Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-31, 23:15   #3241
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
Apoolonia Ty tu tylko z ciekawosci jestes? Tylko to Tobą kieruje? Mnie tu sprowadzilo współczucie.....

przepraszam ciebie ale moje posty były kierowane do ogółu i o ogóle
po prostu ludzie tak reagują

naprawde skończmy ten temat! już pisałam to kilkukrotnie wiec po co wracać

END
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:16   #3242
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
poruszenie z wizazu przenioslo sie na inne fora heh
paranoja...
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:17   #3243
schism_
Zadomowienie

weszłam dziś na wątek i net z iskierką nadziei,że może juz coś więcej wiadomo ale cóż..
W kwestii akcji poszukiwawczej dobrze,że wzięli sę za to profesjonaliści, bez urazy ale b.wytrzymali psychicznie ,kondycyjnie,zorganizowan i..a i Janusz super,że te mapy znajomi przygotują, wogóle podziwiam Cię w tej sytuacji za taką pogodę ducha, silną nadzieję a przy tym wytrzymałość pewien hart ducha, mimo tego cierpienia niepewności jak odniosłam wrażenie z wcześniejszych postów
To,że nic nie znaleziono tzn. ciała ,jak wspominał bodajże tajny [?] no sorry pamięć co do ksywek itd w wakacje mi szwankuje.. może oznaczać,że Iwona żyje i właśnie hipoteza z uprowadzeniem zyskuje na prawdopodobieństwu..(zres ztą co ja piszę..1000razy 'maglowane' sledczy pewnie wiedzą o wiele wiecej) w związku z tym mam tylko taką nadzieję,że ten (tu pominę inwektywy et.c bo by się ostrzeżenia posypały) kto to uczynił oszczędził jej pózniejszej traumy i okaleczenia psychiki z powodu tortur itd tylko traktuje ją dobrze pt. patrzy sie jak w obrazek,coś tam gada i nie krzywdzi. Tak czy owak czas mija i cholera jasna muszą wkrótce ją odnalezc i uwolnić (wolność osobista itd to chyba jedna z najważniejszych wartości w życiu i jej ograniczanie przez jednostkę zwyrodniałą to okrucieństwo,rzecz karygodna..już nie powiem co bym takiemu sk..rw .wi uczyniła ale..)
A właśnie policja (chyba teraz już wojewódzki oddział..) ma w zanadrzu wreszcie przeszukać tereny ogródków działkowych ,zabudowania et.c sprawdzić okoliczne dzielnicowe monitoringi czy wciaż zasłąniają się przepisami, biurokracją?
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:17   #3244
preetamsingh
Zadomowienie

Od jakiegoś czasu śledzę wątek, jestem przerażona, tym, że zaginięcie nastąpiło nad ranem-ok. 4 godziny, sama wracam zwykle o takiej porze i nigdy nie sądziłam że może mi coś grozić... Mam szczerą nadzieję, że Iwona się odnajdzie, że nikt nie zrobił jej krzywdy i cała historia zakończy się happy endem... Obejrzałam nagranie z tego deptaku, zastanawiają mnie takie rzeczy:
1.Powrót Iwony do domu z dyskoteki trwał bardzo długo (ok. godziny, a nawet więcej)- jak się ma ten czas do realnej odległości obu obiektów (dyskoteka-dom), chodzi mi o to, czy ona nie błądziła trochę.
2.Uważam, że policja powinna zainteresować się tymi panami, którzy zwożą na wózeczkach makulaturę (widoczni na filmiku)- zazwyczaj tacy miejscowi wiedzą i widzą sporo, mogli przypadkiem coś zarejestrować...
Życzę rodzinie Iwony dużo siły, i gorąco wierzę, że dziewczyna żyje i odnajdzie się cała i zdrowa.
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:19   #3245
Mia_bianca
BAN stały

No paranoja! Dlatego ze nas czytaja, nie wklejajmy jakichs opowiesci z drzewa sandalowego, bo potem urosnie do to megaplotki, a od tego juz blisko do zbiorowej histeii ktora już blisko

Nie miałam pojęcia ze moja prosba polączona z info o pw narobi takiego zamętu

Tak ludzie, mamy tu super tajne informacje jakich nie ma nawet policja. Wszystkich sponsorów i reklamodawców zapraszam na pw, stawki za eklamy ustalimy prywatnie. Gwarantujemy duza ilosc kliknięć dziennie
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:22   #3246
cremova
Zasiedzenie

247 potencjalnych szpiegow, ktorzy tylko czekaja na kolejny news, jaki wyplynie z wizazu

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:23   #3247
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu śledzę wątek, jestem przerażona, tym, że zaginięcie nastąpiło nad ranem-ok. 4 godziny, sama wracam zwykle o takiej porze i nigdy nie sądziłam że może mi coś grozić...
Właśnie to jest najgorsze
ja rozumiem że głupotą było wyjście samemu i kiedy jeszcze jest ciemno wracać do domu

ale przecież mogła się równie dobrze bawić w bacówce i też wracać o 4 nad ranem pewnie większość nie widziała by w tym nic dziwnego

jak widać inni o tej godzinie zaczynali pracę itp.

nie znam już tej okolicy Gdańska ale powiedzcie czy jeśli skręciła by koło bacówki na tą ulicę też by trafiła do domu w podobnym czasie?
Stary 2010-07-31, 23:24   #3248
Princesssss
Przyczajenie

szczerze mówiąc też mnie to zastanowiło, od monciaka do promenady a potem do jelitkowa, gdzie jest ostatni kadr z kamery nie jest aż tak daleko, szczegolnie jesli idzie sie szybkim tempem, ale moze najpierw szla w butach, to wolniej, mogly ja nogi boleć, może wszystko..

jakby skrecila koło bacówki to zaraz weszła by do parku ktory jest przy ulicy, bylaby nawet szybciej, ale ja sama nie wiem ktora droge wybralabym o 4 rano, nie wiem czy promenada nie wydaje sie byc bezpieczniejsza.

Edytowane przez Princesssss
Czas edycji: 2010-07-31 o 23:26
Princesssss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:24   #3249
Mia_bianca
BAN stały

Aha, mam dla Was nową informację.
Usłyszałam jak Iwony koleżanka dziś komentowała film w którym widać Iwonę. Powiedziała, że ona ogólnie to chodzi powoli, a na tym filmie jakby miała motorek w tyłku.
Że chyba się bała.
Stary 2010-07-31, 23:25   #3250
cremova
Zasiedzenie

to pewnia taka informacja jak w stylu ze Iwona byla leniwa itd...

Stary 2010-07-31, 23:26   #3251
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
247 potencjalnych szpiegow, ktorzy tylko czekaja na kolejny news, jaki wyplynie z wizazu
Ja jestem jednym z jak to nazywasz szpiegów
Czytam wątek cały czas w nadziei na dobre wieści...

Tak jak mama Iwony mówiła, ja też i pewnie większość osób znających sprawę wstajemy z nadzieją, że to dziś wszystko się wyjaśni, a wieczorem okazuje się, że nadal trzeba czekać.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-07-31 o 23:28
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:27   #3252
apoolonia
Rozeznanie

Nie chce nikogo obrażać bo to mogą wiedzieć jedynie znajomi

czy jest możliwe żeby Iwona była pod wpływem jakiś narkotyków?
co by tłumaczyło chęć przebycia takiej drogi szybkim krokiem?

jeśli ona szła cały czas na boso to naprawdę musiały ją boleć stopy przecież po dywanie nie idzie
Stary 2010-07-31, 23:27   #3253
asSsiek
Raczkowanie

Mia przeszukiwali dzisiaj teren tymi paralotniami prawda ?? Wiadomo coś na ten temat ??
Kurde zero jakiejkolwiek informacji
Dziś cały dzień w pracy miałam nadzieje, że wrócę do domu i przeczytam dobre wiadomości.... Ciągle o tym myślę ...
asSsiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:28   #3254
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Ja jestem jednym z jak to nazywasz szpiegów
Czytam wątek cały czas w nadziei na dobre wieści...
bardziej sklanialam sie ku "gosciom" a niektorzy maja sensacje, ktore przenosza na inne fora, o czym wczesniej byla mowa (nawet rym )

Stary 2010-07-31, 23:28   #3255
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
to pewnia taka informacja jak w stylu ze Iwona byla leniwa itd...

to akurat stwierdziła Iwony mama która za przykład podała podwożenie do szkoły
Stary 2010-07-31, 23:29   #3256
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Nie chce nikogo obrażać bo to mogą wiedzieć jedynie znajomi

czy jest możliwe żeby Iwona była pod wpływem jakiś narkotyków?
co by tłumaczyło chęć przebycia takiej drogi szybkim krokiem?

jeśli ona szła cały czas na boso to naprawdę musiały ją boleć stopy przecież po dywanie nie idzie

Wiesz, jakbym szła sama w nocy/nad ranem, z lewej mialabym morze i wyludniona plaże, z prawej krzaki i las - to tez bym zapieprzała jak naćpana. Naćpana strachem.
Stary 2010-07-31, 23:31   #3257
evaventt
BAN stały

szłam dzisiaj od Sopotu do Brzeźna tą trasą pieszo , koszmar dla nóg, no może w nocy było chłodniej i lżej jednak trzeba mieć niezłe zaparcie żeby tą trasę przeleźć boso a ona szła ponoć aż z Monciaka ,
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:31   #3258
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Wiesz, jakbym szła sama w nocy/nad ranem, z lewej mialabym morze i wyludniona plaże, z prawej krzaki i las - to tez bym zapieprzała jak naćpana. Naćpana strachem.
Otoz to, takie poklady energii sie wyzwalaja jak czlowiek ma stracha...

Stary 2010-07-31, 23:32   #3259
balbinka_
Przyczajenie

Cytat:
Myślę, że podobnie jak większość czytam ten wątek w nadziei na pozytywne rozwiązanie tej historii. "Szpiegiem" absolutnie nie jestem .
balbinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:32   #3260
asSsiek
Raczkowanie

Cytat:

Otóż to !!
asSsiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:33   #3261
Mia_bianca
BAN stały

Nic nie wiem na temat paralotni, ale biorąc pod uwagę fakt, że był to pomysł pana Rutkowskiego - gdyby coś znaleźli, dawno huczałyby o tym wszystkie media
Stary 2010-07-31, 23:33   #3262
BeautifulThings87
Raczkowanie

Cytat:
Ja z miesiąc temu wracałam o 1 w nocy do domu, w miejsach gdzie nie było latarni, niedaleko niebezpiecznego osiedla...odcinek 200 metrów przebiegłam sprintem!!! W życiu już takiego czegoś nie zrobię. Jakby się ktoś patrzył z boku na mnie z daleka to by stwierdził, ze się naćpałam, że uciekam przed kimś kogo nie ma! Bo miałam wrażenie, ze ktoś mnie goni, ktoś idzie za mną.. schiza..
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:33   #3263
201804200947
Konto usunięte

No nie mogę:/
Wyszłam-i wróciłam bo coś mnie zżera jak nie jestem na bieżąco.
Pędziłam do laptopa jak szalona w nadziei, że przeczytam coś nowego...ale może rano...

Słuchajcie mam dwa pytania:
1-czy mama Iwony ma kogoś koło siebie?Mam nadzieję, że nie jest teraz sama.Że w ogóle nawet przez chwilę nie jest sama?
2-może głupie pytanie ale naprawdę nie wiem jak to jest:czy policja albo ktokolwiek działa do jakiejś określonej godziny w nocy czy poszukiwania trwają całą noc?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:36   #3264
Janusz_G
Raczkowanie

boso czy w ostrogach jest to z Sopotu około 4km czyli 30 - 40 min na piechotę nie dużo i czy 4 rano to wcześnie czy późno , nie ma godziny które są bezpieczne są tylko podli ludzie . równie dobrze mógł ktoś zaatakować w środku dnia , zależy od zbiegu okoliczności - dodam ze kłusem na koniu w zdłuz plaży około 14 minut - tak dla odprężenia sytuacji
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:36   #3265
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

i tez na pewno szłabym bez butów, nieważne czy nogi by bolały czy nie, szybciej bez szpilek
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:36   #3266
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Pędziłam do laptopa jak szalona w nadziei, że przeczytam coś nowego...ale może rano...

1-czy mama Iwony ma kogoś koło siebie?Mam nadzieję, że nie jest teraz sama.Że w ogóle nawet przez chwilę nie jest sama?
2-może głupie pytanie ale naprawdę nie wiem jak to jest:czy policja albo ktokolwiek działa do jakiejś określonej godziny w nocy czy poszukiwania trwają całą noc?
Mama Iwony ma męza- ojczyma Iwony. Pewnie reszta rodziny tez jest obok- tak mysle.

patrole nocne- watpie:/

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-07-31 o 23:38
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:36   #3267
Patrycja.T
Raczkowanie

Tez kiedys sama z disco wracalam 0 3 w nocy, i zapierdzielalam wlasnie jak z motorkiem w tylku zeby jak najszybciej byc w domu. Moze po to zdjela buty zeby szybciej isc niz w butach ktore mogly ja w taki gorac mocno obcierac i to by ja spowolnilo. Na pewno byla na tyle dojrzala ze wiedziala ze to nie jest bezpieczne isc samej.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:38   #3268
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość

czy jest sama - jest praktycznie sama - czasami siostry są z nią czasami jej przyjaciółka - ale wiecie jak to jest - cierpi się zawsze w samotności
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:38   #3269
ravik
Raczkowanie

już na pierwszym filmie spod Sanatorium widać że Iwona idzie szybkim i zdecydowanym krokiem...przynajmniej takie mam wrażenie
ravik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 23:44   #3270
tajny
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
nie ma godziny które są bezpieczne są tylko podli ludzie . równie dobrze mógł ktoś zaatakować w środku dnia , zależy od zbiegu okoliczności
Zgadzam się, mnie napadł koleś o 11 rano, w sumie w miejscu gdzie sporo ludzi chodzi, pech chciał że nikogo nie było, chciał telefon, dostał złamany nos
tajny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości