|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
czytałam, że tych 2 przesłuchano ale że dalej nie wiedzą kim jest ręcznik. Źle się wyraziłam, sorki za błąd ale już poprawiłam.
|
|
|
|
#3453 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
Oby tak było
![]() "Już po zaginięciu Iwony, czyli po 17 lipca, jej rodzina zwróciła się nie tylko do policji, ale także do prywatnego detektywa i jasnowidza. 22 lipca jasnowidz Krzysztof Jackowski powiedział, że Iwona może przebywać w Jastrzębiej Górze. Niestety, nie znaleziono jej tam - pisze "Dziennik Bałtycki". Po kilku dniach jasnowidz zmienił zdanie. 29 lipca powiedział, że Iwona prawdopodobnie żyje i może być więziona w domu blisko swojego miejsca zamieszkania. Policjanci potwierdzili, że zakładają taką samą wersję wydarzeń." |
|
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
Od tego jest POLICJA która to bada TAJNIE. Nawet jeśli jakiś trop jest dobry to co, chcesz to rozpatrywać na forum które przegląda pół internetu i być może sprawca?
|
|
|
|
#3456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, biologiczny ojciec na pewno czekał na nią, bo wiedział że będzie szła.. dajcie spokój, bo to niesmaczne. policja wie co robi. |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
blancita - ty się już na tym wątku raz żegnałaś, jak ci dalej coś nie pasuje to po co się udzielasz i rzucasz do wszystkich? masz jakieś problemy ze sobą? żeujące jest twoje czepianie się każdego posta, który ci nie pasuje... i jeszcze bardziej żenujące, że wcześniej napisałaś "do widzenia" a teraz dalej siejesz tu ferment
![]() Co do Iwony - trzymam kciuki aby się odnalazła. Mam nadzieję, że nagłośnienie sprawy tylko w tym pomoże, zmobilizuje policję oraz Rutkowskiego. Z forum kibice.net nie dostałam odpowiedzi ![]() Jakbym jeszcze jakoś mogła pomóc to piszcie |
|
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
przestancie sie klucic chyba najwazjensza jest iwona i co z nia dalej bedzie gdzie ona jest.. i czy w ogole zyje..
![]() a nie sprzeczki o glupoty co kto powedzial kazdy tu mzoe mowic co chce prawda??a tak apropo to co do tych dzialek jakas grupa miala isc szukac wiecie cos na ten temat? a co do Adri to troszke jej wspolczuje ze na nia tak wszysy najazdzaja ale z drugiej strony jak by moja bliska kolezanka zaginela ja bym nie byla wstanie uczestniczyc w wywiadzie jakby nigdy nic sie nie stalo.. moze ma mocna psychike kto wie.. ??
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co ? na poczatku jak ogladalam te wszystkie nagrania w necie tez mi sie wydawalo ze ona jakos mega szybko idzie i ogolnie jkaby nerwowo
ale po ogladnieciu tego http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...motolotni.html juz mi sie tak nie wydaje tutaj wyglada jakby poprostu najnormalniej w swiecie slza nawte troche zmeczona. mam nadzieje ,ze sie odnajdzie wkoncu.
|
#3460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wracając do sprawy, z tym forum kibiców dobry pomysł. Szkoda, że nie chcą odpowiedzieć. Może warto by próbować jeszcze raz? Edytowane przez 7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 Czas edycji: 2010-08-01 o 17:28 |
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Skoro p.Jackowski przepowiedział, ze Iwona żyje i jest przetrzymywana blisko domu to ja mu wierzę.
![]() Z tego co czytałam i oglądałam to jego wizje się sprawdzały. Wierzę w to. |
|
|
|
#3462 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
Niektórzy ludzie są okropni w tym wątku. Żeby nie powiedzieć głupi... Zamieściłam zdjęcie i ogłoszenie na moim prywatnym blogu. Dobrze, by sprawa nie ucichła. Głęboko wierzę, że Iwona odnajdzie się cała i zdrowa!
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2107273 0]Miałaś się do mnie nie odzywać gwiazdo. Dobrze, "wygrałaś", czy o co Ci tam chodziło. Dzisiaj nie mówiłam do Ciebie więc daruj sobie. I jeśli masz mi coś do powiedzenia do korzystaj z PRIV, po to jest ta opcja.
Wracając do sprawy, z tym forum kibiców dobry pomysł. Szkoda, że nie chcą odpowiedzieć. Może warto by próbować jeszcze raz?[/QUOTE] niby dlaczego mam z priv korzystać? w takim razie jeśli tobie nie pasuje, że ktoś się pyta o ojca Iwony czy kogokolwiek to też tym osobom pisz swoje obiekcje na priv ![]() Jakoś pan Janusz, który jest blisko związany z rodziną Iwony nie rzuca się jak robak w gó*** jak ktoś tu coś o nich wspomni, tylko ty musisz każdego pouczać. Forum to forum, każdy może pisać co chce i tam na Wizażu jest kulturalnie, przejrzyj sobie inne fora i poczytaj co ludzie wypisują na temat Iwony. Wiadomo, że sprawa budzi sensację, tym bardziej po takim nagłośnieniu w mediach, więc nic dziwnego że ludzie wypytują o różne dziwne rzeczy i wymyślają różne scenariusze. Z tym nie wygrasz. Cytat:
Co do forum kibiców - odzywa się tutaj osoba, która ma u nich konto więc nie widzę problemu w założeniu wątku. Mi admin nie odpisał na maila. Nikt nowy konta tam nie założy, bo rejestracja jest przyblokowana |
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
wpisz "Krzysztof Jackowski" w google, poerwsza strona jaka Ci wyskoczy jest tpo jego oficjalna strona, na której znajdują się np. skany wycinków z gazet lub dokumentów od policji lub osób prywatnych - z podziękowaniami za pomoc w odnalezieniu zwłok, pieniędzy i innych ..
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3466 |
|
BAN stały
|
ja się pytam co realnie zrobił a nie jakieś pseudo reklamy z prasy, widziałaś rozmawiałaś z kimś kogo znalazł ? , bo tak się składa że mój ojciec go zna i taki z niego jasnowidz jak ze mnie baletnica , tak jak i detektyw z Rutkowskiego, prasę i ich ściemy to ja mam w głębokim poszanowaniu
|
|
|
|
#3467 |
|
BAN stały
|
Jackowski z tego co wiem był swego czasu nawet na etacie w policji, normalnie mu płacili. Wskazywał miejsca zwłok. Bo z tego co sie dzis dowiedziałam, ten facet specjalizuje sie w szukaniu zmarłych. W tym nadzieja, ze nie moze znalezc Iwony - bo ona żyje.
|
|
|
|
#3468 |
|
BAN stały
|
tak gadać jak on to i ja potrafię, najpierw się 20 razy pomyli, a potem czasem przypadkiem mu coś się uda, ale to nie z widzenia i nie z wizji
|
|
|
|
#3469 |
|
Przyczajenie
|
Przypadkiem trafiłam na ten artykuł : http://gdynia.naszemiasto.pl/artykul...edia,id,t.html
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczesują lasy quadami... nawet paralotnie dziś śmigały i to chyba nad całym miastem a nie tylko nad morzem... ale jak ja coś piszę to nikt nie czyta
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak wciąż mam nadzieję, że ona żyje...coraz mniej w to wierzę, ale jednak... ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- nie o to chodzi
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Konto usunięte
|
Nie jestem pewna, czy ktoś podawał tutaj link do ciekawego artykułu o jasnowidzach i ich pomocy.
Na wszelki wypadek wklejam: http://www.wykop.pl/ramka/407478/jas...d-sciemniania/ |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
żyć może i żyje, ale jeśli ktoś ja teraz krzywdzi lub skrzywdził to ja nie wiem czy ona będzie potrafiła żyć dalej :/
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zapewne całkiem przypadkiem udaje mu się narysować mapkę z oznaczonym miejscem znajdowania się zwłok i zupełnie przypadkiem się one tam znajdują! pewnie sam je tam podrzuca.. ![]() i jeszcze ten tekst "mój ojciec go zna" |
|
|
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Jezusie! Dziewczyny nie kłóćcie się!!! Trzeba próbować wszystkich sposobów!! Nie ważne czy ktoś wierzy czy nie. Jak wy byście postąpiły w takiej sytuacji?? Nie dziwię się, że porusza się niebo i ziemię!! Tak samo bym zrobiła i nie ustąpiłabym przed niczym!
|
|
|
|
#3478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że robią. Nie zrozumiałaś-być może też ja się źle wyraziłam.Chodzi mi o to, że ludzie chcieliby, żeby policja opisywała każdy swój ruch, każdy kroczek,nawet najmniejszy- bo jeżeli nie dostajemy informacji, że coś się dzieje to można sobie pomyśleć, że nic się nie dzieje.Co oczywiście nie znaczy, że tak jest bo wiadomo przecież, że cały czas coś się dzieje, tylko policja o tym nie może cały czas informować.Dla dobra śledztwa właśnie. Uff, może teraz udało mi się jakoś to opisać jaśniej
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Yhym, a wcześniej podobno przewidział najczarniejszy scenariusz i radził szukac zwłok w okolicy 500m od miejsca, gdzie ostatni raz zarejestrowała Iwone kamera. Obiło mi sie tez o uszy, że przewidział, że po 14 dniach Mama Iwony bedzie miała z nią kontakt, ale ta wizja chyba też sie skuchą okazała. Nie wiem ile z tych wszystkich wizji jest prawdą, ale ja bym w nie znowu jakoś tak strasznie nie zawierzała.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- sama też mam wizję, które się sprawdzają, ale nigdy w życiu nie robiłabym rodzinie zaginionego takich pustych nadziei podając ichnaście nie sprawdzonych wersji jak Jackowski robi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Przecież monitoring musiał go uchwycić jeśli wracał z plaży do domu..czy gdzie tam mieszkał. Pewnie takie nagrania posiadają. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)