|
|
#2971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
' ej chłopcze wylansowany na bejbe!
dla mnie to ty facetem nie jesteś. taka panienka z męskim przyrządem? a na rejonie i przy panienkach udajesz gościa. '
|
#2972 |
|
Rozeznanie
|
Czasami nie potrafię zrozumieć czemu wszystko jest takie trudne.
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały rybeczki. < 3
kocham Was wszystkie i każdą z osobna. mijają tygodnie tej bezgranicznej miłości. a ja wciąż mówię, że chcę jej więcej.
lubię tęsknić, bo wiem że ty też tęsknisz. planujmy, marzmy i cieszmy się życiem - nikt nam tego nie odbierze. |
|
|
|
#2974 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed, Naughty_ - Dziś moje zakręcone serducho należy do was.!
gdy byłam mała,
wierzyłam, że inni odchodzą. Inni. Ty nie. serducho ze szkła., smakujesz jak mój ulubiony arbuzowy błyszczyk, którego jeszcze nigdy nie miałam na ustach.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-07-31 o 20:46 |
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
O czymś marzysz. Marzenie zmienia się w cel. Robisz wszystko żeby to osiągnąć. Wyobrażasz sobie smak zwycięstwa. I nagle... osiągasz to co chcesz. Jest lepiej niż w marzeniach. Twój umysł, organizm czuje się oszukany. Ale to słodkie oszustwo.Wygrana trwa króciutką chwilę, sekundy. Totalne oszołomienie. Wraca rzeczywistość. A Tobie co pozostaje? Uśmiech wspomnienia i głód. Wielki głód. Totalny. Masz świadomość tego, że się uzależniłeś, że znów będziesz gotów zrobić wszystko aby to powtórzyć. Nie ważne jakim i czyim kosztem. Nie liczą się dla Ciebie wyrzuty sumienia. W końcu opinia działa w obie strony. Porażka nie wchodzi w grę. To się musi powtórzyć.
|
#2976 |
|
Raczkowanie
|
` chciałam się przytulić. a ty tego nawet mi nie podarowałeś.
![]() `wpatrując sie w twoje zdjęcie, marze o tym byś był koło mnie, nie mów nic , tylko przytul . . `gdy inni patrzą, ty nie patrzysz na mnie gdy , oni nie patrzą .. wpatrujesz sie .. jak obrazek . . czemu.? |
|
|
|
#2977 |
|
Rozeznanie
|
"facet się za Tobą ugania, walczy o Twoje względy. masz go gdzieś. dopiero kiedy zacznie się interesować Nim inna , bądź zwyczajnie go stracisz dociera do Ciebie, jak bardzo jest istotny i jakim darzysz go uczuciem." Pamiętam ten czas kiedy nie pisałeś, a ja się o Ciebie martwiłam. Pamiętam Go doskonale, bo teraz jest identycznie. Strach ogarnia mnie nawet kiedy śpie. Emocjonalny potwór pożera mnie bez reszty. Platoniczna randka. Ja się starałam, on się bawił. Czuję ucisk na sercu, piętno tamtejszego Ciebie. Wydawało jej się, że wszystko stracone, że nic już nigdy nie będzie, że on nie wróci, że nie napisze, że nie zadzwoni, że znajdzie inną i będą cholernie szczęśliwi, że nawet nie zaświta w jego myślach. Dobrze jej się wydawało... I Ci którzy mnie nie znają w dzień urodzin życzą mi 100 lat. Sto lat bez niego? Kiedyś wystarczyło zapytać " chcesz żelka ? " i ktoś Cię lubił, a teraz to sprawa złożona. Wytwór mojej wyobraźni to właśnie my. nieme pomocy. nie dostrzegasz tego? Pomagając Tobie, pomogę i sobie ...
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-07-31 o 21:47 |
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
latin - no nie wiem jeszcze, ale postaram się na pewno..
![]() cuteladyx3 - kradnij słonko ile tylko zechcesz.. ![]() _______________ nie lubisz mnie..? strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. jest niezrównoważony, bezczelny, ponadto działa mi na nerwy. za jaką cho.lerę ja go kocham..? objąć wzrokiem to moje małe niebo i zadbać o każdy jego kawałek. jedyne na co ostatnio mam ochotę, to to by stanąć na środku ruchliwej ulicy i wykrzyczeć kur.wa.! już nie mogę.! udoskonalając niedoskonałość..
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
cuteladyx3 - na zdrówko <3
latin - __
rozwój intelektualny faceta kończy się, wraz z zejściem z nocnika. z papierosem w dłoni, tuląc do siebie inną laskę, mówił mi, że jestem tą jedyną. czasami upadam zbyt nisko, szybko jednak się podnoszę. on gubi się w jej piersiach, ona w jego kłamstwach. i jestem taką pieprzoną optymistką, że nawet jeśli bił byś mnie po mordzie myślałabym, że to dla nauczki, choć nie popełniłam błędu. czym dla mnie jesteś? sobą. ty patrząc w tęczę widzisz kolorów siedem, ja sto. bez trudu złapałam kolejny oddech, wdychając razem z nim dym nikotynowy. słońce rozwaliłeś na kawałeczki, bo nie lubiłeś gdy świeci. ty egoisto, ja żyłam dzięki niemu. zasnęłam wczoraj wcześnie, podejrzewałam sny, i chciałam to mieć już za sobą, koszmar z tobą w roli głównej. 'i pytasz skąd te krwawe ślady na wargach. jakbyś nie wiedział, że zagryzam usta, kiedy tęsknię.' |
|
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
razem - stoimy, podzieleni - upadniemy wołam cię, obcy człowieku
wspólna bezpośredniość przeżyć kocham cię w słońcu i przy blasku świec, w kapeluszu i w berecie, w wielkim wietrze na szosie i na koncercie jesteś moją garścią upału ♥
|
#2982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przywracasz sens życiu ![]() Znikłam na jakiś czas, ale teraz pewnie moge pojawiać się częściej ![]() To miłe,że jeszcze ktos pamięta ![]() Dawałeś mi tyle szczęścia, że nikt nigdy w życiu nie umiałby tyle dać.. Od teraz moim jedynym celem jest - zapomnieć cię.
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
bo jest paru ludzi.. <3 a w myślach tylko Ty.. ![]() - dokąd idziemy ? - do fantazji ? - zbyt piękne, by było prawdziwe.. - ale prawda jest zawsze piękna. prawdziwa fantazja - prawdziwa, bo Nasza.. stoisz przed moimi drzwiami.. zapukasz? ![]() `a jeśli powiem `Kocham Cię`, odrzucisz mnie..?` `Nie znasz, a oceniasz? Złe rzeczy widzisz, dobrych nie doceniasz! ``za wcześnie zgasło światełko Jego życia.. [*]` ` Dobrze znam to uczucie w głowie, mówię `zdrówko!`, chociaż wiem, że nie pójdzie na zdrowie. ``Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama. a wtedy ja szepnę Tobie `możesz mnie dotknąć..``
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
okradzione : Guziki xD, BananowaDelma, Paralogiczna, Extremalna, absorbeed, Naughty .
" Bezproblemowe życie jest nic niewarte. Od jutra dzieli nas cała wieczność. Prawdziwa miłość to pewność przyszłości. Lustro zostało stworzone dla ludzi, którzy chcą iść do przodu patrząc w tył. Żyj tak, aby szczęściem był dla Ciebie zwykły, ludzki uśmiech. "
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
` gdy skreślałam twoje imię, ołówek pękł na pół. Nadal jesteś. i oto ' spierdalaj ' znów stało się odwieczną odpowiedzią na wszystko . poczekam aż zatęsknisz, wtedy powiem ci spierdalaj on szedł naku.rwial sie wódą czysta, ona siedziała w domu i naku.rwialo ją wszystko właściwie to gdy w serce wbijał jej sztylet, ona błagała, prosiła; skarbie zostań jeszcze chwile nie chciała od niego nic prócz bycia przy nim, ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkminił... ` Co z tego, że miała duże cycki, skoro w tych silikonach ani krzty serca nie było. Postawiłam na stole czystą i zaśmiałam się z życia, bo już nawet płakać mi się nie chciało. Zapukało do mnie szczęście, a gdy otworzyłam usłyszałam `sory pomyłka`. A kiedy teraz znowu uwierzyłam w miłość, ta przestała wierzyć we mnie... I nawet nie licz na pier.dolenie w stylu; jesli bedziesz z nia szczesliwy to odejdz. ! To nie tak,że nie podobają mi się Twoje wyznania miłosne, Tylko to, że zawsze mówisz `kocham Cię` po pijaku...
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-07-31 o 23:14 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
: ***
rebellious ; *** viper19 oczywiście, że możesz. jest Twój <3 kamisha cieżko jest. -,- drze sie, a sama jak często tu wbija? : *Desirex3 sto lat, sto lat niech żyje żyje nam! ;> BananowaDelma .. a w moim umyśle stale pada powolna, niekończąca się mżawka alergia na wspomnienia wycisnęła ze mnie już wszystkie łzy jeżeli tylko mi uwierzysz.. prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki to masz rację - nic już nie ma bądźmy tratwą szczęścia w tym morzu niepowodzeń zamknięci we wspomnieniach
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
uwolnij mnie od głupich wspomnień.
niech wreszcie zapomnę. kiedy nadejdzie szary świt. proszę zniknij z pamięci mych. ` nie oszukuj siebie, nikt nie może być długo sam ` `to największa wartość, kiedy ma się dla kogo żyć.`
nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle... - happysad <3 Edytowane przez Daria_96 Czas edycji: 2010-07-31 o 23:56 |
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
- zapomniałeś o moich urodzinach.?
- przepraszam. - nie, ja Ci o nich nigdy nie mówiłam. "Szkoda, że jest moda na bycie sku*rwy*synem.." ` ale przez te całe kłótnie coraz bardziej Cię kocham. Kocham Cię. Przestań istnieć. Niech lunie gradobicie. Niech porościna Ci czaszkę, albo po prostu schowaj się do domu, pooglądać, kur.wa Twoja mać, Cartoon Network.! - wiesz, że kiedy pingwin znajdzie swojego przyjaciela, zostają razem na zawsze.? - zostaniesz moim pingwinkiem.? Dobra.! poddaję się. na polu walki miłość vs. ja. Ona rozłożyła mnie całkowicie na łopatki. Odchodząc kopnęła mnie w żebro i krzyczała z daleka, że jestem kolejną idiotką, która dała się na to nabrać. Noszę Go w sercu.. pływa w moich żyłach. <3 Pomyśl.. gdyby nie Ty, moje serce wyglądałoby zupełnie inaczej.. " Ona siedzi i czeka na wiadomość, On w pub'ie zawiera kolejną znajomość. Ona czyta wiersze i płacze, On kolejnej pisze' kiedy Cię zobaczę.? ' Ona kocha całym sercem, On łamie serce tym samym podejściem. Ona czeka przy telefonie, On z kumplami przy kolejnym kartonie. Ona wysyła kolejne wiadomości, On nie odpisuje, chociaż jest podowem złości. Jest mu dobrze na wolności.. Lecz będzie za późno, kiedy zapragnie jej miłości. " "Popełniłam błąd - zadziałałam instynktownie. Zrozumiałam, że z serca nie da się niczego wymazać, brakuję mi Cię. Czas leczy rany, lecz mi nie zagoił. Są sprawy, dla których nie ma sędziego. Więc jeśli ktoś płacze, nie pytaj dlaczego.! " Chciałam tylko ostrzec, że jestem cholerną kradziejką. Edytowane przez ekhm_sorry Czas edycji: 2010-08-01 o 01:12 Powód: błędy. XD |
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - jasne, że pamiętam. I okradam, okradam, okradam! <3
latin - aj <3 Twój talent. ![]() skradł mi serce- -znów. a dziś, nie rozumiem sama co takiego w Twoich oczach mnie zaczarowało. wychodząc Ci na spotkanie, stąpam po węglach rozpalonych do czerwoności. weno przybywaj!
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ , CaMa , Patrysiowa_ , z innej bajki , snowball
.. dzieffcynkiii .? przeeboskie jesteście. |
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Każdy sposób na okazanie miłości czy tęsknoty za kimś wyjątkowym jest dobry .
Nie szukaj drogi. Znajdziesz ją w sercu. Bardzo tego chcę.. Zatrzymaj mnie....skarbie.. Żeby to było takie łatwe - zamknąć oczy i zapomnieć o wszystkim .. mówiłeś Myszko bądź silna, proszę Cię , a ja ? Nie potrafię to jest silniejsze ode mnie .. Zakochałam się nie w czas .. nie zapomnę nigdy co nas łączyło ... Nie chcę już kochać.. A w mym oku ciągle łza.
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Bo los pokazuje, jak łatwo nas można zdmuchnąć.
Do teraz słyszę jego ironiczny śmiech Odbierz mi głos, bym mogła prawdziwie milczeć. Odbierz mi wzrok, bym mogła prawdziwie widzieć. Odbierz mi słuch, bym mogła prawdziwie słyszeć, ale zostaw mi czucie, bo czuję prawdziwie. Kogo tak pieścisz swoimi myślami? Ona miała spojrzenie w kolorze indygo. On spojrzenia nie posiadał. |
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co? moja guru, bogini wizażu mnie okradła?to chyba największy zaszczyt jaki mnie kopnął w dupę przez cały pobyt na wizażu. wsiądźmy w ten pociąg, albo w ten i pojedzmy gdzieś, albo tam.
tam gdzie na rozstaju dróg, spotkały się dwa serca. często tam wracam, wiesz? |
|
|
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Nie przynoś mi kwiatów, prezentów... Nie zabieraj mnie na drogie, romantyczne randki... Po prost przyjdź, spójrz mi w oczy i zapewnij, że nie zawiedziesz... To wystarczy...
![]()
|
|
#2995 |
|
Rozeznanie
|
CaMa, ZakreconaNaMaxa, ekhm_sorry - dziękuję
![]() Tak bardzo chciałam, żeby było idealnie.
Ale jak zwykle mi nie wyszło. ![]() Cytrynowa herbata w kubku z dużym, czerwonym napisem: "Kocham Cię". Ilu było już tych, którzy przysięgali mi swoje serce? Jeżeli czekasz na "proszę zostań, nie odchodź" .. To źle trafiłeś </3
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Tobie ten brzydki świat jest piękny. ;3
czasem trzeba odejść i powrócić na nowo żeby pokochać bardziej. ![]() 'schowaj wyimaginowaną przeszłość i irracjonalny świat do kieszeni.' 'ktoś powiedział, że nie będzie koniec świata, że w Polsce drogiej wódki już nie będą pić, że niewinni siedzieli całe lata, że już niedługo wszyscy będziemy dobrze żyć.' przeszłość oddzielam grubą kreską.
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed- powalasz opisami.!
- Kocham Cię- powiedział chłopczyk.
- Ja Ciebie też kocham - odpowiedziała dziewczynka. Złapali się za ręce i pobiegli do piaskownicy, w przedszkolu wszystko było łatwiejsze.. pod prysznicem zmywam resztki twoich słów. myśląc że będzie lepiej. nauczycielka z podstawówki powiedziała mi, że urodziłam się z dwoma mózgami... i tylko połówką serca.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-01 o 11:01 |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
` teraz już nie ważne co się stanie moim wsparciem jest jego ramię
` odnalazłam miłość, gdy odnalazłam Ciebie ` możesz być duża częścią czyjegoś życia.. I nawet o tym nie wiedzieć ` everybody needs somebody who keep a heart and soul in two ` zauroczę Cię. Ni dziś. Nie jutro. Ale zauroczę xd |
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
i nawet gdyby Jego bliskość była trucizną, zostałabym z Nim tak długo aż umrę.
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
xxgroszek07xx - groszku słoneczko Ty <3 milagros_ - uwielbiam! ![]() grise - a ja kocham bardziej i mocniej i w ogóle wogóle xD <3 latin - no przeciez bywam i dodaje coś raz albo 2 dziennie xD staram się jakoś funkcjnowac od rana do wieczora ![]() choć dam Ci na dupsko! ![]() --- ciepłe kakao, kawałek ulubionego sernika i dobra książka nic nie pomaga w tęsknocie. wszystko się może zdarzyć. pokochaj mnie następnej zimy. skazał Ją na samotność. na przeciw lustra powiesiłam Jego zdjęcie. znów chcę sobą być "pozwól nam na własny koszt nosić własną twarz, pozwól nam móc sobą zostać jest tak wielu nas" miała ochotę biec za Nim i krzyczeć by jej nie zostawiał. kiedyś prosiła Boga by On z nią był. Teraz prosi Boga by jej Go nie zabierał. uczucie którym go darzyła nie zdarza się często. nie lubiła palić , ale gdy ją zostawił wypaliła całą paczkę fajek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

`
`

COMA
przeeboskie jesteście.