|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
iwka28 przeszla cudowna przemiane, maz sie ze mnie smieje ze mam sie nie napalac bo to pewnie tymczasowe.. no ale
![]() Madzialenka najwazniejsze ze rozmowe macie za soba... no pomysl co by bylo jakbyscie tam zamieszkali pojawilo by sie dziecko a ona by dalej uwazala ze w zimie bez grubego swetra to raczej nie bardzo... dacie rade, najwazniejsze jest to co mowia dziewczyny ze maz stanal po twojej stronie, a co na to twoi rodzice? no i poka wlosy. A co do stazu to jesli zajdziesz w ciaze wszystko bedzie zalezec od tego czy bedziesz pracowac, ogolnie jest tak ze podczas robienia awansu zawodowego nie mozna miec dluzszej ciaglej nieobecnosci niz 3 mc, wiec jak pojdziesz na l4 to nie dluzej niz na 3 miesiace ciaglego potem musialabys wrocic i potem najwyzej znowu isc ale nie wiem jak sie wasza dyr bo na to zapatryywala.. ogolnie to jak ja robilam awans razem z moja iwi a ona jeszcze chorowala i miala bardzo czesto ataki to dyr nie chciala jej stazu zliczyc bo miala duzooo l4 (lacznie przez caly rok szkolny z 4-4.5 miesiaca?) ale łacznie wiec sprawdzilismysmy w przepisach i musiala jej zaliczc bo o lacznym nic nie pisza pisza tylko ze ciagla nieobecnosc nie moze przekroczyc 3 mc acha i ogolnie nioboecnoc urlop na zmiane z l4 tez nie wchodzi w gre ogolna absencja w pracy ![]() kwiatuszekk88 gratuluje mieszkanka ![]() ![]() ![]() Justyna33333 wowww poka poka ![]() *Agatek* jasssne trzy se znajdzie a ty nie wiesz.. ![]() glowa do gory ![]() agus87 no to udanego wypoczynku ![]() kliwia swietna szafa, mam identyczna w malym pokoju ![]() wiec wiem jak sie ja myje oj wiem ![]() ![]() SSR GRATULACJEEEEE na kiedy termin?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-31 o 09:24 |
|
|
|
#1592 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Treść usunięta
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szafa super, naprawde tez taka chce ![]() dziewczyny dokanczam pakowanie i sie stresuje, ze czegos zapomne. a poza tym walizka juz jest za ciezka i musze kombinowac z bagazem podrecznym
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
ale tu się dzieje , jakoś nie moge sie w temat bić madzialenka no widzisz , dobrze że mąż jednak stanął po twojej stronie aguś udanych wakacji SRRGRATULUJE szkoda kurka że nie dałas priv którejś z nas to by konkurs był kliwia świetna szafa ile ona ma metrów odbija się kuchnia w lustrach , świetnie się wam udała martucha i daysy no to już nie dlugo rozpakujemy prezenty rybulka śliczny chłopczyk, no i widzę że kolejna mamusia szybko wróciła do swojej figurki , powiem ci że ja też mam problem z tym że jednka biodra się troszkę poszerzyły , u mnie nie znacznie ale i tak bardziej to odczuwam jak chce założyć swoje strae dzinsy z okresu kiedy byłam bardzo szczupła , po czasi może to jakoś zejdzie , u mnie tak było Agatek wiem co czujesz pamiętam jak mój tż też pracował na wyjeździe a jak miałam dostać @ to zawsze wypadało tak jak miał przyjechać, ale wiesz są inne sposoby a jak już nie wytrzymacie to co za problem, jeśli to 3-4 dzień to do roboty a nawet jak drugi to wiesz jest tak że w czasie stosunku jakoś ta @ zanika na chwilę , sprawdzałam Justyna świetny prezent , rodzice dobrze wymyślili neska coś mi się wydaje że następna mamuśka prosimy o konkurs jak coś , ale to będzie chyba do przewidzenia trzymam kciukasy mamusiowe żeby jednak fasolinka była ojjj a ja .... no cóż siedziałam w domu przez pięć dni , wczoraj dopiero wyszłam , zakupiłam pare rzeczy dla siebie na poprawę humoru m. in. bluzkę, tuszek do rzęs
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nawet identyczne rodzaje polek (tylko najpierw wieszaki potem polki na zlozone rzeczy a potem na reszte
![]() Cytat:
![]() a co do stazu to sie zgadzam co nie znaczy ze to jest madre.. bo jeszcze w przypadku robienia stazu na kontraktowego to luz to tylko 9 miesiacy wiec da sie "przecierpiec" bez staranek czy cos.. ale juz z kontraktowego na mianowanego czy z miana na dyplomowanego trwa 3 lata szkolne (2 i 9 miesiecy kalendarzowych) i tez nie mozesz przerwac wiec jak np na tym ostatnim juz 3 roku zdarzy ci sie cos nie wiem jakis nieszczesliwy wypadek, czy szczesliwie zajdziesz w ciaze ale bedziesz musiala lezec cokolwiek gdzie musisz miec dluzsza nieobecnosc 3mc to wszystko musisz zaczac od nowa.. pporazka... i jak tu sie o dzieci starac... doprowadza do tego ze nauczyciele ich miec nie beda ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- kliwia teraz w tej szafie widac z daleka cala kuchnie wyszla SWIETNIE
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-31 o 09:25 |
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze wam sie podoba
![]() ![]() kasiaher ona ma szerokosc 425cm
|
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
kliwia no rzeczywiście spora, ale mi się bardzo podoba , sama chcę taką zrobić i jeszcze te lustra , supcio
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa wiesz co sobie wlasnie uswiadomilam.. ze jak dziecko bedzie wstawac i sie podpierac czegos i sie podeprze lustra (ogolnie ktoregos ze skrzydel drzwi) i ono mu objedzie (bo nie wiem jak twoje ale moje chodza lekko) to sie wyglebi musze pomyslec o jakis zabezpieczeniach zby sie drzwi nieprzesowaly... hmm moj maz zachwyca sie twoja kuchnia
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-31 o 09:43 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka - na szczęście teraz praca na miejscu, tzn moze i beda delegacje ale jednodniowe i najwyzej do 100 km
TZ wraca do swojej branzy - elektryk ![]() Rybulka - ślicznie wyglądasz i maluszek słodki jaki Madzia - no to nieźle z teściową.... nie mogę pojać skąd się tacy ludzie biorą ![]() heh a u nas problemów ciąg dalszy.... auto zepsute... części trzeba było zamówić w serwisie bmw, więc koszt nieziemski ale chyba już mamy kupca na to auto... no i jeszcze wieczorem idziemy do kolegi TZ-ta na oblewanie jego magisterki.... nie chcem, ale muszem...
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
kliwia super wyglada ta szafa ,ale szczerze wspolczuje CI mycia
a to Wy macie polaczony salon z kuchnia czy to taka powiekszona kuchnia jest?![]() Cytat:
ssr gratulacje kochana ![]() Wczoraj rodzice podpisali wniosek odbior kluczy po 15 wrzesnia Pierwsza rata przyjdzie nam do splaty w polowie pazdziernika wiec mamy chwile oddechu![]() Dziewczyny ja tak mysle nad kupnem netbooka czy ktoras moze korzysta z czegos takiego? Mam na mysli takiego z tych wiekszych : 11-12 cali ,bede sporo podrozowac wiec zalezy mi na kompie ktorego bateria trzyma dlugo wiec mysle ze mi sie przyda. |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
oglądaliśmy wczoraj Chucka i zasnęliśmy na prawie godzine oboje
![]() Co znaczy, że sofa mega wygodna aż nam się z łóżkiem pomyliła ![]() Wrzucę zdjęcie jak zagarnę od rodziców aparat. To wspólny prezent od rodziców i siostrzyczki ![]() Jest piękna, ma mega poduchy, śliczny brązik ![]() A dziś idziemy na obiadek na miacho rocznicowy bo jutro rocznica rodzinna. O 10 rodzice zamówili nam mszę, potem mamy obiad w miejscu gdzie było wesele ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- SSR teraz przeczytałam ![]() Gratki ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- chyba tylko mnie nie ma na liście?
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeść
|
|
|
|
#1607 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
marta da sie nauczyc dziwcko by nie dotykalo luster
atomufka tam gdzie sa panele i szafa byl pokoj. wywalilismy sciane [stara kuchnia to powierzchnia tylko kafli, a wejscie bylo waskim korytarzem przy lazience]. teraz jest kuchnia i jadalnia. salon z tv [tzw duzy pokoj] mamy naprzeciw. ![]() Jak wstawie stol i krzesla to tez bedzie inaczej. aha no i stol mamy za duzy. Jak ktoras bedzie chetna do odkupienia chetnie wydam stylizowany stol jest [od mamy dostalam] i krzesla z kremowym obiciem A lustra sa daleko, za daleko by sie az tak na nich tluszcz osadzal Teraz sobie barierke do tanczenia baletu moge zamontowac i heja
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta kuchenka to mikro byla teraz fajnie to wyglada
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwa szafa super moje marzenie taką miec moze bym sie pomiesciła ze wszystkiem nie wiem skąd mam tyle rzeczy a ubrac sie nie ma w co
![]() Ze spółdzielnia sie wyjasniło dopłaciłam tylko 217 zł w tym miesiacu juz bez czynszu a nie czynsz plus to 217 bo byłoby ciężko choc jak wczoraj poszłam to mi głupie babsko najpierw powiedziało ze muszę prawie 600zł zapłacić Dziś idziemy na imprezę do Tz do pracy pewnie będzie nudno ale trza isc choć na chwile ale musze sie pochwalić odniosłam wczoraj sukces zawodowy
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
heloł dzień dobry
![]() dopiero wstałam a co urlop mam no nie?teciówka mi powiedziała ze za niedługo od pomidorów czerwona bede bo tylko je toleruje kanapka z masłem i pomidorem i banan no to wcinam tesciu wczoraj zrobił barszcz ukraiński i wmłuciłam dwa talerze taki był dobrze jak to mowią choby rz*******ygac ![]() SSR GRATULACJE )))))))))))) który tydzień chyba tak cos jak ja i magialenka ![]() kliwuś sobie wyobraziłam ciebie w baletkach tej sponiczce tiulowej i z brzuszkiem przy rurce ![]()
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
anika
ja jadlam kanapki z serem majonezem i keczupem mikakrolikowa no czyli na poczet czynszu wzieli, co za ludzie tam dziwni pracuja co liczyc nie umieja? a w tej mojej szafie glownie maz bedzie urzedowal. polki sa na jego zbiory ksiazkowo-komiksowe - poki co nie mamy bilbioteczki i miejsca na nia, aw piwnicy jest wilgoc, wiec oddalam te polki. jak sie nie zmiescii to jego klopot ![]() atomufka w tym mieszkaniu 'duzy' byl tylko duzy pokoj i nAsza sypialnia - o ile lozko, szafe i dwie komody wcisniete na styk i metr wolnego dywanu to duzo. ![]() z czasem my sie wyniesiemy do 'duzego' a dziecie zamieszka w naszej sypialni. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-07-31 o 12:01 |
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
SSR - ale super wiadomość!!!
To może ja teraz przeskoczę na 1 miejsce?? może wtedy będzie szczęśliwe... Czy macie coś przeciwko?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezu nie mowi mi o serze mam odruch jak tylko pomysle a pomidora to zjadam tak 1 dziennie poł na sniadanie i poł na kolacjea moj maz serowy facet cierpi przez to strasznie wiec kazałam mu kupic ser trzymac go wpracy i sa mam se wkładacw kanapkiw robocie
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-07-31 o 12:02 |
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
przejdzie Ci , spoko
|
|
|
|
#1616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My poczatkowo chcielismy kupic mieszkanie 3 pokojowe i wydawalo mi sie spoko a teraz przy tych 4 pokojach i 85 m2 jak zaczelam myslec i kombinowac to juz wydaje mi sie ciasno Cytat:
My teraz szukamy mieszkania na wynajem i w kazdym jednym jakie znalezlismy jest jedna szafa smieje sie ze tam sama bielizna mi sie zmiesci a co z reszta?
|
|||
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
mi w tym mieszkaniu brakuje 3 pokoi. - gabinet z kompem i bilbioteczka, garderoba
no i pokoj dla dziecka z prawdziwego zdarzenia.
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieje ze jakos sie pomiescimy zreszta mamy architekta i on juz o to zadba
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
nawet na dwoch pokojach mozna sie zmiescic, jesli ma sie pojemne mebke i malo gratow
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki.... ja wlasnie wrocilam od fryzjera nic wielkiego tylko podciecie ale zawsze cos.... zawsze na rocznice bede "świeża"
poza tym nie mamy zadnych planów ![]() musze sie wziąć za sprzatanie a tak mi sie nie chce.... wczoraj dostalam od kuzynki ogromny karton dla dzidizusia ale nie mam gdzie tego wlozyc ....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-07-31 o 12:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a szafa super, naprawde tez taka chce
juz widzę na niej odciski brudnych rączek

po co jej to nie wiem. 

może wtedy będzie szczęśliwe...