|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Inpost - opinie
Czy ktoś z Was miał doczynienia z Inpostem? Czy paczki dochodzą w terminie? Nie ma innych problemów?
Podczas starajku Poczty Polskiej trzeba sobie jakoś radzić,a oni są chyba najatńsi. Dzięki za opinie ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpost - opinie
Ja korzystam z inpostu, bo mają agencję w moim bloku. Z przesyłkami było zawsze ok, ale jest wielki minus- jeszcze nie w każdym mieście inpost jest, więc nie wszędzie można wysłać przesyłkę. Ewentualnie wysyła się do najbliższego oddziału, gdzie on jest i ktoś musi sobie podjechać po odbiór, ale to chyba mija się z celem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie miałam problemu z Inpostem, wręcz przeciwnie. Ostatnio pan z Inpostu przyjeżdzał kilka razy do mojego domu, bo nie mógł nikogo zastac "a chciał jeszcze tego dnia oddac przesyłkę, bo moze to ważne"... W porównaniu z moim listonoszem, który wiecej niż 2 listów zwykłych na raz nie przyniesie, bo mu za cieżko poczułam się jak ksiezniczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To mnie troszke uspokoiłyście. Nadałam kilka paczek ostatnio i miałam stracha, że nie dojdą.
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Up, może coś więcej na temat In postu? Sama niedługo dorzucę swoje pare groszy, bo przerzucam się na ich usługi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ja słyszałam negatywne opinie, znajomi walczyli o odzyskanie paczki kilka tygodni. wydzwaniali, dopraszali się, a tam spychologia.
osobiście raz odebrałam przesyłkę, nadaną InPostem. szukałam punktu chyba z 15 minut, bo był w jakimś kiosku Totka... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Korzystałam z InPostu w poprzedniej lokalizacji mojego biura i byłam bardzo zadowolona. Atrakcyjna cena, szybkość dostarczenia dobra i jakość obsługi też. Natomiast nie wszędzie mają swoje punkty, nie wiem jak jest teraz, dawniej można było wysyłać tylko do dużych miast, wsie nie wchodziły w grę.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chyba wiele osob przerzucilo sie na Inpost, bo jak kolezanka ostatnio chciala wyslac list to im znaczkow zabraklo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś się zdziwiłam , bo zastałam w skrzynce na listy awizo z jakiegoś PAFu. Kolejna jakaś firma konkurencyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej
![]() bo zamowilam sobie cos na allegro i ma mi to przyjsc wlasnie przez InPost.Ma on siedzibe w tarnowie,a ja mieszkam obok tarnowa.. przyjdzie mi?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podobno można opłacać rachunki i dokonywać przelewów w placówkach Inpost. Któraś z was korzystała już z usług finansowych tej firmy? Jesteście zadowolone? Aha, i czy można wpłat dokonać w każdej placówce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej...Szukam pomocy...Wybrałam w sklepie opcję wysyłki PP, a wysłano mi InPostem
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Musisz poczekać. Ja kilka razy jak wysyłałam (do Krakowa), to ponad tydzień leżały zanim kurier je doręczył.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A jak jest z listami? bo zamierzam wysłać jeden. przyjmą? do każdego miasta dostarczają? i czy wyjdzie to taniej niż PP?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Lista miast jakie obsługują jest na ich stronie - generalnie każde miasto w Polsce, tylko wioski nie wchodzą w grę.
Sprawdź na ich stronie. Jest ok. 1/3 taniej niż na Poczcie, choć na jednym liście to tego zbytnio nie odczujesz ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Możesz dokonać wpłat w każdym ich POKU na konta rachunkowe ale też obsługuja podobno wpłaty i wypłaty z Wester Union. także można z nim wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam do odebrania list w inpost. Poszłam,listu nie było. Okazało się,że listonosz sobie wziął do domu bo mu się nie chciało wracać do "bazy". Ja korzystam najczesciej z paczkomatu,aczkolwiek nie zawsze się da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ja nie korzystam z Inpostu, korzystam z yousend i nigdy nie miałam żadnych problemów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.