![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: futro-kupić czy nie kupić?
Tak, to był dla mnie wielki zaszczyt.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
aa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
calej reszty komentowac nie bede bo rece opadaja...
![]() |
![]() |
#274 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
-obca jest mi również Twoja wiedza co do zasobności portfela osób tu wystepujących i co by z tym ewentualnie pełnym portfelem zrobiły -uważam również,ze ocena mojej osoby,mojej wrażliwości powinna być daleko,daleko w tyle,a na pierwszym planie cierpienie zwierząt -mówisz,ze to zły adres na ''epatowanie TAKIMI filmami'',może podasz więc dobry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Rozbeczałam się przy jednej z pierwszych scen. Przykro mi, ale nie jestem w stanie obejrzeć tego do końca.
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
edycja od razu.
![]() |
![]() |
#278 | |
BAN stały
|
Cytat:
wypowiedź martuchy,że mój post jest żałosny,jest po prostu chamska.Może jednak czasem powinnaś się powstrzymać bo jak zaczynasz mówić to wychodzi z ciebie chamstwo i prymitywizm. Ja nie napisałam nic takiego żeby się od razu tak przyczepić i określać jako "żałosne".Uważam po prostu ,ze napisanie oprocz zamieszczenia linka,że film jest b.drastyczny nie jest wysiłkiem nazbyt wielkim.No chyba,że ty Łajko jesteś juz tak wspaniała i mądra i wrażliwa i w ogóle że takimi głupotami się nie zajmujesz. Jeśli takie osoby jak Łajka czy martucha są "tymi wrażliwymi na cierpienia zwierzat" to ja dziękuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Nienawidze futer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Konto usunięte
|
Magdo,widzę,ze zwierzęta zeszły na daleki plan,wątek teraz kreci się wokół Twojej osoby,najważniejsze są Twoje problemy i Twoje odczucia,może na Twoim podwórku świat się kręci wokół Twojej osoby,ale uwierz świat nie.Śmiałam zamieścić linka i narazić Twoje oczy na taaaakie widoki,a ja się pytam,Ty zawsze bezmyślnie otwierasz linki,które ktoś załączył? bo wybacz ,ale temat jest tak oczywisty(czego się spodziewałaś-rozterek pani w sklepie przy wyborze futra),myślę ,ze skończyłaś 8 lat i świadomie klikasz tu i tam,ze naprawde dziwią mnie Twoje zarzuty.
A słowo DRASTYCZNE było i jest tam nadal ,a ty mimo tego tam weszłaś....,ale pretensje ogromne Druga sprawa Martucha wypowiedziała się ,ze Twoja wypowiedź była żałosna,no jak to ,śmiał Ci ktoś coś zarzucić ,czepić się jednej wypowiedzi,na to ty taka WRAŻLIWA ,posłałaś jej stek bardziej hardcorowych wyzwisk,cóż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Nigdy nie kupować futra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jak można zabijać niewinne stworzenia po to aby je potem na sobie nosić??? ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Tematy, gdzie poruszacie kwestie etyczne zawsze są bardzo kontrowersyjne. Ale bardzo mi się nie podoba, i myślę, że Wy też nie czujecie się z tym dobrze, jak zamiast skupiać się na merytoryce, argumentach i kontr argumentach, zaczynacie sobie skakać do oczu i licytujecie się, kto jest bardziej wrażliwy.
Problem zabijania, czy maltretowania zwierząt już od dawna jest obecny na tym forum. Wraca jak bumerang, podobnie jak temat aborsji czy eutanazji. To naturalne. Jeśli ktos jest już zmęczony tym tematem, to proszę ignorować tego typu wątki, ale pozwólcie wypowiedzieć się zainteresowanym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Dot.: Futra - szok...
A co do polskich schronisk, to chcialabym, zebyscie zobaczyla komfortowo-hotelowe warunki w ktorych mieszkaja w schroniskach zwierzeta w Anglii! Ogrzewanie, kocyki, zabaweczki, wybiegi, pelne miski! Te zwierzeta sa zadbane, i mialam wrazenie ze wiekszosc psow sie do mnie smieje! Jak czlowiek zyl przez pare lat w Polsce, to takie rzeczy sa nie do pojecia! To nie aw Anglii schroniska sa takie komfortowe, tylko w Polsce sa takie zaniedbane! Choroby zakazne wedruja ze zwierzaka na zwierzaka!!!!!
Jestem calym sercem przeciw jakiemukolwiek nieodpowiedniemu traktowaniu zwierzat a tym bardziej przeciw obdzieraniu ich ze skory!!! Moja kotka miala byc uspiona, bo dzieci kopaly ja na osiedlu. CZekalam wtedy na kota z Wroclawia, wiec weterynarz zadzwonil i zapytal sie czy nie chcemy bidulki. Odpowiedz byla oczywista. Teraz Masza jest szczesliwa i ma juz 5 lat. Jak bym zobaczyla, ze ktos sie zneca nad zwierzeciem, to chyba bym rozniosla. To jest naprawde smutne, ze ludzie zabijaja zwierzeta i placa za ich futra. To mi przypomina mydelka z ludzi. Tak mi sie smutno zrobilo, jak zobaczylam tego liska... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.