Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 17:02   #3451
evaventt
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez BeautifulThings87 Pokaż wiadomość
Nie wiemy co było dalej, czy Iwona wyszła z plaży, czy była widziana na swoim osiedlu, czy ojczym ją rzeczywiście słyszał pod tym balkonem?

Na chwilę obecną można tylko szukać, przeczesywać miasto, najbliższe okolice, miejsce w którym widziano ją po raz ostatni. Wydaje mi się, że najważniejszą rzeczą będą zaznania świadków, którzy widzieli po raz ostatni Iwonę (p.ręcznik oraz Ci dwaj panowie z wózkiem). Ale ich jeszcze nie przesłuchano.. oraz nie wiadomo czy oni coś pamiętaja czy cokolwiek widzieli. Jeszcze się okaże że p.ręcznik nawet nie wiedział, że Iwona przed nim szła! W końcu był troszkę wcięty. Dziwne, że po 2 tygodniach policja do niego jeszcze nie dotarła Przecież monitoring musiał go uchwycić jeśli wracał z plaży do domu..czy gdzie tam mieszkał. Pewnie takie nagrania posiadają.
A może by tak p.Jackowski się wypowiedział na ten temat? Może by pomógł w czymś? Czy może już się z nim kontaktowali?
pracujesz w policji że wiesz że ich nie przesłuchano ???
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:05   #3452
BeautifulThings87
Raczkowanie

czytałam, że tych 2 przesłuchano ale że dalej nie wiedzą kim jest ręcznik. Źle się wyraziłam, sorki za błąd ale już poprawiłam.
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:06   #3453
evaventt
BAN stały

Cytat:
czytałam, że tych 2 przesłuchano ale że dalej nie wiedzą kim jest ręcznik. Źle się wyraziłam, sorki za błąd ale już poprawiłam.
a może wiedzą tylko go nie znaleźli i nie chcą go spłoszyć?
Stary 2010-08-01, 17:09   #3454
BeautifulThings87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
a może wiedzą tylko go nie znaleźli i nie chcą go spłoszyć?
Oby tak było

"Już po zaginięciu Iwony, czyli po 17 lipca, jej rodzina zwróciła się nie tylko do policji, ale także do prywatnego detektywa i jasnowidza. 22 lipca jasnowidz Krzysztof Jackowski powiedział, że Iwona może przebywać w Jastrzębiej Górze. Niestety, nie znaleziono jej tam - pisze "Dziennik Bałtycki". Po kilku dniach jasnowidz zmienił zdanie. 29 lipca powiedział, że Iwona prawdopodobnie żyje i może być więziona w domu blisko swojego miejsca zamieszkania. Policjanci potwierdzili, że zakładają taką samą wersję wydarzeń."
Stary 2010-08-01, 17:11   #3455
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zero_amatorki Pokaż wiadomość
trzeba sprawdzić każdy trop a niestety ojciec biologiczny jak i jej przyjaciele jak i Pan z ręcznikiem jak i każdy kogo znała oraz każdy kto się nawinął na jej drodze to potencjalny porywacz
Od tego jest POLICJA która to bada TAJNIE. Nawet jeśli jakiś trop jest dobry to co, chcesz to rozpatrywać na forum które przegląda pół internetu i być może sprawca?
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:14   #3456
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zero_amatorki Pokaż wiadomość
trzeba sprawdzić każdy trop a niestety ojciec biologiczny jak i jej przyjaciele jak i Pan z ręcznikiem jak i każdy kogo znała oraz każdy kto się nawinął na jej drodze to potencjalny porywacz

tak, biologiczny ojciec na pewno czekał na nią, bo wiedział że będzie szła..
dajcie spokój, bo to niesmaczne.
policja wie co robi.
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:14   #3457
visionAM
Zakorzenienie

blancita - ty się już na tym wątku raz żegnałaś, jak ci dalej coś nie pasuje to po co się udzielasz i rzucasz do wszystkich? masz jakieś problemy ze sobą? żeujące jest twoje czepianie się każdego posta, który ci nie pasuje... i jeszcze bardziej żenujące, że wcześniej napisałaś "do widzenia" a teraz dalej siejesz tu ferment

Co do Iwony - trzymam kciuki aby się odnalazła. Mam nadzieję, że nagłośnienie sprawy tylko w tym pomoże, zmobilizuje policję oraz Rutkowskiego.
Z forum kibice.net nie dostałam odpowiedzi
Jakbym jeszcze jakoś mogła pomóc to piszcie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:18   #3458
mosisia
Raczkowanie

przestancie sie klucic chyba najwazjensza jest iwona i co z nia dalej bedzie gdzie ona jest.. i czy w ogole zyje.. a nie sprzeczki o glupoty co kto powedzial kazdy tu mzoe mowic co chce prawda??

a tak apropo to co do tych dzialek jakas grupa miala isc szukac wiecie cos na ten temat? a co do Adri to troszke jej wspolczuje ze na nia tak wszysy najazdzaja ale z drugiej strony jak by moja bliska kolezanka zaginela ja bym nie byla wstanie uczestniczyc w wywiadzie jakby nigdy nic sie nie stalo.. moze ma mocna psychike kto wie.. ??

Nigdy nie rozglądała się wokół - jak każda kobieta uważająca się za królową świata...
mosisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:18   #3459
unrepeatable
Zakorzenienie

wiecie co ? na poczatku jak ogladalam te wszystkie nagrania w necie tez mi sie wydawalo ze ona jakos mega szybko idzie i ogolnie jkaby nerwowo
ale po ogladnieciu tego
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...motolotni.html

juz mi sie tak nie wydaje tutaj wyglada jakby poprostu najnormalniej w swiecie slza nawte troche zmeczona.

mam nadzieje ,ze sie odnajdzie wkoncu.

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:18   #3460
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
blancita - ty się już na tym wątku raz żegnałaś, jak ci dalej coś nie pasuje to po co się udzielasz i rzucasz do wszystkich? masz jakieś problemy ze sobą? żeujące jest twoje czepianie się każdego posta, który ci nie pasuje... i jeszcze bardziej żenujące, że wcześniej napisałaś "do widzenia" a teraz dalej siejesz tu ferment
Miałaś się do mnie nie odzywać gwiazdo. Dobrze, "wygrałaś", czy o co Ci tam chodziło. Dzisiaj nie mówiłam do Ciebie więc daruj sobie. I jeśli masz mi coś do powiedzenia do korzystaj z PRIV, po to jest ta opcja.

Wracając do sprawy, z tym forum kibiców dobry pomysł. Szkoda, że nie chcą odpowiedzieć. Może warto by próbować jeszcze raz?

Edytowane przez 7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Czas edycji: 2010-08-01 o 17:28
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:31   #3461
BeautifulThings87
Raczkowanie

Skoro p.Jackowski przepowiedział, ze Iwona żyje i jest przetrzymywana blisko domu to ja mu wierzę.

Z tego co czytałam i oglądałam to jego wizje się sprawdzały.
Wierzę w to.
Stary 2010-08-01, 17:57   #3462
evaventt
BAN stały

Cytat:
Skoro p.Jackowski przepowiedział, ze Iwona żyje i jest przetrzymywana blisko domu to ja mu wierzę.

Wierzę w to.

a niby co się sprawdziło Panu Jackowskiemu kiedyś?
Stary 2010-08-01, 17:59   #3463
Halucynacja
Raczkowanie

Niektórzy ludzie są okropni w tym wątku. Żeby nie powiedzieć głupi... Zamieściłam zdjęcie i ogłoszenie na moim prywatnym blogu. Dobrze, by sprawa nie ucichła. Głęboko wierzę, że Iwona odnajdzie się cała i zdrowa!
Stary 2010-08-01, 18:05   #3464
visionAM
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2107273 0]Miałaś się do mnie nie odzywać gwiazdo. Dobrze, "wygrałaś", czy o co Ci tam chodziło. Dzisiaj nie mówiłam do Ciebie więc daruj sobie. I jeśli masz mi coś do powiedzenia do korzystaj z PRIV, po to jest ta opcja.

Wracając do sprawy, z tym forum kibiców dobry pomysł. Szkoda, że nie chcą odpowiedzieć. Może warto by próbować jeszcze raz?[/QUOTE]

niby dlaczego mam z priv korzystać?
w takim razie jeśli tobie nie pasuje, że ktoś się pyta o ojca Iwony czy kogokolwiek to też tym osobom pisz swoje obiekcje na priv

Jakoś pan Janusz, który jest blisko związany z rodziną Iwony nie rzuca się jak robak w gó*** jak ktoś tu coś o nich wspomni, tylko ty musisz każdego pouczać. Forum to forum, każdy może pisać co chce i tam na Wizażu jest kulturalnie, przejrzyj sobie inne fora i poczytaj co ludzie wypisują na temat Iwony. Wiadomo, że sprawa budzi sensację, tym bardziej po takim nagłośnieniu w mediach, więc nic dziwnego że ludzie wypytują o różne dziwne rzeczy i wymyślają różne scenariusze. Z tym nie wygrasz.

Cytat:
tutaj możesz poczytać o nim - http://www.krzysztof-jackowski.info/

Co do forum kibiców - odzywa się tutaj osoba, która ma u nich konto więc nie widzę problemu w założeniu wątku. Mi admin nie odpisał na maila. Nikt nowy konta tam nie założy, bo rejestracja jest przyblokowana
Stary 2010-08-01, 18:06   #3465
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
wpisz "Krzysztof Jackowski" w google, poerwsza strona jaka Ci wyskoczy jest tpo jego oficjalna strona, na której znajdują się np. skany wycinków z gazet lub dokumentów od policji lub osób prywatnych - z podziękowaniami za pomoc w odnalezieniu zwłok, pieniędzy i innych ..

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
tutaj możesz poczytać o nim - http://www.krzysztof-jackowski.info/
ubiegłaś mnie
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:12   #3466
evaventt
BAN stały

ja się pytam co realnie zrobił a nie jakieś pseudo reklamy z prasy, widziałaś rozmawiałaś z kimś kogo znalazł ? , bo tak się składa że mój ojciec go zna i taki z niego jasnowidz jak ze mnie baletnica , tak jak i detektyw z Rutkowskiego, prasę i ich ściemy to ja mam w głębokim poszanowaniu
Stary 2010-08-01, 18:15   #3467
Mia_bianca
BAN stały

Jackowski z tego co wiem był swego czasu nawet na etacie w policji, normalnie mu płacili. Wskazywał miejsca zwłok. Bo z tego co sie dzis dowiedziałam, ten facet specjalizuje sie w szukaniu zmarłych. W tym nadzieja, ze nie moze znalezc Iwony - bo ona żyje.
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:19   #3468
evaventt
BAN stały

tak gadać jak on to i ja potrafię, najpierw się 20 razy pomyli, a potem czasem przypadkiem mu coś się uda, ale to nie z widzenia i nie z wizji
Stary 2010-08-01, 18:22   #3469
karola68
Przyczajenie

Przypadkiem trafiłam na ten artykuł : http://gdynia.naszemiasto.pl/artykul...edia,id,t.html
karola68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:22   #3470
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Boże, żeby to wszystko szybko się skończyło...

Jeżeli my, obcy ludzie tak to wszystko przeżywamy to nie wyobrażam sobie, co czują najbliżsi Iwony.Jej mama...

Każdy czeka na jakiś znak, nowy ślad i wypatruje w internecie, w TV.
A tu cisza...
A skoro cisza to nasuwa się myśl-"kurczę, to oni nic nie robią?". Ciężkie to, bo wiadomo przecież, że policja nie może o każdym kroku informować.
Z kolei z braku tych wiadomości zaczyna się snucie. Nie mówię, że to źle-bo wprost przeciwnie, może ktoś wpadnie na nowy pomysł co jeszcze można sprawdzić, dociec. Tylko niedobrze kiedy zaczynają się oskarżenia.I wobec policji, i wobec kolegów Iwony.
Można sobie myśleć swoje ale na Boga, nie wolno oskarżać!

Niech to sie już skończy.Dobrze skończy.
ależ robią

przeczesują lasy quadami... nawet paralotnie dziś śmigały i to chyba nad całym miastem a nie tylko nad morzem...

ale jak ja coś piszę to nikt nie czyta
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:23   #3471
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ja się pytam co realnie zrobił a nie jakieś pseudo reklamy z prasy, widziałaś rozmawiałaś z kimś kogo znalazł ? , bo tak się składa że mój ojciec go zna i taki z niego jasnowidz jak ze mnie baletnica , tak jak i detektyw z Rutkowskiego, prasę i ich ściemy to ja mam w głębokim poszanowaniu
wydaje mi się, że nikogo tutaj nie interesuje co myślisz o Jackowskim ani o Rutkowskim. Z takimi tekstami to zapraszam na forum gazeta.pl
Stary 2010-08-01, 18:25   #3472
evaventt
BAN stały

Cytat:
wydaje mi się, że nikogo tutaj nie interesuje co myślisz o Jackowskim ani o Rutkowskim. Z takimi tekstami to zapraszam na forum gazeta.pl
bo co bo nie chwalę go jak inni wyżej ?
Stary 2010-08-01, 18:26   #3473
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ależ robią

przeczesują lasy quadami... nawet paralotnie dziś śmigały i to chyba nad całym miastem a nie tylko nad morzem...

bardzo dobrze, że robią... już minęły 2 tygodnie.
Jednak wciąż mam nadzieję, że ona żyje...coraz mniej w to wierzę, ale jednak...

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
bo co bo nie chwalę go jak inni wyżej ?
nie o to chodzi
Stary 2010-08-01, 18:27   #3474
201804200947
Konto usunięte

Nie jestem pewna, czy ktoś podawał tutaj link do ciekawego artykułu o jasnowidzach i ich pomocy.
Na wszelki wypadek wklejam:
http://www.wykop.pl/ramka/407478/jas...d-sciemniania/
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:27   #3475
alufa
Zakorzenienie

żyć może i żyje, ale jeśli ktoś ja teraz krzywdzi lub skrzywdził to ja nie wiem czy ona będzie potrafiła żyć dalej :/
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:30   #3476
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
przecież masz na stornie nie tylko wycinki z gazet, są listy - od Policji, prezydentów miast, od rodzin, uważasz że są sfałszowane?

no zapewne całkiem przypadkiem udaje mu się narysować mapkę z oznaczonym miejscem znajdowania się zwłok i zupełnie przypadkiem się one tam znajdują! pewnie sam je tam podrzuca..

i jeszcze ten tekst "mój ojciec go zna" masz 5 lat? bo mniej więcej w tym wieku zdarzało mi się mawiać rzeczy typu "wcale tak nie jest, bo mój tata tak mówi" ;]
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:30   #3477
Halucynacja
Raczkowanie

Jezusie! Dziewczyny nie kłóćcie się!!! Trzeba próbować wszystkich sposobów!! Nie ważne czy ktoś wierzy czy nie. Jak wy byście postąpiły w takiej sytuacji?? Nie dziwię się, że porusza się niebo i ziemię!! Tak samo bym zrobiła i nie ustąpiłabym przed niczym!
Stary 2010-08-01, 18:31   #3478
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ależ robią

Ależ ja wieeeem
Ja wiem, że robią.
Nie zrozumiałaś-być może też ja się źle wyraziłam.Chodzi mi o to, że ludzie chcieliby, żeby policja opisywała każdy swój ruch, każdy kroczek,nawet najmniejszy- bo jeżeli nie dostajemy informacji, że coś się dzieje to można sobie pomyśleć, że nic się nie dzieje.Co oczywiście nie znaczy, że tak jest bo wiadomo przecież, że cały czas coś się dzieje, tylko policja o tym nie może cały czas informować.Dla dobra śledztwa właśnie.

Uff, może teraz udało mi się jakoś to opisać jaśniej
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:32   #3479
mollyy
Rozeznanie

Cytat:

Wierzę w to.

Yhym, a wcześniej podobno przewidział najczarniejszy scenariusz i radził szukac zwłok w okolicy 500m od miejsca, gdzie ostatni raz zarejestrowała Iwone kamera. Obiło mi sie tez o uszy, że przewidział, że po 14 dniach Mama Iwony bedzie miała z nią kontakt, ale ta wizja chyba też sie skuchą okazała. Nie wiem ile z tych wszystkich wizji jest prawdą, ale ja bym w nie znowu jakoś tak strasznie nie zawierzała.
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:34   #3480
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
przecież masz na stornie nie tylko wycinki z gazet, są listy - od Policji, prezydentów miast, od rodzin, uważasz że są sfałszowane?

no zapewne całkiem przypadkiem udaje mu się narysować mapkę z oznaczonym miejscem znajdowania się zwłok i zupełnie przypadkiem się one tam znajdują! pewnie sam je tam podrzuca..

i jeszcze ten tekst "mój ojciec go zna" masz 5 lat? bo mniej więcej w tym wieku zdarzało mi się mawiać rzeczy typu "wcale tak nie jest, bo mój tata tak mówi" ;]
nie to znaczy tyle , że znam go z osobistych wersji a nie wierzenia w bajki i kaczki dziennikarskie a to duża różnica , może i coś tam mu się udaje czasem, ale to są przypadki , o Iwonie już podał z trzy rożne wersje i żadna nie jest prawdziwa, jak zbierze więcej faktów od policji to może i powie coś bliżej prawdy , tak on działa

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

sama też mam wizję, które się sprawdzają, ale nigdy w życiu nie robiłabym rodzinie zaginionego takich pustych nadziei podając ichnaście nie sprawdzonych wersji jak Jackowski robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości