|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
przepraszam ciebie ale moje posty były kierowane do ogółu i o ogóle po prostu ludzie tak reagują naprawde skończmy ten temat! już pisałam to kilkukrotnie wiec po co wracać END |
|
|
|
|
#3242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
weszłam dziś na wątek i net z iskierką nadziei,że może juz coś więcej wiadomo ale cóż..
W kwestii akcji poszukiwawczej dobrze,że wzięli sę za to profesjonaliści, bez urazy ale b.wytrzymali psychicznie ,kondycyjnie,zorganizowan i..a i Janusz super,że te mapy znajomi przygotują, wogóle podziwiam Cię w tej sytuacji za taką pogodę ducha, silną nadzieję a przy tym wytrzymałość pewien hart ducha, mimo tego cierpienia niepewności jak odniosłam wrażenie z wcześniejszych postów ![]() To,że nic nie znaleziono tzn. ciała ,jak wspominał bodajże tajny [?] no sorry pamięć co do ksywek itd w wakacje mi szwankuje.. może oznaczać,że Iwona żyje i właśnie hipoteza z uprowadzeniem zyskuje na prawdopodobieństwu..(zres ztą co ja piszę..1000razy 'maglowane' sledczy pewnie wiedzą o wiele wiecej) w związku z tym mam tylko taką nadzieję,że ten (tu pominę inwektywy et.c bo by się ostrzeżenia posypały) kto to uczynił oszczędził jej pózniejszej traumy i okaleczenia psychiki z powodu tortur itd tylko traktuje ją dobrze pt. patrzy sie jak w obrazek,coś tam gada i nie krzywdzi. Tak czy owak czas mija i cholera jasna muszą wkrótce ją odnalezc i uwolnić (wolność osobista itd to chyba jedna z najważniejszych wartości w życiu i jej ograniczanie przez jednostkę zwyrodniałą to okrucieństwo,rzecz karygodna..już nie powiem co bym takiemu sk..rw .wi uczyniła ale.. ![]() ) A właśnie policja (chyba teraz już wojewódzki oddział..) ma w zanadrzu wreszcie przeszukać tereny ogródków działkowych ,zabudowania et.c sprawdzić okoliczne dzielnicowe monitoringi czy wciaż zasłąniają się przepisami, biurokracją? |
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Od jakiegoś czasu śledzę wątek, jestem przerażona, tym, że zaginięcie nastąpiło nad ranem-ok. 4 godziny, sama wracam zwykle o takiej porze i nigdy nie sądziłam że może mi coś grozić... Mam szczerą nadzieję, że Iwona się odnajdzie, że nikt nie zrobił jej krzywdy i cała historia zakończy się happy endem... Obejrzałam nagranie z tego deptaku, zastanawiają mnie takie rzeczy:
1.Powrót Iwony do domu z dyskoteki trwał bardzo długo (ok. godziny, a nawet więcej)- jak się ma ten czas do realnej odległości obu obiektów (dyskoteka-dom), chodzi mi o to, czy ona nie błądziła trochę. 2.Uważam, że policja powinna zainteresować się tymi panami, którzy zwożą na wózeczkach makulaturę (widoczni na filmiku)- zazwyczaj tacy miejscowi wiedzą i widzą sporo, mogli przypadkiem coś zarejestrować... Życzę rodzinie Iwony dużo siły, i gorąco wierzę, że dziewczyna żyje i odnajdzie się cała i zdrowa. |
|
|
|
#3245 |
|
BAN stały
|
No paranoja! Dlatego ze nas czytaja, nie wklejajmy jakichs opowiesci z drzewa sandalowego, bo potem urosnie do to megaplotki, a od tego juz blisko do zbiorowej histeii ktora już blisko
![]() Nie miałam pojęcia ze moja prosba polączona z info o pw narobi takiego zamętu ![]() Tak ludzie, mamy tu super tajne informacje jakich nie ma nawet policja. Wszystkich sponsorów i reklamodawców zapraszam na pw, stawki za eklamy ustalimy prywatnie. Gwarantujemy duza ilosc kliknięć dziennie
|
|
|
|
#3246 |
|
Zasiedzenie
|
247 potencjalnych szpiegow, ktorzy tylko czekaja na kolejny news, jaki wyplynie z wizazu
|
#3247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja rozumiem że głupotą było wyjście samemu i kiedy jeszcze jest ciemno wracać do domu ale przecież mogła się równie dobrze bawić w bacówce i też wracać o 4 nad ranem pewnie większość nie widziała by w tym nic dziwnego jak widać inni o tej godzinie zaczynali pracę itp. nie znam już tej okolicy Gdańska ale powiedzcie czy jeśli skręciła by koło bacówki na tą ulicę też by trafiła do domu w podobnym czasie? |
|
|
|
|
#3248 |
|
Przyczajenie
|
szczerze mówiąc też mnie to zastanowiło, od monciaka do promenady a potem do jelitkowa, gdzie jest ostatni kadr z kamery nie jest aż tak daleko, szczegolnie jesli idzie sie szybkim tempem, ale moze najpierw szla w butach, to wolniej, mogly ja nogi boleć, może wszystko..
jakby skrecila koło bacówki to zaraz weszła by do parku ktory jest przy ulicy, bylaby nawet szybciej, ale ja sama nie wiem ktora droge wybralabym o 4 rano, nie wiem czy promenada nie wydaje sie byc bezpieczniejsza. Edytowane przez Princesssss Czas edycji: 2010-07-31 o 23:26 |
|
|
|
#3249 |
|
BAN stały
|
Aha, mam dla Was nową informację.
Usłyszałam jak Iwony koleżanka dziś komentowała film w którym widać Iwonę. Powiedziała, że ona ogólnie to chodzi powoli, a na tym filmie jakby miała motorek w tyłku. Że chyba się bała. |
|
|
|
#3250 |
|
Zasiedzenie
|
to pewnia taka informacja jak w stylu ze Iwona byla leniwa itd...
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam wątek cały czas w nadziei na dobre wieści... Tak jak mama Iwony mówiła, ja też i pewnie większość osób znających sprawę wstajemy z nadzieją, że to dziś wszystko się wyjaśni, a wieczorem okazuje się, że nadal trzeba czekać.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-07-31 o 23:28 |
|
|
|
|
#3252 |
|
Rozeznanie
|
Nie chce nikogo obrażać bo to mogą wiedzieć jedynie znajomi
czy jest możliwe żeby Iwona była pod wpływem jakiś narkotyków? co by tłumaczyło chęć przebycia takiej drogi szybkim krokiem? jeśli ona szła cały czas na boso to naprawdę musiały ją boleć stopy przecież po dywanie nie idzie |
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
Mia przeszukiwali dzisiaj teren tymi paralotniami prawda ?? Wiadomo coś na ten temat ??
Kurde zero jakiejkolwiek informacji Dziś cały dzień w pracy miałam nadzieje, że wrócę do domu i przeczytam dobre wiadomości.... Ciągle o tym myślę ... |
|
|
|
#3254 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
a niektorzy maja sensacje, ktore przenosza na inne fora, o czym wczesniej byla mowa (nawet rym )
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz, jakbym szła sama w nocy/nad ranem, z lewej mialabym morze i wyludniona plaże, z prawej krzaki i las - to tez bym zapieprzała jak naćpana. Naćpana strachem. |
|
|
|
|
#3257 |
|
BAN stały
|
szłam dzisiaj od Sopotu do Brzeźna tą trasą pieszo , koszmar dla nóg, no może w nocy było chłodniej i lżej jednak trzeba mieć niezłe zaparcie żeby tą trasę przeleźć boso a ona szła ponoć aż z Monciaka ,
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#3259 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3261 |
|
BAN stały
|
Nic nie wiem na temat paralotni, ale biorąc pod uwagę fakt, że był to pomysł pana Rutkowskiego - gdyby coś znaleźli, dawno huczałyby o tym wszystkie media
|
|
|
|
#3262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
No nie mogę:/
Wyszłam-i wróciłam bo coś mnie zżera jak nie jestem na bieżąco. Pędziłam do laptopa jak szalona w nadziei, że przeczytam coś nowego...ale może rano... Słuchajcie mam dwa pytania: 1-czy mama Iwony ma kogoś koło siebie?Mam nadzieję, że nie jest teraz sama.Że w ogóle nawet przez chwilę nie jest sama? 2-może głupie pytanie ale naprawdę nie wiem jak to jest:czy policja albo ktokolwiek działa do jakiejś określonej godziny w nocy czy poszukiwania trwają całą noc? |
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
boso czy w ostrogach jest to z Sopotu około 4km czyli 30 - 40 min na piechotę nie dużo i czy 4 rano to wcześnie czy późno , nie ma godziny które są bezpieczne są tylko podli ludzie . równie dobrze mógł ktoś zaatakować w środku dnia , zależy od zbiegu okoliczności - dodam ze kłusem na koniu w zdłuz plaży około 14 minut - tak dla odprężenia sytuacji
|
|
|
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patrole nocne- watpie:/ Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-07-31 o 23:38 |
|
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
Tez kiedys sama z disco wracalam 0 3 w nocy, i zapierdzielalam wlasnie jak z motorkiem w tylku zeby jak najszybciej byc w domu. Moze po to zdjela buty zeby szybciej isc niz w butach ktore mogly ja w taki gorac mocno obcierac i to by ja spowolnilo. Na pewno byla na tyle dojrzala ze wiedziala ze to nie jest bezpieczne isc samej.
|
|
|
|
#3268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
już na pierwszym filmie spod Sanatorium widać że Iwona idzie szybkim i zdecydowanym krokiem...przynajmniej takie mam wrażenie
|
|
|
|
#3270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)