Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-31, 11:30   #2941
Patrycja.T
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
niby wczoraj znaleźli..
ja też czekam na oficjalne informacje!!!!
pisze tylko co się dzieje., ze znajomi dzwonią do siebie i mówią, że to się stało.
też mam nadzieje, że to nie jakaś zabawa w plotki, bo wcale niesmaczna.
Jesli wczoraj by ja znaezli to do dzis tak mi sie wydaje ze jednak oficjalna informacja by juz byla. Ehhhh
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:31   #2942
marios27
Raczkowanie

ale z drugiej strony bejbe blond napisała,że niby wczoraj znaleźli, to myślę,że już by było to podane w mediach
Ja myślałam,że to info z teraz
a jak z wczoraj, to chyba nieprawda jednak...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Patrycja uprzedziła mnie w podobnych wnioskach
marios27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:32   #2943
zero_amatorki
Raczkowanie

może też być, że znaleźli ciało kogoś innego ( co kiedyś zginął) więc spokojnie
zero_amatorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:32   #2944
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marios27 Pokaż wiadomość
wiesz jeśli ta kelnerka pracuje w jakimś lokalu w Jelitkowie, to jest na miejscu
i może coś się dzieje i to widzi na "żywo"?
a może media jeszcze nie są poinformowane?

tak też być może
Nie sądzę.
Jeżeli miałoby to miejsce wczoraj to media NA PEWNO podałyby taką informację. Nawet gdyby miało to miejsce dziś to też potrzeba czasu zanim dotrze policja, zanim stwierdzi i rozniesie się, że to ta osoba, zanim dotrze do ludzi, do znajomych tych ludzi....Na wszystko potrzeba czasu.
To byłaby TAKA wiadomość, że nikt nie zwlekałby z podaniem w mediach.
Ja w to absolutnie nie wierzę i nie biorę w ogóle pod uwagę.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:34   #2945
marios27
Raczkowanie

chyba masz rację
marios27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:35   #2946
Mia_bianca
BAN stały

Nie przeceniajcie mediów, przeciez musza miec czas od podanie informacji od jej otrzymania. Trzeba to napisac itd. Ale w TVP3 byloby na pasku informacyjnym a jak na razie nic nie ma..
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:35   #2947
Kontatto Estremo
Raczkowanie

jakos nie chce mi sie wiezyc zeby ktos ciało podrzucił , chyba ze ten ktos to osoba która mieszka nie daleko bo inaczej to by wywiózł zakopał wrzucił do rzeki itd
Kontatto Estremo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:36   #2948
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

no właśnie też myślałam o tym ,że media by już coś o tym pisali.
Przepraszam Was dziewczyny jeżeli to tylko plotka. Napisałam pod wpływem impulsu. Bo nagle zadzwoniła do mnie mama i powiedziała to co napisałam. I skoro takie rzeczy mowi jej kolezanka poprostu uwierzyłam.

Chce wiedzieć oficjalnie czy to prawda...czekam
Stary 2010-07-31, 11:37   #2949
zero_amatorki
Raczkowanie

nie może nikt się tam rowerem przejechać wzdłuż tych wydm - przecież to zajmie 10 minut i bedzie wiadomo.
zero_amatorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:40   #2950
ilooonkkka
Raczkowanie

wlasnei przeczytalam te nieoficjalne wiaodmsoci ...Boze oby to byla nieprawda!!!((( jerzeli to prawda to jestem pewna ze to ten facet zrobil!!bo niby kto inny(ja nie chce wierzyc ze to prawda!!(to nei mzoe sie tak skonczyc!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

ale jak to mzoliwe ze wczoraj? jak jej rodizce wystepowali an zywo poznym wieczorem..niee to nie prawda
ilooonkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:41   #2951
asaa
Przyczajenie

A może znaleziono tylko policja nie chce rozgłosu, aby np sprawca nie zbiegł. Koło tej sprawy nie ma aż takiego szumu medialnego ze dziennikarze za wszelką cene chcą zdobyć informacje, a nawet wiedząc mogą mież zakaz od policji. Ktos napisał ze policja się za póxno wzięła. Policja i tak robi więcej niż we wszystkich innych przypadkach. I tak są równi i równiejsi. Wiecej nie mogą robic, za mało kasy, ludzi itd.
asaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:42   #2952
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez ilooonkkka Pokaż wiadomość
wlasnei przeczytalam te nieoficjalne wiaodmsoci ...Boze oby to byla nieprawda!!!((( jerzeli to prawda to jestem pewna ze to ten facet zrobil!!bo niby kto inny(ja nie chce wierzyc ze to prawda!!(to nei mzoe sie tak skonczyc!!!!!!!!!!!!!
nie oczerniajmy nikogo narazie bo latke mordercy latwo przykleic...

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:42   #2953
Patrycja.T
Raczkowanie

Oby te nieoficjalne informacnie nie dotarly do jej bliskich bo to dla nich moze byc bardzo bolesne, tym bardziej jesli to faktycznie tylko plotka. A ten watek czyta sporo osob wiec plotka sie szybko rozniesie.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:42   #2954
Mia_bianca
BAN stały

Akurat to ze jej rodzice wystepowali wczoraj w Tv nie wyklucza tego, ze policjanci mogli zalezc cialo. Przeciez ich praca nie jest uzalezniona od tego, co i gdzie robia w danej chwili rodzice dziewczyny.
Stary 2010-07-31, 11:43   #2955
asaa
Przyczajenie

Ilonka jestes pewna ze to ten facet?? Tak łatwo rzucać osądy...Niby kto inny? Każdy tam mógł być. Oczywiscie ten facet tez moze być podejrzany ale osądzać po wizerunku, nie ładnie.
asaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:43   #2956
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
Oby te nieoficjalne informacnie nie dotarly do jej bliskich bo to dla nich moze byc bardzo bolesne, tym bardziej jesli to faktycznie tylko plotka. A ten watek czyta sporo osob wiec plotka sie szybko rozniesie.
Otóż to! Ludzie! Nie wpisujecie tu niepotwierdzonych informacji. Ja wiem, że jest wiele osób którzy lubią zabłysnąć i przy takiej okazji, ale do diabła!!! Bez przesady!!!
Stary 2010-07-31, 11:44   #2957
ilooonkkka
Raczkowanie

2010-07-30 14:09 2010-07-31 08:42 wedlug mnie Iwona Wieczorek nie zyje!-Jestem jasnowidzem i wystarczylo mi obejrzenie filmu z monitoringu... (24)
Iwona kolo bacowki skrecila na plaze,a za nia skrecil sprawca gwaltu i morderstwa ,ktory za Nia szedl.Sprawca napadl na Iwone i zarzucil Jej recznik na szyje lub twarz,wiec nie mogla krzyczec.Zaciagnal ja na wydmy i zgwacil,poniewaz Iwona widziala jego twarz zamordowal Ja.Mozliwe jest ze skrecil jej kark lub udusil kiedy sie bronila przed gwaltem.
Wedlug mnie zagrzebal ja w piasku,nalezy przeszukac odcinek okolo 200 do 300 metrow wydm od wejscia przy bacowce w kierunku Brzezna.

jezeli to prawda to ta osoba co to napisala ma racje.. wiem ze do takich spraw trzeba z dystansem podchodzic do jasnwoidzow itd ale to napisal ktos wczoraj i jezeli te informacje sie potwierdza to mial niestety racje( ja wierze ze nie
Stary 2010-07-31, 11:46   #2958
Mia_bianca
BAN stały

Przecież te tereny zostały przeszukane, z psami i nie tylko.
Stary 2010-07-31, 11:46   #2959
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asaa Pokaż wiadomość
Ilonka jestes pewna ze to ten facet?? Tak łatwo rzucać osądy...Niby kto inny? Każdy tam mógł być. Oczywiscie ten facet tez moze być podejrzany ale osądzać po wizerunku, nie ładnie.
dokładnie. ten koleś mógł równie dobrze zaraz po ujęciu gdzieś skręcić i tyle.
Stary 2010-07-31, 11:46   #2960
malarybka16
Raczkowanie

Otóż to! Ludzie! Nie wpisujecie tu niepotwierdzonych informacji. Ja wiem, że jest wiele osób którzy lubią zabłysnąć i przy takiej okazji, ale do diabła!!! Bez przesady!!!

Dziewczyno,blond girl czy jakoś tak nie chciała zabłysnąc dowiedziała się takich informacji to Wam je przekazala,bo kazdy czeka na jakis znak,przeciez napisala,ze moze byc to plotka i ma taka nadzieje...bo teraz to już przesadzacie z tymi osądami.
malarybka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:47   #2961
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
rozniesie się przez znudzonych ludzi

równie dobrze ja mogę napisać tutaj, że ją widziałam i 75% odpowie na mój post z czego 65% doda coś od siebie i w ten sposób sieje się zamęt.
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:47   #2962
ilooonkkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asaa Pokaż wiadomość
p[oprostu jezeli ta okropan wersja si epotwierdzi to tak mysle ze to on. ale nie mozna powiedziec ze to morderca macie racje ale podjerzany jest i tyle!leci za nia widac ze nie mogl jej nei zauwazyc . no nic czekajmy...
Stary 2010-07-31, 11:48   #2963
malarybka16
Raczkowanie

http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_plus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_minus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/kosz.gif 2010-07-30 14:09 2010-07-31 08:42 wedlug mnie Iwona Wieczorek nie zyje!-Jestem jasnowidzem i wystarczylo mi obejrzenie filmu z monitoringu... (24)
Iwona kolo bacowki skrecila na plaze,a za nia skrecil sprawca gwaltu i morderstwa ,ktory za Nia szedl.Sprawca napadl na Iwone i zarzucil Jej recznik na szyje lub twarz,wiec nie mogla krzyczec.Zaciagnal ja na wydmy i zgwacil,poniewaz Iwona widziala jego twarz zamordowal Ja.Mozliwe jest ze skrecil jej kark lub udusil kiedy sie bronila przed gwaltem.
Wedlug mnie zagrzebal ja w piasku,nalezy przeszukac odcinek okolo 200 do 300 metrow wydm od wejscia przy bacowce w kierunku Brzezna.

dla mnie to bzdura. taki z niego jasnowidz jak z koziej dupy trąba. skupia się tylko na osobie z monitoringu i gada glupoty,zeby bylo glosno i osadza byc moze niewinnego czlowieka.
Stary 2010-07-31, 11:48   #2964
ilooonkkka
Raczkowanie

juz glupieje niech sie to juz zakonczy i Iwona wroci do domu cala i zywa..
Stary 2010-07-31, 11:49   #2965
malarybka16
Raczkowanie

i nie martwcie się,o plotkach rodzice napewno dowiadują się pierwsi... i też nie przesadzajcie,bo to własnie rodzina Iwonki ma kontakt z policją więc odrazu po znalezieniu dziewczyny dzwonią do nich,więc jesli się cos stalo oni o tym dawno wiedza.
Stary 2010-07-31, 11:49   #2966
ilooonkkka
Raczkowanie

mia bianca a z kim sie probowalas skontaktowac?z policja??by zapytac czy to prawda i nitk nei zglasza sie?
Stary 2010-07-31, 11:50   #2967
BeautifulThings87
Raczkowanie

Kurcze jestem w szoku. Niestety mam przeczucia, że to może być prawda
2 tygodnie to kupa czasu.
Policja pewnie już wie co się z nią stało bądź dzieje. Nie chcą nagłaśniać w mediach wszystkiego bo to może zepsuć akcję.

Niemożliwe jest to, żeby ktoś się rozpłynął w powietrzu bez śladów!!!

Jestem przerażona tą sprawą.
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:50   #2968
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malarybka16 Pokaż wiadomość
http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_plus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_minus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/kosz.gif 2010-07-30 14:09 2010-07-31 08:42 wedlug mnie Iwona Wieczorek nie zyje!-Jestem jasnowidzem i wystarczylo mi obejrzenie filmu z monitoringu... (24)

dla mnie to bzdura. taki z niego jasnowidz jak z koziej dupy trąba. skupia się tylko na osobie z monitoringu i gada glupoty,zeby bylo glosno i osadza byc moze niewinnego czlowieka.
to nie jest jasnowidzenie tylko głupot pierdzielenie...
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:51   #2969
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malarybka16 Pokaż wiadomość

Dziewczyno,blond girl czy jakoś tak nie chciała zabłysnąc dowiedziała się takich informacji to Wam je przekazala,bo kazdy czeka na jakis znak,przeciez napisala,ze moze byc to plotka i ma taka nadzieje...bo teraz to już przesadzacie z tymi osądami.

Nie wpisujmy niepotwierdzonych informacji, tylko to, nic więcej.

Pisanie: O boze, chyba znaleźli ją martwą zgwałconą i uduszoną - to jest sianie fermentu.
Przecie mi sie niedobrze zrobilo. Myslicie, ze do matki te ploty nie docieraja? Zaraz polowa do niej zadzwoni z pytaniem czy to prawda, że....

Nie wpisujmy niepotwierdzonych informacji, tylko pewniaki!
Stary 2010-07-31, 11:51   #2970
ilooonkkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
to nie jest jasnowidzenie tylko głupot pierdzielenie...
pewnie tak hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości