|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21041012]E! To widzę,że nie tylko ja nogi w umywalce myje
![]() ja tez ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
Jak dowiem sie czegos ciekawego we wtorek, napisze. Moze w koncu wystawi mi skierowanie na cc i reszte potrzebnych badan?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Konto usunięte
|
No to mamy wojenkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dlaczego ja mam taką głupią, nieodpowiedzialną siostrę?? Jest o rok młodsza ode mnie czyli ma 21 lat, a zachowuje się jak idiotka. Pracuje w kauflandzie na informacji. Wczoraj wieczorem po 22 napisała do mamy sms, że nie wie o której wróci, bo jacyś złodzieje pocięli ochroniarzowi opony w samochodzie i niby wszyscy muszą zostać składać zeznania. Nie było jej całą noc w domu, mama oczywiście nie spała. O 4.30 zadzwoniłam do niej, powiedziała że właśnie jedzie. Z Malborka jedzie się 10 minut. O 5 jeszcze jej nie było. Zadzwoniłam znowu, powiedziałam, że mama na nią czeka to powiedziała, że będzie za pół godziny. I do tej pory jej nie ma!! Nie odpowiada na smsy, nie odbiera telefonu, mama w kuchni już chyba paczkę fajek spaliła, ja też się denerwuję, nie powiem. Mam już jakieś filmy, że jej się coś stało! |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Anuszka i jak tam sytuacja? Dotarła siostra? Obstawiam że z tym ochroniarzem to była sciema i gdzieś imprezowała,choć sama nie wiem.
Ja dziś dla odmiany miałam dość mało problemowa noc. Jedynie częste wizyty w wc. Ale nawet bez kombinacji czasem potrafiłam przewrócić się z boku na bok czy spać na plecach |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
#4748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa, to chyba tylko ja jestem generalnie z Trójmiasta ![]() ![]() Postanowiłam, że dzisiaj mała ma się nie rodzić ![]() ![]() ![]() O kurcze, anuszka ja bym takiej siostrze "sprała tyłek". Zgadzam sie z Basienka, pewnie ściemniała, bo na impreze poszła. Tylko czemu nie powiedziała wprost ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Córa się spóźnia... K. twierdzi, że to pierwszy objaw buntu przeciwko matce, he. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojciec tylko zawsze mówił " zgwałcą cię, zabiją, łeb ci utną, wyrzucą cię z pociągu, zobaczysz!" ![]() ![]() ![]() Może jakoś wbijecie Jej Onej, że niech se robi co chce jak ma w nosie przykazania rodziny tylko niech przynajmniej powie prawdę coby człowiek wiedział gdzie "ciała" szukać. Bo przecież jest dorosła i nikt jej niczego nie zabroni. Ja też obstawiam, że gdzieś zabalowała i pewnie nic jej nie jest - sama takie wykręty stosowałam dopóki matka mi takiego manta nie spuściła na dupę, że siedzieć nie mogłam ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
Ja mam za sobą nawet niezłą nockę ![]() Anuszka, ale bym się wkurzyła. Bez sensu ściema, a wy w nerwach. nie rozumiem tego! Nie może powiedzieć, że wróci rano?? Ja nie mam bidetu, ale jak tylko wrócimy do Wawy to sobie sprawię. Jest super wygodny i higieniczny. Bajka, ale masz fajnie, że ci gin pomaga w "wygonieniu" maluszka. Ja mam prawie 4 cm, szyjka jak do porodu, dziecko donoszone i nie zrobił mi masażu, ani niczego. Tylko czekać mam. Pewnie doczekam się w terminie albo i po. Dzisiaj u nas piękna pogoda. Chyba pojedziemy nad jakieś jezioro. Wysmaruję twarz filtrem 50, bo te przebarwienia są OKROPNE. Ciekawe, czy zejdą po ciąży.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Hej Lazurku,jak tam po nocy?
Anuszka wiadomo coś? Morgana ładnie to tak dziecku zakazy dawać hihi. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaa... noc spoko, ale humor do duszy...
#4754 |
Zakorzenienie
|
Wróciła o 8 i się ****a śmiała! Na bank była na jakiejś imprezie. A ja już z mamą jakieś filmy, że wypadek miała albo coś. Mama mówi do niej, że nie spała całą noc i że siedzimy w kuchni od 4 i na nią czekamy, a ona "kto ci kazał nie spać". Zawinęła dupe i spać poszła. A na 12 jedzie do pracy. Zapytałam dlaczego nie odpisywała i nie odbierała telefonu to powiedziała, że miała w schowku i nie słyszała. Głupia gówniara, miałam chęć jej walnąć w pysk. A ja teraz chodzę jak zombie, niewyspana i cały dzień będzie do kitu.
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- siala ja na miejscu mojej mamy też bym jej w*******iła, ale moja mama ma za miękkie serce i po prostu cieszyła się, że wróciła do domu. Tym bardziej, że ona miała już zatargi z tymi złodziejami z kauflandu, bo zawsze ich ścigała, a poza tym jej facet był tam ochroniarzem i też ich ścigał. Raz przyjechali do nas na wieś i wybili jej szybę z tyłu w samochodzie, cholera wie skąd wiedzieli gdzie mieszka, musieli ją śledzić. Więc moja mama, która jest w dodatku panikarą zaczęła już wymyślać, że pewnie ją pobili albo gdzieś wywieźli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Rozeznanie
|
Anuszka dawaj znać jak tam siostra!!
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzis poł nocy mialam straszne a pół całkiem znośne ![]() Obudziłam się o 3 z okropnym bolem brzucha (okresowym)... az tak to chyba bolalo mnie za nastolatki podczas okresu :/ Nie wiedzialam co sie dzieje czy rodze czy poprostu zle spalam i dziecko na cos mi naciskalo... Po godzinie męczarni zasnelam i... o dziwo swietnie spalam ![]() A teraz siedze z kawa i ciasteczkiem w maseczce na wlosach, z pilingiem na buzi i zaraz bede robic paznokcie, zeby w poniedzialek byc mis porodowki ![]() ![]() O ile dotrzymam echh ![]() ![]()
![]() |
#4756 |
Konto usunięte
|
No to siostra dała popis,nie ma co...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zadomowienie
|
Dzien Dobry
![]() Na poludniu piekne sloneczko, a jeszcze 2 dni temu bylo zagrozenie powodziowe ;/ Odliczam dni: 3 do wizyty, 10 do cesarki ![]() Cytat:
Cytat:
Mialam podobna sytuacje w domu ![]() Dziewczynki kiedy bedziecie chrzcic dzieciaczki? Ja chcialabym jak najszybciej, jak tylko bede na silach zeby to zorganizowac, a mala bedzie juz miala jakis tam plan dnia ... Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-07-31 o 09:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Anuszka chyba bym jej sama mordę potłukla. Ale bym jej nagadala będąc jej siostra,ale z tego co piszesz to szkoda nerwów na nią,bo po niej to totalnie spłynęło. Pogadaj z mama by tego tak nie zlewala,bo kiedys naprawdę się to może źle skończyć. Siala dobrze pisze...
Honolinka to tak jak u mnie. Gorąca kąpiel i położenie się do łóżka...wszystko przeszło. Lazurku przez co humor nie taki?to że mała nie wychodzi?czy po urodzinowym spotkaniu z byłym? Czy pogoda?czy ogólnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, ona zawsze odwalała różne numery, zawsze z nią pod górkę było, ale dziś to już przeszła samą siebie. Wszystko ma generalnie w doopie, a my od zmysłów odchodzimy. No debil!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Konto usunięte
|
vette ja myślę październik/listopad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
justyna ja też mam przebarwienia obok nosa na policzkach. takie jakby brązowe plamy. Na pewno zejdą po porodzie, nie martw się.
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- basienka gdybym nie była w ciąży to pewnie i bym jej potłukła,bo nie raz się z nią wcześniej szarpałam, ale teraz staram się nie denerwować. vette mnie się tak z chrzcinami nie spieszy, myślałam o Bożym Narodzeniu albo i jeszcze dalej... Albo na roczek, zobaczymy. Nawet nie wiem czy ksiądz będzie chciał ochrzcić, bo nie jesteśmy małżeństwem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- siala jakaś Ty groźna na nk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
anuszka siostra powinna dostac niezle po doopie!!!!!
vette ja bym chciala juz chrzcic ale u nas to troche skomplikowane bo albo musimy jechac do rodzicow albo wszystkich tutaj sciagac (prawie 600 km) |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
U nas nie ma problemu z chrzten gdy rodzice nie są po ślubie. Jedyna różnica jest taka że to w sumie chrześni trzymają i wogóle. A nie rodzice.
Co do chrzcin to ja bym normalnie chciała we wrześniu,jeśli Damian będzie w kraju. A jeśli akurat będzie w Walii to dopiero po jego powrocie |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie noc jak zwykle - 5x siku, przekrecanie sie z boku na bok, masakra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
Co do chrzcin to mysle okolo pazdziernika. Zobaczymy jeszcze.
Wlasnie wrocilam od fryzjera. Ide dzis na wesele. w razie ww torbe do szpitala mam spakowana. Ale sobie pojem. Troszeke potancze. QUOTE=Siala_Bala;21041915]Kurde a czemu wy myjecie nogi w umywalkach? ![]() ![]() ja pod koniec ledwo co nogę zadarłam by do wanny wejść a co dopiero podnieść do umywalki i jeszcze się tam pucować ![]() Ale mamy akrobatki na watku. Nie wyobrazam sobie teraz wkladac nog do umywalki.
#4768 |
Zakorzenienie
|
Alutka a w czym idziesz? Wrzuciłabyś zdjęcie całościowej ciebie... Udanej imprezy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Zadomowienie
|
bajka, eleonoremio, vette, lazurowa, aniaa, dzidzia dzięki
![]() ![]() no tatus jak nic, śmieje się że się nie wyprze ![]() hd na pewno wszytsko będzie dobrze trzymj się kochana ![]() Cytat:
![]() mój miał 8/9 pk. miłego powrotu do domku i organizacji czasu ![]() anuszka 30 zł ktg ![]() ![]() bajka no ja miałam te masaze 2 razy przez gina ( niezbyt delikatnego) i jeszcze położne coś dłubały ale delikatniej. i to była MASAKRA dlatego że one byly robione na skurczu ![]() ![]() a co do krwawienia to mi leciała chyba krew konkretnie ale nawet nie pamiętam bo już wtedy zawieszenie miałam ![]() Cytat:
honolinka no moje skurcze to był właśnie taki strasznie mocny ból okresowy narastający i potem puszczający anuszka siostra niepowazna naprawde, tak jak siala pisze nie mogła poprostu powiedziec ze nie wróci na noc ? no ja też nie wiem jak u mnie będzie z chrzcinami bo nie mamy ślubu kościelnego a do tego tż nie ma bierzmowania. ale ani z kopertą nie będe szła ani nie będę prosić na kolanach !!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupilam taka sukienke w kolorze brazowym, odcinana pod biustem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.