak- a nie masz możliwości sama pojechać do cioci? z resztą jeszcze miesiąc wakacji, więc nie wszystko stracone ![]() a mnie coś głowa pobolewa, wzięłam ibuprom i mam nadzieję, że mi przejdzie bo o 19 ruszam na rowerrr! |
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Upały? Kiedy upały i czemu ja o tym nic nie wiem?
Już tęsknię za opalaniem :PA co do trampek... wiem, że używane, dlatego się waham (i wolę bez gumki z przodu :P), ale diesel to dobra marka więc ciekawa jestem za ile ostatecznie zostaną sprzedane. A z converse kilka par mi się podoba, tylko cena spora. No i białe już posiadam, ale i tak przyda się je wymienić, bo ja jestem mistrzynią w niszczeniu butów (nie ma się z czego cieszyć)
Edytowane przez paulina0512 Czas edycji: 2010-07-30 o 18:01 |
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
oj ja też muszę swój rower zabrać z piwnicy i zacząć znów z niego korzystać....
ale dzisiaj pycha pączusie kupiłam.. i to 60 gr. za sztukę.. :Ptak jak pisałam w 2 dekadzie sierpnia.. ja też się doczekać nie mogę i upałów i słoneczka i Sopotu mi też by sie przydały nowe adidaski ![]() zbieram się na prawko, ale kaski muszę uzbierać, bo rodzice samochód swój mi oddadzą, ale zaznaczyli że na prawko sama będę musiała sobie zarobić... więc jeszcze trochę minie czasu, zanim usiądę za kółkiem..
ZAPUSZCZAM WŁOSY: 35.5-36- 37-38- 40-45-51!...-60 DZIDZIA http://lmtm.lilypie.com/PPMgp1.png M ♥ 14.10 - R [*] ♥ Edytowane przez myszorak Czas edycji: 2010-07-30 o 18:05 |
|
|
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi moi nie chcą dać teraz na prawko, ale nie naciskam, bo i tak by mi samochodu nie dali ;p
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
hehe, moi dlatego też nie chcą mi dać na prawko bo widzą jaka jestem narwana i dlatego wymyślili sobie że sama zarobie na prawo jazdy, a że będzie trwać to długo, to może do tego czasu uspokoję się i potem nie będę jeździć jak "szalona"..
pfff.. u mnie świeci słońce i pada deszcz... paranoja jakaś :PP
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
co do prawka to ja także się zbieram i zbieram, a w zasadzie to pieniądze zbieram;p W sumie to jakoś mi się specjalnie nie spieszy. Po prostu chciałabym mieć już z głowy te wszystkie egzaminy, jazdy. Zrobię za rok
![]() a teraz idę dopić miętę z cytryną i zbieram się na rower póki nie pada! do wieczorkaa |
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie, po co się śpieszyć
![]() paa
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Pochwalę się, że zdałam egzamin na prawko I witam nowe Aparatki
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-07-30 o 18:24 |
|
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
o jak tematycznie się zrobiło, gratulacje
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no no brawo ...
|
|
|
#170 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja często mam tak, że oglądam jakieś ciuszki i coś mi się spodoba i wtedy mam już wizję siebie w tym czymś i muszę to miec a jeśli z jakichś powodów nie mogę to szukam czegoś prawie identycznego do upadłego. i nie ważne czy w sklepie czy na allegroa co nie tak z tym wpisem? witamy Cytat:
ale jakoś nie bardzo mogę sobie to wyobrazic, żeby tak hop siup zrobiło się 30 stopni...no, ale miejmy nadzieję...a co do wyjazdu to tak jak dziewczynki pisały- jeszcze jest miesiąc wakacji- lub 2 jeśli studentka więc okazja jeszcze zapewne się jakaś nadarzy.![]() zakupy w poszukiwaniu czegoś konkretnego czy takie spontaniczne? ![]() minuta w przełyku ,godzina w żołądku, całe życie w biodrach ![]() Dziewczyny jeśli o pj chodzi to ja podobnie jak niektóre zwlekałam bo straaasznie mi się nie chciało chodzic, ale wiem, że to był błąd. Nic strasznego, często jest tak, że na wykłay się chodzic nie musi-mówisz, że wyjeżdzasz na studia i zamiast na 8 idziesz na 4 z nich ![]() a jazdy to już czysta przyjemnośc jeśli ma się fajnego instruktora ![]() raz dwa na kurs sio sio sio ![]() Madzia GRATULACJE!!! ![]() no to teraz "nie jeżdżę po alkoholu"
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" Edytowane przez kika171 Czas edycji: 2010-07-30 o 18:42 |
||||
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja takowe często miewam, ale po prostu wymyślam coś w głowie i nigdy nie mogę tego znaleźć w sklepie, więc kończy się to rozczarowaniem :P A wpisu mi nie dali, bo "oni nie wiedzą czy ogólny lekarz mi to może wystawić, czy profilaktyk".. jak by to różnicę robiło - przecież to tylko uzupełnienie książeczki. Mi na prawko teraz nie dadzą, a że oszczędzać nie umiem - nie zbiorę tyle kasy :P Poza tym mam swoją teorię - jak nie będę miała prawka to w przyszłości nie będę musiała męża wozić jak sobie wypije na imprezie - pić będę ja, a on moim szoferem ale i tak przecież kiedyś to prawko bd trzeba zrobić
Edytowane przez paulina0512 Czas edycji: 2010-07-30 o 18:50 |
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzeba to opić Cytat:
Sama w pilnej sprawie mogę podskoczyć gdzie chcę i nie liczyć na łaskę innych ![]() Dlatego zrobię kiedyś prawko ale nie wiem kiedy, może za 100 lat ![]()
|
||
|
|
|
|
#174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie gadammmm!
Cytat:
ja też jadłam lody o tej godzinie co Ty i teraz mi po nich niedobrzeCytat:
![]() Szkoda, że nie pojechałaś, też bym żałowała. A nie możesz pojechać za kilka dni? Bez taty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zazwyczaj instaluję z instalek a tam się nigdy z wirami nie spotkałam. Ale nie mogę zainstalować bo mam za mało miejsca na dysku głównym mam tam zaledwie 250 mb. Trzeba będzie niedługo formata zrobić, bo mam tak zaśmiecony komputer że... :/U mnie jest ciepło i od rana słońce świeci, ale nie wiem ile jest stopni. W każdym bądź razie, mam nadzieję, że jak będzie ciepło to nie będę się dołować, bo kiedy się dołuję to musi być zimno i padać deszcz (wtedy się lepiej czuję) ![]() Kikuś, a z minutą w przełyku, godziną w żołądku i całym życiem w biodrach, to chyba nie tak do końca śmieszą mnie te wszystkie...przysłowia:P
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dobra, ja tam wiem swoje.
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabyś
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim ; *
no to ja też może dołączę tutaj do Was, może mnie nie wygonicie <myśli> Mam na imię Magda, 18 lat ; ) obecnie cieszę się najdłuższymi wakacjami <3 i ogólnie od października studentka ![]() a po za tym to właśnie robięe prawko, bo zauważyłam że ten temat się ostatnio przewinął.. no ale mi do egzaminu jeszcze trochę czasu zostało, bo dopiero 10h mam wyjeżdżonych xD ale też miałam problem żeby się do tego zabrać ; O hm, chyba się trochę rozpisałam jak na początek ; o
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witajcie
|
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za drugim
![]() Zapisuj się jak najszybciej, nie ma co czekać Ja jeszcze parę miesięcy temu nie wyobrażałam sobie siebie za kierownicą, mówiłam, że nigdy nie będę miała prawka, bo się boje itd.Ale mama przeprowadziła ze mną poważną rozmowę i mnie namówiła Cytat:
![]() Oby wyjazd się udał ![]() No to pijemy Cytat:
[QUOTE=nellady;21039634 witajcie [/QUOTE]A za którym razem zdane? Dzięki dziewczyny za gratki ![]()
|
||
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() Ja jestem Daria i mam 19 lat i postanowiłam że coś skrobnę, może mnie przygarniecie ![]() Ooo siemka Jess ! i Asia Fajnie się spotkać na innym wątku
Edytowane przez Princess339 Czas edycji: 2010-07-30 o 20:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

ale jakoś nie bardzo mogę sobie to wyobrazic, żeby tak hop siup zrobiło się 30 stopni...no, ale miejmy nadzieję...
i teraz mi po nich niedobrze