![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
O matko! Ten z allegro jest cudowny
![]() ![]()
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma niestety ludzi idealnych , nie ma zwiazków idealnych no i facetów idealnych - też nie ( z całym szacunkiem dla mojego męża ![]() Ale wierz mi ze fajni faceci chodza jeszcze po tym swiecie.. ![]() A własnie dlatego że nie ma takich edwarów i Jacobów jestesmy zakochane w sadze ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Dziewczyny a jak dzis wieczorkiem ? zaczynamy druga częśc maratonu? Gdzie jest wogóle nasz jasnowidz?? !!
![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Kilka cytatów ze Zmierzchu
"Choć szedł blisko mnie, wyraźnie unikał kontaktu fizycznego. Przypomniało mi się, że Jessica i Mike po pierwszej kolacji są już niemal na etapie pocałunków, i z piersi wyrwało mi się głębokie westchnienie." "- Usiłowałam przypomnieć sobie, jak unieszkodliwić napastnika - no wiesz, podstawy samoobrony. Zamierzałam wgnieść temu gościowi nos w mózg.[...] - Chciałaś się z nimi bić? - zdenerwował się. - Mogłaś po prostu rzucić się do ucieczki. - Często się potykam i przewracam - wyznałam. - A co z krzyczeniem "ratunku"? - Właśnie się do tego zabierałam. Pokręcił głową z dezaprobatą. - Miałaś rację. Sprzeciwiam się przeznaczeniu, próbując utrzymać cię przy życiu" ; ) "I co ja mam z tobą począć, dziewczyno? - jęknął. - Kiedy pocałowałem cię wczoraj, rzuciłaś się na mnie, a dziś straciłaś przytomność!" ;D Jeśli było to przepraszam ; ) Edytowane przez Kassia806 Czas edycji: 2010-07-30 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
"... - Jess zachodzi w głowę, czy jestesmy parą - oświadczył w końcu. - Jest też ciekawa, co do mnie czujesz.
-Kurczę. I co mam jej powiedzieć? - udałam niewiniątko. Mijający nas nauczyciele pewnie się gapili, ale ledwie byłam świadoma ich obecności. -Hm... - Zamyśliwszy się, schwycił w dwa palce niesforny kosmyk moich włosów i wplótł go we właściwe miejsce. Serce zaczęło mi bić jak szalone. - Sądzę, ze na jej pierwsze pytanie, odopowiedź może brzmieć ''tak'',rzecz jasna jeśli nie masz nic przeciwko..." O jezu jak ja bym chciała jeszcze przezyc takie bicie i zatrzymanie akcji serca ![]()
![]() |
#1115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Rozumiałam jego ojcowskie rozterki, musiało być mu trudno. Z jednej strony żył w strachu, że znajdę sobie chłopaka, z drugiej, martwił się, że go sobie nie znajdę." ~Zmierzch "- Daleko jeszcze? - spytałam, udając zagniewaną marudę. - Zaraz będziemy na miejscu. [...] Widzisz to przejaśnienie wśród drzew? Wytężyłam wzrok. - A powinnam?" ~Zmierzch |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
no i tak na dobry poczatek weekendu mój ukochany Emmet
![]() "...Spodoba ci się w naszym kamiennym domku. Wygląda jak z bajki. – Przeniosłam wzrok na Esme. – Nie wiem, jak ci dziękować, jest po prostu idealny. Zanim zdążyła mi odpowiedzieć, Emmett znowu się zaśmiał – i tym razem juz nie bezgłośnie. – To on jeszcze stoi? – udało mu się wykrztusić w przerwie pomiędzy atakami wesołości. – Sądziłem, że we dwójkę zrównacie go z ziemią. Czym się zajmowaliście ubiegłej nocy? Dyskutowaliście o długu publicznym?...." o długu publicznym ha ha ha ha ha ha ![]()
![]() |
#1117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Biedny Emmet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Uwielbiam Przed Świtem - Emmeta dogryzającego belli i Edwardowi -Rose robiąca miske dla psa Jacobowi - cała integracje i poczatkowo trudne pożycie sfory i Cullenów
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
"Ostatnie dwa magnesy, okrągłe i czarne, lubiłam najbardziej ze wszystkich, bo mogłam za ich pomocą przyczepić do drzwi lodówki po dziesięć kartek naraz. Niestety, właśnie ta dwójka omówiła mi współpracy - miały za silne pola i kiedy przesuwałam jeden do drugiego, ten pierwszy odskakiwał, psując cały efekt.
Z jakiegoś powodu - patrz nerwica natręctw - naprawdę mnie to zirytowało. Dlaczego nie mogły dać się ułożyć schludnie jak wszystkie inne? Z uporem osła dosuwałam je do siebie raz za razem, jakbym spodziewała się, że dadza za wygraną. Mogłam, po prostu, jeden z nich obrócić, ale byłoby to, w moim mniemaniu, pójście na łatwiznę. W końcu, bardziej zmęczona chyba własnym zachowaniem niż siłowaniem się z magnesami, oderwałam oba od lodówki i trzymając każdy w jednej ręce, przycisnęłam je do siebie. Były na tyle silne, że kosztowało mnie to nieco wysiłku, ale udało mi się je połączyć. -Same widzicie- powiedziałam na głos (było ze mną naprawdę niedobrze, skoro mówiłam do przedmiotów). - To wcale nie jest takie straszne, prawda? Stałam tak kilka sekund jak idiotka, nie będąc w stanie przyznać się sama przed sobą, że nie mam żadnego wpływu na prawa fizyki. Wreszcie z westchnieniem przykleiłam magnesy z powrotem do lodówki, tym razem kilkanaście centymetrów od siebie. -I po co kłótnie? - mruknęłam pod nosem." ![]() "Dzięki Mike'owi, który grał ze mną w jednej drużynie i pilnował rycersko także mojego kawałka boiska, mogłam fantazjować do woli, przerywając jedynie na serwy. Pozostali zawodnicy, nauczeni doświadczeniem, umykali wówczas przezornie na boki." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
Jacoba samego to dają często plakaty, ale Edwarda niestety nie, ostatnio jak zobaczyłam tylko napis na gazecie 'wywiad z Robertem Pattinsonem' dorwałam gazetę i czytałam a gdy się skończył wywiad przewracam stronę patrzę nic więcej nie ma i zawiedziona patrzę i mówię 'to tylko tyle ?!
![]()
![]() |
#1121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
'Jesteś dla mnie wazniejszy niż wszyscy inni. I dales mi siebie samego. Na samo to sobie nie zasluzylam , a co dopiero na jakies prezenty od Ciebie' A co do aluniaaaaa to jak masz drukarke, to wydrukuj sobie z internetu zdjęcia.. Nie bd tego samego efektu ale zawsze coś jest ; ) http://www.lastfm.pl/music/Robert+Pa...mages/42358217 Całkiem ładne foty są ![]() Kup papier kredowy i wydrukuj ; ) Bd to o wiele tańsze niż kupienie plakatu z allegro. ; ) Edytowane przez Kassia806 Czas edycji: 2010-07-30 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Śliczne plakaty. Niestety nie należę do fanek które przykeljają wielkie plakaty na ściane. ; ) Jestem fanką ale taką "inna" xd Nie potrafie sobie wyobrazić mojego pokoju w plakatach jakichkolwiek ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
Ja jestem fanką, ale też nie naklejam plakatów. Chciałabym obraz z Marylin Monroe ale to inna historia ;p A te plakaty to dla Aluni ; )
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Przeglądam dalej i mam jeszcze kilka heh. http://www.galeriaplakatu.com/twilig...s-p-30833.html http://www.galeriaplakatu.com/twilig...d-p-30064.html http://www.galeriaplakatu.com/twilig...d-p-30270.html http://www.galeriaplakatu.com/twilig...s-p-30816.html http://www.galeriaplakatu.com/twilig...s-p-30816.html http://www.galeriaplakatu.com/twilig...d-p-30722.html http://www.galeriaplakatu.com/pattin...ne-p-5260.html http://www.galeriaplakatu.com/pattinsonred-p-5259.html http://www.galeriaplakatu.com/pattin...ce-p-5258.html
![]() |
#1125 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam za wczoraj ale wgl nie mogłam załadować tych zdj
![]() zdenerwowałam sie i załam sobie spoój a potem mi komp nawalił i ooo ![]() no to prosze moja bransoletka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Wtajemniczenie
|
no i widzę nową osobę
![]() Witam ![]() Lazurrowaa coś nas opuszczasz Kochana ![]() no i ogółem to nie ma facetów idealnych na świecie i chyba dobrze bo wtedy i świat był by nudny ![]() (Edzio miał swoje wady ) ![]() a teraz zaczynamy: Weekend z cytatami ze "Zmierzchu"!!!!!!!!!! !! "Byloby roztropniej, gdybysmy nie zostali przyjaciolmi - wyjasnil - Ale mam juz dosc zmuszania sie do ignorowania Ciebie, Bello." ~Zmierzch~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Moja lista z cytatami sie powieksza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Śliczna bransoletka, podoba mi się chyba nawet bardziej niż ta Belli z filmu.
"Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal, ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego"
![]() |
#1129 |
Wtajemniczenie
|
ono jest białe tylko światła odbija (różne kolorki
![]() ![]() dziewczynki podpisujcie pod cytatami z której cześci są... ![]() bo teraz może wiadomo że Zmierzch ale jak ktoś bedzie szukał konkretnych za jakiś czas to może nie wiedzieć ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-07-30 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie mam Zmierzchu przy sobie
![]() ![]()
![]() |
#1131 |
Wtajemniczenie
|
![]() dobre ![]() ale umawiałysmy sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, ale babcia wziela Zmierzch juz dawno i wyjechala
![]() ![]()
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
Nowa dawka cytatów ; )
"Jedna więź a jakby ich milion. I nie sznurków od balonów,ale stalowych kabli. Milion stalowych kabli łączących mnie z jedną rzeczą - z centrum wszechświata.." ~Przed świtem~ Jacob "Wiesz, Jacob, że,, mówiłem ci, że tak będzie” ma brata? Ma na imię,, zamknij się do cholery’’. ~Przed świtem~Bella "Byliśmy jak lód i ogień i dlatego powinniśmy wzajemnie się wykluczać. Mimo to pasowaliśmy do siebie, jak nikt inny. To był kolejny dowód, że należeliśmy do siebie." ~Przed świtem~Bella Mam nadzieję, że się nie powtarzam ; ) Aluniaaaa proszę kilka nowych cytatów do kolekcji ;P Ja też zbieram ; ) Wszystkie. O miłości, te humorystyczne. Tylko, że dopiero jestem na 40 stronie i to w I części xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
To jak skoncze to sie z wami podziele
![]() Nie wiem dziewczyny, jak jest u was, ale we mnie sie gotuje jak czytam opisy ich milosnych "igraszek" ![]() ![]()
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
ZACZYNAMY: WEEKEND Z CYTATAMI ZE "ZMIERZCHU"!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
tak żeby nikt nie przegapił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
masumi - dzięki ;*
macie rację Edzio był na swój sposób idealny, ale trochę za nudny -,- ; )) - Boi się igły - mruknął Edward pod nosem, kręcąc głową. - Sadystyczny wampir, który chce ją zamęczyć na śmierć, prosi o spotkanie - nie ma sprawnym już leci, już jej nie ma. Ale gdy podłączyć ją do kroplówki. jak było to sorrka ![]() kocham - ładna ta bransoletka ![]()
High of a love Drunk from the hate. Edytowane przez moniskova Czas edycji: 2010-07-30 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
"- Znasz tę historię z Biblii? – spytał znienacka, wciąż wczytując się w pusty sufit. – Tę z królem i dwiema kobietami, które kłóciły się o dziecko?
- Jasne. Król Salomon. - Zgadza się, król Salomon. – powtórzył. – Rozkazał rozciąć dziecko na pół… ale to był tylko taki test. Że by zobaczyć, kto odstąpi swoją część, byle tylko ocalić malucha. - Tak, pamiętam. Spojrzał wreszcie na mnie. - Bella, już cię nie będę próbował rozciąć na pół." ~Zaćmienie "- Pomyślałem sobie - ciągnął. - że nada się na symbol mojej osoby, bo jest takie twarde i zimne. - Zaśmiał się. - A w słońcu tak jak ja, mieni się wszystkimi kolorami tęczy. - Zapomniałeś o najbardziej oczywistej cesze, która was łączy - wtrąciłam. - Jest piękne. - Moje własne serce jest równie ciche - stwierdził. - I tak, jak to tu, należy do ciebie. Poruszyłam ręką, żeby serduszko zamigotało. - Dziękuję. Dziękuję za oba." ~Zaćmienie "- Mogłeś do nas zadzwonić- wypomniał szorstko Jacobowi. Jake uśmiechnął się szyderczo. -Sorry, ale nie znalazłem żadnych pijawek w książce telefonicznej" ~Zaćmienie Nie mogłem pozwolić Ci wyjechać samej. Z Twoim pechem nawet czarna skrzynka samolotu by się nie zachowała. ~Zaćmienie Dzisiaj wieczorem biore sie za czytanie od nowa i bd podkreslać cytaty ołówkiem wiec jeśli chcecie to jak bd wypisywała to również strony na której widnieje cytat ; ) Tak, żeby było dokładniej ;d Edytowane przez Kassia806 Czas edycji: 2010-07-30 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
- Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd.
zmierzch ^^
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
matko trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki Moniskova ![]() nie może nie tyle nudny co troche przewidywalny ![]() chociaż nieraz mnie zaskakiwał ![]() ''- Spałaś mocno, nic nie przegapiłem. - Uśmiechnął się łobuzersko. - Rozmowna byłaś wcześniej. - O nie! Co znowu wygadywałam? Spojrzał na mnie z czułością. - Powiedziałaś, że mnie kochasz. - To już wiesz - przypomniałam mu, spuszczając wzrok. - Ale zawsze miło usłyszeć. Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. - Jesteś całym moim życiem." ~Zmierzch~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -------------------- „- Co jej jest? Co się stało? - To działo się naprawdę. Edward był coraz bliżej i martwił się o mnie. Zacisnęłam powieki, pragnąc stać się niewidzialna. Modliłam się, żeby przynajmniej nie zwymiotować.” ~Zmierzch |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.