|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Witam Dziewczyny, przyznam się że nigdy nie zasięgałam porad w taki sposób, ale w tym wypadku mam takie wątpliwości, że chciałabym poznać obietywne spojrzenie innych.. Mianowicie za kilka dni będę świadkową i nie jestem do końca przekonana, czy sukienka którą widać na zdjęciu nie jest zbyt pstrokata na tę okoliczność? Jakie dodatki można do niej dobrać? Proszę pomóżcie
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Hej, Dziewczyny!
Kupiłam sobie na wesele malinową sukienkę (w zasadzie ta malinka to wpada trochę w róż). I tak się zastanawiam, jakie dodatki by do niej pasowały. Ja na razie myślę o czarnym bolerku, butach i kopertówce i do tego srebrna biżuteria (jakiś delikatny łańcuszek i długaśne kolczyki, może bransoletka, może coś z perełkami, nie wiem jeszcze). Ale może Wy macie jakiś inny pomysł na dopełnienie tej sukienki? Może coś mniej banalnego? Pozdrawiam Edytowane przez crejzy Czas edycji: 2010-07-29 o 10:34 |
|
|
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ! Potrzebuję porady ! Idę za 2 tygodnie na wesele i mam krótką 10 cm przed kolano granatową sukienkę (taka jak ta tylko kolor inny - ciemny granat) .
http://shop.nordstrom.com/S/3110288?...=searchresults Do niej kupiłam kobaltowe buty aldo i myślę intensywnie czy dobrą biżuterią będą perły ? I jeszcze jedno macie pomysł na torebkę? Chcę przełamać klasykę odrobiną ekstrawagancji..
![]() Edytowane przez kujaweczka777 Czas edycji: 2010-07-30 o 11:36 |
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
Ta pierwsza mi sie najbardziej podoba
ja znalazłam coś takiego: http://moda.allegro.pl/item115302565..._roz_m_38.html i taka chabrowa : http://moda.allegro.pl/item115626875..._38_40_42.html Ale jestem tak sceptycznie nastawiona do rozmiarów na Allegro .........
|
|
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=201708220937;210250 65]Treść usunięta[/
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
manhatan17 teraz link powinnien działać
moim zdaniem kolor butów jest jak najbardziej odpowiedni nie chciałam wyglądać jak na pogrzebie - sukienka jest w naprawdę bardzo ciemnym granacie chciałam jakiś kolorowy akcent, coś co będzie wyróżniało mnie z tłumu - stąd zdecydowałam się na naprawdę prostą sukienkę - małą czarną i dodatki w innym kolorze. Nienawidzę zestawów monokolorystycznych - sukienka granatowa; czarne buty, czarna torebka a nie daj Boże wszystko granatowe Awelinka myślałam o tym,żebym zdecydować się na torebkę w odcieniu perłowej bieli bo perły są białe - naszyjnik, bransoletka i kolczyki.
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Nie dawno kupiłam sobie czarne futro na zime (takie przed kolano) Gdy ubiore czarne buty i rajstopy wyglądam jak na pogrzeb macie jakis pomysł by ożywić mój strój? Mam 17 lat
Najbardziej nie mógł pogodzić się z tym, że następnego dnia życie toczyło się dalej. Jak gdyby nigdy nic.Wtedy tez świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwile. Znowu Bóg niczego nie zauważył. |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie proponujecie dodatki do sukienki w kolorze jasnym grafitowym? Sukienka jest na cieniutkich ramiączkach, odciana pod marszczonym biustem, zwiewna do kolan, w pasie jest satynowa i ma kokardkę z przodu. Nie wiem czy do tego dokupic jakieś bolerko czy marynarkę i w jakim kolorze.. I jakie buty.. torebkę... biżuterię..
![]() Myślałam o szarych butach i o perłowej biżuterii.. Ale nie wiem co dalej..
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Stalowy to jest ten pasek z kokadrką w pasie (taki wszyty) - to jest satynowe. A cała sukienka jest z takiego jakby szyfonu, matowa, w biuście ma pionowe marszczenia - i to jest koloru bardzo jasnego szarego. Szkoda że mam zepsuty aparat bo wrzuciłabym zdjęcie...
Może i zostanę przy czarnych dodatkach, bo mam dwa ładne czarne bolerka i buty... A tak to bym musiała znowu kupowac.. Chyba nie będzie za smutno co? Myślałam też żeby odpruc tę kokardkę co jest w pasie i zamiast tego kupić taką broszkę-kwiata w kolorze np różu i przypiąc w góry... Ale w końcu nie wiem
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2010-08-01 o 22:31 Powód: literówka;) |
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Poradźcie proszę jakie dobrać dodatki do tej sukienki:
Planuje kupić ją na wesele i myślę co do niej dobrać... Z góry dzięki |
|
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomożecie mi dobrac dodatki? Mam prawie taka sama sukienke na wesele jak wisnia1616 w tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412929&page=15 (na samym dole, w paski) tylko ze nie czarna a granatowa. Zdjęcia niestety swojego nie mam. I mam problem bo nie wiem jakiego koloru bolerko kupic i buty ;/ Najlepiej żeby można było tez znaleśc te kolory w sklepach. Pomóżcie
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że coś takiego jak z załącznika bardzo fajnbie by wyglądało z Twoją sukienką Do tego mocno podkreślone oczy, reszta makijażu bardzo naturalna. Taka moja wizja..
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Przyczajenie
|
Proszę Was poradźcie mi jakie można dobrać dodatki do tej sukienki, bo myślałam o czarnych butach i jakiejś srebrnej biżuteri.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poradżcie chce isc na wesele w tej sukience,nie mam jeszcze torebki i jakiegoś okrycia,nie wiadomo jaka będzie pogoda,jesli mozecie zaproponować konkretne rzeczy bedę bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Mogą byc jakieś ciemne granatowe buty i białe bolerko? Bo tak czarne buty jakoś chyba nie pasują;/
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny błagam, pomocy ;(((( Już pisałam wcześniej w tym wątku o moim problemie, posiadam granatową sukienkę taką jak załączoną i chabrowe buty ( sukienka jest w bardzo ciemnym granacie, czarny połyskujący na niebiesko) do tego perły.. ( bransoletka, kolczyki i naszyjnik) - mam ogromny problem z dobraniem torebki.. przewertowałam większość sklepów, nie mówiąc o allegro i nie mogę znaleźć nic odpowiedniego - myśłałam o kolorze chabrowym i perłowym, albo fuksji, płakać mi się chce a wesele tuż tuż ( jeszcze tylko tydzień..)
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
Co powiesz na ta?Jakos nie najlepsza ale może pasowałaby
|
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, proszę Was o pomoc
Kupiłam sobie na wesele sukienke - taką jak na załączonym zdjęciu. Na żywo kolorek wpada bardziej w taki jasny róż, czego może nie widać na zdjęciu.. Zastanawiam się jakiego koloru dodatki do tej sukienki jak równiez nie mam pomysłu jakie buty by pasowały.. Bardzo proszę o pomoc Dzieki i pozdrawiam!!!!
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O kolorach dodatków cieżko powiedzieć, bo mówisz, że sukienka wpada w bardziej w jasny róż, a na zdjęciu widzę czerwoną. )Ps: Prześliczna ta sukienka. |
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Agusia5144 dziękuje za odpowiedz
faktycznie na zdjęciu sukienka wygląda jakby była czerwona ale na żywi jest różowo-brzoskwiniowa Czarny faktycznie pasuje i może faktycznie takie dodatki dobiorę, bo gdybym wybrała coś w kolorze sukienki to by się zlewało wszystko ze sobą.. Dziekuję bardzo za odpowiedz
|
|
|
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o rade czy do tej sukienki pasuja mi takie buty :P
|
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka nie jest kompletnie w moim stylu, ale jeżeli już to dobrałabym do niej czarne stonowane dodatki. Buty takie jak w załączeniu - wersja droższa aldo ok. 250 zł i wersja tansza allegro - 80 zł. Do tego prosta czarna kopertówka.
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tak, ale nie wiem czy ciemniejsze nie byłyby lepsze..
A skąd i w jakiej cenie takie ładne butki?
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2010-08-05 o 14:20 |
|
|
|
|
#355 |
|
Przyczajenie
|
Ja równiez jestem za ciemnymi. Pozdrawiam
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez paulka12 Czas edycji: 2010-08-06 o 11:55 |
|
|
|
|
#357 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://butyboti.pl/ 60zł za nie zapłaciłam |
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny idę na wesele w koralowej sukience. jestem blondynką z opaloną na brązowo cerą więc zdecydowałam się na złote dodatki. Nakładam do niej złote sandałki i złotą torebkę. Zastanawiam się, jakie dodatki dodać: czy perełki (i czy nałożyć wszystko naraz - kolczyki, łańcuszek, bransoletka - czy będzie jak choinka) czy może lepszy będzie złoty komplecik (kolczyki i naszyjnik - nie mam chwilowo zdjęcia). Powiedzcie co lepiej pasuje.
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
A to sukienka na pierwszy dzień. Dziś odbieram ją od krawcowej bo będzie cała przerobiona - brak kokardy i tego materiału z boku, zostaja tylko kryształki na ramieniu. Kupiłam do niej sobie komplecik - kolczyki wkręty i bransoletkę ze szkiełek. Buty zamierzałam nałożyć złote sandałki, ale nie wiem czy ta torebka do tego pasuje? A jesli pasuje to czy biały żakiet do tego by pasował?
Czy może lepiej nałożyc sobie te czarne buty, czarną kopertówkę i czarny żakiet do kościoła? |
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie perły w ogóle tu nie pasują ! Jeśli już to delikatne złote kolczyki i wisiorek
Co do drugiej wersji - złoto i perłowo srebrna sukienka - niezbyt dobry pomysł - jeśli już to dodatki czarne - torebka i buty. Ale nie te z pierwszego zdjęcia - nie pasują zupełnie..
![]() Edytowane przez kujaweczka777 Czas edycji: 2010-08-06 o 11:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

) A ślub za 2 tygodnie ;-( mam 24 lata , dzięki za odpowiedź

)