|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Ok ok ale w tej sytuacji kiedy jest taka afera to nie wydaje mi sie żeby info o rzekomym gwałcie w Brzeznie, czyli tam gdzie znikneła Iwona - uszło uwadze mediów. Oni tylko czekają na pretekst do niezdrowego nakręcania sie.
|
|
|
|
#3542 |
|
Przyczajenie
|
Według was , wszystko to , co się kiedyś stało musi byc napisane w internecie? Leciec w tv ? Napisane w gazecie ?
Też mieszkam w brzeźnie i raczej jestem na bierząco co się dzieje . Dobra ja już nic nie pisze ;] Skoro uważacie że to bujdy , etc ;] |
|
|
|
#3543 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Konto usunięte
|
Jest kolejna plotka o znalezieniu, mam nadzieję że nieprawdziwa
Nie będę cytować żeby nie powielać niesprawdzonych informacji, ale kto chce niech zajrzy:http://forum.gp24.pl/kto-widzial-iwo...page__st__1880 |
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o konstruktywną dyskusję
|
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przeczytałam cały wątek, rany boskie jak pomyśle ile razy ja na kolanach praktycznie wracałam do wrzeszcza z bacówki :| niestety przeprowadziłam się do Krakowa i nawet nie mam jak plakatów porozwieszać
jestem dumna z dziewczyn które działają naprawdę należą się wam pochwały za odwage i zaangażowanie, mam nadzieje że Iwona się znajdzie cała i zdrowa a jej przykład nauczy część dziewczyn rozsądku. Będe już na bieżąco.szkoda że nawet w takim wątku się dziewczyny kłócą to nie jest na to miejsce
|
#3547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To na pewno kolejna plota Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-01 o 20:49 |
|
|
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2107645 0]Jest kolejna plotka o znalezieniu, mam nadzieję że nieprawdziwa
Nie będę cytować żeby nie powielać niesprawdzonych informacji, ale kto chce niech zajrzy:http://forum.gp24.pl/kto-widzial-iwo...page__st__1880[/QUOTE] to musi być kolejny żart ![]() powinni karać tych wszystki plotkarzy...
|
#3549 |
|
BAN stały
|
zaczynasz mnie lekka drażnić nie wiem czemu się mnie uczepiłaś ale zapewniam Cię ze to zły pomysł, bo potrafię się bronić i nie pozwolę sobie wejść na głowę,
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, ze to tylko dziecko neo pisalo -------- > czemu ludzi rajcuje pisanie takich rzeczy/ przeciez to juz nie pierwszy raz/
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Brak slow na takie plotki....
|
|
|
|
#3552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czy ty masz cos z głową? Niejaka eee napisała że ktos zgwałcił kogos w brzeznie. Ty odpisalas ze to bajki itd. na co ja Ci wtorowalam ze to efekt tego ze zlecieli sie tu forumowicze z innych forow siejacy plotki. czego sie rzucasz jak w padaczce? Koncze temat, bron sie, nawet przed UFo, nie wątpie że to potrafisz, nara ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Informacja o zwłokach w bagnie jest nieprawdziwa (sprawdzone przed minuta) Ludzie, przestancie siać ferment i rzucac sie jak w padaczce. |
|
|
|
|
#3553 |
|
Przyczajenie
|
Co do wyłowienia z bagna - zwykła plota ;]
to samo jest napisane tutaj http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ona=268#opinie |
|
|
|
#3554 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Q..a co za debile tam wypisuja - to następna wiadomośc : cyt powiem tak :"rozmawialem z zywa Iwona jakies godzine temu"
wiecej informacji nei moge udzielic Takich baranów powinno się wystrzelać - myslą że to zabawa!!!!!! Minute temu rozmawiałem z mamą Iwony - czyżby jak ktoś by znalazł to by jej nie powiadomił - Modlę się by to była znowu głupia plota |
|
|
|
#3556 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
ja serio nie rozumiem jak można czerpać satysfakcje z czegoś takiego, ja na miejscu Mamy Iwony brałabym to wszystko do siebie bo każda informacja byłaby dla mnie ważna, zwariować można nie wiem gdzie Ci ludzie mają serca i mózg
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3559 |
|
BAN stały
|
zamiast wychowania, dzieci dostają komputer internet, chodzą na imprezy to tak jak jest że piszą potem takie bzdury
|
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze pewnie kilka takich plotek sie pojawi ale lepiej po prostu nie zwracać na nie uwagi. Dla kogoś to jest zabawa a rodzine każda taka plotka kosztuje sporo nerwów.
|
|
|
|
#3561 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3562 |
|
BAN stały
|
nawet na NK w komentarzach są takie plotki ohyda
|
|
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
link na youtube do tego filmu na ktorym widac Iwone , dla tych co nie widzieli mi na str gazety ciezko chodzil film.
[30.07.10, 01:14] POSZUKIWANY ŚWIADEK W SPRAWIE ZAGINIĘCIA IWONY! Wszyscy proszeni są o jak najszybsze nagłośnienie sprawy, liczy się każda minuta, Iwona być może żyje! Film: (od 3.50 pojawia się poszukiwany) http://www.youtube.com/watch?v=ayH660GD8gU |
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Poszukaj sobie w internecie to będziesz wiedziała / wiedział ![]() Nie znam pana Jackowskiego osobiście, ale wiem, że zrobił i pomógł nie raz. Mam prawo do swojego zdania na jego temat. Twojego się nie czepiam. Edytowane przez BeautifulThings87 Czas edycji: 2010-08-01 o 21:31 |
|
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
Może się mylę ale jak oglądałam z nim programy to to co się sprawdzało mówił od razu bez zmiany zdania
widziałam również jak szukał pary staruszków która zaginęła w drodze na działki miał kilka wersji żadna się nie sprawdziła więc nie wiem co o tym myśleć martwią mnie te różne odpowiedzi |
|
|
|
#3566 |
|
BAN stały
|
Ale cisza.....
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Ktokolwiek widział Iwonę Wieczorek lub ma jakiekolwiek informacje o jej losie proszony jest o kontakt z ITAKĄ - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych pod całodobowymi numerami: 0 801 24 70 70 oraz 022 654 70 70. Można również napisać w tej sprawie do ITAKI: itaka@zaginieni.pl.
czy itaka na wlasna reke szuka Iwony znalazlam ich posty zalozone na samosi i kowbojkach z tymi adresami |
|
|
|
#3568 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Przyczajenie
|
http://www.wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-aktualnosci/zaginela-iwona-wieczorek
Ostatni komentarz.. Przeraża to... EDIT: Przepraszam. Zły link w kleiłem. Edytowane przez wisnia403 Czas edycji: 2010-08-01 o 21:57 |
|
|
|
#3570 |
|
BAN stały
|
Nie wiem co przeraza bo nic (przynajmniej mnie) się nie otwiera.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Nie będę cytować żeby nie powielać niesprawdzonych informacji, ale kto chce niech zajrzy: