|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud
Ishka, jaki ladny ten wozek.. Cholera bardzo mi sie podoba
![]() ![]() Bylam w biedronce, widzialam ta wanienke, swietna jest i igdyby nie to ze dostane wanienke zwykla od kolezanki ktora w ogole jej nie uzyla.. to bym kupila ![]() Dziewczyny, dziecko od 24h dalo mi jednego kopniaka przed chwila, no to chyba OK.. teraz zjem zupe a jutro bede robic kurczaka po hawajsku (to dla tych co nie maja pomyslu ![]() ![]()
#2432 |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud
Anecka uff...no na szczęście to tylko miał leniwy czas ten Twoj bobas
![]() ![]() Dzieki podoba mi sie to w tym wozku ze juz ze sztruksu nie produkuja i nie bedzie ich tak duzo heh ![]() ![]()
#2433 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki. Naprawdę ładny wozek, wiem ze nie ma skrętnych kół jak mówi kootekk ale za taką cene nie można mieć wszystkiego. Zastanawiam sie nad tym, że tak aukcja od 1 zł jest jednak bogatsza w dodatki, a one się cyba przydadzą. Ishka ty ten wózek już masz u siebie. Spełanił Twoje oczekiwania? Nie jest super lekki, ale chyba wszystkie są dość ciężkie skoro mają być stabilne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zadomowienie
|
Stokrotka do nas przyjedzie dopiero we wtorek wieczorkiem ten wózeczek
![]() ![]() Fakt wazy te 15kg ale tak waży wiekszość z pompowanymi duzymi kołami plus metalowy koszyk na dole ![]() ![]()
#2435 |
Zakorzenienie
|
Ja piernicze, rozplywam się z rozkoszy
![]() ![]() ![]() Kurcze za tydzien jade nad morze a ogladalam pogode i akurat kiedy przyjade bedzie brzydka a kiedy bede wyjezdzac maja byc upaly.. SUPER ![]() ![]() ![]()
#2436 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() nadrobiłam was troszkę ![]() Anecka super, że kopniak był ![]() nie mam humoru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Dragonfly
|
ja mieszkam nad morzem i teraz jest dosc fajnie,ani za zimno ani za cieplo
![]()
#2438 |
Zakorzenienie
|
Anecka, dobrze, że dzidziuś się odezwał
![]() Ishka, wózeczek piękny ![]()
#2439 |
Zakorzenienie
|
Anecka super ze dzidzius sie odezwał
![]() dziewczyny fajna promocja jest w superpharm, teraz mozna sobie karte stalego klienta wyrobic i z ta karta sa specialne zniżki np akcesoria dla niemowlat o 20% taniej (( a tam itak juz tanio maja) np butelki, termometry, smoczki itp i pampersy jumbopack kazdego rodzaju 20zl taniej wiec warto leciec do superpharmu |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Tez sie ciesze, ze sie poruszylo dziecko
![]() ![]() ![]() Ha.. trzeba miec w miescie Superpharm ![]() Jadę nad wodę ![]() ![]()
#2441 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam w miescie superpharmu ale jak pojade do opola albo gdzies to wstapie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
a juz lazienke wyczyscilam, na obiadek zupke pomidorowa z ryzem zrobilam, a jak Tz wroci z pracy to rybke usmaze, poza tym naszla mnie ochota na salatke z brokula i tez juz zrobilam, jeszcze karkoweczke pieke
![]() Achh co za wspaniale uczucie ![]() Ishka- Ty masz 27 tc i juz wszystko skompletowane, a ja 27 zaczynam w poniedzialek i oprocz 2 kocykow i 4 par body nie mam nic, chyba pora sie powoli wziasc za zakupy. A wozek naprawde bardzo ladny, co to za firma? Masz jakos stronke? |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zadomowienie
|
Ona stronke wcześniej bodajże wklejałam nawet linka z aukcją tego wózeczka
![]() http://www.roan.pl/ ![]() A teraz dziewczynki powoli lece bo musze sie spakować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do wieczorka może zaglądne a jak nie to jutro ![]() Miłego popołudnia życze wszystkim ![]()
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rzeczywiscie, sa pycha ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ja dzisiaj jade na wesele wiec pewnie bede dopiero jutro wieczorem jakos....cos mi sie wydaje,ze bedzie mnie czekalo kilka stron do nadrobienia ![]() milego weekendu dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Wtajemniczenie
|
A ja sie ruszac nie moge. Dwa dni temu odfilcowywalam nakolanach kota klientki i mam teraz wszedzie zakwasy. I to jakie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nina śliczne imie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
ja mam do Silesii troszku drogi ale czesto tam jeżdżę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zadomowienie
|
pełnia przestań szukać znowu problemów!Wiem co pisałam i tylko TY w taki sposób potrafiłaś się odezwać, a to co ja pisałam to nie był żaden ,,tekst'' tylko moja własna wypowiedź, tak jak czułam w danym momencie. I chyba sama masz kłopot ze zrozumieniem więc czytaj od nowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do spania, to pobolewa mnie z boku jakby żebro lewe czasem jak leże na tym lewym, a jak wracam z ubikacjio w nocy to czasem nawet i żołądek ![]() ![]() ![]() Ishka wózek świetny, podoba mi się ![]() ![]() Joanna świetna bluzeczka na ostatniej fotce z brzuśkiem ![]() Wogóle to chce Wam napisać, że brzuśki macie piękne! Każdy inny, a piękny na swój sposób ![]() ![]() Napiszcie czy te wanienki z Biedronki zdały egzamin, bo wyglądają bardzo fajnie, a też bym może kupiła ![]() Duphaston brałam przez 3 miesiące, żeby mi torbiel się wchłonął. Cera nie była ładna i krostki wyskakiwały, ale torbiel się wchłonął ![]() Co do ubrania na wesele, to ja bym założyła sukienkę ![]() ![]() ![]() Poród rodzinny..kiedyś myślałam, że to nie najlepszy pomysł, potem obejrzałam ,,Rozmowy w Toku" i byli panowie z żonami(partnerkami), przy których byli podczas porodu i powiem Wam, że to było dla nich straszne, a też mieli być tacy twardzi ![]() ![]() ![]() ![]() Dzidziunia najczęściej rusza się w nocy, gdy ja leże spokojnie. Zauważyłam, że jak mam malo aktywny dzień to częściej ją czuję. Wiadomo dlaczego, bo jak mama nie chodzi, nie spaceruje za długo to kołysanie w brzuszku ustaje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Dosyć mam nadrabiania ![]() A praktykantów czy stażystów wolałabym uniknąć przy porodzie ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-07-31 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | ||
Zadomowienie
|
79Marta mieszkasz gdzieś w okolicach Silesi? Bo Ja mam dosłownie parę kroków ;-)
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Dziewczyny dzięki za informację o gąbeczce do wanienki, nie pomyślałam w ten sposób ;-)
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
Anecka i ja też gratuluję Dziewczynki !
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj z mężem świętowaliśmy 6 letnią rocznicę naszego związku ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no 6 lat ![]() zjadłabym torta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza..... buhaha
mnie strasznie głowa boli, aż mi niedobrze, wzięłam paracetamol i ide sie polozyc, jutro zajrze papa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Wtajemniczenie
|
olajka ja po porodzie zdecydowanie sala ogolna, raz ze masz do kogo buzie odezwac a dwa pomysl jak bedziesz musiala do kibelka czy sie umyc to zawsze ktoras z dziewczyn Ci na dziecko spojrzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cisza aż dziwne ![]() oby przeszło.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() MELABN ojj w nizach to ja sie nie znam- ja mam 5.20 a norma do 4 jest wiec mi zwiekszyla z 75 do 100 teraz :/ wiem jedynie tyle, ze nawet jak jest w granicy normy ale tuz przy jej poczatku czy koncu to jest nie dobrze - ale w takich stanach moja kaze mi brac te sama dawke chyba ze sytuacja sie powtarza przez 3 mies. to wowczas zwieksza (tyle ze mi wciaz wzrasta :/) Twoj endo... pewnie za tydzien wroci - to ni tak dlugo a na swoja reke bym nie brala ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- acha no i biore zawsze rano pol godz. przed jedzeniem cala dawke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Wtajemniczenie
|
a ja się dziś ogólnie kiepsko czuję, mała się rozpycha tak, że aż boli ( ale jej wybaczam
![]()
#2458 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja muszę robić tylko TSh badanie bo jak mi wychodzi wyższe to zawsze mam i FT3 wysoookie a tak to endo mówi że szkoda kasy na FT3 które u nas kosztuje 27 zł (tak co mies. wychodzi trochę ![]() i nie prawdą jest że najwazniejsze jest Ft4 WSZYSTKIE HORMONY TARCZYCY W CIĄŻY SĄ WAŻNE - a każde z nich o czym innym świadczy - może być niedoczynność, nadczynność lub hashimoto... a te choroby są oznaczane innymi hormonami tarczycowymi ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ja prawdopodobnie od 14 r. ż a stwirdzili mi dopiero przypadkowo po 1 porodzie!!! przedtem leczyli mi symptomy a nie zalążek... ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() CERA ojj ja od poczatku ciazy mam tradzik i jak jem zolty ser a musze go jesc bo mleka smietan i bialego nie toleruje to dochodza mi takie biale podskorne - nie wiem jak si enazywaja :/ nie jest to dla mnie mile ale tez dramatu nie robie - po porodzie i 2-3 mies. polece do kosmetyczki i przynajmniej chwile wytchnienia bede miec ![]() a luteina z kolei bardzo mi sluzyla na cere ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie do konca zrozumialam z kocykiem - chcesz akrylowy kolor wozka mniej wiecej tak?? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
a moje dziecoe dzis bardzo aktywne. troche rano, potem w okolicach 17 i tera znowu jak leze
![]() i chyba sie obrocilo glowa do dolu, albo boksuje piastkami w okolicach pepka haha. |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Rozeznanie
|
hej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.