![]() |
#391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bukiety ślubne cz.III
Cytat:
![]() Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-07-27 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
Mówisz, że pojedynczy??? Kurcze już sama nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
witam serdecznie
![]() u mnie rowniez przygotowania trwaja i rowniez potrzebuje pomocy ![]() ![]() na zdjeciu suknia jest kremowa ale moja bedzie identyczna tylko biala, mam 178cm wzrostu, rozmiar 40, ciemne wlosy prawie do ramion wiec niezbyt dlugie, niebieskie oczy, prawdopodobnie na glowie zamiast welonu bede miala woalke. z gory dziekuje za pomoc ![]()
DUKAN od 15 luty 2010 88,4 - 67,4 obżarstwo 67,4 - 74.4 DUKAN od 7 marca 2011 74.4 - 73.9 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 ![]() Edytowane przez karadka Czas edycji: 2010-07-27 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
cos nie moge zaladowac
![]()
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
marzy mi się róża kameliowa jako bukiet ślubny tylko mam jeden problem, gdzie ją zamówić, żeby była naprawdę dobrze zrobiona? Znacie jakąś sprawdzoną florystkę w Warszawie? Pomóżcie proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
pomóżcie w wyborze bukietu do tej sukni http://www.bestbridalprices.com/blue...u-p-48544.html w kolorze magnolia (prawie biały,coś pomiędzy ecru a białym) Myślałam o bukiecie w kolorze pomarańczowym z jakimiś kwiatami w kolorze ecru?? ale niewiem czy pasuje?? Macie jakies propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane moge sie przylaczyc? Potrzebuje rady ekspertek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę o pomoc w wyborze bukietu... Wiem, że późno się za to zabieram. Wklejam zdjęcie sukni. Mam 165cm wzrostu, jestem szczupła. Włosy będę miała upięte (brązowe). Myślałam o czymś w kolorach białym i różowym, może zielonym. Zawsze marzyły mi się konwalie i frezje ale teraz może być z tym problem. Podobają mi się bukiety ze storczykiem, eustomą.
Nie chcę bukietu kaskadowego ale nie wiem czy przy tej sukni i moim wzroście nie powinnam miec czegoś wydłużanego ![]() aha - podobają mi się bukiety owinięte wstążką. Czy takie których rączka nie jest cała owinięta nie będą barwiły sukni (chodzi o łodygi)?
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-07-28 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
dziewczyny widze ze jeszcze zadna nie miala czasu pomoc ostatnim wpisom ale nie ma pospiechu - pewno sie wkrotce doczekamy
![]() a powiedzcie mi jak sie ma kolor bukiety do wystroju sali? musi byc pod kolor czy moze byc inny?
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
wiesz ja mam salę w zieleni i bukiecik biore fioletowy, albo ciemny róż - chyba będzie pasować. Jeszcze się zastanawiam nad winietkami czy z zielenia, czy z fioletem albo białe jak obrusy
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
hej, ja tez mam sale ubrana na bialo zielono tylko na glownej scianie jest taki malunek cos jakby starozytna grecja, i to wszystko bardziej w takim bezowym tonie i sie zastanawiam czy rozowy bukiet nie bedzie sie z tym gryzl - bo tez o rozu wlasnie mysle....
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
u mnie raczej nie ma nic beżowego, ale ja wiem może nie będzie sie gryzło
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wam moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia zeby nie sugerowac sie kolorystyka sali, miejcie takie bukiety jakie sie wam wymarzyly
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie to jest tylko moje zdanie ja bym sie kolorem sali nie kierowala ![]()
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
dokładnie bo bukiet na sali odkładasz i zostajesz tylko ty i PM
![]() tylko u mnie babeczka na sali dobiera kwiaty ponoc pod kolor mojego bukietu, no zobaczymy co mi wymyśli
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
macie racje tylko np pan mlody bedzie mial butonierke ( chociaz nie wiem czy do fraka tez sie butonierke daje) pod kolor bukietu i zeby smiesznie nie wygladal z rozowym kwiatkiem hehehe)
wstawiam zdjecie sali to same zobaczycie ![]()
DUKAN od 15 luty 2010 88,4 - 67,4 obżarstwo 67,4 - 74.4 DUKAN od 7 marca 2011 74.4 - 73.9 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 ![]() Edytowane przez karadka Czas edycji: 2010-07-29 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Przyczajenie
|
witam,
prosze o pomoc w doborze wiazanki slubnej. slub mam we wrzesniu, suknia w stylu hiszpanskim Sposabella - Valencia. Jestem szatynka o ciemnych oczach, pan mlody garnitur w kolorze granatu. Znalazlam kilka bukietow , ktore moze i by pasowaly, co myslicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
dzieść dziewczyny...mam pytanie do naszych ekspertek..gdyż się trochę zaczęłam martwić swoim bukietem.. Otórz sytuacja jest taka na targach śłubnych wygrałam bukiet z dekoracją auta bez ceny maksymalnej..oraz jeszcze jeden do 500 zł który zamieniłyśmy na kwiaty na salę. I jak poszłam do kwiaciarni ustalac moj bukiet to wszystko spoko okrągła wiązanka z zielonego storczyka cymbidium i fioletowa eustomą...i na moje pytanie czy bedą pani powiedziała że ten storczyk dostępny jest cały rok i nie bedzie problemu. I miałam spokój do zeszłego tyg jak pojechałam do kwiaciarni która miała mi zrobić kwiatki na salę..owszem bukiet przykłądowy piękny..ale pani jak zobaczyła mój bukiet to powiedziała że tego storczyka nie bedzie na 4 września... teraz nie ma mnie w domu i za tydzień rusze do mojej kwiaciarni...jak to w końcu jest z tym storczykiem..bo mam dodatkowo zamówioną gałązkę do dekoracji tortu i kwiatki do włosów i się martwię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
Witam wszytskie przyszle panny mlode oraz szczęśliwe mężatki
![]() Zamówilam suknię ślubną- będzie śnieżnobiała z białą kokardą... Nie mam jednak pomyslu na bukiet... Mam 170cm wzostu, jestem brunetka z piwnymi oczami i myslalam o tym zeby bukiet byl z kwiatow w jakims intensywnym kolorze ale jestem otwarta na propozycje ![]() Doradzcie mi cos prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Jestem już po ślubie. Wklejam zdjęcia swojego bukietu, który wybrałam na tym forum, dzieki Waszym zdjęciom ![]() Dwie ostatnie fotki to inspiracja, na pozostałych widać mój bukiet. Zdjęcia są może trochę kiepskiej jakości, bo amatorskie, ale jak będę miała lepsze od fotografa to jeszcze wkleję. Bukiet był cały biały, prawie bez żadnej zieleni, tylko same kwiaty związane srebrną wstążką (miałam srebrną biżuterię i buty, a mąż krawat), bez żadnych ozdób - ozdobą były kwiaty same w sobie (wyglądało to bardzo naturalnie) ![]() W każdym razie byłam BARDZO zadowolona z mojego bukietu, strasznie mi sie podobał sam w sobie - taki naturalny i świeży i myślę, że do całości kreacji (bardzo prosta suknia i welon, tylko bolerko koronkowe) też wyglądał super ![]() Pan Młody miał w butonierce malutką eustomę i frezję przewiązane srebrną wstążeczką. We włosy z boku miałam wpiętą dużą eustomę, dwa pączki i dwa listki (taki jakby bukiecik) - wyglądało to super ![]() Wybaczcie, że tak się zachwycam, ale naprawdę jestem bardzo zadowolona z moich ślubnych kwiatów i może ktoś jeszcze się zainspiruje ![]() Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-12-31 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
Mam do Was prośbę!!! Biorę ślub we wrześniu. I kompletnie nie wiem, jakie wybrać kwiaty. Marzył mi się bukiet z czarnych(one są takie bardzo ciemno filotetowe, prawie czarne) kali, ale fryzjerka doradziła mi, żebym miała kwiat we włosach. A kalia do ciemnych włosów nie pasuje czarna. I teraz nie wiem co. Do ciemnych włosów chyba najlepsze by były jakieś jasne kwiaty. Ale nie wiem jakie? Moja sukienka jest w kolorze śmietankowej ciepłej bieli. Może mi coś doradzicie?Jakie kwiaty by do niej pasowały?Mam 160 cm wzrostu i ciemne włosy. Może mi coś doradzicie????Proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki ewaleno ![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-07-31 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
oby dwa bukieciki śliczne, pięknie wyglądałaś i tż też gratulacje
pięknie dobrana biżu ![]() Tobie woda już nie słodzę ![]()
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
Hej ,zostalam tu podeslana z innego watku,wiec bardzo prosze o rade.Jaki bukiet bardziej pasuje do mojej sukni.Ten ze storczykow na drucianym stelazu,tylko w odcieniach rozu,czy bardziej ten drugi.Dodam tylko ,ze bede miala najprawdopodobniej rozowe sandalki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | ||
Zadomowienie
|
a to sie poprawię, a co mi tam
![]() Cytat:
pięknie dobrana biżu ![]() Cytat:
![]()
Laura ![]() Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-07-31 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
Jestem już po ślubie i wklejam swój bukiet. Może kogoś zainspiruje.
Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Zdjecie troszke malutkie, znajoma miala na slubie taki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.