|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
z tymi kryształowymi żyrandolami w Dream Club słyszałam,że sciema.. ot dla reklamy
![]() racja,że małolaty po klubach się włóczące to przesada..ale część z nich stety niestety nie tylko dla tańca i popitki przychodzi. Wczoraj bylam w Sopo w Mandarynce, ot słynny francuski dj Dee Nasty, całkiem spoko choć towarzystwo niemrawe (i wizualnie i z zachowania) jakiś kogucik nażelowany mi sie ostro przyglądał aż dostałam schiz,że jakiś świr..w sumie dziwne,daleko mi do hot niuni, kilka mocno widocznych tatuaży na rękach, pooperacyjny bliznowiec pośrodku szyi, nabijane ostrymi ćwiekami sandaly a ten <co_jest> Wiek był sprawdzany to fakt (tzn przy wejściu żądali legitki/dowodu) ochrony nie zauważyłam na kondygnacjach klubu (w sumie spokój pili i się bawili ) acz uwagę moją i mej towarzyski zwróciły dwie 'lasie' jedna krótka kieca bezgustne drewniaki na platformie druga la massacre jeansowe szorciki wbijające się w pośladki białe buty peep toe , wulgarne tance, dziubki do aparatu i takie 'antypatyczne' taksowanie innych kobiet wzrokiem, jak do łazienki właziły aż jedną popchnęły by się posunęła o_O potem tancowały dziko na wprost wejścia na antresolę (na gorze) filując jacy faceci włażą.. ciekawe no ![]() A w mandrze jeszcze niedawno była ostra selekcja propo's odzienia i aparycji.. Dalej już nie wiem bo matka mi awanturę (w sumie nawet jak o 22 wracam,zawsze taksówka pod dom jest identyco a mam 21 lat.. ) telefoniczną urządziła i o 24 na chacie heh.W sumie trochę kicha bo jak człek tanczyc /szalec w rytm dobrej muzyki lubi to nawet sie nie rozkreci na dobre ;p Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2010-08-01 o 02:44 |
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie denerwuje mnie nagonka na nastolatki, które chodzą do klubów. Nie każda wychodzi z niego pijana , po trzech stosunkach z trzema różnymi mężczyznami. I to nie wiek jest wyznacznikiem dojrzałości. Nie obrażając Iwony ale mimo pełnoletności okazała się bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna. Wracając do sprawy , wszyscy twierdzą, że Iwona chciała wrócić do domu i w tą stronę się kierowała. Ale... na samym początku, jak tylko zaginięcie zostało nagłośnione, przyjaciółka chyba twierdziła, że Iwona dzwoniła do niej z prośbą o nocleg... Być może wcale nie szła w stronę domu?? Więc może nie w tym miejscu jej szukają?
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
Witam, doszłam do 69 strony wątku i wreszcie postanowiłam się wypowiedzieć w tej kwestii.
-Nie wiem czy zostało to przytoczone ale skoro tata Iwony słyszał ją rozmawiającą z koleżanką "na żywo" to ta koleżanka(inna jak nie była to przyjaciołka) może to potwierdzić lub nie - Ludzie kąpiący się o 24, 1, 2,3,4,5,6 rano to standart, woda zapewne była ciepła o czym on jako potencjalny turysta wiedział , powietrze mogło być troche zimniejsze, więc facet sie ubrał po prostu, wystarczy wrzucić spodnie, koszule nawet niedopieta, w reke recznik i tyle, albo po prostu nie wiedział jak sie ubrać, mało to takich facetów?. na menela zdecydowanie nie wygląda. -ZAŁÓŻMY że jestem psychopatą i zboczencem i gwałcicielem: idąca przez zarośla, czy pusciejszym niż zwykle osiedlem/parkiem/alejką/plażą, pół-goła dziewczyna, blondynka, atrakcyjna,troche w stanie bo aż tak pijana nie była, SAMA, o 3-4 rano, szczególnie gdybym miała samochód i sobie wymyśliła że pełno pijanych dziewczyn wraca z imprez nad ranem i sobie na nie polowała, czy ot tak pomyślała że jakbym chciała zgwałcić i porwać czy zamordować jakaś dziewczyne to najfajniej będzie po prostu zgarniając taką zmęczoną na fazie laske to ona była by dla mnie wręcz prezentem.... - myślę że jej błąd polegał na tym, że : zbyt rzucała się w oczy- strój,blond włosy szpilki w ręce, figura oddaliła się od przyjaciół, poszła dziwnymi uliczkami, potem alejkami, plażą- pewnie nie miała kasy i nie chciała budzić rodziców o tej godzinie prosząc o kase na taksowke chciała ochłonąć, niby... to mogła wrócić do domu i ochłonąć, przecież nie stało się nic aż takiego żeby samemu wybrać się nad morze o tej porze no i ostatnie co mi sie rzuca tak w oczy BYĆ MOŻE źle dobrała sobie przyjaciół i znajomych, była o złej godzinie, w złym miejscu. -Wydaje mi się, że albo wkrótce dowiemy się co sie stało, jeśli zostaną znalezione jej zwłoki, myśle że szukać należy też w innych okolicach, nie tylko w tych lasach blisko, jeśli oprawca nie był z tego terenu to mógł wyrzucić ciało "po drodze" nie mamy mało lasów, przy obwodnicy, lasy przy drodze do gdyni(trasa 181) i pełno innych -w bunkrach raczej przetrzymywana nie jest, przecież te bunkry grożą zawaleniem to po pierwsze, pełno z nich jest już zawalonych, mysle że oprawca bałby się po prostu i o swoje zdrowie, poza tym w niektórych bunkrach jest niezła menelownia, łażą po nich ludzie, oglądają, spacerują to zauważyliby,więc jeśli jest przetrzymywana to raczej " po znajomości" gdzieś w pobliskich miejscach lub tam gdzie jej "znajomi" mieszkaja, maja domki etc; i jeśli tak sie dzieje, czego bym bardzo sobie życzyła, to może ujrzymy ją żywą jeszcze, ale po sporym czasie... a może nie Takie jest życie, takie rzeczy sie zdarzają i zdarzały i będą zdarzać. Myśle że bardzo ważne w tym momencie jest to, że skoro tyle osób i mediów rozgłośniło tą sprawę, to niektóre dziewczyny wezmą sobie do serca jej historię, i postarają się nie popełniać jej błędów,bardziej na siebie uważać, jedyna niestety korzyść z tego zdarzenia.... |
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No po coś ta selekcja jest prawda? Są miejsca dla młodych, dla młodzieży, dla ludzi w średnim wieku, są dla osób starszych. PO coś to zostało stworzone, selekcja. |
|
|
|
|
#3335 |
|
Raczkowanie
|
To prawda! Kiedyś pamiętam jak miałam te 15 lat i rzeczywiście nie było mowy o wejściu do większości klubów, a teraz? Dzieciaki włażą gdzie chcą, na dowodach znajomych albo mają znajomości na bramkach. To chore, ale tak jest... ...i niestety coraz więcej tych rozebranych małolatek...
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=monyczkaaa;21064391]ja mając 14 lat nie miałam problemu z wyjsciem na dyskotekę czy na koncert. Mama puszczała mnie pod jednym warunkiem - idę z bratem. z czasem zaczęłam dorastać więc wychodziłam już sama ale zawsze mama wiedziała gdzie jestem i z kim. I nigdy, przenigdy nie wracałam do domu sama na piechotę... Ale coś w stylu "pokaż bilecik, musimy sprawdzić czy faktycznie byłaś na koncercie" nigdy mi się nie zdarzyło. Dla mnie to jest szczyt braku zaufania do własnego dziecka...
Sorry ale ja bym siostry nie zabrał na dyskotekie która ma 14 lat moze jestem jakis zawiany heh ale nie ma takiej opcji |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
no, kasa kasa kasa... do czego to prowadzi :/
|
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż jeśli chodzi o wcześniej wspomnianą Organicę to tam jest selekcja i co do wieku i co do ubioru. Pamiętam jak byłam tam jakiś czas temu ze znajomymi i nie wpuścili naszego kumpla, bo miał nieodpowiedni strój. Wtedy wszyscy byliśmy źli, ale ... to dobrze, że tak jest. Jakieś zasady muszą być. ..., tak jakoś mi się smutno zrobiło, bo na tamtej imprezie w Organice byłyśmy razem z Iwonką... Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień poszukiwań przyniesie coś konkretnego... To już 15 dzień...
.
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
A może to wcale nie jest ręcznik?!
Tylko np. jakaś biała bluza lub sweter? Na tym zdjęciu dokładnie aż tak nie widać, że to na pewno ręcznik
|
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Seona- Pamiętam Cię z forum Adopcji Serca, byłam mamą Rachael Mapulanga. ..., a teraz spotykamy się tutaj. Szkoda, że w takich okolicznościach kiedy zaginęła Iwonka- moja ulubiona Iwonka...
.
|
#3341 |
|
BAN stały
|
pewnie na monitoringu widać, chociaż wczoraj szedł taki koleś też miał tka przerzucone przez ramię, aż się niekulturalnie stałam i gapiłam na niego byłam pewna że ręcznik, a jak mnie minął okazało się że to biała bluza
|
|
|
|
#3342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. ![]() Cytat:
Ale szkoda mi miejsce zajmować samymi domysłami Bo nie tylko ręcznik tak się przerzuca przez ramię
|
||
|
|
|
#3343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Nie nie, Seona napisz co myślisz.Może kogoś to nakieruje? |
|
|
|
|
#3344 |
|
BAN stały
|
ciężko powiedzieć i określić go w ogóle teraz nawet ktoś o wyglądzie menela może się okazać że na co dzień jest bogatym facetem w garniturze i tylko tak sobie na urlopie wyglądał , zwłaszcza że na tym monitoringu to nie wiele co widać
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj przeczytałam cały wątek jednym tchem. Z całego serca wierzę, że Iwona się znajdzie! Nie chcę tu śmiecić moimi wypowiedziami ale dołączam się do prośby warszawianki
![]() PS. Dziewczyny i Chłopacy, niedopatrzenie.
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy się jego uczepili a moim zdaniem to nie on...
|
|
|
|
#3347 |
|
BAN stały
|
nie wszyscy , ja też w to od początku nie wierzę, bo to tylko w dobrych filmach tak oczywiście wygląda ... po za tym od tej knajpy do zejścia 63 jest trzy kroki , zaraz za plecami hotel rzemieślnik , za duże ryzyko ,żeby coś komuś robić , a jeśli to by już znaleźli, mnie to wyglądało raczej na zejście na plażę
|
|
|
|
#3348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ja sprawdzałabym wszystko, każdy trop,wszystko co mogłoby przyczynić się do zaginięcia Iwony nawet, jeżeli z pozoru wydaje się absurdalne. |
|
|
|
|
#3349 |
|
BAN stały
|
i znowu kolejne ploty poszły ... może zrobimy petycję żeby wprowadzili ustawę i kary za takie ploty w necie , ile można , ludzie chyba w ogóle sumienia nie mają
|
|
|
|
#3350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3351 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytanie nie do mnie, ale napisze, że dream club jest z całą pewnością monitorowany
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem jak najbardziej za tym, żeby tacy ludzie ponosili konsekwencje. Jakim to trzeba być człowiekiem, żeby wymyślać takie historie..? Ciekawe czy sprawdzili nagrania stamtąd...? |
|
|
|
|
#3354 |
|
Przyczajenie
|
na innych forach ludzie piszą, że ten facet z ręcznikiem najprawdopodobniej został już przesłuchany ponieważ w telewizji pokazują go z zakrytymi oczami, czyli nie jest już poszukiwany ani podejrzany.
|
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
ten facet jest zamazany poniewaz jest brany pod uwage jako swiadek a nie jako podejrzany i moglby wytoczyc im niezly proces za to,ze robia z niego bandziora. jesli bedzie uznany za podejrzanego to go pokaza.
|
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
#3357 |
|
Konto usunięte
|
Już była o tym rozmowa.Musisz cofnąć się 2-3 strony wstecz.Chyba Janusz pisał, że go nie przesłuchali jednak.
|
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Tego nie wiem, wiem natomiast, że dream club startował w czerwcu w konkursie "bezpieczny lokal" i sprawdzany był zarówno pod kątem monitoringu jak i ochrony.
Nie wiem natomiast jaki związek ze sprawą zaginięcia mógłby miec filmik z klubu, skoro z niego wyszła cała i sprawa rozegrała sie dużo później. Chyba że ewentualnie sprawdzenie, jak cała "kłótnia" ze znajomymi wyglądała, czy sie szarpali etc...
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
#3359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może kłótnia rzeczywiście była większa niż mówiono. Może koło Iwony ktoś się kręcił. Może to Iwona kręciła się koło kogoś-zawarła jakieś znajomości? No nie wiem co jeszcze.Przydałoby się odtworzyć jak najwięcej tamtej nocy. |
|
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich jestem tu nowa przeczytalam caly watek ponad 100 stron od deski do deski. sprawa Iwony mnie bardzo poruszyla chcialabym prosic o link do zdj z plakatem Iwony zalozylabym temat o niej na kowbojki.pl podobna strona do samosi.pl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

.
Tylko np. jakaś biała bluza lub sweter? Na tym zdjęciu dokładnie aż tak nie widać, że to na pewno ręcznik