|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak zaakceptowac siebie?
Cytat:
ja mam C75 i mój mój mówii że są idealne. A duże już nie są modne ! Tzn mniej się juz podobają.
|
|
|
#32 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 70FF :p i mam problem z doborem biustonosza.. masakra nie kupie nigdzie taniego biustonosza tylko taki powyzej 6 dych ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
hmm to do mnie było?
Edytowane przez Ewciaaaaa Czas edycji: 2010-07-30 o 17:19 |
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym tak powiedziała ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- 6 dych masakra to ja za to mam 4.
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
no własnie to są własnie "uroki" duzych piersi
bo biust mam duzy a pod biustem bardzo mało
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec luzik to takie zartowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Ja też narzekam na mały biust ; / czasem nawet miseczka A jest za duża.
Pozwalam się "bawić" nimi mojemu Tż ale nie sprawia mi to przyjemności. Ciągle myślę o tym że są takie małe.. On oczywiście mówi że są ok, że w sam raz.. ale wiecie jak ktoś ma kompleksy to trudno uwierzyć w czyjeś słowa. Chciałabym poczuć przyjemność z tego że lubi mnie dotykać itp. Do tego jeszcze wstydzę się rozebrać przed nim : (
Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. Edytowane przez skaz Czas edycji: 2010-07-30 o 20:01 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;p i dalej robie tak jak uwarzam bo nie dam sie mu podporzadkowac ...znam dziewczyny ktore popadly w anoreksje bo chlopak wiele od nich wymagal a byly super laski dla innych a faceci tych dziewczyn tylko poprawiali im na sile wyglad a sami siebie nie widzieli ;( ja wiem ze jak mnie moj tz poznawal to bylam tak jak teraz wiec sie mu smieje w twarz jak mnie glupim zartem urazi mowie mu ,,widzialy galy vco braly ;p ;p ;p usmiecham sie i zyje dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- [QUOTE=paolyn;21034685]niedelikatnie.. hmm "nie kupuj tej sukienki, nie masz piersi na nią" po 15 minutach moejgo krzyczenia jaka ona jest piękna i cudowna.. zrobiło mi się strasznie źle a pozniejsze tłumaczenia "że ladnie wyglada jak wystaja dwie bułeczki itp" tylko wzmocniły moja przykrosc.. teraz stara sie byc delikatniejszy i nie mowi mi, kiedy skacze z radosci, ze musze sie z nia pozegnac, bo nie mam odpowiedniego biustu chociaz ja wiem, ze wygladalbym w niej dobrze;p echhh;p[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- co do pogrubionych słow ja wiem z wlasnego doswiadczenia ze np. moj Tż nie potrafi wyobrazic sobie nie ktorych rzeczy na mnie i mowi ze nie wie i prosi bym dana rzecz zalozyla ,( a tez wczesniej sie upieram ze bedzie mi swietnie pasowac ) poprostu ja zakladam i widze siebie w danej rzeczy no i oTz ma okazje sie przekonac DLACZEGO NIE ZALOZYLAS WTEDY TEJ SUKIENKI NA SIEBIE ??? MOZE WTEDY TŻ ZOBACZYL BY ZE LEZY SWIETNIE I ZAUFAL ZAMIAST TWOJEGO PLACZU I JEGO GLUPICH KOMENTARZY ??
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Z Twojej wypowiedzi wynika, że Twój chłopak uważa biust w romiarze "C" za mały, sukienka wyglądałaby lepiej przy większym - w porządku o gustach się nie dyskutuje, ma prawo lubić duże cycuszki.
Kiedy przeczytałam Twój pierwszy post a w nim stwierdzenie "mały" biust zrozumiałam - biust w rozmiarze A lub B. Ale "C"? Toż to zwykłe pieprz.enie i wydziwianie. Czym Ty się przejmujesz. |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#40 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
podoba mi się. czsami mój chłopak coś zasugeruję,że nogi mam grube, że tu za dużo tam za mało mimo, że schudłam ok 7 kg on potrafi mnie dobić ( ostatnio kilka razy kiedy byliśmy razem, tzn leżeliśmy to burczało mi w brzuchu. no pora na kolacje, ale ja wole jeść u siebie coś zdrowego, a nie u niego michę pierogów , więc lezymy a on do mnie głodzisz sie! przestań! itd . ja ze zjem jak wróće jakiś jogurt czy coś. więc odpuścił, bo ja jestem uparta. a wczoraj pora obiadowa u mnie: ja w skowronkach bo zrobiłam ulubione danie: ryś z sosem słodko kwaśnym-zdrowe i pyszne. więc nałożyłam sobie cały mały talerz ryżu z sosem. on nie chciał. jem. jem. a on do mnie z tekstem: nie boisz się, że ci w pupsko wejdzie? i klepie mnie po udach:O myślałam, że spadnę z krzesła...;| i do niego: już ty się nie martw... ale myślałąm, że się poryczę. ja tu się staram zdrowo jeść a on mi z takim tekstem wyjeżdża...
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez misssia222 Czas edycji: 2010-07-30 o 22:22 |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
waży 60 kg, ale nie widać po nim kg, bo ma same mięśnie.. mój brat w jego wieku był chudszy ale nastał okres 19-20 lat i przybrało mu się. dostał lekkiego maćka no i nogi wyglądają jak nogi a nie jak patyki więc z niecierpliwością czekam aż zacznie tyć, bo mam ciągle wrażenie, że wyglądam przy nim jak baba bo i z wyglądu też troszkę na starszą wyglądam, ale tam;ddmój tż nigdy nie wydziwia przyjedzeniu. pochłania ogromne ilości aż mi się serce kraje! haha. a potem leci do kibelka. cud miód przemiana materii
|
|
|
#44 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwierzylam, ze jest on mały, niewystarczający, sam kiedys stwierdzil, ze mam jakies dzikie A, a dzikie bo na metce jest C, a nie wyglada na B nawet.. ![]() i moje drogie- miseczka C o niczym nie mowi, pod biustem mam max 70, wiec jezeli przelozyc to na wymiar 75 mam miseczke A/B.. a noszę 65/70 (70 czesciej-ale jest gorzej dopasowane, bo 65 rzadko kto szyje) ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za 10 lat wszystko pójdzie do przodu jeszcze bardziej i będą robić już idealnie natualne piersi to jest jedyne pocieszenie...
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie.. wczoraj gadalam ze swoim Tż o jego zartach itp. i tłumaczę, ze dla mnie takie zarty, to walsnie takie 'halooo widze, ze jest nie tak, ale ok moze byc'.. trudno tak słyszec, jestes piękna, ale kiedy rozdrabniamy na szczegoly.. tu zle, tutaj tez moglabys naprawic.. ech. moze to dla naszego dobra, tak sobie mysle, ze jezeli tyle im marudzimy, ze nie jestesmy idealne, to moze oni wpadaja w 2 skrajnosc, jak widza, ze jest cos nei tak, mowia, zebysmy to zmienily na lepsze dla naszego dobrego samopoczucia?
<tak mi moj Tż wczoraj wytlumaczyl, z podkresleniem, ze dla niego i tak jestem najpiekniejsza |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
oo to ja mogę podziękować za takie wytykanie, żebym poprawiło to i tamto. sama mam lustro, nie potrzebuję potwierdzenia: ej twoje nogi mogłybybyć szczuplejsze
![]() heh no ale co zrobić... ![]() ja własnie czekam na tż , idziemy na miasto , bo chcę soobie kupić spodnie... no i on się uparł , że pójdzie ze mną podkreślę, że nie nawidzię chodzić znim na zakupy, no ale jak tak bardzo chcę... już się boję przymierzania rurekk
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
tak to jest z facetami.. przypomnialo mi się jeszcze, co mnie bardzo wkurza .. jak poklocimy się wlasnie o cos takiego (zart dot. moich kompleksów), jest mi potem przykro, lezymy, całujemy się, no i.. nie ma z mojej strony jakiejś mega namiętności. nie umiem, kiedy czuje się zraniona, okazywac uczuć tak jak zawsze. i wtedy słyszę, że się obrazam, bo przeciez wsyztsko wyjasnione, itp a ja dalej smutam.. ech, tłumacze, ze tak mam, kłotnia zaczyna sie od początku, a ja mam wyrzuty sumienia..
moze macie jakis sposob na to? bo ja tłumaczę cały czas na swpj sposob i nie dociera.. a moze ja robię błąd? z drugiej storny nie chcę się zmuszac do niczego.. parolkoo! trzymam kciuki za zakupy!
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam 70c i jestem z niego dumna!polecam siłownię, zacznij ćwiczyć biust się ujędrni polecam też kosmetyki nie zmienią oczywiście rozmiaru ale sprawią, że biust wygląda lepiej.
i ciesz się, kurcze-masz idealne piersi-takie aby chodzić bez stanika, i z dobrym stanikiem możesz nakładac każdą kieckę. I przestań robić z tego problem, chciałabyś słuchać o kompleksach swojego faceta cały czas? |
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nigdy nie wierzyłam w takie cuda ani nie uzywalam, bo uwazam, ze moj biust jest jędrny ale sprobuje!i nie mogę chodzic bez stanika, bo odstają mi tylko sutki...:P i brzuch;d i kochane, naprawde, czasem mi sie wydaje, ze dla mojego facta to jest gorszy problem kiedys bylam dumna ze swojego biustu, kochalam dekoldy, ale kiedy uslyszalam, jak spiewa do mnie, ze jestem sexy desk (na wzor sexy chick), albo kiedy kupilam komplet bielizny, zeby mu zrobic niespodzianke i powiedzial, ze wygladam nieproporcjonalnie, ze takie staniki są nie na moje piersi i tak dalej... ech. no ale coz, walcze ze sobą, raczej walczymy
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dodałabym, że sama się nad zamianą zastanawiam, bo wolę większe przyrodzenia mina Adonisa bezcenna.
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się do niego nie odezwała. Nie ma pohamowań chłopak
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
i wlasnie z takich powodow padla mi samoocena..
i mimo, ze mowi mi, ze moje piersi są sliczne, mowi te ztakie rzeczy.. te pierwsze z reguly w sytuacji intymnej- tlumacze sobie, ze jest podniecony, ze moze tak mnie zachęca.. a te drugie w codziennych sytuacjach- dla mnie jakby mowil prawdę.. Tz mowi, ze po prostu zartuje, albo mi radzi ze szczerego serca, ma pretenesje jak jest mi źle.. ech. i w ogole, dziekuje dziewcyzny za wszystkie odpowiedzi, bo wlansie z usmiechem na twarzy moge powiedziec, ze facet jest glupi jak nie widzi tego co ma obok ;d ![]() ![]() ![]()
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wypad był ok chciałam kupić sobie takie same rurki które mam aktualnie, ale o rozmiar mniejsze , bo tamte za luzne i kupiłam! wbiłam się w rozmiar 36![]() no i mówie Tżtowi , że powinien być ze mnie dumny, a on się popatrzał i zaczął się śmiać
|
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mowi mi, kochanie ja pamietam jak mi mowisz, ze jestem dla ciebie atrakcyjny, widze jak sie na mnie patrzysz itp, a ty tego nie widzisz, czyli, ze nie doceniasz moich komplementow i widzisz tylko zle storny.. a tak ni ejst. po prostu nam trudniej zrozumiec i przebolec niektore slowa od osoby, ktora mowi, ze kocha.. ech. a wyrzuty sumienia potarfia zabichaha, 36! i mowisz, ze masz problemy z nogami! dziewczyno, ja mialam 36 chyba z 5 lat temu a nigdy bym nie poowiedziala, ze moje nogi są jakies grube. uwazam, ze są akurat.. =) ale gratuluje obopolnej satysfakcji, mrr ci faceci... ![]()
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ehh grube nogi. no tak. grube i krzywe;/ odziedziczyłam po tacie krzywe nózki normalnie masakra. kiedyś się nawet babcia ze mnie brechała jak byłam mała i to zapamiętałam
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde no jak można dziewczynie takie brzydkie rzeczy mówić
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Mój ex TŻ mówił, że kobieta nie ma boczków tylko to jest lukier na babie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

ja mam C75 i mój mój mówii że są idealne. A duże już nie są modne ! Tzn mniej się juz podobają.

a pozniejsze tłumaczenia "że ladnie wyglada jak wystaja dwie bułeczki itp" tylko wzmocniły moja przykrosc.. teraz stara sie byc delikatniejszy i nie mowi mi, kiedy skacze z radosci, ze musze sie z nia pozegnac, bo nie mam odpowiedniego biustu 

waży 60 kg, ale nie widać po nim kg, bo ma same mięśnie.. mój brat w jego wieku był chudszy ale nastał okres 19-20 lat i przybrało mu się. dostał lekkiego maćka no i nogi wyglądają jak nogi a nie jak patyki

nigdy nie wierzyłam w takie cuda ani nie uzywalam, bo uwazam, ze moj biust jest jędrny
ja bym się do niego nie odezwała. Nie ma pohamowań chłopak 
no i mówie Tżtowi , że powinien być ze mnie dumny, a on się popatrzał i zaczął się śmiać