|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Dziękujee za wczoraaajsze życzeeniaa ; ** . Kochanee jesteście
![]() deuce - ![]() poprostuAsiss - braak słów ;* . I postanowiłam powiedzieć Ci wszystko , ale ten wzrok po raz kolejny sprawił , że przeszłość stała się nie ważna . Liczyło się tu i teraz .
|
#3032 |
|
Rozeznanie
|
cześć, dziękuję za pochwały
![]() i wonder what goes through your head
when you see me zastanawiam się, co przechodzi ci przez myśl gdy mnie widzisz
|
#3033 |
|
Raczkowanie
|
`mój prywatny Robinson <3
`samotna jak ziarenko piasku na plaży.. `Być może teraz nie spisz.. Być może o mnie myslisz.. Być może.. `taką piękną chwilę z Tobą przeżyć jeszcze raz.. `tylko powiedz, a pójdę z Tobą Do tych cudnych miejsc gdzie wtedy.. `Przez ten jej całożyciowy smutek wszyscy się od niej odwrócili.. Nawet prostownica do włosów nie chce z nią współpracowac..
|
|
#3034 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudowne desiree01 - nie masz racji
![]() ciutblizej - where are you? ![]() ______________ ''Nic nie może przecież wiecznie trwać, za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić.'' ANNA JANTAR. 'Rozum oszukał wyobraźnią, serce zaś nadzieją.' gaszę marzenia w popielniczce rzeczywistości. ps. do końca nadrabiania zostało mi tylko 5 stron .
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Ty wiesz, że ja odwzajemniam tą miłość <3.
staję się cieniem
ogromnych mych łez.
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. miło mi bardzo ;*
![]() caroline2324 - okradłam ![]() ' nie mów nic, zamknij drzwi, światło zgaś. ' ' nie jesteśmy razem, ale on może do mnie mówić 'kochanie'. ' ![]() patrząc kątem oka to ty nawet jesteś niezły. nawet nie marzyłam, że będzie aż tak cudownie.
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Był jej tylko gdy on tego potrzebował. Kumplom mówił, że są tylko znajomymi... _______________________ naiwnie wierząc w miłość... ![]() |
|
|
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze ją mam ![]() I nie kłóć się ze mną, bo zaraz dostaniesz ![]() ____________ Ona, zwykła dziewczyna posiada tylko jego. Tylko jego czyli bardzo dużo. A ty przestań wreszcie tchórzyć i powiedz, że Ci nie zależy. Bądź zawsze sobą. Chociażby ktoś Ci kazał nie udawaj nikogo.
|
|
#3039 |
|
Zadomowienie
|
zostańmy przyjaciółmi - dwa słowa, które całkowicie zataczają człowiekowi życie
zostałam przeciętym sznurem korali rozsypałam się, a ty mnie nie pozbierałeś nikt nie panuje nad biegiem poszarpanych wspomnień dzisiaj jestem twoja rozkruszenie zostawiam na jutro daj mi miłość na zapas Paralogiczna - ily!
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
desiree01 - taak jakby moja " imienniczka "
. <33 . Kradneee ; *** .To tak , jakby spadające gwiazdy nie spełniały życzeń..
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
CaMa - miło mi, perełko
do cholery, dziewczyny co z wami? opisy miały być wyłącznie swojego autorstwa, lub w cudzysłowiu. większość z was uważa za swoje lekko przekształcone wiersze sławnych poetów lub poetki, teksty piosenek, albo opisy kogoś innego ![]() te najlepsze <3 itstoolatex3, uwielbiaj, PaniJana, dreams_x33, bajkowa, naiwnie_, Paralogiczna, limitowanaa, latin, myCh, deuce, _Panna_Migotka_, marikab, caroline2324, Kofeina w RedBullach, kamisha, ruda wiewiora, poprostuAsiss, _mandarynka, Mrs Unfabulous, grise, papergirl, mariettax3, Missi_16, without_demur, absorbeed, _ZaagubiOna_, xsxs, rozsypanegwiazdy, MalutkaGwiazdka, Toogether93, 3martyna3, CaMa. uwielbiam waszą Twórczość <3 __
wszystkie myśli, ukształtowane w serce. jesteś dla mnie zerem, absolutnym facetem. dzisiaj będę zwykła nastolatką. bez tony tapety na mordzie, bez wysokich szpilek. nie założę najlepszej sukienki, ale starą koszulę taty, a na stopy, grube skarpety od babci. z nijaką fryzurą będę jeść lody, w ogóle nie zwracając uwagi na kalorie. będę miała w dupie telefon, gg, email i wszystkie inne gówna. spędzę dzień płacząc przy komediach romantycznych. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-08-01 o 17:26 |
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
a gdzieś tam wiesz, że wszystko to miało znaczenie,
i słońce i plaża i Ty. wypaliłam się. w gruncie rzeczy o takich sprawach się nie zapomina, nigdy. uwielbiam gdy tak słodko mrużysz oczy. ten stan, gdy świeci księżyc i nie zasypiasz. __ wróciłam kochani, choć niezmiernie miło mi byłoby, gdybym spędziła choć jeszcze jeden tydzień tam gdzie wyemigrowałam, ah. mam nadzieję, że tęskniliście ![]() & invite to my fbl peace Edytowane przez envious Czas edycji: 2010-08-01 o 17:55 |
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
____ Bóg znów mnie opuścił. słyszę Twój głos w muszli. czuję jak ulatują ze mnie wszystkie myśli gdy twoje dłonie lądują na moich biodrach. - zostań... usłyszałam gdy po raz kolejny odwróciłam głowę by ruszyć z miejsca i nie wracać nigdy więcej. - jesteś mi potrzebna, jeśli odejdziesz moje serce rozbije się na miliony kawałeczków uderzając o falochron rzeczywistości... moje serca jest gotowe by wyruszyć w samotny rejs dookoła świata, musisz to zrozumieć. jesteś wszystkim co mam; moim zapachem, najczęściej wybieranym numerem telefonu, zdjęciem nad łóżkiem, imieniem na nadgarstku.
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, niespodziewałam się.
___________ nawet w upał potrzebuje twojego ciepła. ''Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą. '' HARRY POTTER I CZARA OGNIA. 'Coraz częściej zdarza mi się obserwować ludzi, którzy swoim zachowaniem przypominają mi trochę alkoholików. Zapiją swoje problemy cudzym szczęściem. Nałogowo cieszą się z powodzenia innych. Ot, zwykli wariaci.' nadrobiłam ![]()
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
i jeśli znajdziesz gdzieś moje serce to nie przynoś mi go..Jest mi już nie potrzebne.!!
na ustach mam jeszcze ślady twoich pocałunków..dyskretnych i czułych jak nikogo innego. a w oczach wczorajsze marzenia..
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
jedząc najlepszą pizzę, zapijając najlepszym piwem, próbowała o nim zapomnieć. żyła z świadomością, że on kocha inną, mimo to na siłę chciała być z nim szczęśliwa. nie raz tęsknota potrafi doprowadzić do rozpadu związki najbardziej kochających się par, tak było w naszym przypadku. mimo to, że jestem osobą niepalącą, po każdej kłótni z Tobą idę miastem, zaciągając się czekoladowym black devilem, z myślą, że spotkasz mnie i zobaczysz jak się staczam, gdy Ciebie przy mnie nie ma. jedno wielkie loveshit. Ja: bo ona nie była tą wymarzoną. On: była tylko on za późno się zorientował. i jest. Ja: a ona była mega zakochana. On: a on ją kochał tylko bał się powiedzieć. [dzisiejsza rozmowa z byłym]
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
proste odpowiedzi na te pytania nie istnieją. kiedyś to nawet witałeś mnie cieplej... zresztą, czego ja się spodziewałam? gdybyś naprawdę mnie kochał, to bym w to uwierzyła.
|
#3048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam Was. Cytat:
biglove. podpisuję się po tym. dziewczyny co z Wami? ![]() ![]() usiądziemy nad tym stawem, patrząc w to niebo i mówiąc sobie, jaka piękna jest nasza miłości.
dla ciebie walczę z dnia na dzień, dla ciebie chcę być lepsza. Ty tylko siedzisz i narzekasz - My postanowiliśmy działać. ![]() Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-08-01 o 19:37 |
|||
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
cześć, chciałbyś zostać właścicielem mojego serca?
![]() przy Tobie cały świat wariuje! ;D ' Przyjaciele - jedna dusza w dwóch ciałach ' <3 jesteś moim szczęściem. ;-* - jak spędzasz wakacje? - jak większość: basen, opalam się w towarzystwie mojej przyjaciółki a do tego wszystkiego zimne piwko w dłoni. ^^ zostaniesz ze mną na zawsze? ;> do pełnego szczęścia brakuje mi... Ciebie! ;D __________ + weno wróć! ![]() . . . .[*] ;( na zawsze w naszej pamięci ;([*] . . . .
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, za miłe wyróżnienie przeszłość należy zostawić jako przeszłość. nie wracać do niej, nie póki boli. wybacz sobie każdą słabość, każdy błąd, wszystkie niepewnośći. i zacznij od nowa... nie kocham go, przywiązałam się do niego, ale go nie kocham. cokolwiek się stanie, cokolwiek się z nami dzieje- nie zapomnę.
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
bałam się Cię zranić. Ty nie miałeś skrupułów.
wkleiłam Twoje zdjęcie do książki 'Ideał'.
|
|
#3052 |
|
Raczkowanie
|
usnęła z telefonem w reku, czekając aż napisze ...
codziennie pragnę zagłębiać się w twoje niebiańskie oczy, codziennie więcej i więcej . gdy go pokochała doszła do wniosku, że miłość nie jest taka zła. |
|
|
|
#3053 |
|
Przyczajenie
|
Nie było mnie kila dni ;(( achhh ...wakacje ;D
i tak nikt nie zauważył heh a to moje wypociny ;d Proste słowa, a jednak jak labirynt. Żyłam dzięki tobie, dziękuje. To nie jest takie proste, by zapomnieć w parę godzin. Julia umiera, Romeo ginie razem z nią. |
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
otojest - cieszę się, że moje opisy przypadły do gustu, ale jeszcze bardziej cieszę się, że znów jesteś! dremas_x33 - miło mi Paralogiczna - a ja Twoją Ja rożek śmietankowy Ty Magnum na patyku Daleko nam do siebie strasznie. mam niebo przed oczami. ![]() Jestem kobietą tęskniącą. Do odwołania. Zostawił mnie na marne dwie godziny. Ale zostawił. A gdybym go wtedy tak cholernie potrzebowała?!
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
♥
panna_miodowa - dziękuję słoneczko. ;* BananowaDelma - a ja Twoją perełko. ♥ + ♥ Guziki xD ♥ ♥carolineo6o ♥ mrrrr. <3 ... - Uderzył mnie Twój obraz zza ściany. Kim jesteś? Dziś przepłyniesz przez moje palce jak owad i zatrzymasz się na plamie z krwi i octu. Dziś właśnie tak smakuję. Ty jednak nadal mnie kochasz.. (...) bo miłości nie liczy się w dniach najlepszych, ale w tych najgorszych, po których nadal patrzy się sobie w oczy tak jakby nie istniał świat.. systematyczny chaos. Są dni, kiedy budzimy się innym człowiekiem. To właśnie przydarzyło się jej.. Czuła to wyraźnie. To co zobaczyła poprzedniego dnia spowodowało w niej małe, tektoniczne pęknięcie. ♥
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
"Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny - aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi - aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra - aby była bliska jego sercu! "
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaDelma -
najgorsze są wieczory, szczególnie te kiedy deszcz uderza o szyby.. wydychałeś dym swoich ulubionych L&M z płuc a ja po każdym tym wydechu wciągałam go na nowo wiedząc, że był on w Twoich płucach.. tak blisko serca. Gdy Cię widzę serce łomocze mi ze szczęścia. Gdy Ciebie nie ma cichutko pod żebrami łka, tęskniąc. czy to miłość ? ' Romeo i Julia przy Nas to szczeniacka miłość' o kur%&wa Romeo zgwałcił Juli serce..
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
istny_paradoks, dreams_x33 - cieszę się, że się podobają
![]() Otarłam się o brak Twojego spojrzenia.
Stukot Twoich kroków echem roznosi się po mojej głowie. Uderzyłeś we mnie optymizmem. Są czasem takie dni, że nie ważne jest to, co Cię otacza, a to, z kim jesteś. Dziękuję, że ze mną byłyście. |
|
|
|
#3059 |
|
Przyczajenie
|
Nowa jestem. Mogę?
![]() -wiesz co? świat jest piękny! -szkoda, że nie mój. dziś tylko z tobą pragnę dalej iść... niech mówią, że to nie jest miłość, że tak się tylko zdaje nam! muszą ciągle iść na granicy tchnienia, cienka linia określa sens ich istnienia. - ej, mała, a gdybym kazał ci o tym wszystkim zapomnieć...zapomniałabyś ? - nawet gdybym bardzo chciała, nie dałabym rady. bo zniszczyła nas tylko duma! kobiety są po to, by je kochać, a nie rozumieć.
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że pojawił się mój nick. dzięki wielkie ![]() takie pochwały sprawiają, że lubię tu wracać. weny Kochane __________________ po kilku latach spotykasz tych samych ludzi, jednak zwrot "tych samych" często bywa zbędny. poczułam się tak głupio jak nigdy. czas upływa mi z takim oto obrazem . non stop wierzę tu w jakiś cud . " jak wyjdziesz przed szereg, to postawią Ci znicz ." " tu niepewność w myślach . " drogi Boże, słaniam się ostatkiem sił. potrzebuję chwili, przerwy, wytchnienia. proszę, wciśnij pauzę. tak na odrobinę sekundy. "teraz życie dostarcza nam więcej powodów do wrzasku . " |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

Damian