Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-31, 10:45   #2011
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cześć Dziewczyny

Już Was chyba nie nadrobię... poleciałyscie z tymi postami do przodu, ze szok Ale walczę, wciąż walczę

Ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu. Moje dziecię ciągle krzyczy - w domu, na dworze... nic mu się nie podoba. Ma jakieś problemy z zaśnięciem i ogólnie ze spaniem. Więc przez ostatnie dni to wyglądałam jak zombi Na szczęście TŻ ma teraz wolne to ciągle wyłaził z małym na dwór, nawet jak deszcz padał , aby sobie pospał a ja miała chwilę spokoju Popołudnia to spędzam w swoim pokoju w rodzinnym domu - robię porządki - ehh... swoje prywatne zapiski poniszczyłam, trochę tak dziwnie się czułam jak to robiłam, ale trzeba było

Widzę, że na tapecie temat krzesełek do karmienia Nie mogę się zdecydowac, który wybrać, jeszcze chrześniakowi chyba będę kupować - tak, tak - wczoraj oficjalnie mnie poprosili A na chrzest nic jeszcze nie mamy, nawet zaproszenia nie są do końca wypisane, nie mówiąc o jakimś stroju. Jedynie mam na przebranie

Ostatnio oglądałam na TVN jakiś program z kobietami z La Strady - zajmuja się pomocą własnie kobietom porywanym do prostytuowania się - masakra... jak sobie przypomnę co robiłam będąc młoda to aż ciarki mnie przechodzą - tyle było możliwości aby coś mi się stało... Natomiast moja siostra ostatnio wymyśliła, że za rok na walacje pojedzie do Niemiec do pracy bo jej jakaś koleżanka z rodzicami jeździ i zarabaiają nie wiadomo ile przez 2 miechy - nie dało jej się przetłumaczyć że coś się może jej stać, foch i koniec rozmowy bo ona i tak pojedzie I jak do takiej smarkuli dotrzeć?
A no i ostatnio u mnie w mieście była historia że zaginęła 16 letnia dziewczynka, pojechała do Wrocławia i nie wróciła. Nie było jej 3 tygodnie. Całe miasto było oplakatowane... W końcu wróciła. A co się okazało? (przynajmniej to oficjalna wersja) mamusia dała panience 1500zł (tak, tak, 1500zł) na zakupy i wysłała ją do Wrocławia, ta gdzieś zasnęła w pociągu i została niby okradziona. Bojąc się konsekwencji przez 3 tyg spała na działkach w Oławie, bo bała się wrócić do domu. Dopiero jak zauważyła plakaty w mieście i jakimś dziwnym trafem spotkała wujka gdzieś na ulicy - to zadzwoniła do rodziców. I szczesliwie wróciła do domciu... dziwna historia... no ale niech im będzie, dobrze, że dziewczę się odnalazło.

Ok, ja uciekam, bo trzeba coś posprzątać, pranie wrzucić itp itd

Papa
Stary 2010-07-31, 10:45   #2012
aneczkkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=_4I9b...eature=related

patrzcie jaka słodka
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 10:51   #2013
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
my kupujemy FP jest superowe
to drugie w sumie też nie jest złe
ja dzisiaj mam zamawiac i kurcze nie mogę się zdecydowac

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 10:52   #2014
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość

A wiecie co moje starsze dziecie wczoraj zrobiło Obok naszego balkonu mamy balkon sąsiada - oddzielone to jest taki parawanem i tylko z 20cm od zewnętrznej strony barierkę mamy (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi) i moja bystra córka przeszła sobie na balkon sąsiada Dodam że mieszkamy na 4 PIĘTRZE Dobrze że tego nie widziałam bo bym na zawał padła - sama się przyznała bo sąsiad ją przyłapał i zobaczył przez szybę. Zachował się bardzo przytomnie bo wiedział że jak otworzy drzwi i wyjdzie na balkon to Ona będzie pośpiesznie przechodzić chcąc przed nim uciec więc po prostu stał za szybą. No cycki mi do kolan opadły

widziałam że coś pisałaś o akrobacjach balkonowych i znalazłam tego posta... no masakra jakaś... Dobrze że nic sie małej nie stało a sąsiad zachował zimna krew... Kurcze, ostatnio w sąsiednim mieście był wypadek... Matka głuchoniema zostawiła prawie 2 letniego synka samego na balkonie... jak wróciła jego już nie było... Opis w gazecie był masakryczny... Niestety nie udało sie chłopca uratować Tyle rzeczy czycha na nasze maluchy... masakra...
Stary 2010-07-31, 10:59   #2015
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
my kupujemy FP jest superowe
to drugie w sumie też nie jest złe
ja dzisiaj zamawiam i nie wiem ktore

anakazar właśnie ja pojąć nie mogę jak na tak krótkim odcinku, jak jasno było i tyle ludzi na deptaku ta dziewczyna mogła zaginąć ... Nie do pomyślenia Co Jej mama musi przeżywać ... I nie wiadomo co gorsze ... czy pochować własne dziecko czy wciąż zastanawiać się co się z nim stało i czy jeszcze żyje [/QUOTE]
grymelka mi też się to w głowie nie mieści,ja widziałam jak jej mama błagała o pomoc w jej odnalezieniu i jakie one są do siebie podobne-córka to czysta matka.Tyle osób ginie,ale jakoś dziwnie mnie poruszyła sprawa Iwony,sama nie wiem dlaczego-może dlatego,że ta dziewczyna jest taka ładna i delikatna...nie wiem...

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-07-31 o 11:01
Stary 2010-07-31, 11:11   #2016
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dokladnie! oczy do okola glowy, tylka, brzucha, po prostu na kazdej wysokosci;/ dobrze za ja balkonu nie mam- jedno niebezpieczenstwo mniej.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

zadowolona jestem ze wozek sprzedany na sieradzku wystawilam( ala allegro) tylko okolice sieradza wiec ani wysylac nie musze ani nic

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

laski a czy na prawde na poczatkach karmienia takie krzeselko jest niezbedna rzecza? no jak by mama kupila malej we wrzesniu? miesiac chyba da sie przezyc bez tego
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:17   #2017
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dokladnie! oczy do okola glowy, tylka, brzucha, po prostu na kazdej wysokosci;/ dobrze za ja balkonu nie mam- jedno niebezpieczenstwo mniej.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

zadowolona jestem ze wozek sprzedany na sieradzku wystawilam( ala allegro) tylko okolice sieradza wiec ani wysylac nie musze ani nic

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

laski a czy na prawde na poczatkach karmienia takie krzeselko jest niezbedna rzecza? no jak by mama kupila malej we wrzesniu? miesiac chyba da sie przezyc bez tego
darusia pewnie,że się da-wsadzaj mała do fotelika samochodowego-moja szwagierka tak robiła czy np.w leżaczku jak masz

dziewczyny widziałam,że ostatnio toczyła się dyskusja o jehowych i właśnie miałam przyjemności drzwi im otworzyc-kurka,ale to namolniaki;/ja mam w rodzinie od strony tż 4 jehowych...

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-07-31 o 11:20
Stary 2010-07-31, 11:18   #2018
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na razie Małego karmię w leżaczku i nie jest wcale tak źle - minusem jest że muszę siedzieć na podłodze ale dajemy radę Więc na razie aż takiego parcia nie mam, aby już teraz kupować jeszcze się rozglądam
Stary 2010-07-31, 11:20   #2019
Darusiaaaa
Zakorzenienie

fotelik tez wystawilam ten maxi cosi a ten espiro jest w aucie ale mysle ze na razie na leżaczku bedzie karmiona

ferrou a jakbys polozyla lezaczek na lozku? moja czesto spi w lezaczku na lozku
A.Camus
Stary 2010-07-31, 11:25   #2020
P0P70
Zakorzenienie

Moje dziecię mnie psychicznie wykończy. O rana zjadła w sumie gdzieś około 100ml. A próbujemy ją nakarmić już od 6 rano. Tylko wylewamy i robimy nowe mleko. A ona pluje, drze się i nie chce jeść a pewnie jest głodna tylko nie zdaje sobie z tego sprawy. Naprawdę kupię sondę i będę wlewała bezpośrednio do brzucha.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:28   #2021
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pop a moze butle jej nie odpowiadaja? juz sama nie wiem;/
A.Camus
Stary 2010-07-31, 11:31   #2022
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
fotelik tez wystawilam ten maxi cosi a ten espiro jest w aucie ale mysle ze na razie na leżaczku bedzie karmiona

ferrou a jakbys polozyla lezaczek na lozku? moja czesto spi w lezaczku na lozku
Próbowałam, ale jakoś mi nie wygodnie TŻ dawał leżaczek na stół, ja tam wolę rozłożyć się na dywanie
Stary 2010-07-31, 11:36   #2023
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ferrou Jaka Ty śliczna jesteś!! Jakie masz pięęęęęęęęęęęęęęekne oczy I te Twoje makijaże - rewelacja!! Ja choćby tydzień w łazience spędziła nie umiałabym się tak pomalować ... Może internetowy kurs malowania się Lub też skypowy hehehehe Bomba!! Napatrzeć się nie mogę

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:39   #2024
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Moje dziecię mnie psychicznie wykończy. O rana zjadła w sumie gdzieś około 100ml. A próbujemy ją nakarmić już od 6 rano. Tylko wylewamy i robimy nowe mleko. A ona pluje, drze się i nie chce jeść a pewnie jest głodna tylko nie zdaje sobie z tego sprawy. Naprawdę kupię sondę i będę wlewała bezpośrednio do brzucha.
pop ta moja córa zjadła o 7 tylko 80 i teraz zrobiłam jej flaszke 120 i co?i zjadła tylko 20 i żuje smoczka z butli zadowolona,u mnie też ostatnio karmienie wygłada tak,że muszę jej wpychac to mleko-a była takim głodomorkiem...

Stary 2010-07-31, 11:42   #2025
Darusiaaaa
Zakorzenienie

zgadza sie przepiekne makijaze!
A.Camus
Stary 2010-07-31, 11:55   #2026
anakazar
Zakorzenienie

moja wciągneła butle do końca

ferrou kobieto jakie masz rzęsiska! makijaże piękne

Stary 2010-07-31, 12:43   #2027
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Madzia - no to możemy utworzyć tę 2 osobową grupę wsparcia. "kanapka" z nutellą mnie rozwaliła.
A słyszałaś może o olejeku cud na cellulitis? Mam przepis i zastanawiam się czy to działa czy nie.
dawaj przepis wypróbuję kiedyś słyszałam że kobietka kupowala cynamon i z niego z balsamem robiła pastę, i nakladała na nogi, potem folią spożywczą się owijała na 45 min, i podobno działało, ale jakoś tego nie wypróbowałam. Ja dzisiaj wymiękłam i dwa cieniusie kawałki torta zjadłam, ale pozatym trzymam się diety

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
mi się zdaje że troche blat mały, a ja jak kupowałam to brałam taki żeby był duży i prucz jedzenia i zabawkę pomieścił

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
ja bym kupiła to tańsze, ale ja z poznańskiego jestem a wiecie co mówią o pyrusach zabawki sobie możesz ukladać jakie chcesz na dużym blacie, a są na all fajne zabawki z przyssawkami

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Mój starszy synek był straszny niejadek to go karmiłam taką butelką z łyżeczką http://allegro.onet.pl/item115874082...30ml_lovi.html
Wiem że nie każdemu pasuje, ale u mnie zdała rewelacyjnie egzamin. Możesz jej też jako sondu używać jak już do buzi włożysz to ją lekko przyciskasz i z niej jadło leci i dziecko przełyka tylko, więc nie musi ssać

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 12:53   #2028
anakazar
Zakorzenienie

pl madzia ja kiedyś ze szwagierką poobwijałyśmy się tym"cudem"tak bylyśmy scisnięte folią,że chodzic się nie dało łazienka cała brudna,wszędzie cynamon i kawa-nie polecam

Stary 2010-07-31, 13:25   #2029
ania p
Zakorzenienie

ankazar - ja bym kupiła droższe i znanej firmy czyli FP bo potem je sprzedasz w dobrej cenie a tego drugiego to nawet nie znam .
Jak ludzie szukają używek to właśnie dobrych firm . przekonałam się już na kilku sprzedanych rzeczach a moje krzersełko FP wyglada jak nowe mimo że Szymek je na nim kilka razy dziennie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ostatnoi tu pierwsza jestem cos sie mojemu dzieciowi przestawiło dzisiaj mnie Asia wyprzedziła

Nie utrzymasz jej na kolanach ja do tej pory mojego karmiłam troche na kolanach trochę w leżaczku ale widzę już ,że na kolanach go utrzymac graniczy z cudem jedna rękę masz zajętą a jak ci za łyzkę złapie to już kaplica nie ma czym rączek przytrzymać widzę ,że u mnie już mus krzesełko kupować

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Dziewczyny Pop i Madzia zakładacie grupę wsparcia a ja tu na jutro mam zaplanowane zrobić ciasto capucino i tiramisu (na życzenie mojego małzonka) więc może po niedzieli się dołączę

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Dziewczyny co myślicie o tym foteliku? może Ania ? http://www.e-foteliki.pl/stProduct/s...isofix-brazowy
Jest montowany tyłem do kierunku jazdy ,gdzies czytałam ,że dziecko powinno jak najdłuzej jeździć tyłem no i ma regulowane oparcie można je przechylic do spania co by było dobre przy dalszych podrózach, jest trochę drogi ale to inwestycja raz na kilka lat .Musiałabym tylko poszukać sklepu gdzie je mają i można przymierzyć dziecko do niego.
To bardzo dobry fotelik znam jedna użytkowniczke . Tylko raczej dla mniejszych dzieci znaczy takich co nie będą gigantami . Szymek w nim wygladał jak słoń na mrówce nie mieścił sie ramionkami bo jest wysoki . maxi cosi też dla niego był ciasny . Koleżanka ma córcie co w wieku szymka waży 10 kg i dla niej jest ok ma z isofix jeszcze miała afere z TZ czy kupić z czy bez .

Cytat:
wow ja też Ci współczuje co to się z nami dzieje

tak tylko raz można

drcron to nie ta wanienka co ma POP i AniaP jak byłam w szpitalu to poprosiłam mamę i brata zeby kupili mi zwykłą wanienkę ale mój kochany braciszek kupił taka, nie wiedział ze będzie do dupy cieszył się ze kupił lepsza a teraz muszę się męczyć

MadziaPL kanapka z nutellą

aniaP ależ ona słodka bardzo podobna do Szymona Ania mam pytanie odnośnie tego krzesełka do karmienia od którego miesiąca mogłabym sadzać w nim Maćka ?

może mój też przechodzi na dietę ważyłam go wczoraj 6600
Jak rozkładane jest to ja sadzałam Szymka od 4go . Pop też sadza Oliwke już jakiś czas a też ma rozkładane

Cytat:
Ania p baaaardzo dziękuję Olinek jest bombowa i jaka uśmiechnięta A ta mata to Wasza?? Jakoś mi się wydawało że macie inną.

Akrobacje balkonowe mojego dziecka sprawiły że wciąż się zastanawiam co jeszcze do głowy Jej wpadnie ... A to takie rozważne i grzeczne dziecko ...

anakazar właśnie ja pojąć nie mogę jak na tak krótkim odcinku, jak jasno było i tyle ludzi na deptaku ta dziewczyna mogła zaginąć ... Nie do pomyślenia Co Jej mama musi przeżywać ... I nie wiadomo co gorsze ... czy pochować własne dziecko czy wciąż zastanawiać się co się z nim stało i czy jeszcze żyje
Mata jest mojej dobrej kolezanki z któtrą się bardzo czecto widuje i jeżdze do niej na cały dzień na ploty do wawy . I ona ma mate po córcie ale nie sprzedaje jej póki Ola się na niej bawi . także Ola ma u niej swoje miejsce zabaw . Wózka do niej też nie biore nigdy

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
dawaj przepis wypróbuję kiedyś słyszałam że kobietka kupowala cynamon i z niego z balsamem robiła pastę, i nakladała na nogi, potem folią spożywczą się owijała na 45 min, i podobno działało, ale jakoś tego nie wypróbowałam. Ja dzisiaj wymiękłam i dwa cieniusie kawałki torta zjadłam, ale pozatym trzymam się diety

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

mi się zdaje że troche blat mały, a ja jak kupowałam to brałam taki żeby był duży i prucz jedzenia i zabawkę pomieścił

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

ja bym kupiła to tańsze, ale ja z poznańskiego jestem a wiecie co mówią o pyrusach zabawki sobie możesz ukladać jakie chcesz na dużym blacie, a są na all fajne zabawki z przyssawkami

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Mój starszy synek był straszny niejadek to go karmiłam taką butelką z łyżeczką http://allegro.onet.pl/item115874082...30ml_lovi.html
Wiem że nie każdemu pasuje, ale u mnie zdała rewelacyjnie egzamin. Możesz jej też jako sondu używać jak już do buzi włożysz to ją lekko przyciskasz i z niej jadło leci i dziecko przełyka tylko, więc nie musi ssać
Moze przy Oli się sprawdzi Szymek jej nie lubił ale on slicznie jadł normalnie
Stary 2010-07-31, 13:35   #2030
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A moja za to ciągle by jadła. I od wczoraj wieczora coś jej się "maruda" włączyła... jakaś dziwna dzisiaj jest. Nawet na spacerze usnąć nie chciała tylko wierciła się a po godzinie zaczęła kwękać, stękać... wiec do domku pognałyśmy. Ale cóż... mam nadzieje, że to przejściowe
Spadam bo juz się wózek trzęsie więc za chwile będzie ryk- czas karmienia.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 13:40   #2031
drcron
Zakorzenienie

ja was podczytuje szykujac sie
najlepszy motyw zrobilam bo zapomnialam o fryzjerze hehe i o 12 dzwoni do mnie i pyta czy ja nie przyjade a ja do niej ze gdzie a no ze do salonu wiec w auto i pedem jechalam z Luska ona beksa ryczala u mojej mamy wiec ciezko widze dzisiejsza noc

tak piszecie o tych dzieciach i wypadkach ja jak bylam w niemczech to nad moja siostra na 2 pietrze z tym ze to byl wysoki parter czyli mozna powiedziec 3 pietrze w bloku matka zostawila 3 dzieci w domu 1,5 roku 2,5 i 4 lata no i te dzieci otworzyly okno i siedzialy na parapecie ja z siostra je zagadywalysmy az przyjechala straz pozarna i socjal < cos ala nasza opieka spoleczna > zabrali dzieci do domu dziecka a poznbiej przychodzil do nich kurator bo matka poszla sobie na impreze i wrocila dopiero na drugi dzien glupia jakby nie mogla zejsc dwa pietra nizej i u siostry tych dzieci zostawic ona i tak swoje pilnowala wiec co za roznica o 3 wiecej tez by i 3 popilnowala

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 13:50   #2032
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Ferrou Jaka Ty śliczna jesteś!! Jakie masz pięęęęęęęęęęęęęęekne oczy I te Twoje makijaże - rewelacja!! Ja choćby tydzień w łazience spędziła nie umiałabym się tak pomalować ... Może internetowy kurs malowania się Lub też skypowy hehehehe Bomba!! Napatrzeć się nie mogę
Cytat:
zgadza sie przepiekne makijaze!
Cytat:

ferrou kobieto jakie masz rzęsiska! makijaże piękne
Dziękuję, dziękuję
Gmyrelka, zapraszam na MM, tam dziewczyny, kiedyś i ja pokazują jak robić poszczególne makeupy Także na stronie głównej są tego typu stepy (nieskromnie wspomnę że też tam jakieś moje się znajdą ) Praktyka czyni mistrza Ale jakby co, to się pytaj Z miłą chęcią pomogę

Mąż znowu wyszedł z Małym na spacer - cisza i spokój... Chyba się przejął bo ostatnio miałam lekkie załamanie

Te krzesełka FP fajnie wyglądają... tylko trochę dużo kosztują Ale chyba taki kupię chrześniakowi. Ma karuzelę Rainforest to może sprawię mu do kompletu krzesełko... albo matę.. hmm....
Stary 2010-07-31, 14:16   #2033
anakazar
Zakorzenienie

http://allegro.pl/item1156991915_fis...ratis_s_k.html
patrzcie,nie wiedziałam nawet,że można takie krótkie kupic

Stary 2010-07-31, 14:40   #2034
P0P70
Zakorzenienie

JEstem naprawdę załamana i to tak całkowiecie. Ja naprawdę nie powinnam się opiekować małym dzieckiem. Nawet nie wiem czy Wam pisać o tym co sie stało. No ale może napiszę ze łzami w oczach. Szłam trzymając małą na rękach po schodach i nagle się na nich potknęłam. JA sie wywróciłam małą wyleciała mi z rąk. Ona w ryk ja w jeszcze większy. Mała ma dwa guzy na głowie. Jak tak dalej pójdzie to ona nie dożyje do swoich 1 urodzin.
TZ oczywiście był w pracy bo pojechał na godzine a siedział tam 4!!!. A gdyby był w domu to nie musiałabym sama iść na górę po pieluchy. A ponadto to na tych schodach już nie raz ktoś się wywracał bo one są śliskie. I mówiłam już nie raz mu że ja się w końcu na nich zabije.
Tereaz tak sobie myślę że może to że wracam do pracy i zoostawiam tutaj z babcią Oliwkę to dla niej najlepsze. JA chyba jestem z najgorszą matką na świecie.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 15:06   #2035
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
JEstem naprawdę załamana i to tak całkowiecie. Ja naprawdę nie powinnam się opiekować małym dzieckiem. Nawet nie wiem czy Wam pisać o tym co sie stało. No ale może napiszę ze łzami w oczach. Szłam trzymając małą na rękach po schodach i nagle się na nich potknęłam. JA sie wywróciłam małą wyleciała mi z rąk. Ona w ryk ja w jeszcze większy. Mała ma dwa guzy na głowie. Jak tak dalej pójdzie to ona nie dożyje do swoich 1 urodzin.
TZ oczywiście był w pracy bo pojechał na godzine a siedział tam 4!!!. A gdyby był w domu to nie musiałabym sama iść na górę po pieluchy. A ponadto to na tych schodach już nie raz ktoś się wywracał bo one są śliskie. I mówiłam już nie raz mu że ja się w końcu na nich zabije.
Tereaz tak sobie myślę że może to że wracam do pracy i zoostawiam tutaj z babcią Oliwkę to dla niej najlepsze. JA chyba jestem z najgorszą matką na świecie.
Pop ja też mam takie schody,ślisko tam jak cholera,do tego są jeszcze kręte i zawsze się boję,że fikne tam z mała.Nie obwiniaj się,bo to nie Twoja wina,głupi przypadek.Szczęście w nieszczęściu,że Oliwce nic nie jest i przestań gadac takie głupoty,że jesteś złą matkąkup na schody te antypoślizgi-ja też muszę to zrobic.

Stary 2010-07-31, 15:12   #2036
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

o kurde foteliki FP sa drogie ale ponoć dobre a tamte niewiadomo co to takiego
20-12-14 10 tc
Stary 2010-07-31, 15:29   #2037
fasolka73
Rozeznanie

POP jestes bardzo dobra matka, nie mysl inaczej, przeciez nie zrobilas tego specjalnie! Nawet piszesz, ze to bylo do przewidzeania. Dobrze, ze to tak sie skonczylo, a przydarzyc sie to moze kazdej z nas. Ja mam straszne schizy jak schodze z Hania po schodach, zawsze trzymam sie poreczy. Kiedys u mnie na klatce sch. moja sasiadka umyla schody (a myje je chyba2x na dzien i obficie sidoluxuje betonowe schody ) i ja sie na nich przewrociłam, a nioslam 2 ciezkie siaty w rekach i nie moglam sie asekurowac. Jak klaplam na tylek i zjechalam, to myslalam , ze tynk ze sciany zebami zerwe, tak bolalo. Kosc ogonowa zlamana, miednica obita, straszny bol, z pół roku I to chyba tez sie przyczynilo do mojej cc....
I teraz jak schodze z Hania tymi schodami to mam schizy!
Obserwuj Oliwke, ale sie musialyscie obie wystraszyc, biedne...

Ferrou jakie piekne makijaze!!A te oczyska! Ten w blekitach mnie oczarowal...

AniuP jaka Ola jest szczesliwa! Piekny kapelusik! Pokaz reszte. A to moze ta sukienusia co ja kupilas kiedys na all? Pamietam, ze bardzo mi sie podobala
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 15:32   #2038
aneczkkaa
Zakorzenienie

pop Każdej z nas może się coś takiego przytrafić i nie gadaj takich głupot bo Najważniejsze że nic Wam sie nie stało
20-12-14 10 tc
Stary 2010-07-31, 15:50   #2039
fasolka73
Rozeznanie

Ciekawe jak tam Mrowka w nowym mrowisku?
I co tam u Izumi, czy Michaś już je bigos i śledzie

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

POP coś zniknęłaś...Zmartwiłam się
Mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze Może pojechać do lekarza na jakąś kontrolę, usg? (A może już tam jestedziesz...) Oby dobrze było wszystko.

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2010-07-31 o 15:51
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 15:54   #2040
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolka73 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Mrowka w nowym mrowisku?
I co tam u Izumi, czy Michaś już je bigos i śledzie

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

POP coś zniknęłaś...Zmartwiłam się
Mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze Może pojechać do lekarza na jakąś kontrolę, usg? (A może już tam jestedziesz...) Oby dobrze było wszystko.
juz mam steresa zeby tylko nic im nie było

tez jestem ciekawa jak tam ma się nasza mróweczka

michać izumi to już pewnie tatara zajada

IZUMI odezwij się

20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2010-07-31 o 15:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości