Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 19:47   #2101
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
bracia wrócili znad morza, dali kuzynce naszyjnik hawajski, a to ja go chciałam
Ja mam taki, ruszofy

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
moj tata za niedlugo przyjezdza, wiec nocka u tz odpada, aaaaa taak mi sie tańczyc chceee, juz dawno na baletach nie bylam, a z tż to w ogole ;|
Nie mozesz powiedziec ze idziesz do kogos innego, albo na impreze?

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
tż mi wczoraj powiedział ze mnie kocha..
kurde czemu mezczyzni tak szybko wyskakują z takimi tekstami;p
A Ty co na to?

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:50   #2102
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja mam taki, ruszofy

Nie mozesz powiedziec ze idziesz do kogos innego, albo na impreze?

A Ty co na to?
kongo sie pewnie popłakała i poszła do domu obrażona
Stary 2010-08-01, 19:51   #2103
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

emce- ale jakieś wymogi muszą być w sensie np. żeby nie było to u mnie w domu jak rodzice 'wyjdą na zakupy' bo będę w stresie że mogą wrócić i w ogólę. Chcę żeby jeśli już to było na spokojnie, bez stresu, nerwów...
no to wiadomo, ja też u tż chcialam, bo u mnie bym sie denerwowala na maxa.
chociaz moj pierwszy raz byl taki, ze nim sie obejrzalam i bylo po

niby - srednio przejdzie, bo jak stary jest to na noc nie wychodze, ale tz do mnie przyjedzie tylko, ze w 2 srednio jest gdzie u nas isc, bo loze zajmuje wiecej osob i nie wiadomo, czy mnie wpuszcza bo ja bez dowodu. poczekam jak wyjedzie, zreszta mama tez juz sceptycznie nastawiona bym do tż znowu za tydzien jechala, bo bylam juz 3 razy z rzedu

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:53   #2104
yes
Zakorzenienie

Cytat:

niby - srednio przejdzie, bo jak stary jest to na noc nie wychodze, ale tz do mnie przyjedzie tylko, ze w 2 srednio jest gdzie u nas isc, bo loze zajmuje wiecej osob i nie wiadomo, czy mnie wpuszcza bo ja bez dowodu. poczekam jak wyjedzie, zreszta mama tez juz sceptycznie nastawiona bym do tż znowu za tydzien jechala, bo bylam juz 3 razy z rzedu
aż tak szybko działaliście haha?

ja wychodzę, będę wieczorem, ciaaaO
Stary 2010-08-01, 19:56   #2105
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
aż tak szybko działaliście haha?
moj tz szybko działał

Stary 2010-08-01, 19:59   #2106
colds
Zakorzenienie

Cytat:
moj tz szybko działał
hahaha
Stary 2010-08-01, 19:59   #2107
niby nic
Zakorzenienie

Post Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!

Cytat:
kongo sie pewnie popłakała i poszła do domu obrażona
no znając ja to pewnie tak

Cytat:

Tzn ze nie było zbyt dobrze?

A no chyba ze tak

Cytat:
ja wychodzę, będę wieczorem, ciaaaO
Juz jest wieczór

Stary 2010-08-01, 20:07   #2108
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

Tzn ze nie było zbyt dobrze?
no nie bylo niestety ;P ,

Stary 2010-08-01, 20:39   #2109
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
kongo - tu jakis wysyp , ze faceci po 2 miesiacach mowia, że juz kochaja
bez kitu
Cytat:
oo a ile jesteście ze sobą? kocha Cie, gratki ja w sumie czekałam ponad 2 miechy- dla mnie tak akurat jeśli chodzi o czas
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Kongo - dziękówka
no mam ogromną nadzieję, że nie jestem . ba, na pewno nie jestem . jednak mimo wszystko stresiora mam ;/. tak to jest jak się lubi hardcore
po jakim czasie Ci to powiedział?
po jakim czasie... po 1,5 miecha hahah;d no ale w sumie to krecimy od konca kwietnia..
Cytat:
jak ja tęsknie za nim kiedy nie widzę Go jeden dzień a co dopiero 5! masakra jakaś :P ale się rzucę na niego jak się zobaczymy

* o ile jeden kolega nie będzie pierwszy <ten kolega to były chłopak mojej sis>

bo masakra jakaś..
siedzę sobie z tż a on dostaje smsa

albo

i tak za każdym razem jak jesteśmy ze sobą. albo tamten dzwoni do mojego tż żeby gdzieś z nim wyszedł....

zaczęłam się z siostrą śmiać że ten gość to druga dziewczyna mojego tż. na prawdę przesadza... jasne, spoko, może od czasu do czasu mój tż z nim wyjść, ale nie żeby spędzał z typem więcej czasu niż ze mną . i to w 90% przypadków tamten inicjuje spotkania czy cokolwiek, mój tż rzadko... tyle że nie potrafi odmówić np. jak ja śpię albo coś (bo zdarza mi się do 12 czy 13 )

to jest jakaś przesada :/

a ile miałaś wiosenek?
o kurde to faktycznie nieciekawie;p a gadałaś o tym z tż?
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Kongo kocham Cię <333 O to mi chodziło właśnieeee
w ciągu 24h druga osoba mi to mówi jestem uwielbiana, kochana etc. <3 haha
Cytat:
moj tz szybko działał

niby- dokłądnie tak jak yeska powiedziała zrobiłam
a tak poważnie nic nie powiedziałam ale w sumie w takim momencie to powiedział ze nie musiałam na szczescie nic mówic, bo calujemy sie, przytulił mnie i mi do ucha "kocham cię" no i w sumie zaczelismy sie całować

a co do tż to... wczoraj na fazie umówilismy sie ze przyjedzie do mnie dzisiaj rano. a ja po 24 poszłam na chate a on do rana balował, spał 3h. przyjechał.. i w sumie to on do konca jeszcze nawet trzeźwy nie był napił sie troche piwa, bo ze wczoraj zostały nam i do mnie "ja musze do toalety, bo mi niedobrze" ja sie tak na niego patrze "no to co chcesz iść do mnie" a on "nie no co ty w takim stanie nie pójde do ciebie na chate" ja "no to co mam ci wyczarować tą toalete" on "niee to dawaj jedziemy do mnie" (miasto obok a był u mnie z 15 minut...) no i ogólem zaczął zebyśmy jechali do niego zeby odpocząć, bo na dworze za gorąco, bo on chce poleżeć etc. ja do niego "to po co w ogóle do mnie przyjeżdzałeś, nie mogłeś mi napisac ze nie dasz rady, ja też bym sie przynajmniej wyspała" i powiem wam ze sie wkurzyłam naprawdę, bo joj jeszcze mu bomba nie zeszła a do mnie przyjeżdża w takim stanie już nie bede mówiła jak on wyglądał rano.. ale zaczął mnie przepraszać i w ogóle bla bla i w koncu z nim pojechałam do niego nawet potem juz nie mogłam na sie niego gniewać, bo wyglądał jak by go pociag przejechał, aż mi sie go szkoda zrobiło... no i w sumie przelezelismy chyba z 5h.. ale potem już normalnie było. no i powiedzmy ze miło spędziłam ten czas.

w sumie moze to nie brzmi tak źle, ale jak byście go zobaczyły to byście wiedziały o co mi chodzi.

dobra i tak nikomu sie tego nie chce czytać
Stary 2010-08-01, 20:43   #2110
Indi _
Rozeznanie

Ja przeczytałam
No to nieźle się spił Twój TŻ ale grunt, że doszliście do porozumienia

I'm in love, I'm in love. I wanna do it

Indi _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:57   #2111
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
haha ja rok temu na barze tańczyłam i wodzirej dał mi taki hawajski naszyjnik, fajna dupcia z tego wodzireja była
też bym się przejechała nad morze i pobalowała w klubach

Cytat:
Ja mam taki, ruszofy
on tez był RósHowy

kuzynka odjechała

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg ten refren jest faaajny

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:35   #2112
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Wróciłam z Idżiptu

ale zapisałyście znowu nie będę wiedziała o co chodzi
witam nowe

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:38   #2113
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

hejka!

spotkałam się dzisiaj z moimi kochanymi ludźmi . w sensie tylko z częścią, czyli z koleżanką i kuzynem, bo moja kuzynka i jej chłopak nie mogli z Opola przyjechać . ale było zaj.ebiście, kocham ich mordy . no i obgadaliśmy i zrobiliśmy plany na nasz wyjazd nad jezioro .
Stary 2010-08-01, 21:47   #2114
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
jak zawsze zart, przeczytałam

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
kuzynka odjechała
goscinnosc

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
Wróciłam z Idżiptu

witam nowe
Eloszka opowiadaj jak było, jakies dupki opalone wyrwałas?

Stary 2010-08-01, 22:16   #2115
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
Eloszka opowiadaj jak było, jakies dupki opalone wyrwałas?
z tym wyrywaniem to tak sobie, wszyscy brali mnie i mojego brata za parę nawet jak na dyskotece byliśmy to chciałam pójść do takich ludzi, a on, że po co i taką minę strzelił, że mi się odechciało a jemu to nie przeszkadzało i w ogóle myślałam, że będzie bardziej rozrywkowy i będzie chciał wychodzić, a jemu a to coś było, a to się nie chciało...ale...
w ostatni wieczór poznałam takiego rosyjskiego animatora... po prostu ucieleśnienie moich marzeń i jeszcze gadaliśmy chwilę i wziął mnie na ręce, to myślałam, że umrę i mieliśmy się spotkać na klubie, ale on siedział podobno na górze, a ja byłam na dole (z bratem ) i się nie spotkaliśmy a na drugi dzień już miałam wylot...
no bez kitu, to był facet do którego tak mnie ciągnęło, że masakra, nie tylko przez wygląd, ale osobowość, był taki chłodny, a zarazem miły, nawet powiedziałabym, że był jednym z najbardziej pociągających facetów jakiego widziałam... chociaż np. mojej kol się nie podobał jeszcze tak.... no nie wiem, może to głupie, ale trochę mi schlebiało, że akurat do mnie podszedł, bo nie widziałam, żeby wcześniej zagadywał do jakiejś dziewczyny tak żałuję, że nie mam jego facebooka, bo bym go sobie jeszcze oblukała...i tak żałuję, że nie mogłam tam zostać dłużej chciałabym jeszcze lepiej poznać rosyjską animatorkę, bo była mega sympatyczna, kochana i w ogóle dzieci, to już w ogóle jej spokoju nie dawały
a jeszcze, żeby zapomnieć o tej mojej tęsknocie za Egiptem, to pojechałam do klubu na następny dzień, bo jakoś miałam dołek psychiczny przez to, że poznałam fajnych ludzi i wyjechałam zaraz
no i to była masakra, bo przegięłam z % i w ogóle zaraz Wam opowiem tylko pójdę coś zjeść

Stary 2010-08-01, 22:20   #2116
yes
Zakorzenienie

Cytat:
bez kitu

po jakim czasie... po 1,5 miecha hahah;d no ale w sumie to krecimy od konca kwietnia..

o kurde to faktycznie nieciekawie;p a gadałaś o tym z tż?

w ciągu 24h druga osoba mi to mówi jestem uwielbiana, kochana etc. <3 haha

niby- dokłądnie tak jak yeska powiedziała zrobiłam
a tak poważnie nic nie powiedziałam ale w sumie w takim momencie to powiedział ze nie musiałam na szczescie nic mówic, bo calujemy sie, przytulił mnie i mi do ucha "kocham cię" no i w sumie zaczelismy sie całować

a co do tż to... wczoraj na fazie umówilismy sie ze przyjedzie do mnie dzisiaj rano. a ja po 24 poszłam na chate a on do rana balował, spał 3h. przyjechał.. i w sumie to on do konca jeszcze nawet trzeźwy nie był napił sie troche piwa, bo ze wczoraj zostały nam i do mnie "ja musze do toalety, bo mi niedobrze" ja sie tak na niego patrze "no to co chcesz iść do mnie" a on "nie no co ty w takim stanie nie pójde do ciebie na chate" ja "no to co mam ci wyczarować tą toalete" on "niee to dawaj jedziemy do mnie" (miasto obok a był u mnie z 15 minut...) no i ogólem zaczął zebyśmy jechali do niego zeby odpocząć, bo na dworze za gorąco, bo on chce poleżeć etc. ja do niego "to po co w ogóle do mnie przyjeżdzałeś, nie mogłeś mi napisac ze nie dasz rady, ja też bym sie przynajmniej wyspała" i powiem wam ze sie wkurzyłam naprawdę, bo joj jeszcze mu bomba nie zeszła a do mnie przyjeżdża w takim stanie już nie bede mówiła jak on wyglądał rano.. ale zaczął mnie przepraszać i w ogóle bla bla i w koncu z nim pojechałam do niego nawet potem juz nie mogłam na sie niego gniewać, bo wyglądał jak by go pociag przejechał, aż mi sie go szkoda zrobiło... no i w sumie przelezelismy chyba z 5h.. ale potem już normalnie było. no i powiedzmy ze miło spędziłam ten czas.

w sumie moze to nie brzmi tak źle, ale jak byście go zobaczyły to byście wiedziały o co mi chodzi.

ja też nie lubię jak mój tż spotyka się ze mną w stanie 'nie w stanie' no ale co zrobić, faceci to faceci czasem są beznadziejni

' ja przeczytałam to dÓpo

a w jakich okolicznościach Ci powiedzial że Cię kocha? opoowiadaj? było romantycznie (jak Ó mnie ?) w sumie nie powiedział Ci tego aż tak wcześnie, niektórzy (z tego co czytałam na wizażu w jednym wątku) mówili to po 2 czy 3 tygodniach haha

Cytat:
Wróciłam z Idżiptu

witam nowe
oo siemano men poka jakieś fotki ile byłaś?? opaliłaś się pięknie?? poderwałaś jakiegoś gościa spod piramidy??
Stary 2010-08-01, 22:23   #2117
yes
Zakorzenienie

Cytat:
z tym wyrywaniem to tak sobie, wszyscy brali mnie i mojego brata za parę nawet jak na dyskotece byliśmy to chciałam pójść do takich ludzi, a on, że po co i taką minę strzelił, że mi się odechciało a jemu to nie przeszkadzało i w ogóle myślałam, że będzie bardziej rozrywkowy i będzie chciał wychodzić, a jemu a to coś było, a to się nie chciało...ale...
w ostatni wieczór poznałam takiego rosyjskiego animatora... po prostu ucieleśnienie moich marzeń i jeszcze gadaliśmy chwilę i wziął mnie na ręce, to myślałam, że umrę i mieliśmy się spotkać na klubie, ale on siedział podobno na górze, a ja byłam na dole (z bratem ) i się nie spotkaliśmy a na drugi dzień już miałam wylot...
no bez kitu, to był facet do którego tak mnie ciągnęło, że masakra, nie tylko przez wygląd, ale osobowość, był taki chłodny, a zarazem miły, nawet powiedziałabym, że był jednym z najbardziej pociągających facetów jakiego widziałam... chociaż np. mojej kol się nie podobał jeszcze tak.... no nie wiem, może to głupie, ale trochę mi schlebiało, że akurat do mnie podszedł, bo nie widziałam, żeby wcześniej zagadywał do jakiejś dziewczyny tak żałuję, że nie mam jego facebooka, bo bym go sobie jeszcze oblukała...i tak żałuję, że nie mogłam tam zostać dłużej chciałabym jeszcze lepiej poznać rosyjską animatorkę, bo była mega sympatyczna, kochana i w ogóle dzieci, to już w ogóle jej spokoju nie dawały
a jeszcze, żeby zapomnieć o tej mojej tęsknocie za Egiptem, to pojechałam do klubu na następny dzień, bo jakoś miałam dołek psychiczny przez to, że poznałam fajnych ludzi i wyjechałam zaraz
no i to była masakra, bo przegięłam z % i w ogóle zaraz Wam opowiem tylko pójdę coś zjeść

oo ty szalona kozo! to super że się dobrze bawiłaś opowiadaj o tym klubie- czekamy!!

' i na zdjęcia też
Stary 2010-08-01, 22:35   #2118
oluskaaa922
Zakorzenienie

Yes znowu jestes blond ?! :O
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:37   #2119
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Yes znowu jestes blond ?! :O

nie, wrzuciłam stare bo chciałam oszukać znajomków

alee

stwierdziłam, że brzydkie to skasowałam
Stary 2010-08-01, 22:41   #2120
niby nic
Zakorzenienie

123, nie masz czego żałowac, w sumie pewnie i tak byscie sie teraz nie spotykali ani nic, a tylko jeszcze wiekszej nadziei bys sobie narobiła ciesz ze poprostu ze go poznałas i potraktuj to jako miły element wakacji

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Yes kozo zaakceptuj moje zaproszenie na nk bo chce sobie zdjęcia zobaczyc

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-08-01 o 23:07
Stary 2010-08-01, 22:51   #2121
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
oo ty szalona kozo! to super że się dobrze bawiłaś opowiadaj o tym klubie- czekamy!!

' i na zdjęcia też
Yes, jest kilka na nk Monika Kubiki na facebooku sporo, ale fb chyba nie masz (?)
No to było tak, że pojechałam z koleżanką i 3 kolegami do klubu, ale 2 koledzy poszli sobie gdzieś i raczej osobno się bawili, a ja zostałam razem z kol i 3 kolegą - jej chłopakiem. Byłam już trochę wstawiona, bo piłam jeszcze przed wejściem i później w trakcie. No i najpierw siedzieliśmy, później poszłam tańczyć i dowalił się do mnie jakiś napalony koleś, który zaczął mi wciskać język do ust w tańcu, zaraz później wziął mi w spodnie włożył swoją rękę normalnie bym dała komuś takiemu w twarz, ale jakoś tak po % obojętnieję i po prostu go olałam, wyrwałam się i poszłam szukać znajomych. Poszłam do tych znajomych no i chwilę pogadałam z kol, ale ona później zaczęła się przytulać z chłopakiem i ja tak na boku sofy siedziałam już taka zamulona i w ogóle jakiś odlot miałam, bo zamknęłam oczy i czułam jakbym do tyłu leciała i trochę mi wszystko wirowało i nagle koleś na sofie obok (siedział z kolegą)napisał mi wiadomość, żebym podeszła do nich, a nie tak sama siedziała i pomyślałam sobie chu.j, co mi tam i usiadłam z nimi.
no i chwilę posiedzieliśmy, coś tam się przedstawili i poszłam tańczyć z tym jego kolegą, całowaliśmy się ( ) i dałam mu swój numer później. w sumie to powiedziałam mu, że co najwyżej mogę mu dać gg, ale on coś zaczął gadać, że nie będzie miał teraz internetu i w końcu mu dałam.
I dzisiaj napisał, a ja mu odpisałam, chociaż nawet nie pamiętam jak wygląda na razie rozmowa się nie klei, ale doszłam do wniosku, że skoro tam odwaliłam, to już brnę w to dalej i mu będę odpisywać, a nie muszę się z nim przecież spotykać

masakra

Stary 2010-08-01, 22:54   #2122
yes
Zakorzenienie

Cytat:
123, nie masz czego żałowac, w sumie pewnie i tak byscie sie teraz nie spotykali ani nic, a tylko jeszcze wiekszej nadziei bys sobie narobiła ciesz ze poprostu ze go poznałas i potraktuj to jako miły element wakacji

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Yes kozo zaakceptuj moje zaproszenie na nk bo chce sobie zdjęcia zobaczyc
ja to karolina s
nie mam takiego zaproszenia, sory gościu
Stary 2010-08-01, 22:55   #2123
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
też mi się wydaje, że nic by z tego nie było, bo jak, ale tak go miałam ochotę lepiej poznać... tak nawet w zwykłej rozmowie zobaczyć jaki jest
a poza tym obiecał mi taniec znaczy się spojrzał mi tak głęboko w oczy i powiedział, że jeden taniec sobie u mnie zamawia... ehhh

Stary 2010-08-01, 22:55   #2124
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
nie, wrzuciłam stare bo chciałam oszukać znajomków
alee
stwierdziłam, że brzydkie to skasowałam
głupiaaaa!!! ;d

123 od smsowania nikt jeszcze nie umarł..;d popisać zawsze możesz;p ; )
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:57   #2125
yes
Zakorzenienie

ee tam nie jest tak źle możesz odpisywać z grzeczności
Stary 2010-08-01, 23:00   #2126
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Yes, jest kilka na nk Monika Kubiki na facebooku sporo, ale fb chyba nie masz (?)
No to było tak, że pojechałam z koleżanką i 3 kolegami do klubu, ale 2 koledzy poszli sobie gdzieś i raczej osobno się bawili, a ja zostałam razem z kol i 3 kolegą - jej chłopakiem. Byłam już trochę wstawiona, bo piłam jeszcze przed wejściem i później w trakcie. No i najpierw siedzieliśmy, później poszłam tańczyć i dowalił się do mnie jakiś napalony koleś, który zaczął mi wciskać język do ust w tańcu, zaraz później wziął mi w spodnie włożył swoją rękę normalnie bym dała komuś takiemu w twarz, ale jakoś tak po % obojętnieję i po prostu go olałam, wyrwałam się i poszłam szukać znajomych. Poszłam do tych znajomych no i chwilę pogadałam z kol, ale ona później zaczęła się przytulać z chłopakiem i ja tak na boku sofy siedziałam już taka zamulona i w ogóle jakiś odlot miałam, bo zamknęłam oczy i czułam jakbym do tyłu leciała i trochę mi wszystko wirowało i nagle koleś na sofie obok (siedział z kolegą)napisał mi wiadomość, żebym podeszła do nich, a nie tak sama siedziała i pomyślałam sobie chu.j, co mi tam i usiadłam z nimi.
no i chwilę posiedzieliśmy, coś tam się przedstawili i poszłam tańczyć z tym jego kolegą, całowaliśmy się ( ) i dałam mu swój numer później. w sumie to powiedziałam mu, że co najwyżej mogę mu dać gg, ale on coś zaczął gadać, że nie będzie miał teraz internetu i w końcu mu dałam.
I dzisiaj napisał, a ja mu odpisałam, chociaż nawet nie pamiętam jak wygląda na razie rozmowa się nie klei, ale doszłam do wniosku, że skoro tam odwaliłam, to już brnę w to dalej i mu będę odpisywać, a nie muszę się z nim przecież spotykać

masakra
Nie przejmuj się, mogło być gorzej

Cytat:
nie mam takiego zaproszenia, sory gościu
Wysłałam jeszcze raz gościu

Stary 2010-08-01, 23:02   #2127
tellme
Zadomowienie

Cytat:

hahaha nic sie nie zmieniłam
i bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość

aaaaaa ja pamieeetam twoje, takie cudne czarne z takimi białymi wstawkami no nie?
haha jak tlko starzy pojadą to cię zawiadamiam, oby
nie mają plamek zadnych ... jak mozna ich nie pamietac ale sa czarne i sa cudowne i w ogóle <33333333333333

w ogóle to chyba Wam nie wspomniałam o moim jakby tż
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:05   #2128
niby nic
Zakorzenienie

tell me to mów głupku !!

Stary 2010-08-01, 23:08   #2129
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze

nie mają plamek zadnych ... jak mozna ich nie pamietac ale sa czarne i sa cudowne i w ogóle <33333333333333

w ogóle to chyba Wam nie wspomniałam o moim jakby tż

to na co czekasz!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2010-08-01, 23:10   #2130
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

tell me, dawaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości