![]() |
#211 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVII
![]() Kaca nie mam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Też nie mam
![]() Upał powiadasz? A ja siedzę w swetrze i się trzęsę ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Mnie jest w sam raz, nie wiem, czy pamiętacie, że dziś jest pierwszy dzień nowego pół rocza. Co było złe w tamtym, ma odejść. ![]() Wczoraj i dziś robię zakupy do zdrowego odżywiania i jutro zaczynam. Vesenka jest bardzo inspirująca! I wklejam zdjęcie moich mężczyzn Załącznik 3296633
#214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do prezetu pod poduszką to ![]() Witam w niedzielne przedpołudnie. ![]() Przez tą dyskotekę nie spałam do prawie 3 w nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Nindżopesz
|
TŻ zeżarł moją bajaderkę!!! Siedze i rozpaczam bo tak się na nią napaliłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie wiem czy roztaczać przed Wami wizję mojego spaczonego gustu... ![]() W każdym razie: beżowe przecierane ściany, podłoga średnio ciemna z paneli udających drewno, ciemno zielone sznurkowe zasłony, ciemno zielony narożnik, przed nim fikuśny czarny stolik z metaloplastyki ze szklanym blatem, komoda taka jak tu http://brw.com.pl/pl/produkt/14533-k...zienny/v/16011 reszty mebli nie wymyśliłam bo nic nie pasuje, na parapetach kilka zielonych butelek i małe szklane świeczniki, lampa stojąca w typie tych wysokich trójkątnych z materiału na trzech powywijanych nóżkach i z zawiniętym czubkiem, w beżowo-złotawym kolorze, obrazy jakiś dziwne jak np. Brat Leśnego http://digart.img.digart.pl/data/img...oad/806080.jpg więcej metaloplastyki nie wiem gdzie i mój wymarzony żyrandol czyli metalowy witrażowy sześcian gdzie każda ścianka to szybka w innym kolorze - koleżanka taki miała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja dzisiaj nie dietuję
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znowu zamierzam przystopować. Przerzucić się na chleb chrupki, jeść więcej w pracy (oprócz kanapek, jakieś owoce, jogurty), żeby po powrocie nie rzucić się na lodówkę. Słodycze sporadycznie (a nie jak ostatnio - codziennie lodziki ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
BAN stały
|
Ja tam się nie znam, więc nic nie doradzę
![]() ![]() Pogoda dla mnie optymalna, niech tak zostanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyszło szydło z worka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa, bo ty w drugą stronę ![]() Dla mnie rozmiar 38 to jakiś abstrakt jest ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mialyscie rozmowy! Powiem tak - jakbym zostala wczoraj w domu to lepiej bym sie wybawila. Impreza byla, ze ho ho. Zawedrowalim na te domowke, faze wstepna kolo 21. Ja i pierdzace chlopy. Serio. Bo to takie towarzycho co sie bardzo swobodnie czuje. Polowa chlopow o poteznej nadwadze. Otworzylam piwo i staralam sie(!!) dobrze bawic - no... bawic... no... nie umrzec z nudow. Ponad dwie godziny pilam jedno piwo i ponad dwie godziny nie odezwalam sie slowem. Nie chcialo mi sie, nie bylo o czym ani do kogo. Dolaczylam potem dziewoja - rownie swobodna jak reszta towarzycha ('o jejku ale ja dzisiaj pierdze'). Przed polnoc zebralismy sie na miasto do klubu. Sekunde po przekroczeniu progu Szatanskiego klubu olalam ich wszytrskich i poszlam tanczyc. Ale i tak noc zaliczam do tych... zjechanych. W ranach 'ratuj!!!!' pisalam sms do kumpla 'jestes na miescie?'. Nie byl... Umieralam tam!!!! Dodam, ze to NIE sa moi znajomi. To znajomi Simona. I zdjecie, ktore wczoraj podnioslo mi cisnienie ![]() Sam sex. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Znam ten model! Były takie przy Metrze Politechnika i miały jakąś skomplikowaną zagraniczną nazwę, której nikt nie mógł zapamiętać (ja też nie) powszechnie funkcjonowały jako "to pomarańczowe"- bo marcepan był w tym kolorze
#228 |
Konto usunięte
|
Red - Marcepan -
![]() Co do rozmiaru ciuchów to ja noszę 36, a czasem 38.. ![]() ![]() I buty 39/40. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to witam wszystkich... ja niby na perfumowym sobie śmigam już enty miesiąc, ale w wesołym barze mnie jeszcze nie było ![]() ![]() Kurczę blade, za fiks nie zatrybię jak to robić, żeby na kilka postów odpowiedzieć w moim jednym... znaczy cytatu kawałek i moje wtręty, następny i następny... no tak blondynka... ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
![]() |
#232 | ||
Zakorzenienie
|
![]() jejciu ale męka ...usnełąm o 3 nad ranem ,wstałam o 7 ledwo żyję i głowa mnie napierdziela.. ![]() Witam nowe eksces,sajko,sex,sodoma.. .itd...barowiczki słodką kiciunię i annikę ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten piekny dzionek
![]() komp mi siada, pada co 10 minut, chyba procek mi nawala ![]() ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-08-01 o 13:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jeśli to procek to moze ktoś znajomy odda Ci za darmo stary? ja tak reanimowałam mój stary komp przez 4 lata....starymi częściami ze starych kompów z roboty, które szły na złom-procek, pamięć, większy dysk, napęd cd...wymieniłam chyba wszystko oprócz płyty głownej oi obudowy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-01 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziecko zobaczy , czy jest tam jakis nadający się procek. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ja mam jeszcze gorszy 250
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
A ja jestem wk... na maxa od wczoraj
![]() Nie rozumiem tego co zrobiło mi orange,umowa kończy mi się 6 sierpnia,w poniedziałek wybierałam się do salonu przedłużyć umowę-/oczywiście NĘKALI mnie-dosłownie bez przerwy telefonami/,na koncie komórki mam jeszcze ok 20-25 zeta, i wczoraj kiedy siadłam robić przelewy bankowe/m.innymi dla Polly/,a także parę innych WYŁĄCZYLI KARTĘ SIM!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Wiadomo,że muszę mieć potwierdzenie z banku smsem do przelewu,więc nie zrobiłam nic.Jutro rano idę z awanturą -jakim prawem przed końcem umowy kończą ze mną!!!!!!!!!!!!!Jestem tak zła,że to ja zamierzam skończyć z nimi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() jestem padnięta, byłam dziś na 2h aerobiku, a potem hop sauna i jacuzzi ![]() ale miałyście tematy wczoraj ![]() a ja film oglądałam ale od razu ile nowych osób się pojawiło...
#239 |
Zakorzenienie
|
Anniko, Słodka Kiciuniu - witajcie
![]() I tak jak dziewczyny piszą - u nas jest tylko pozornie miło. Tak naprawdę tu leje się strumieniami seks, deprawacje i same perwersje ![]() Agnes - trzeba przyznać, że wczoraj dałyśmy czadu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
BAN stały
|
Hecate, towarzystwo przednie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nuuuda, no nie? ![]() Czyżby Upadłe Anioły wracały dzisiaj do domów? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.