|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rimmelowe wariacje Costy ;)
Cytat:
No co Ty ?![]() A ja się w Tobie zakochałam (moj Tz bedzie zazdrosny, ale co tam ).Jestes dla mnie idealna Powiesz jeszcze Kiciu, jak zrobiłas te falowane włoski?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Masz śliczne usta
Jeżeli pozwolisz, to dam Tobie malusią radę - po pomalowaniu oczu dobrze jest przejechać beżowym cieniem pod łukiem brwiowym aby rozetrzeć górną granicę cieni - wtedy byłby idealny dymek ![]() Czekam na więcej Twoich propozycji
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Przy tak pięknych rysach i symetrycznej twarzy naprawdę im mniej, tym lepiej. Po prostu nie musisz się starać, a i tak zawsze Ci wyjdzie, bo Twoja twarz się zawsze sama obroni... To nie zmienia jednak faktu, że świetnie się malujesz
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-01 o 19:22 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu do Ciebie nie mogę zaglądać, bo albo wpadnę w kompleksy, albo się w Tobie zakocham
Piękna jesteś i zmysłowa, w czekoladowym makijazu wyglądasz super!
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi
Dołączam się do grona Twoich fanów Wszyscy kochamy Costę )))
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
w niebieskim makijazu to Ci obłędnie
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Coosta, Costa, dodaj nowego posta!
|
#38 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję serdecznie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włosy były świeżo po myciu, nic z nimi nie zrobiłam oprócz rozczesania, po prostu były pół mokre
|
|
|
#39 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ojj.. Już, już, chwilunia. ![]() Dziękuję serdecznie za tyle ciepłych słów, za chwilę pojawi sie coś nowego. Pozdrawiam, Costa.
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No! to już!
) czekamy ;*
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Costa bardzo podoba mi się Twój niebieski makijaż i ten beżowo- brązowy. możesz mi zdradzić patent z taśmą?
kombinuje jak opanowasz sztukę alowania pieknej, idealnej grubości kreskę ale niestety duzo mi nrakuje do idealu. wiec mnie to zainteresowalo![]() masz piekny kolor oczu, a własków zazdroszcze ze tak Ci sie same ukladaja
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
obserwuję tak i obserwuję aż w końcu się wypowiem
![]() Costa jesteś piękną dziewczyną, we wszystkich makijażach wyglądasz cudnie ![]() nawiązując do koleżanki z posta wyżej - dokładnie! ja też jestem ciekawa tych kreseczek ![]() |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Hello!
![]() Costa znów się tu pojawia Obiecałam ostatnio makijaż, który wykonałam na imprezę. Wybaczcie mi, ale nie dałam rady go sfotografować, bardzo się spieszyłam. Impreza była hmm.. mocno zakrapiana, odsypiałam prawie cały dzień, dlatego w niedzielę też się nic nie pojawiło.. Wczoraj natomiast wychodząc wieczorem zrobiłam sobie bardzo ładne kreski czarnym eyelinerem i przetestowałam ciemniejszy błyszczyk ale nie miałam czym zrobić zdjęć bo aparat się rozładował Także chcąc, nie chcąc, nie mogłam nic zrobić. Dziś podkradam telefon brata, zdjęcia słabej jakości, ale przynajmniej coś jest ![]() Lazurowa Costa, czyli makijaż który bardzo często pojawia sie na mojej buzi na codzień ![]() Makijaż jest po prostu delikatny, taki jak lubię, prosty i naturalny ![]() Na oczyszczoną buzię nałożyłam podkład Lasting Finish (baaardzo go polubiłam ), korektor pod oczyska, przypudrowałam buzię pudrem prasowanym Stay Matte, na powieki zaaplikowałam delikatnie mieniący się perłowy cień, dolną powiekę pociągnęłam turkusową kredką, rzęsy wytuszowałam maskarą 1-2-3 Looks na poziomie 2, dół-1. Na ustach delikatnie czerwona pomadka nawilżająca. ![]() Chciałam jeszcze powiedzieć, że jest mi niezmiernie miło słyszeć pochlebne opinie na temat mojego nieudolnego bawienia się pędzlami, gąbkami i innymi tego typu aplikatorami.. Dziękuję również Wizażankom, które udzielają wskazówek amatorom-początkującym, w tym przypadku mnie. Dziękuję Ferrou i kobri Cieszy mnie również, że tu zaglądacie, będę dalej tworzyć, a co tam! Choćby i dla frajdy ![]() Pozdrawiam, Costa
|
|
#44 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi miło.. ![]() ![]()
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
No dobrze, postaram sie jako tako wytłumaczyć o co chodzi z tą 'taśmą na oku'
![]() Otóż, ten patent jest bardzo przydatny w momencie robienia kreski na górnej powiece, eyelinerem, kredką, czymkolwiek. Chodzi o to, żeby równo 'wyciągnąć' kreskę poza obszar górnej powieki, tworząc takie 'kocie oko'. Stosując taśmę można uzuskać bardzo ładny efekt równo wyciągniętych kresek u każdego oka ![]() Sama stosowałam tażmę wyżej w makijażu czekoladowym z czarnym eyelinerem. Teraz mam na sobie ten lazurowy makijaż, to też wyciągnę kreskę na dolnej powiece, zresztą chodzi prawie o to samo. Wystarczy mieć taśmę klejącą, którą przyklejamy w kąciku oka pod kątem jaki nas interesuje, aby osiągnąć pożądany efekt. Potem wystarczy się posłużyć taśmą jak linijką, a kreski bedą równiusieńkie Z góry przepraszam za zdjęcia w piżamie, w sumie to siedzę w niej prawie cały czas.. ![]() Postaram się jeszcze dziś zaprezentować makijaż w szarościach, o ile nie padnę i nie zasnę.. Pozdrawiam, Costa.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Costa
![]() dlatego właśnie uwielbiam wizaż-można się dowiedzieć takich rzeczy na które sama bym nie wpadła mój faworyt jeśli chodzi o pomysły zaczerpnięte od innych wizazanek to zdecydowanie skrobia ziemniaczana do matowienia buźki-pokochałam ją i nie rozstaje się z nią![]() dzięki za załączenie zdjęć bo zdecydowanie wolę papatrzeć niz czytać opis. idę zaraz przetestować to na sobie zastania mnie jeszcze jedno- pewnie wyjdę na "głupka" makijażowego no ale....jak uzyskac kredką/ eyelinerem piękną, równą, delikatną linię na górnej powiecie- jakiś tajny sposób czy tylko i wyłącznie wprawa? mimo wprawy nie zawsze uzyskuje zadowalajacy efekta ten turkus pięknie pasuje Ci do koloru oczu, az szkoda ze mam brazowe
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś prześliczna! Życzę powodzenia
Makijaże nie powalają ale Twoja uroda owszem!
|
|
|
|
#48 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie słyszałam o tej skrobi, dziękuję za przydatne info ![]() Co do kresek, nie mam żadnego sekretnego sposobu, ale sama sobie pomagam rysując najpierw kropki w miejscu gdzie ma być kreska, a potem metodą połącz kropki, naciągając skórę w kąciku oka Proste wydaje się, może jutro zrobie zdjęcia ![]() A z kolei ja chcę brązowe! ![]() Pozdrawiam i zapraszam Cytat:
Także udział w akcji Rimmela jest dla mnie świetną zabawą w odkrywaniu nowej siebie jak i okazją do zintegrowania się z społecznością Wizażanek. ![]() Wkrótce szarości, mam nadzieję, że się spodoba. Costa
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Jejku, masz taki słodki typ urody, że normalnie idzie Cie schrupać
|
|
|
|
#50 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
A może jakiś pin up? albo coś mega subtelnego
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Coosta, Costa
Pięknie, słodko, naturalnie, niewinnie - super jak zwykle, Ty to musisz mieć powodzenie u facetów ajajjaaj laska ;*
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Buenas Noches!
Costa powraca z mocniejszym uderzeniem! ![]() Dziś za oknem było szaro i pochmurnie, śmigały smętne burzowe chmury, natrój też był raczej bury, to i buro było na costowych powiekach. ![]() Zainspirowała mnie pogoda i zawartość kosmetyczki mamy, a konkretniej paleta 'szaraczków'. Smoky eyes, podejście drugie.. może tym razem Wam się spodoba ![]() Na oczyszczoną skórę twarzy naniosłam podkład Stay Matte, korektor pod oczy, oraz puder prasowany Stay Matte. Malowanie powiek rozpoczęłam od aplikacji na całą górną i dolna powiekę jasnoszarego cienia, delikatnie mieniącego się. Czarną kredką obrysowałam całe oko, roztarłam linię aplikatorem. W kąciku zewnętrznym oka pojawił się grafitowy, ciemny cień, którym starałam sie uzyskać efekt dymka. Na środku oka cień szarawy, jakoś to pomieszałam i wyszło co wyszło. Czarną kreskę w efekcie końcowym i tak zamalowałam, ale myślę, że wygląda to w porządku. Rzęsy wytuszowane maskarą 1-2-3 Looks najmocniej jak się dało! Poziom 3 ![]() Makijaż jak na mnie jest dość wyrazisty, dlatego usta delikatnie podkreślone błyszczykiem Stay Glossy #120 Non-stop Glamour. ![]() Włosy związane 'byle jak'. ![]() Miało być z seksapilem, wyszła Ostra-Costa. ![]() Oceńcie sami, choć wiem, nie jest powalająco. ![]() Costa idzie spać! Dobranoc
Edytowane przez Costa Czas edycji: 2010-08-04 o 03:50 Powód: zjadło mi zdjęcia.. |
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Ojej! Dziękuję Ci Beniu!
Agabil, na pewno sie postaram, zobaczymy czy mi wyjdzie ![]() Cytat:
Dziekuję!
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Nocna Costaa!
Piękna i prosta, ostra Nasza Costa :PProszę nie mówić, że włosy spięte "byle jak", co?! Tak świetnie wyglądają i mówisz że byle jak. Makijaż super ) faajny ten jasnoszary... Super
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Costa Słoneczko śliczny ten makijaż !
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Mimo, że makijaż oka jest typowo wieczorowy, ma w sobie niesamowitą świeżość, dzięki temu jasnemu, mieniącemu się cieniowi. W połączeniu z tym ślicznym błyszczykiem rewelacja. P.S. też mam zielone oczęta ale jakoś lubuję się w fioletach/zieleniach/turkusach na oku, czas chyba wypróbować Twoją propozycję...
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Twoje ostre wcielenie
Ale tak jak Aga prosze o coś delikutaśnego, może cosik z różem
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Ostra Costa jak najbardziej mi się podoba. Mimo delikatnej urody, takie mocne makijaże do Ciebie pasują
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

No co Ty ?

Piękna jesteś i zmysłowa, w czekoladowym makijazu wyglądasz super! 

Także chcąc, nie chcąc, nie mogłam nic zrobić.

albo coś mega subtelnego